18.11.2018 PROFETIA: VALTAVASTA JA HISTORIALLISESTA HERRAN VIERAILUSTA TULOSSA NAKURUUN KENIAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA ELYON, HERRA JEHOVA ADONAI, HERRA JUMALA, Israelin Väkevä Väkevä JUMALA, JEHOVA GOEL, Valtava Lunastaja, HERRA JEHOVA EL GIBBOR, JEHOVA SEBAOT, HERRA kaikkien Taivaallisten joukkojen Komentaja, HERRA Luojamme, JEHOVA TSORI, HERRA meidän Väkevyytemme, JEHOVA YASHA, JEHOVA JIREH, joka pitää sinusta huolen, HERRA sinun Kirkkautesi, JEHOVA KABODHI, HERRA sinun Voimasi, JEHOVA CHEZEQ, JEHOVA BARA, JEHOVA MASCHI, JEHOVA MAGEN, sinun Kilpesi, JEHOVA ORI, ORI SCHELI, JEHOVA HERRA minun Valkeuteni, HERRA sinun Lippusi, JEHOVA NISSI, HERRA JEHOVA MISQUABBI, HERRA sinun Korkea Tornisi, minun Korkea Tornini, MEPHALTI, HASOPHET, HAMELECH, IMMEKU, GOEL, HERRA JEHOVA HOSEINU, ELOHIM, TSIDKHEINU, SHALOM, JEHOVA MEKADDISHKEN, sinun Puhdistajasi, sinun Pyhittäjäsi, SHAMMAH, sinun Läsnäoleva Apusi, JEHOVA ELOHEINU, HERRA sinun JUMALASI, EL GIBBOR, HERRA, Hän on Puhunut kanssani viime yönä, rakkaat ihmiset.
 
Ja kuinka valtava siunaus tulla luoksenne seurakunnissanne tässä maassa, tiedän, että ihmiset ovat kokoontuneet tässä maassa, halki koko tämän maan, vahvimmissa miljoonissa kaikissa seurakunnissaan, ja kytkettynä ja kuulolla kuunnellen, mitä HERRA Puhuu. Kuinka väkevä, historiallinen aika, hämmästyttävä aika mennä HERRAN huoneeseen, ja sitten kuulla reaaliajassa, kuten olen kuullut sanottavan, reaaliajassa HERRALTA Itseltään. Ja monille monille kansakunnille annetaan mahdollisuus, tilaisuus, kultainen mahdollisuus kuunnella, tulla kuulolle kuuntelemaan, mitä HERRA Puhuu nyt nyt nyt seurakunnalle, maailman kansakunnille, ihmiskunnalle, tälle maailmalle, kristitylle uskovalle, kaikille ihmisille, jotka HERRA loi, maailman ihmisille.
 
Nyt, tässä keskustelussa, joka tapahtui tänä aamuna, vain muutama tunti sitten yöllä, kun aamu otti suuntaansa ja oli saapumassa, Itä-Afrikan aikaan, niin HERRA JEHOVA vei minut Kokoukseen. On Kokous, joka on tulossa, suuri Kokous. Ja en näe mitään muuta Kokousta, kuin Nakurun tällä hetkellä. Ja tietysti tulemme uudelleen ajoittamaan, ajoitamme uudelleen kalenteriin kaikki ne Kokoukset eri kansakuntiin, joita uudelleen aikataulutetaan.
 
