17.8.2020 NÄKY KAIKKIVALTIAASTA HERRASTA ISÄ JUMALASTA & HÄNEN PILVESTÄÄN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani tänään hyvin hyvin shokeeraavalla tavalla. HERRA JEHOVA, SOTAJOUKKOJEN HERRA, HERRA JAHVE, ISRAELIN PYHÄ JUMALA, Hän on Puhunut kanssani. Tänään Hän Puhui kanssani hyvin hyvin voimallisella tavalla. Näin HERRAN ISÄ JUMALAN tänään. Uudestaan, tänään näin HERRAN, ISÄ JUMALAN itsensä, JUMALAN Pilven. HERRA asetti minut paikkaan ja näin Taivaan avautuvan. Näin KAIKKIVALTIAAN JUMALAN PILVEN, sen Pilven, joka johdatti israelilaiset kotkan siivin aina Egyptistä saakka Luvattuun maahan.

Näin JUMALAN Pilven tänään. Olen nähnyt HERRAN tänään. Tänään näin HERRAN KAIKKIVALTIAAN JUMALAN, ISRAELIN PYHÄN JUMALAN, Taivaan ja maan Luojan. Näin JUMALAN Pilven tulevan koko matkan tässä näyssä. Se tuli koko matkan sinne missä olin. Tällä kertaa JUMALAN Pilvi tuli ja kosketti maaperää. Hän kosketti maahan. Uudestaan, tänään HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani hyvin hyvin shokeeraavalla tavalla. Tiedän, että perjantain kokouksessa katsoitte näiden Kahden Profeetan auktoriteettia tuomita kansakuntia. Näitte mitä He tekivät Haitissa, Hispaniolan saarella, kun HERRA lähetti Heidät sinne maksimivoimalla sanoen, että mitä tahansa He toivovat, Hän tulee tottelemaan.

Noituus, valheet, valheapostolit, väärät profeetat, seksuaalinen moraalittomuus, homoseksualismi. Näitte, kuinka HERRA lähetti minut ja iskin tuota kansakuntaa JUMALAN Vihalla. Näitte, kuinka HERRA lähetti minut Chileen lyömään tuota kansakuntaa, lyömään Meksikoa, lyömään Nepalia, lyömään Sichuan Kiinaa, lyömään Karibiaa ja monia muita kansakuntia on vielä tulossa.

Tänään HERRA, Hän, joka lähetti minut iskemään näitä kansakuntia, näin HERRAN valtavassa näyssä tänään. Tänään olen nähnyt HERRAN KAIKKIVALTIAAN JUMALAN, JEHOVA JAHVEN, Ystäväni, ainoan Ystäväni, ISRAELIN PYHÄN JUMALAN. Tässä näyssä tänään näin Taivaan avautuvan. Näin JUMALAN tumman paksun Pilven, sen Pilven, joka oli tarkalleen sama, jonka näitte Kisumussa, kun kutsuin Hänet viime vuonna vierailemaan luonani ja vakuuttamaan tälle sukupolvelle, että Kaksi Profeettaa Ilmestyskirjan luvusta 11, ovat täällä. Hän, joka kutsuu JUMALAN Pilven, Hän, joka on JUMALAN Ystävä, sekä Hän, joka käskee Taivasta avautumaan Lima Perussa. Nämä Kaksi Profeettaa operoivat täällä.

Ihmiselle on määrätty kerran kuoleman ja siitä syystä He jakavat yhden ruumiin. Yksi on kirkastetussa ruumiissa ja toinen on fyysisessä ruumiissa, koska Hän ei kuollut siinä ensimmäisessä toimeksiannossaan. Pyysin Häntä tulemaan ja vierailemaan luonani Kisumussa, vakuuttamaan ja todistamaan tälle sukupolvelle, tälle tottelemattomalle sukupolvelle, että totisesti, ne Kaksi Sotilasta, Kaksi Kenraalia, Kaksi Taistelijaa, Kaksi Profeettaa, Kaksi Päätoimijaa Ilmestyskirjan luvusta 11, ovat täällä.

Hän, joka oli kuuliainen sanoilleni ja tuli alas Kisumussa historiallisimmassa liikehdinnässä mitä on nähty 4000–5000 vuoteen. Näin Hänet tänään jälleen. Olen nähnyt HERRAN JUMALAN JEHOVAN. Olen nähnyt ISRAELIN JUMALAN. Tänään näin Ystäväni Haver shelin, JEHOVA JAHVEN, JEHOVA ELOHIMIN. Tänään, tänään tänä hyvin erityisenä päivänä. Tästä päivästä tulee hyvin merkittävä päivä, siunatut ihmiset, sillä tänään olen nähnyt HERRAN, HERRAN SEBAOTIN. Olen nähnyt JAHVEN SOTAJOUKKOJEN JUMALAN. Tänään HERRA on vieraillut Palvelijoidensa luona hyvin hyvin väkevällä tavalla. Hän on vieraillut Palvelijoidensa luona hyvin hyvin shokeeraavalla tavalla. Tänään, tänä päivänä.

Tänään näin JEHOVA ELOHIMIN. Hän Vieraili luonani tänään. Tänään JEHOVA ADONAI Vieraili luonani ja näin Hänet ja Puhuin Hänen kanssaan ääneen. Tänään JEHOVA ELYON, JEHOVA SEBAOT, JEHOVA ELOHEI ISRAEL, ELOHIM, BA SHAMAYIM, JEHOVA EL BETHEL, JEHOVA ELOHEKA, ELYON, EL EMUNAH, EL GIBBOR, AGABO, JEHOVA EL HAI, EL HAYAT, ELOHIM KEDOSHIM, EL QANNA, JEHOVA MAOZI, HAMELECH, HASOPHET, EL NOSE, ELOHEINU OLAM, ELOHIM OZER LI, JEHOVA EL RAI, EL SALI, EL SHADDAI, ELOHIM, SHEFTIM, Hän Vieraili luonani tänään. Näin JUMALAN Pilven tulevan, JEHOVA KABODHIN Pilven, JEHOVA JIREN, JEHOVA EL GIBBORIN, IMMECA, JEHOVA KEREN YISHI, JEHOVA MEPHALTI.

Tänään olen nähnyt HERRAN ja Puhunut HERRAN ISÄN JUMALAN kanssa, ääneen tänään. Hän laskeutui alas JUMALAN Pilvessä, jonka kutsuin alas Taivaasta 22.12.2019 Kokouksen ylle, teltan ylle. Tällä kertaa, kun Hän tuli luokseni, Pilvi tuli alas ja kosketti maata ja Hän seisoi maaperällä, joten en tiedä, missä maassa olin, mutta HERRA KAIKKIVALTIAS Hän on tulossa Vierailemaan Hänen Kahden Profeettansa luona! Halleluja! MESSIAS on tulossa!

Hän Puhui kanssani MESSIAAN Tulemuksesta. Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa! Kääntykää pois synnistä! Tehkää parannus JEESUKSESSA KRISTUKSESSA! Vastaanottakaa HERRA! HERRA on Puhunut kanssani tänään. MESSIAS on tulossa! Kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä. Sen tähden olen päättänyt tulla luoksenne jopa ennen Kokousta.

Hän on laskeutunut alas, JUMALAN PYHÄ HENKI ruumiillisessa muodossa, ja JUMALAN PYHÄ HENKI on laskeutunut pääni ylle ja asettunut siihen ja sulautunut ja sitten tullut ulos. Tämä oli talletettu ainoastaan MESSIAALLE. HERRA on identifioinut teille Hänen Sanansaattajansa, HERRA JAHVE, JEHOVA NISSI, JEHOVA ORI, JEHOVA UZZI, JEHOVA ROPHE, JEHOVA EL ROI, JEHOVA SEBAOT, JEHOVA SHALOM, JEHOA SHAMMAH, JEHOVA TSIDKHENU, JEHOVA TSURI. Tänään, ja Hän Puhui kanssani MESSIAAN tulemuksesta.

Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! HERRA on tulossa shokeeraamaan maailman. Aika on ohitse! Aika on lopussa! Tehkää parannus! Aika on ohitse! Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! MESSIAS on tulossa! JEHOVA EL MAROM, ELOHEINU OLAM. Olen nähnyt HERRAN tänään, HERRAN ISÄN JUMALAN, Sotajoukkojen HERRAN, Sotajoukkojen JAHVEN, Hän on Vieraillut luonani tänään ja Puhunut kanssani MESSIAAN loisteliaan kirkkaasta Tulemuksesta. He, joilla on korvat, tehkööt parannuksen ja kääntykööt pois synnistä!

Kerroinhan teille, että jos kukaan ulkona tuolla taistelee tätä Missiota vastaan, niin unohtakaa se! Te ette tule koskaan pääsemään sisälle! Hän on asettanut Kultaisen Avaimen käteeni, Avaimen, joka avaa ja sulkee Taivaan. Valmistakaa HERRALLE Tie! Tämä on hän, josta Raamattu kirjoitti, Kirjoitukset kirjoittivat, että noina päivinä lähetän teille Profeetta Elian Tuomitsemaan kansakunnat ja valmistamaan kansakunnat, ja valmistamaan kaikki asiat, mukaan lukien, tuomaan esille, valmistamaan Juudan Valtakunnan JUMALAN Valtakunnan tulemusta varten. MESSIAS on tulossa! Olkaa pyhät, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA! Kiitos. He, joilla on korvat, kuulkoot he, mitä HERRAN Suu on Puhunut tänään. Todah Shalom, todah chaverim, todah rabah, Shalom todah.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info / 16.8.2020)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia