1.8.2021 PROFETIA – JEESUS KRISTUS ON TULOSSA PIAN TAKAISIN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA ELOHIM, HERRA JEHOVA ADONAI, HERRA JEHOVA SEBAOT, HERRA JEHOVA ELGIBBOR, ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA on Puhunut kanssani siunatut ihmiset. Tässä keskustelussa tänä yönä noin klo 04 aamulla, ISÄ JUMALA Puhui kanssani ääneen, äänellään.

Tiedän, että olette menossa seurakuntiinne tänään. Juuri nyt suurin osa teistä olette menossa seurakuntiinne, mutta haluan, että tiedätte, että ISÄ JUMALA JEHOVA ELOHIM, IANKAIKKINEN LUOJA, tänä aamuna, viime yönä, aamuyöllä, noin klo 04 aamulla, Hän Puhui kanssani ääneen, ääneen ja äänellään HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS, Äänellään, KAIKKIVALTIAS, Hän Puhui ja sanoi: ”JEESUS KRISTUS ON TULOSSA PIAN TAKAISIN”

Uudestaan, tänä aamuna noin klo 04 aamuyöstä Itä-Afrikan aikaan, ISÄ JUMALA JEHOVA ELOHIM Puhui kanssani ääneen koko matkan Taivaasta ja Hän Puhui ääneen melkoisen kovaa ja Hän Sanoi: "JEESUS KRISTUS  ON TULOSSA PIAN TAKAISIN", mutta kun Hän Puhui, oli myös kirjoitusta edessäni Taivaalla, joka kirjoitti sanat, jotka Hän Sanoi: "JEESUS KRISTUS ON TULOSSA PIAN TAKAISIN".

Kun siis ISÄ JUMALA Puhui, niin Hänen Sanansa kirjoitettiin, kirjoitettiin Verellä, kirjoitettiin punaisella: "JEESUS KRISTUS ON TULOSSA PIAN TAKAISIN". En usko, että tämä voi koskaan tulla yhtä selvemmäksi. "JEESUS KRISTUS ON TULOSSA PIAN TAKAISIN", Sanoo HERRA. Kiitos.

(Profetia 1.8.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)