Mutta näen HERRAN vievän minut tiettyyn Kokoukseen, ja siellä Kokouksessa näen ne Kaksi HERRAN Valtavaa Profeettaa palvelevan ja saarnaavan todella väkevällä, raivoisalla ja todella peljättävällä tavalla, todella valtavalla tavalla, ne Kaksi peljättävää Profeettaa Ilmestyskirjasta, ne HERRAN JAHVEN Itsensä Päähenkilöt, Heidät, jotka Hän on lähettänyt, Heidät, jotka Hän on lähettänyt taistelemaan Hänen puolestaan pimeyden aikakauden aikana, Heidät jotka Hän on lähettänyt taistelemaan loppuun saakka, taistelemaan pimeyden voimia vastaan sinä aikakautena, kun seurakunta on otettu pois.
Hän on siis näyttänyt Heidät minulle. He palvelevat ja saarnaavat tuossa Kokouksessa todella todella raivokkaalla tavalla. Ja näen paljon ihmisiä, se on leveä avoin kenttä. Ja en voi ajatella mitään muuta Kokouspaikkaa tai Kokousta, joka on tulossa, paitsi sen, mikä meillä on Nakurussa. Mutta kun he palvelivat ja saarnasivat, silloin näin Heidän Puhuvan HERRALLE JEHOVALLE, kaiken maan HERRALLE. He seisoivat kaiken maan HERRAN edessä, ja He kummatkin Puhuivat kaiken maan HERRALLE Sanoen: "HERRA, Sinä olet niin Pyhä, Sinä olet niin Pyhä, Sinä olet niin Väkevä, ja Olet niin Pyhä." He siis Puhuivat kaiken maan HERRAN edessä, seisten suoraan HERRAN edessä ja Puhuen JUMALAN Neuvon kanssa Taivaassa, Puhuen HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALAN kanssa, JEHOVA JAHVEN kanssa.
 
Ja sitten tuona hetkenä HERRA JEHOVA, Hän näytti minulle Taivaan avautuvan, ja ISÄ JUMALA tuli Heidän luokseen. Hän tuli ulos Taivaasta peljättävässä Pilvessään, Pilvessä joka navigoi Israelia, Pilvessä joka kohtasi Yhden Heistä HERRAN vuorella Hoorebilla, jota he hepreankielessä kutsuvat Horeviksi, mutta se Pilvi, joka kohtasi Yhden Heistä Siinain vuorella. Tämä Valtava Taivaan JUMALA tuli ulos Taivaasta, ja näen Hänen tulevan Heidän Kahden luokse, Hänen Kahden Raivokkaimman ja kuolettavimman Profeetan luo, jotka ovat nyt tulleet virallisesti maailmaan. Ja Hän tulee koko matkan alas.
Ja kun Hän tulee Heidän luokseen, näen HERRAN Kirkkauden Pilven levittäytyvän ja koskettavan monia ihmisiä, peittävän ihmisiä. Joten myös ihmisten luona Vierailtiin, kun Hän tuli Puhumaan ja palvelemaan ja saarnaamaan ja pitämään yhteyttä Hänen Kahden kaikista peljättävimmän, kaikista Voimallisimman Päähenkilön kanssa Ilmestyskirjasta, siitä nollalähtölaskennan aikakaudesta, Heidän kanssaan, jotka ovat tulleet puolustamaan MESSIASTA, Heidän kanssaan, jotka tulevat taistelemaan JEESUKSEN Veren ja Ristin puolesta, Heidän kanssaan, jotka ennalleen asettavat JEESUKSEN Ristin evankeliumin auktoriteetin, ennallistavat voiman kristillisyyteen.
 
Joten näen HERRAN tulevan ulos Taivaasta Hänen Pilvessään, Hänen peljättävässä Pilvessään, joka navigoi Israelia koko matkan aina Luvattuun maahan, Jerusalemiin. Näen sen pilven tulevan, kun ne Kaksi HERRAN peljättävintä Päähenkilöä ja Kenraalia seisoivat kaiken maan HERRAN edessä ja palvelivat HERRAA Sanoen: "HERRA, Olet niin Pyhä, Olet niin Pyhä, HERRA JEHOVA JAHVE, Olet niin Väkevä, Olet niin Pyhä." Silloin Hän tuli, Hän tuli ulos Taivaasta. Taivas avautui ja JUMALAN peljättävä Pilvi, joka navigoi Israelia; Pilvi päivällä ja Tuli yöllä, tuli koko matkan aina Taivaasta saakka Heidän luokseen. Ja kun Hän tuli pitämään Heihin yhteyttä, palvelemaan heitä, reagoiden Heihin, olemaan Heidän kanssaan, voimaannuttamaan Heidät, sinä hetkenä Pilvi levittäytyi monien ylle.
 
Näen, näen jopa nyt, kuinka Pilvi levittäytyi monien monien monien ihmisten ylle, jotka olivat tuossa Kokouksessa. Näen Hänen levittäytyvän heidän päidensä ylle, Vierailen tuossa Kokouksessa, kun Hän tuli Vierailemaan Hänen Kahden Loisteliaimman ja kaikista Kirkastetuimman Profeettansa luona koko Raamatun historiassa. Joten rakkaat ihmiset, juuri nyt seurakunta elää Ikuisuuden partaalla. Ja juuri nyt KRISTUKSEN seurakunta elää Ikuisuuden partaalla. Ja JUMALAN Pilvi on jo laskeutunut HERRAN huoneeseen. On harmi, että muut seurakunnat, muut kirkkokunnat, muut kansakunnat ovat päättäneet laittaa korvansa kiinni tälle. Se tulee olemaan peljättävää, se tulee olemaan traagista. Se tulee olemaan lopulta tragedia heille, jotka eivät astu sisälle tähän massiiviseen JUMALAN liikehdintään.
 
Näen siis JUMALAN Pilven tulevan Vierailemaan Hänen Kahden kaikista peljättävimmän, Loisteliaimman Profeettansa, Kirkastetuimman Profeettansa luona, Profeettojen luona, jotka Hän peitti valkoiseen, kaikista halutuimpaan Kirkkauteen Helsingissä ja Keniassa täällä. Näen Hänen tulevan, JEHOVA JAHVEN, JEHOVA ADONAIN, JEHOVA BARAN, Luojan, JEHOVA MAOZ, JEHOVA MAGEN, JEHOVA MASCHI, MEPHALTI, MISQUABBI, näen JEHOVA TSRIN, YASHAN, tulevan koko matkan aina Taivaasta saakka Vierailemaan Hänen Kahden peljättävimmän Profeettansa luona valtavassa Kokouksessa. Ja sitten Kirkkaus levittäytyy ihmisten ylle, jotka ovat tuossa Kokouksessa.
 
Joten JUMALAN Pilvi on tullut alas, kuinka valtavaa aikaa. Ja se Kokous, joka meillä on, on Nakurun Kokous. Ja näen tämän tapahtuvan Nakurussa. Joten tämä tuleva HERRAN Kokous Nakurussa tulee olemaan shokki. Se tulee vavisuttamaan maailmaa. Tiedän, että HERRAN Vierailu Lima Perussa seisoo monumenttina maailmalle tähän päivään saakka, ja se uudelleen ajasti kellon edetessämme kohti MESSIAAN tulemusta. Mutta nyt HERRA on kiihdyttänyt, Hän on käytännössä katsoen pysäyttämätön. Ja Hän on tulossa valtavassa Pilvessään Vierailemaan tuossa Kokouksessa, missä Hänen Kaksi kuolettavinta Profeettaansa ovat; Hän, joka liikkuu myrskyn kanssa, Hän, jolla on voima avata Taivas, ja kutsua alas Tuli, ja taistella HERRAN puolesta siinä pimeyden aikakaudessa, kun te, seurakunta olette menneet JUMALAN Valtakuntaan.
 
Joten tämä on shokeeraavaa aikaa tässä maassa. Ja tämä on voimallista aikaa, sillä se tulee suoraan sillä rajalla. HERRA Puhuu todella selvästi. Se tulee suoraan tämän Mega Mega Raamatullisen Siunauksen taustalla, jonka Hän on Puhunut myös tälle maalle ja seurakunnalle, ja tämän maan ihmisille ja johdolle. Ja on ihmeellistä; istuin alas ja mietin, miksi HERRA osoittaa sen kaltaista rakkauden luonteenlaatua, valtavaa rakkautta, epätavallista rakkautta, uniikkia rakkautta tätä maata kohtaan, ja sitten tietysti laajennettuna KRISTUKSEN seurakuntaa kohtaan, heille, jotka tulevat tuohon Kokoukseen. Heille, jotka tulevat tähän valtavaan Kokoukseen.
 
Ihmettelin, miksi, miksi tälle maalle. Sitten katsoin taaksepäin ja näin, että tämä maa oli mukana historiallisessa Raamatun toiston prosessissa. He ovat nähneet sen Pilven tulevan alas. Ja on ihmeellistä nähdä, kuinka he juoksevat ja he yhdistävät ne metallit, metalliset putket rakentaen niitä korkeita pilareita. He valmistautuvat juuri nyt rakentamaan valtavan telttamajan, JUMALAN Pilven telttamajan. Valtavan suuren JUMALAN temppelin. Joten monet kansakunnat, jotka tulevat tänne, tulevat olemaan osallisina tästä vierailusta. Mutta on ihmeellistä, että Hän päättää tuoda alas Hänen Pilvensä Vierailemaan Hänen Kahden kaikista peljättävimmän Profeetan, kaikista Loisteliaimman Kirkkaan Profeetan luona Ilmestyskirjasta, tässä maassa.
 
On shokeeraavaa nähdä, kuinka ihmiset juoksevat tässä maassa juuri nyt. He keräävät niitä metalliputkia ja he antavat raportteja: "Meillä on jo ne metalliputket, meillä on jo ne kivet valmiina. Voitko kertoa, että meillä on jo ne kivet valmiina. Välittäkää Hänelle viesti, että kivet ovat valmiina rakentamaan ne korkeat pilarit. Me tulemme peittämään ne, me päällystämme ne kuparilla ja kullalla. Me rakennamme ne pilarit, me rakennamme tabernaakkelin, temppelin JUMALAN Kirkkaudelle, JUMALAN Pilvelle." Joten se rakkauden luonteenlaatu seurakuntaa kohtaan on suoraan tässä silmienne edessä. JUMALA on tulossa Vierailemaan tässä maassa, Vierailemaan seurakunnassa. Ja kaikki kansakunnat, jotka tulevat olemaan kokoontuneina, tämä tulee olemaan myös teidän Vierailunne tässä tulevassa Kokouksessa Nakurussa.
 
Näen ne Kaksi Valtavinta Profeettaa Raamatusta seisomassa ja palvelemassa kaiken maan HERRAN edessä, JEHOVA HOSEAN, HERRA HAMELECHIN, HASOPHETIN, MISHPATHIN, joka on Tuomari, HERRAN Tuomarin, vanhurskaan Tuomarin edessä. Ja kun He seisoivat siellä ja puhuivat HERRALLE sanoen: "Sinä olet niin Pyhä HERRA, Sinä olet Pyhä, HERRA." Silloin näin Taivaan avautuvan ja näen JUMALAN tulevan Heidän luokseen siinä peljättävässä Pilvessä, joka navigoi Israelin Egyptistä koko matkan aina Jerusalemiin saakka, kunnes he pääsivät sisälle. Ja näen Hänen tulevan Vierailemaan täällä aivan kuten Hän teki Israelissa, ja tullen heidän luokseen, sillä näen, että ihmisten luona tuossa Kokouksessa Vieraillaan. Näen Pilven, sen peljättävän Pilven, ISÄ JUMALAN, HERRAN JUMALAN, JEHOVA JAHVEN fyysisesti manifestoituneen Läsnäolon levittäytyvän ja koskettavan ihmisten päitä.
 
Nämä ovat siis historiallisia aikoja, rakkaat ihmiset. Joten kun ylistätte ja palvotte, tiedän, että on suuri juhlinta meneillään tässä maassa juuri nyt. Suuri juhlinta on meneillään tänään, koskien niitä valtavia Raamatullisen mittakaavan Siunauksia, jotka Hän Puhui.
 
Mutta olkaa tietoisia, että seurakunta istuu Ikuisuuden partaalla. Vanhurskaus tulee olemaan avain, parannuksenteko ja synnistä pois kääntyminen. Tulee olemaan kriittistä ja tärkeää, että kristitty uskova on herkkä sille, mitä HERRA Puhuu. Sillä me olemme menossa kotiin! Te olette menossa kotiin. Tiedän, että meillä on toisia Missioita täällä. Mutta te voitte sanoa itsellenne: Me olemme menossa kotiin. Sillä ne Portaat, jotka käskin laskea alas Taivaasta, on nyt laskettu alas taivaalle. Ja HERRAN Ääni Sanoi: "Ne tulevat pysymään taivaalla, kunnes seurakunta on otettu ylös." Sitten Hän tulee poistamaan ne.
 
Nämä ovat historiallisia aikoja, rakkaat ihmiset. Nämä ovat Siunauksen aikoja, kuuliaisuuden aikoja, aikoja sadonkorjata JUMALAN pelko luontaisena säikeenä, teroittaa JUMALAN pelko kristillisen pelastuksen säikeeseesi, mitä tahansa teetkin; juhlit, palvot, ylistät Häntä, evankelioit. Antakaa sen JUMALAN pelon, sen JUMALAN viisauden loistaa ulos, loistaa ulos sydämestänne, loistaa ulos olemuksestanne, loistaa ulos teidän comportement ranskaksi, käytöksestänne. Anna JUMALAN pelon tulla esille. Tänä hetkenä tämä sukupolvi on todella Siunattu, sillä HERRA Puhuu hyvin elävästi, että te olette se sukupolvi, joka tulee vastaanottamaan MESSIAAN, joka tulee menemään sisälle Ikuisuuteen. Te, jotka tulette kuuntelemaan näitä Sanoja ja HERRAN Ääntä, ette tule näkemään kuolemaa, te tulette näkemään Ikuisuuden.
 
Mutta kuitenkin, nyt on todella voimallista, sillä viisaus on tullut sisälle seurakuntaan. PYHÄ HENKI on vieraillut seurakunnassa. PYHÄN HENGEN Persoona, JUMALAN PYHÄ HENKI on istunut alas kanssani, Hän on laskeutunut alas Kyyhkysen muodossa, ruumiillisessa muodossa Hänen yllensä, joka Puhuu kanssanne. Sanoma on siis hyvin selvä. Kukaan ei voi viitata monitulkintaisuuteen, epäselvyyteen, siihen, että 'en kuullut', ei. Kaikki voivat nähdä. Kuka tahansa haluaakin nähdä, voi nähdä. Kuka tahansa haluaa kuulla, voi kuulla. Kuka tahansa haluaa päästä sisälle, voi tehdä olennaisen voiton, ja mennä sisälle; vanhurskauden voittoja, pyhyyden voittoja, voi tehdä ratkaisevia päätöksiä pyrkien vanhurskauteen ja pyhyyteen siinä, mitä tahansa he tekevätkin, ja nähdä Ikuisen Kirkkauden Valtakunnan. 
 
Rakkaat ihmiset, olen nähnyt JUMALAN Pilven tulevan, olen nähnyt Itse JUMALAN tulevan Hänen Pilvessään, JEHOVA JAHVEN, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALAN, tulevan alas vierailemaan Hänen Kahden peljättävimmän, hirvittävimmän, Valtavimman Päähenkilönsä ja Profeettansa luona koskaan Raamatun historiassa. Ja kun Hän tulee alas, silloin näen Kirkkauden levittäytyvän, Pilven levittäytyvän ja koskettaa ihmisiä. Kuinka mahtava sukupolvi, kuinka mahtava seurakunta, kuinka mahtava kansakunta myös, Kenian kansakunta.
 
Ja kuten Sanoin, nyt nähdä se, mitä tapahtuu Keniassa. "Kertokaa Hänelle, että me valmistamme tätä maata. Kertokaa Hänelle, että me valmistamme metalliputkia. Kertokaa Hänelle, että me olemme jo valmistaneet sementin, ne kivet. Me rakennamme, tulemme rakentamaan ne pilarit JUMALAN temppeliin." Ei ole mitenkään mahdollista, että JUMALA sivuuttaisi tämän. Siksi JUMALAN Pilvi on tulossa alas.
Kaikki kansakunnat valmistautukoot nyt, valmistautukoot MESSIAAN tulemusta varten. Kirkkauden KUNINGAS, Lunastaja on tulossa. JUMALAN Loistelias Karitsa, Hän on tulossa. Ja Hän on tulossa vanhurskasta seurakuntaa varten, pyhää seurakuntaa varten. Ja te olette todella Siunattu sukupolvi. Tarkoittaen, että teidät on valittu. HERRA on valinnut tämän sukupolven. Ja siinä prosessissa, Hän on myös nähnyt sitoutumisenne Häneen. Hän on nyt kehittänyt luottamuksen teihin. Teistä tulee luotettuja. Siksi Hän pystyy tulemaan teidän luoksenne, te luotetut. Hän on tullut luoksenne myötätunnon kanssa nyt. Hän on nuhdellut teitä, aivan niin kuin Hän on nuhdellut teitä.
 
HERRA on antanut teille Hänen Sanomansa, vanhurskauden Sanoman. Ja Hän Puhuu todella voimallisin termein teille. Hän Sanoo, että te olette Siunattuja, koska Hän on antanut teille Hengellisiä Siunauksia. Taivaan Vierailut tapahtuvat. Se viisaus ja piilossa oleva Neuvo, joka oli peitettynä kristillisessä pelastuksessa, tehdään nyt avoimesti tiettäväksi ihmiselle. Voitte elävästi nähdä, että on hyvä asia olla uudestisyntynyt, vastaanottaa JEESUS KRISTUS ja vaeltaa vanhurskaudessa, ja erottautua luopumuksesta. Tämä on tehty selväksi, sillä Hän sanoo, Efesolaiskirje 1:3:
 
3 Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa.
 
Katsokaa, miten Hän tulee alas teidän luoksenne, tälle sukupolvelle, Taivaallisista. Olette todella valittu sukupolvi. Teidät on adoptoitu pojiksi ja tyttäriksi. Kuningas vierailee luonanne. Kuningas laskee nyt Portaat alas Taivaasta ja Hän viittoilee teille, sanoen: "Katsokaa, Ikuisuus, jonka olen valmistanut teitä varten. Katsokaa, miten olen valmistanut Iankaikkisuuden teitä varten."
 
"Niinkuin hän ennen maailman perustamista oli hänessä valinnut meidät olemaan pyhät ja nuhteettomat hänen edessään, rakkaudessa, edeltäpäin määräten meidät lapseuteen, hänen yhteyteensä Jeesuksen Kristuksen kautta, hänen oman tahtonsa mielisuosion mukaan, sen armonsa kirkkauden kiitokseksi, minkä hän on lahjoittanut meille siinä rakastetussa, jossa meillä on lunastus hänen verensä kautta, rikkomusten anteeksisaaminen, hänen armonsa rikkauden mukaan."
 
Kuinka upea sukupolvi, että JUMALA vierailee luonanne, sillä Hän sanoo: Katsokaa, olen lunastanut teidät. Olen antanut teille anteeksi. Olen vapauttanut armon teille. Olen nyt tulossa teille. Kuinka upeaa! Sillä JEESUKSESSA KRISTUKSESSA te vastaanotitte lunastuksen, rakkaat ihmiset, Hänen verensä ja syntien anteeksiantamuksen kautta, teidän syntien ja rikkomusten tähden. Katsokaa, minkälainen sukupolvi te olette! Näen JUMALAN tulevan vierailemaan Hänen Kahden Valtavan Profeettansa kanssa Nakurussa. Ja siinä prosessissa näen kaikkien ihmisten ja kansakuntien kokoontuneena. Joten valmistakaa tie, rakkaat ihmiset! Miksi Hän tekee näin? Koska MESSIAS on tulossa. 
 
Kuinka siunattu onkaan se kansakunta, jolle Hän tulee. JUMALAN Saattue. Tiedättehän, että HERRA ISÄ JUMALA ei koskaan tule alas yksin. Aivan kuten teidän maalliset kuninkaanne ja presidenttinne ja pääministerinne, kun he menevät paikkaan, siellä on Etukäteistiimi, Saattue, joka menee ensin. Näin myös on HERRAN ISÄ JUMALAN, minun Ystäväni, JEHOVA ELOHIMIN kanssa, Chaver sheli. Kun Hän tulee, siellä on paikalla Taivaallisen Sotajoukon etukäteistiimi. Muistatte, kuinka Siinain vuorella he sanoivat, että älkää edes koskeko vuoren juureen. Miksi? Koska etukäteistiimi, Taivaallinen Sotajoukko on jo tullut alas ja peittänyt koko paikan.
 
Kun Hän tulee, niin silloin tulee koko Kolmiyhteinen JUMALA, joten tämä tulee olemana valtava vierailu maailmassa, joka tulee tapahtumaan Kristuksen seurakunnassa, rakastetussa seurakunnassa, varmistamaan teidän perintönne Taivaassa, tuomaan tämän Sanoman, varmistaen, että Hän on tulossa teitä varten, varmistaen teidän iankaikkisuuden, sanoen teille: Katsokaa, te olette minun kansani ja te tulette sanomaa, HERRA on meidän JUMALAMME. Nyt nämä Kaksi Valtavaa Taivaan Päätoimijaa ja Kenraalia on vapautettu maailmaan. Nyt ISÄ JUMALA on tulossa asettamaan evankeliumin lupaukset, lupaukset, jotka MESSIAS antoi, jotta tuona päivänä MESSIASTA ei laitettaisi häpeään, mutta tulee olemaan ihmisiä HERRALLE, pyhiä ihmisiä HERRALLE, tullen sinetöimään teidät PYHÄLLÄ HENGELLÄ, JUMALAN kirkasta Valtakuntaa varten.
 
Rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa, MESSIAS, KRISTUS. HERRAN VOIDELTU on tulossa. Valmistakaa tie! En halua viivyttää teidän juhlintaanne pidemmälle, jotka valmistitte seurakunnissanne. Tämä on riemun päivä, iloinen päivä, juhlapäivä, juhla-aika, kun HERRA on siunannut heitä, jotka ovat kuunnelleet tätä Ääntä ja Hän vierailee heidän luonaan valtavalla sanoinkuvaamattomalla tavalla. Hän nyt avaa ne salatut ja kätketyt tiet tälle sukupolvelle, kutsuen heitä Hänen iankaikkisuuteensa, jotta paholainen, vihollinen tulisi voitetuksi elämissänne.
 
Kysyin, miksi tämä maa? Sanon vaan, että olen ollut hämmästyksissäni ja ihmetellyt istuessani alas, ja kysynyt miksi tämän tyyppinen Saattue? Koska te isännöitte JUMALAN Kahta Päätoimijaa. Samaan aikaan valmistaudutte. Voin nähdä metalleja ja kiviä, sekä raportteja kertovan, että olemme löytäneet kiviä, kertoen, että nyt olemme valmistaneet metallilevyt. Rakennamme JUMALAN Pilven Temppeliä. Katsokaa, Pilvi on tulossa! MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. Valmistakaa tie! Shalom Toda. Shalom shalom. Toda raba. Toda. Baruch Hashem. Toda.
 
(18.11.2018 / Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia