17.3.2019 PROFETIA: JUMALAN TUOMIO TULOSSA KENIAAN

HERRA on parantanut HIV-Aidsin tässä maassa. Sen tähden, että Kenia on yrittänyt koskea, sen tähden, mitä he ovat tehneet yrittäen koskea näihin Kahteen JAHVEN kaikista Kirkastetuimpaan ja Peljättävimpään Profeettaan, jotka laskettiin alas maailmaan Taivaasta pilvien ja taivaan läpi suoraan kansakunnan silmien edessä, livenä kameralla, niin HERRA haluaa opettaa opetuksen, Hän haluaa opettaa opetuksen kenelle vain, joka on koskaan yrittänyt mustamaalata näitä Kahta Profeettaa. Hän Sanoo, että aika on nyt tullut Hänen paljastaa, keitä nämä Profeetat ovat.

HERRA haluaa nyt opettaa suoran opetuksen ja suoristaa asiat, että te ette voi koskea ja päästä pakoon sen kanssa. Te ette voi yrittää koskea ja lähteä. Te ette voi. Olet sitten ykistyinen henkilö tai olet kansakunta, niin HERRA JEHOVA on HERRA. HERRA JEHOVA SEBAOT on Sotajoukkojen HERRA, Hän on Taivaallisten Sotajoukkojen HERRA. Hän on Taistelija. Hän on Taivaan Sotajoukkojen Komentaja. Eikä mikään yksittäinen kansakunta pysty seisomaan Hänen  edessään, ei kukaan yksittäinen henkilö pysty seisomaan Hänen  edessään.

Tuomio, joka on tulossa Keniaan yrityksestä skandalisoida HERRAN Pyhimpiä Profeettoja, se Tuomio tullaan langettamaan Nairobin keskuspuistossa. Ja kun kuulet, mitä HERRA on päättänyt tehdä Kenialle, niin te tulette lankemaan maahan vatsallenne ja te tulette itkemään, kunnes kaikki kyyneleet tulavat kuivumaan sisällänne. Te tulette pelkäämään JUMALAA. Ja olen jo nähnyt sen Profetian täyttymisen. Joten sen täytyy toteutua. Jotta näitä Kahta Profeettaa ja HERRAA, heidän JUMALAANSA, tullaan pelkäämään maailmassa.

Ja Hän on päättänyt, että Hän haluaa nyt esitellä maailman kansakunnille, keitä nämä Profeetat ovat. Jotta nyt kaikki ihmiset, jotka JEHOVA on luonut, tulevat pelkäämään näitä Kahta Taivaan Peljättävää Profeettaa. Raamattu sanoo Dan. 12:10, Hän Sanoo:

"Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina,

Toisin sanoen, mutta jumalattomat tulevat jatkamaan tehden pahaa.

eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät."

Ja voitte nähdä hyvin selvästi, että HERRA Sanoo Dan. 12:10, että tulee olemaan paljon pahuutta ja jumalattomuutta maassa, paljon pahuutta ja jumalattomuutta maailmassa. Ja Hän tulee käyttämään sitä pahuutta puhdistamaan Hänen omansa. Toisin sanoen, he tulevat kärsimään hyväksikäyttöä pahoilta ja jumalattomilta, vanhurskaat tulevat kärsimään hyväksikäyttöä pahoilta ja jumalattomilta, mutta vanhurskaat tulevat jatkamaan tullen yhä vanhurskaammiksi.

HERRA Sanoo, että Hän tulee opettamaan pysyvän opetuksen maailman kansakunnille, perustuen siihen, mitä Hän tulee tekemään Kenialle. Eikä kukaan maailmassa, ei kukaan ihminen tule koskaan enää yrittämään mustamaalata näitä Kahta Profeettaa, ja elämään. Ei koskaan. He tulevat opettamaan pysyvän opetuksen, että nämä Kaksi Profeetta, jotka on Kirkastettu  ja joiden ylle HERRA on loistanut Kirkkautta, Heihin te ette voi koskea!

Uudestaan, "Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät." Dan. 12:10.

HERRA Sanoo, että Hän tulee opettamaan Kenialle pysyvän Opetuksen. Kenia tulee pelkäämään JUMALAA. Jopa pienet lapset tulevat nyt pelkäämään JUMALAA. He tulevat nyt polvistumaan maahan pienillä jaloillaan ja palvomaan ja pelkäämään JUMALAA, perustuen siihen Tuomioon, jonka Hän tulee tuomaan tähän maahan. On se sitten media, tai kuka se onkin, kuka tahansa koskeekin! Kenia on se, joka on tehnyt tämän.

Ja HERRA Sanoo, että aika on tullut esitellä JUMALAN Peljättävät Profeetat. Nyt maailman tulee tietää, keitä He tarkalleen ovat ja mitä He pystyvät tekemään. Jos kukaan koskeekin Heihin, niin te tulette pelkäämään JUMALAA. Jopa pienet lapset, kun he kuulevat JUMALAN Nimen, niin he tulevat vapisemaan ja pelkäämään ja juoksemaan pois.

"Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät.", Hän Sanoi.

Huomasitte, että tulee olemaan vanhurskaiden puhdistaminen pahojen jumalattomuuden kautta. Huomaatte, että Hän Sanoo, että puhdistuminen; heidät tullaan puhdistamaan, puhdistaen heidät jumalattomien jumalattomuuden kautta. Tiedämme liiankin hyvin, siunatut ihmiset, että puhdistaminen on viljan puhdistaminen poistamalla akanat. Tapahtuu valkoiseksi tekeminen, ja heidät pestään ja valkaistaan, koetellaan ja testataan. Se tapahtuu kullan ja hopean kanssa. On siis puhdistaminen, jonka täytyy nyt tapahtua.

Mutta HERRA Sanoo, kukaan ei voi koskaan koskea niihin Kahteen ikuisuuden Kirkastetuimpaan Profeettaan, joiden ylle HERRA on loistanut Kirkkautta, ja päästä pakoon sen kanssa! Ei mikään kansakunta! Te tulette pelkäämään JUMALAA, kun tulette tietämään, mitä HERRA on kertonut minulle, että Hän on päättänyt tehdä Kenialle, koska he yrittivät koskea! Te yritätte juosta, mutta te ette löydä paikkaa, minne juosta. Te tulette pelkäämään JUMALAA. Te tulette pelkäämään JEHOVAA ja te tulette vslitsemaan pyhyyden, te tulette vain olemaan uudestisyntyneitä aidosti. He, jotka tulevat säilymään maassa.

Nostaen rampoja maasta suurissa luvuissa, avaten sokeita silmiä suurissa luvuissa. Avaten kuuroja korvia suurissa luvuissa, tuhansia rampoja, tuhansia sokeita, tuhansia kuuroja korvia on avautunut, mukaan lukien HIV-Aids. Ja yrittää pakottaa skandaali Heidän ylleen, pakottaa. Te yrititte tahrata Häntä skandaalilla. Katsokaa, se ei voi onnistua. He ovat liian vanhurskaita, He ovat liian pyhiä. Ne skandaalit, joilla yritätte tahrata, ne eivät onnistu. Mutta HERRA Sanoo, että sen kaiken seuraamukset ovat ikuiset, Sanoo HERRA JAHVE.

"Monet puhdistetaan, kirkastetaan ja koetellaan, mutta jumalattomat pysyvät jumalattomina, eikä yksikään jumalaton ymmärrä tätä, mutta taidolliset ymmärtävät."

Viimeisen viikon aikana joka-ikinen päivä Hän Sanoo, sinun täytyy mennä tänään ja kirota tämä maa, langettaa Tuomio tämän maan ylle. Mutta olen neuvotellut HERRAN kanssa joka-ikinen päivä, pyydän anoen, odota hetkinen, annahan kun yritän antaa heille tämän Sanoman.

Sitten me yritimme neuvotella Hänen kanssaan, pidättele tätä, pyydän anoen, entäpä Herätys? Hän Sanoi, tuomitse heidät ja iske heitä Tuomiolla! Mutta olen pidätellyt itseäni joka-ikinen päivä. Joka-ikinen päivä HERRA on Sanonut, kiroa tämä maa, Tuomitse tämä kansakunta! Tuomitse nämä ihmiset! Mutta olen pidätellyt itseäni joka päivä.

Mutta nyt olen nähnyt JUMALAN Tuomion tulevan Keniaan. Te tulette pelkäämään JUMALAA. Jopa pienet lapsenne tulevat pelkäämään näitä Kahta HERRAN Profeettaa ja HERRAA JEHOVAA, Heidän JUMALAANSA. Te tulette pelkäämään JUMALAA. Kiitos.

(Profeetta Dr. Owuor. 17.3.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia