17.3.2019 KOLME MEGA PROFETIAA

HERRAN TUOMIO TULOSSA KENIALLE & NÄLÄNHÄTÄ TULOSSA POHJOIS-AFRIKKAAN & HERÄTYS TULOSSA ISRAELIIN JA KANSAKUNTIIN
 
Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Tiedän, että suurin osa teistä ehkä päätätte eri seurakunnissanne, päätätte juuri parannuksenteon kokouksia, joita teillä oli tänään seurakunnissanne (tässä Palvelustyössä). Toivon vain, että ihmiset tekivät parannusta tänään siitä, mitä tapahtuu tässä maassa HERRAA vastaan. Ja olen varma, että ihmiset ovat lopettamassa tänään parannuksenteon aiheilla, siinä suuressa kansallisessa parannuksenteossa, jonka on täytynyt tapahtua tänään halki tämän maan. Sen tähden, kuinka tämä kansakunta on käsitellyt HERRAA EL GIBBOR, Väkevää JUMALAA, Väkevää Taivaan JUMALAA, Väkevää HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN JUMALAA, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN ISÄÄ JA JUMALAA, JEHOVA EL GIBBORIA, Israelin Väkevää JUMALAA.
 
Tänään haluan jakaa kanssanne keskustelun, joka HERRALLA on ollut kanssani, ja Hän lähetti minut kansakuntiin jakamaan tämän todella todella vakavan keskustelun. Numero 1) HERRA, Hän Puhui kanssani siitä, mitä on tulossa maailmaan, mitä on tulossa maailmaan. Ja tulen jakamaan siitä, mitä on tulossa maailmaan, kahteen eri paikkaan maailmassa ja sitten sen kolmannen tapahtuman. Mutta sen, mitä on tulossa Keniaan, tulen jakamaan vain Keskuspuistossa. Ja silloin Kenia tulee tietämään, että te ette voi koskea näihin Kahteen HERRAN Peljättävään Profeettaan ja päästä pois vastuusta siihen. Te ette voi koskaan ikinä koskettaa Heitä, yrittää pakottaa skandaalia Heidän ylleen, yrittää puhua Heistä pahaa mediassanne tai millään tahansa tavalla, ja päästä pakoon vastuuta siitä.
 
Se, mitä on tulossa Keniaan, tulen jakamaan siitä Keskuspuistossa. Muistattehan hyvin, kuinka ennen vuoden 2007 verilöylyä varoitin tätä kansakuntaa vuonna 2005 julistettuna kaduilla, 2006 ja osan 2007 jatkoin varoittaen tätä maata. Mutta se, mitä on tulossa Keniaan, tulen jakamaan sen Keskuspuistossa. Ja sitten te tulette tietämään, että te ette voi koskettaa näitä Kahta HERRAN Peljättävää Profeettaa, on se sitten median kautta, valhemedian kautta, propagandaa, herjausta, persoonan murhaa, sillä Heidän vanhurskautensa on sen kaltainen haaste teille, niin te ette voi tehdä sitä ja päästä pakoon sen kanssa. Te tulette tietämään, että on seuraamuksia, kun isännöitte näitä Kahta Profeettaa tässä maassa. Ja on vakavat seuraamukset, jos teidän viisautenne pettää teidät. Tulen jakamaan siitä, mitä on tulossa Keniaan Keskuspuistosta käsin.
 
Mutta nyt uudestaan, nyt haluan Puhua siitä, mitä on tulossa maailmaan, kahteen eri paikkaan maailmassa. Ja sitten tulen puhumaan siitä, mitä on tulossa maan yläpuolelle. Mutta se, mitä on tulossa Keniaan, sen tulen jakamaan Nairobin keskuspuistosta Sanan räjähdyksestä käsin. Ja sitten te tulette tietämään, että kun nämä Kaksi Profeettaa tulevat teidän luoksenne ja nostavat rampanne maasta ilmaiseksi ilman, että He veloittavat teiltä yhtäkään penniä, ja kun nämä Kaksi Peljättävää Profeettaa tulevat soittaen radioon Heidän asunnostaan käsin Nairobissa, ja rammat nousevat maasta ja kävelevät, ja te keräännytte 84 julkiselle paikalle ja stadionille, niin se on vakava ja ankara
asia isännöidä Heitä maassa.
 
Sunnuntaina, kun Puhun Kenialle, niin te tulette pelkäämään. Silloin te tulette tietämään, että on vakavat seuraamukset, jos yritätte koskea Heihin, yrittäen skandalisoida Heitä, pakottaen skandaalin Heidän ylleen. Te tulette pelkäämään HERRAA sunnuntaina, kun tulette kuulemaan Hänen Sanansa, mitä HERRA on Puhunut, koskien Keniaa teidän käytöksenne tähden.
 
Mutta nyt HERRA on näyttänyt minulle Afrikan maanosan, ja HERRA näytti minulle Nigerian ja Hän vei minut Nigeriaan. Ja leikaten halki Nigerian koko matkan aina Chadiin saakka ja sitten osiin Egyptiä, sillä se menee hiukan oikealle, ja sitten Libya, Niger, koko matkan aina Burkina Fasoon, Norsunluurannikko, Mauritania, Algeria, Marokko, Tunisia, Päiväntasaajan Guinea, koko se alue. Halkaisten Nigeriasta, ottaen Chadin puolelleen ja mennen ylös Egyptiin, ja sitten ottaen sen otsalohkon, sen Afrikan otsalohkon, on ankarin kuivuus ja nälänhätä, joka on tulossa tuohon maailman osaan.
 
Uudestaan, HERRA JEHOVA, Hän pyysi minua nousta seisomaan ja osoittaa sormellani kohti sitä Afrikan osaa. Ja ankarin kuivuus kulutti sen paikan. Siellä ei kasvanut mikään ruoho. Ja monet ihmiset tulevat kuolemaan sen johdosta. Se tulee olemaan ankara nälänhätä. Eläimet tulevat kuolemaan. Uudestaan, HERRA ohjasi minun sormeani, ja kun osoitin sormeni, sitten Hän otti Nigerian sisään, Hän laittoi Chadin sisään, Hän otti osia Egyptistä sisään, ja sitten Hän otti Libyan, Nigerin. Hän otti Päiväntasaajan Guinean, Norsunluurannikon, Nigerian, Marokkon, Mauritanian, Malin, kaikki ne maat siinä Afrikan maanosan otsalohkossa. On ankara kaikista historiallisin kuivuus ja nälänhätä, joka on tulossa siihen osaan maapalloa.
 
HERRA on jo käskenyt Hänen Kahta Profeettaansa käskemään Tuomion siihen osaan maailmaa. Ja se tulee olemaan historiallinen nälänhätä, historiallinen kuivuus. Näen jopa jo sen maaperän. Kun osoitin sinne, niin kaikki kuivui. Mikään kasvi ei kasvanut. Mikään kasvi ei pysynyt pystyssä. Ja maaperästä tuli sen kaltainen kellertävä oranssihtava maaperä, joka on kuiva, pölyävä ja kuiva, koko siinä otsalohkossa. Uudestaan, kun HERRA käski Hänen Kahta Profeettaansa nostamaan ylös Heidän profeetallisen sormensa ja osoittamaan tähän maailman osaan ja käskemään HERRAN JEHOVAN SEBAOTIN, JEHOVAN ELOHIMIN Tuomion, silloin alkaen Nigeriasta, Hän otti Nigerian sisään; Hän otti minut sisälle Nigeriaan, joten pystyin näkemään joidenkin ihmisten puhuvan, kuinka heidät oli tuhottu nälänhädän ja kuivuuden johdosta, ei mitään vettä, ei ruokaa.
 
Ja Hän otti Chadin sisään, Hän otti Egyptin sisään, Libyan, Nigerian, Norsunluurannikon, Burkina Fason, Malin, Algerian, Marokon, Mauritanian, ja monia, kaikki ne maat siinä otsalohkossa. Ja se kuivui HERRAN voimasta, jonka nämä Kaksi Profeettaa vapauttivat. Eikä ollut yhtäkään vihreää kasvia, ja maaperä oli pölyinen, sen kaltainen kellertävä oranssihtava maaperä, joka pöllysi ympäriinsä. On siis ankara kuivuus, joka on tulossa maailmaan, ja ankara nälänhätä, ja monet ihmiset tulevat kuolemaan. Monet eläimet tulevat kuolemaan. Olen jo nähnyt sen. Tunisia, nimeä vain, koko matkan tähän suuntaan. Uudestaan, Hän otti Nigerian sisään ja Chadin, ja meni koko matkan oikealle ja otti Egyptin, ja sitten tuli Libyaan, Nigeriin, Algeriaan, Marokkoon, Tunisiaan, Mauritaniaan, Maliin, kaikkiin niihin maihin Afrikan maanosan otsalohkossa.
 
Ja sitten sen jälkeen HERRA JEHOVA, Hän jälleen nyt näytti minulle maailman kartan. Ja kun Hän näytti minulle maailman kartan, niin silloin näin tulen. Näin tulen, tulen, joka tuli koko matkan alas, siunatut ihmiset. Ja se tuli, ja Hän asetti sen liekin, liekin tulen, ja Hän asetti sen, laittoi sen asemaan ja asetti sen Hänen Kädellään, Hän asetti sen Israelin ylle. Olen nähnyt HERRAN sormien asettavan tulen.
 
Tämä on nyt se toinen Profetia. Hän asetti tulen. HERRA JEHOVA ELYON, JEHOVA ADONAI, näin Hänen sormensa asettavan tulen Israelin ylle. Näen tulen siellä. Ja Hän ei näyttänyt minulle, minkä tyyppinen tuli tämä on. Joten kun heräsin, otin auktoriteetin ja sanoin: HERRA, olkoon se PYHÄN HENGEN Tuli, Herätyksen Tuli, joka kuluttaa Israelia. Mutta Hänen sormensa työnsi tulta ja asetti sen Israelin ylle. Ja Hän ei kertonut minulle, mikä tämä tuli on. Mutta kun heräsin, niin otin auktoriteetin ja seisoin kaiken maan HERRAN edessä ja pyysin Häneltä, HERRA, olkoon se PYHÄN HENGEN Tuli, joka kuluttaa Israelia suueen Herätyksen kanssa, JEESUKSEN Herätyksen kanssa. Jotta he tietäisivät, että YESHUA MESSIAS on jo mennyt Ristille ja kuollut heidän puolestaan. Tämä on se toinen Profetia, koskien sitä mitä on tulossa maailmaan.
 
Ja kolmas Profetia; HERRA laittoi minut katsomaan ylös taivaalle. Silloin näin ne Kaksi HERRAN Profeettaa, kaikki Heidät nostettuina ylös katsoen taivaalle, nostaen kasvonsa ylös taivaalle. Ja kun katsoin ylös, silloin näin HERRAN Kirkkauden ylhäällä taivaalla. Ja HERRAN Kirkkaus oli niin säteilevä, sitten Hän jätti sen ulkolinjan, Hän jätti sen ulkolinjan säteilevämmäksi, ja Hän piirsi Ristin.
 
HERRAN Kirkkaus piirsi terävän, hyvin piirretyn Ristin suoraan taivaalle; JEESUKSEN Ristin, Golgatan Ristin. Mutta Hän piirsi sen taivaalle, ja kun Hän piirsi tuon Ristin, horisontaalisesti, jotta pystyin näkemään sen alapuolelta, Hän jätti sen rajat, ääriviivat Kirkkaammiksi. Joten Hän todella piirsi sen ääriviivat, Hän todella piirsi JEESUKSEN Ristin ääriviivat. Näen ne ääriviivat, jotka HERRAN valtava säteilevä Kirkkaus piirsi. HERRA on piirtänyt JEESUKSEN Ristin taivaalle. Ja Hän jätti ne rajat, ne ääriviivat olemaan säteilevämmät. Joten pystyin näkemään massiivisen JEESUKSEN Ristin ylhäällä taivaan yläpuolella maan yllä.
 
On siis Mega Herätys, joka on tulossa maahan. On Mega Herätys, joka on tulossa maailmaan. JEESUKSEN Ristin Herätys, Ristin evankeliumin Herätys. HERRA on jo piirtänyt sen Ristin, ne ääriviivat piirrettyinä Hänen Kirkkaudellaan, ja Hän jätti ne rajat säteilevimmiksi terävämmällä ääriviivalla ja asetti sen taivaalle maan yläpuolelle.
 
On siis suuri Herätys tulossa heille, jotka tulevat kuuntelemaan näitä Sanansaattajia täällä. On suuri maailmanlaajuinen Herätys tulossa maailmaan. Ja sitten tuona hetkenä pystyin nyt laittamaan sen linjaan sen tulen kanssa, jonka näin Hänen asettavan Israelin ylle. Sillä sanoin, HERRA, anna sen olla PYHÄN HENGEN Herätys, jotta liitonkansasi, rakas kansasi Israel saisi nähdä ja vastaanottaa Pyhän Herätyksen, 'Valmistakaa tie YESHUAN MESSIAAN Tulemukselle' -Herätyksen. Nämä ovat Profetiat, jotka HERRA on Puhunut maailman kansakunnille tänään. MESSIAS on tulossa, siunatut ihmiset.
 
Ja Kenialle, tiedän, että olette parannuksenteossa. Te ette voi yrittää koskea näihin Kahteen JAHVEN Loisteliaaseen Profeettaan. Te ette voi! Jos katsotte Raamattua, ette ole koskaan nähneet kenenkään HERRAN Profeetan, joka on lähetetty, ja sitten yhtäkkiä huomaat, että on Kaksi kävelemässä yhdessä. Ette koskaan. Sitä ei ole koskaan tapahtunut. Vain HERRA Puhui ääneen kuultavalla Äänellä minulle unessa ja Sanoi: He tekivät niin Vanhassa Testamentissa, mutta se oli peitettynä. Kukaan ei pystynyt tietämään, että He kävelivät, Kaksi Heitä. Kaksi kävellen Egyptissä ja Kaksi kävellen koko matkan, kun Hän tuli alas myös Karmelinvuorelle. Ja Hän peitti Heidät kokonaan. He eivät pystyneet; he näkivät vain Yhden kerrallaan.
 
Mutta vasta nyt sitten ISÄ JUMALA Sanoi ääneen kuultavalla Äänellään: He tekivät näin Vanhassa Testamentissa ennen kuin MESSIAS tuli. Heitä käveli Kaksi, Hän ei vaan sallinut kenenkään nähdä sitä toista. Vasta nyt kun MESSIAAN tulemus on lähellä, niin nyt Hän on paljastanut hiukan tälle sukupolvelle nähdä, että Heitä on Kaksi. Mutta te ette voi koskaan koskea HERRAN Loisteliaisiin Profeettoihin luopumuksessa ja tuoda kapinaanne Heidän eteensä ja tuoda pahuuttanne Heidän eteensä ja yrittää pakottaa skandaali, pakottaa skandaali Heistä. Miksi? Sillä Heidän vanhurskautensa on ylitsepääsemätön haaste teille. Sillä Heidän Voitelunsa on tähtitieteellinen ylitsepääsemätön haaste teille. Te ette voi koskaan tehdä niin! Mikään kansakunta ei voi koskaan tehdä niin! Te ette voi tehdä niin ja päästä pakoon sen kanssa!
 
Olen siis antanut ne kolme Profetiaa, mutta se Profetia, joka on tulossa Keniaan yrityksestä tahrata näitä Kahta Valtavaa Loisteliasta Valtaistuimen Sanansaattajaa, JAHVEN Sanansaattajaa, siitä tulen jakamaan teille Keskuspuistossa sunnuntaina. MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät, olkaa vanhurskaat. Kääntykää pois seksuaalisynnistä. Kääntykää pois rahan rakkaudesta, kääntykää pois vääristä profeetoista, valheapostoleista, menestysteologian evankeliumista.
 
Palatkaa takaisin Ristin evankeliumiin. HERRA on jo piirtänyt Ristin Hänen Kirkkaudellaan ja asettanut sen maan yläpuolelle. Tämä on hetki Ristin evankeliumille, Ristin voimalle, JEESUKSEN Veren voimalle. Todah. MESSIAS on tulossa. Todah Shalom.
 
(Profeetta Dr. Owuor. 17.3.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia