18.12.2019 PROFETIA AHDISTUKSEN AJAN TAPAHTUMISTA

Siunatut ihmiset, haluan jakaa kanssanne keskustelun, joka HERRALLA on ollut kanssani. Tämä on luultavasti oikea aika nyt puhua tästä keskustelusta seurakunnan kanssa. Tiedän, että Herätys on käynnissä tässä maassa HERRAN Huoneessa ja monet kansakunnat ammentavat tästä Herätyksestä. Tämä on upeaa aikaa seurakunnan historiassa, koska HERRA vierailee seurakunnassa tässä hetkessä. Tulee olemaan kiihdytys tässä Herätyksessä, kasvu tässä Herätyksessä, kuten HERRA on Puhunut. 

Haluan jakaa nyt tämän Herätyksen vaikutuksesta, josta HERRA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA, Hän vei minut Israeliin. HERRA on vienyt minut Israeliin. Kun Hän vei minut Israeliin, Hänellä oli keskustelu kanssani siellä, jonka haluan jakaa kanssanne nyt. Israelissa ollessani näin JUMALAN liitonkansan Israelin vastaanottavan palvelustyön ulkomailta. Näin heidän vastaanottavan palvelustyön ulkomailta, ja se kuinka HERRA dramatisoi minulle tuon palvelustyön ulkomailta, se tuotiin lentokoneella. Pystyin näkemään lentokoneen nostavan tuon palvelustyön ja tuovan sen. Tämä on vain HERRAN tapa, JUMALAN tapa demonstroida kuinka se tuotiin ulkomailta, tuoden se ulkopuolelta. Pystyin näkemään kaukaa, kuinka se palvelustyö tuli Israeliin, JUMALAN liittokansan israelilaisten auttamana.

Kun se palvelustyö tuli, pystyin näkemään kaukaa, kuinka se on hopean värinen. Se ei ole valkoinen. Sen väri on hopeinen, harmaan hopea. Se ei ole ollenkaan valkoinen. Muistakaa, että valkoinen on pyhä, valkoinen on loisteliaan kirkas, valkoinen on vanhurskas. JUMALAN Pyhyys on valkoinen. Joten oikea palvelustyö JUMALAN  liittokansalle ja myös seurakunnalle, on valkoinen. Puhun siitä, kuinka HERRA Puhuu Palvelijoilleen. Joten se palvelustyö on hopeinen. Se ei ole kiiltävä. Luulen, että tämä on se, missä hän hämmentää israelilaiset, JUMALAN liitonkansan. Mutta he toivat hänet sisälle. Sitten pystyin näkemään, kuinka hän oli pukeutunut ja hän on pukeutunut ylimmäisen papin vaatteisiin HERRAN Temppelissä. Näen hänen olevan pukeutunut ylimmäisen papin vaatteisiin sisällyttäen sen olkaliinan, sen, joka laskeutuu alas. Kaikki nämä asiat. Hän on pukeutunut siihen koko papin asusteeseen, ja kun hän astuu ulos, siellä on myös paljon ihmisiä maassa, jotka ovat tulleet palvomaan. Ja kun hän antaa käskyn, näin kaikkien heidän kumatavan alas ja palvovan häntä.

Uudestaan, HERRA on Puhunut kanssani tapahtumasta, joka on pian tulossa tapahtumaan maailmassa. Se on hyvin hyvin merkityksellinen tapahtuma. Se koskettaa seurakunnan elämää, maailman kansakuntien elämää, se koskettaa MESSIAAN loisteliasta Tulemusta, KUNINKAANI ja HERRANI on tulossa. Se koskettaa HERRANI, VAPAHTAJAMME loisteliasta Tulemusta, Siunatun Vapahtajamme, Hänen, joka toi meille tämän ihmeellisen armon, Hänen, joka tulee ottamaan seurakunnan ylöstempauksessa. Tällä keskustelulla on vakava vaikutus KRISTUKSEN, Kirkkauden Kuninkaan Tulemukseen. Tämä on keskustelu, jolla on vaikutus maailman historiaan, ajan sulkeutumiseen, ihmiskunnan ja seurakunnan  lunastamiseen ja nolla lähtölaskentaan loppua kohden. 

Tässä keskustelussa HERRA on Puhunut kanssani hyvin hyvin vakavasti siitä, mitä on tulossa tapahtumaan maailmassa. Tiedämme kaikki, että profetiat liittyen MESSIAAN loisteliaaseen  Tulemukseen, pyörivät Israelin tapahtumien ympärillä. Israel on siis hyvin keskeinen jopa pakanaseurakunnalle. HERRA on siis vienyt minut Israeliin ja viemällä minut Israeliin tämä on se, mitä HERRA on Puhunut minulle. Olin siellä etsien JUMALAN Valittua kansaa, jotka jatkoivat askareitaan ja töitään. Pystyin näkemään, että he olivat hyvin janoisia palvonnalle.

Sitten näin israelilaisen lentokoneen, Israelin ilmavoimien lentokoneen, tarkalleen sanottuna. Näin heidän kolmen nostavan palvelustyön ja tuovan sen. Tämä on JUMALAN tapa demonstroida, että se tulee ulkopuolelta kutsun kautta. He tuovat sen ulkoa. Mutta he nostivat hihnoilla jälleen. Hihnoilla. Ja pystyin näkemään kaukaa, kun he saapuivat Israelin ilmakehään ja HERRA laittoi minut näkemään, että katso, se on hopeinen. Se ei ole valkoinen. Se on hopeinen, vaikkakin kiiltävää, se on hopeaa, se ei ole valkoinen. Tiedämme, että kun HERRA Puhuu, valkoinen on pyhä. Valkoinen on vanhurskas. Valkoinen on kirkas, valkoinen on säteilevä, mutta tämä on hopeinen harmahtava, mutta hopea ja kiiltävä. Joten kun he toivat hänet sisälle, aurinko heijastui siitä hohteesta, hopean hohteesta, kun he toivat hänet sisälle. 

Sitten seuraavassa hetkessä ymmärsin, että HERRA toi minut HERRAN Temppeliin ja kun Hän toi minut HERRAN Temppeliin Jerusalemissa, silloin pystyin nyt näkemään hänet, jonka he toivat temppeliin, kävelevän temppelin alttarilla. Ja hänellä oli yllään ylipapin vaatteet, mukaan lukien tämä vaate, joka menee alas, olkapäästä alas kummallakin puolella, jossa on kaikki kirjoitukset. Kun hän tuli alas, pystyin näkemään, että hän ei ole; hänen vaatteensa ei ole pyhä. Se ei ole valkoinen vaate. Mutta kun hän tuli ulos, hän antoi käskyn israelilaisille, JUMALAN muinaiselle kansalle, JUMALAN Liitonkansalle, ja he kaikki menivät alas vatsalleen maahan, kaikki mahalleen ja he palvoivat häntä. Ja pystyn näkemään hänet seisten siinä arkkikaaren luona. Näen kaikki yksityiskohdat. Sen oven, josta hän tulee ulos HERRAN huoneen alttarilla. Ja hän antaa sen käskyn. Tämän täytyy olla Ahdistuksen ajan temppeli, luopiotemppeli. Mutta kun hän antoi käskyn, he kaikki menivät alas vatsalleen ja palvoivat häntä, JUMALAN Liitonkansa, ja koko maa. Sillä pystyin näkemään koko sen kansakunnan. Ja HERRA Sanoi, että koko kansakunta palvoi häntä.

Mutta Hän sekoitti heidät, sillä hän ei ole pyhä, se on hopeaa ja kiiltävää, ei valkoinen. Joten kun hän tuli sisälle, pystyin näkemään sen kommunikaation HERRALTA, mutta he eivät pysty näkemään sitä eroa. Ja sitten sen jälkeen heidän palvoessaan häntä, näin silloin valkoisia, valkoisia piikkejä ja ohdakkeita peittävän maan. Monia monia piikkejä, oli niin vaikeaa kävellä. Kuitenkin ne HERRAN Kaksi Profeetta, he pystyivät kävelemään, sillä pystyin näkemään todella hyvin sen tien, jolla ei ollut yhtään piikkejä. Ja pystyin kävelemään. Näin siis paljon piikkejä, paljon piikkejä. 

Jotkut ihmiset ostivat supermarketista siellä. Ja supermarkettien turvamiehet, valkoiset paidat ja siellä on aseistettuja vartioita ovella, kun ihmiset tulevat sisälle. Mutta kuitenkin, valkoisia piikkejä. Paljon valkoisia piikkejä ja vahvoja sellaisia, säteillen eri suunnista, osoittaen eri suuntiin. On aivan kuin ne tulisivat yhdestä alustasta. Mutta osoittaen kaikki eri suuntiin, ylöspäin. Valkoiset piikit. 

Valkoinen siellä kertoo teille, että se on JUMALAN vanhurskas Tuomio, se on JEHOVAN Pyhä Tuomio, joka lankeaa maan ylle sen henkilön palvonnan tähden, sen persoonallisuuden palvonnan tähden, jonka HERRA on esitellyt minulle. Se on antikristus. Joten tämä on todella merkittävä keskustelu, joka HERRALLA on ollut kanssani. Se on antikristus. Silloin näen, kuinka koko maa on nyt peitettynä maaperässä, se on peitettynä valkoisilla piikeillä. Siellä on todella monta niitä, ne näyttävät tulevan yhdestä alustasta, mutta säteillen. Näette siis, että ne ovat valkoisia, mutta niissä on piikkejä. Tiesin, missä kävellä, sillä siellä oli niitä kaistaleita ilman piikkejä, kävelin siellä. Mutta missä he makasivat maassa kaikkialla, heidän yrittiväessään palvoa, siellä oli valkoisia piikkejä. Se on nyt HERRAN vanhurskas Tuomio, joka lankeaa Suuressa Ahdistuksen ajassa.

Sitten sen jälkeen minulla oli minulla oli keskustelu Israelin lasten kanssa, Jaakobin lasten kanssa, Jaakobin huoneen kanssa. Ja Puhuin heille, että se ei ole KRISTUS, se ei ole HERRA. Älkää palvoko sitä miestä. Ja sitten nyt siellä oli se Tie. Ensinnäkin ennen kuin se tapahtui, ennen kuin keskustelin heidän kanssaan kertoen heille, että se ei ole, se ei ole MESSIAS. Älkää palvoko häntä, hän ei ole HERRA. Ennen sitä yritin ostaa, HERRA laittaa minut menemään ostamaan jotakin supermarketista. Näen ne vartijat, vartijat aseiden kanssa vartioiden supermarkettia. Ihmiset ostavat. Ja näen kuinka he tarkastavat heitä, ok, sinun sallitaan palvovan, paremminkin ostavan. Sinun sallitaan menevän ostamaan. Oli siis rajoitus ostamisessa. HERRA Puhui minulle pedon merkistä, joka tulee olemaan todella merkittävä mittapuu tuona aikana peittämään. Jopa vain mennen ostamaan ruokaa, ihmiset tulevat kieltämään KRISTUKSEN. Mutta muistan kertoneeni heille, että tuo mies täällä, hän ei ole HERRA. Se ei ole MESSIAS. Älkää palvoko häntä. Mutta kaikki he palvoivat häntä, se oli ihmeellistä nähdä.

Sitten sen jälkeen tilanne seurasi, jolloin nyt jälleen hän kääntyi heitä vastaan ja näytin heille, mistä paeta, minne paeta. On siis laakso vasemmalla puolellani. Se on vihreä. Jos he seuraavat päätietä, tulee olemaan kansanmurha. Sillä he odottavat heitä, kun he nyt kieltävät hänet. He menevät vasemmalle, aivan kuten ohjeistin heitä, mutta sitten he menevät laakson läpi, jossa on kasvillisuutta. Siellä he ovat nyt paremmassa turvassa. He yhdistyvät edessä päin. Pystyn näkemään eteenpäin, paljon paljon edemmäs, joka on nyt turvallinen paikka heille.

HERRA on siis Puhunut, mitä tulee tapahtumaan maailmassa. Seurakunnan tulee tehdä parannus. Kansakunnat, pakanaseurakunta, aikanne on tulossa päätokseen. Teidän tulee tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä. KUNINKAANI on tulossa. MESSIAS on tulossa. HERRANI on tulossa. MESSIAS on tulossa. HERRA, JEESUS Nasaretilainen on tulossa. Viimein Hän on tulossa seurakuntaa hakemaan. Sillä HERRA kiinnittää jo huomioni tapahtumiin, jotka tulevat tapahtumaan Israelissa. Joten siunatut ihmiset, tämä on se hetki vastaanottaa evankeliumi, uskoa evankeliumi. Olla uudestisyntynyt ja ottaa upotuskaste. Katsokaa, kuinka HERRA saarnaa ja palvelee voiman kanssa; rammat nousevat ylös maasta siellä täällä. Kansakunnat ulkomailla, mitä tahansa se onkin, joka blokkaa teidät, estää teidät näiden Kahden Profeetan Palvelustyöltä, pyydän anoen, ladatkaa se pois. Jos se on ylpeys, pyydän anoen, laittakaa se maahan. Ylpeys ei vie sinua minnekään. Ylpeys vie sinut kuitenkin helvettiin. 

Katsokaa, kuinka Herätys on kypsä, se on räjähtänyt, se on liekeissä Keniassa. Rammat; vain yhden julistuksen kautta, rammat poksahtavat terveiksi surkeista tiloista. Se on nyt pinnalla Twitterissä läpi, läpi, läpi koko tämän päivän. Läpi. Koko kansakunta on liekeissä Herätyksestä ja JEESUKSEN KRISTUKSEN Teoista, Hänen Rististään js Verestään Golgatalla. Älkää ohittako tätä mahdollisuutta jonkun ylpeyden takia, ihmisegon takia, tittelien ja kaikkien sellaisten asioiden tähden. Ne eivät ole minkään arvoisia HERRAN edessä. Voin antaa sen teille ilmaiseksi. Kaikki se, millä on väliä, on teidän sydämenne tila, ja oletteko tarpeeksi nöyriä, murtuneita sydämessänne ja tarpeeksi parannusta tekeviä kuuntelemaan ohjeistusta, yksittäinen keskittyminen HERRAN ohjeistukselle: Tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä. Ja vaeltaa vanhurskaudessa. Tämä on se vaate, joka teillä on yllänne. Pyhyydessä, jota ilman ette voi nähdä JUMALAN Valtakuntaa, ette voi edes kohdata HERRAA.

Joten siunatut ihmiset, tämä on se keskustelu. Se on todella keskeinen, se on todellinen käännekohta. Se on ratkaiseva keskustelu, joka HERRALLA on ollut kanssani, koskien tämän maapallon profeetallista aikajanaa. MESSIAS on tulossa. Pyydän anoen, valmistakaa HERRALLE Tie. KUNINGAS on tulossa. Pelastajani on tulossa. Siunattu Pelastajamme on tulossa. Hän, joka toi teille ihmeellisen armon, tämän ihanan ihmeellisen armon, jossa rammat vain nousevat ylös maasta surkeista tiloista maan hiekasta ja tomusta. Heille annetaan nyt uusi elämän aika. Tämä ihmeellinen armo. Ihmeellisen armon KUNINGAS on tulossa. Pelastaja on tulossa. 

Valmistakaa Tie. Olkaa pyhät. Muistakaa, että se seurakunta, jonka näin kipuavan Taivaan Portaita ylös ja pääsevän Taivaaseen, on pyhä seurakunta. Siitä ei ole epäilystäkään. Siitä ei ole mitään debaattia. Tämä on se alentamaton minimi, jota ei voida vähentää. Tämä on nyt Armon tarkka laki. HERRA Siunatkoon teitä. Valmistakaa HERRALLE Tie. Tämä on Hänen Äänensä, josta kirjoitettiin, että lähetän Sanansaattajani Sinun edelläsi ennen HERRAN Päivää väkevää ja kaikista peljättävintä, kun ISÄ JUMALA Puhui MESSIAALLE ja kertoi Hänelle, että Hän lähettäisi Sanansaattajansa valmistamaan Hänelle kaiken sen kauniin Työn tähden, jonka Hän teki Golgatalla ostaen ja vapauttaen kaikki ihmiset meidän JUMALALLEMME Taivaassa. HERRA Siunatkoon teitä. Olkoot te tarpeeksi viisaita säilyttämään nämä Sanat sydämessänne, jotta eräänä päivänä Taivaassa, voisitte muistaa tämän julistuksen. MESSIAS on tulossa. Todah Shalom, laila tov chaverim.

www.jesusislordradio.info
https://www.repentfinland.fi/

(Profeetta Dr. Owuor. 18.12.2019)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia