17.10.2018 PROFETIA: ILMESTYS JUMALAN KARITSASTA - PROFEETTA DR. OWUOR

Rakkaat ihmiset, tulen luoksenne tänä aamuna. Kello on noin 5.30 aamulla Itä-Afrikan aikaan. HERRA on Puhunut kanssani tänä aamuna, noin kaksi tuntia sitten. Noin 1,5-2 tuntia sitten HERRA on Puhunut kanssani todella hämmästyttävällä tavalla, todella syvällisellä tavalla. Ja tänä iltana, rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA, Hän lähetti JUMALAN Loisteliaan Karitsan, JUMALAN Loisteliaan Karitsan. Ja JUMALAN Karitsa tuli koko matkan tähän taloon. 

Uudestaan, HERRA JEHOVA on tänään Puhunut kanssani todella todella shokeeraavalla tavalla. Ja Hän lähetti JUMALAN Loisteliaan Karitsan, JUMALAN Loisteliaan Karitsan koko matkan aina Taivaasta saakka. Ja sitten Hän saapui tänne. Ja sitten oli keskustelu. Emme voi jakaa enempää. Mutta se oli melkoisen pitkä keskustelu JUMALAN Loisteliaan Karitsan kanssa. Ja sitten sen jälkeen.  

Uudestaan, oli keskustelu, oli pitkä keskustelu. On tämä keskustelu, joka tapahtui näiden Kahden Profeetan ja JUMALAN Loisteliaan Karitsan välillä. Ja sitten sen jälkeen, on enemmän, mitä emme voi jakaa tänä hetkenä nyt. Mutta tämä on se, miten se tapahtui. Joten HERRA lähetti Hänen Loisteliaan Karitsansa, Hänen Loisteliaan Karitsan Taivaasta; JUMALAN Loisteliaan Karitsan koko matkan aina tähän taloon Nairobissa täällä.  

JUMALAN Karitsa oli siis täällä. Hän on hieman suurempi kuin teidän tavallinen karitsanne. Melko paljon suurempi kuin teidän tavallinen karitsanne. Sitten Hän istui alas, ja oli suuri keskustelu. Emme voi jakaa paljoa tänä hetkenä, tänä hetkenä ajassa. Mutta JUMALAN Loistelias Karitsa on lähetetty. 

Se, mikä on kaikista tärkeintä, se miksi tulen luoksenne tänä hetkenä yöstä, on, koska JUMALAN Loistelias Karitsa on lähetetty luokseni. ISÄ JUMALA on lähettänyt Hänet minun luokseni. Ja tämä muistuttaa meitä selvästi siitä keskustelusta, joka tapahtui JUMALAN Valtaistuimen edessä sinä 2. huhtikuuta 2004, kun jälleen HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS, ISÄ JUMALA Valtaistuimen paikalta, vuorimainen Kirkkaus peitti Valtaistuimen. Kuu muuttui vereksi, ja sitten ISÄ JUMALA lähetti Loisteliaan Karitsan luokseni. 

Ja tämä Loistelias Karitsa, joka oli täällä, tämä Loistelias Karitsa, jonka ISÄ JUMALA on lähettänyt luokseni, on MESSIAS. Hän on MESSIAS, Hän on kuningasten KUNINGAS ja herrain HERRA, Lunastaja, KRISTUS, HERRAN KRISTUS. On siis ollut todella vakava keskustelu tänä yönä. Ja halusin tulla luoksenne tänä hetkenä, jotta olette tietoisia, että jos jotakin tapahtuu, niin voitte valmistautua hyvissä ajoin.  

Uudestaan, meitä muistutetaan siitä keskustelusta JUMALAN Valtaistuimen edessä, kun Johannes Kastaja oli siellä, ja ISÄ JUMALA lopulta lähetti Loisteliaan Karitsan luokseni. Ja nyt uudestaan Loistelias Karitsa on lähetetty luokseni. Ja on laajempi keskustelu. Hän jäi pitkäksi aikaa, Hän oli niin pitkään. Täällä oli keskustelu. Ja sitten sen jälkeen heräsin. Sen jälkeen heräsin. 

Joten se JUMALAN Karitsa on MESSIAS, Hän on HERRAN KRISTUS, Hän on kuningasten KUNINGAS, Hän on Lunastaja. Joten tänä yönä HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS, JEHOVA JAHVE on lähettänyt luokseni JUMALAN Loisteliaan Karitsan, Karitsan, joka kuoli kaikkien ihmisten synnin puolesta, tämän maailman synnin tähden. Hänet on lähetetty luokseni. Ja toista osaa keskustelusta emme voi jakaa tänä hetkenä, tänä hetkenä tässä ajassa.  

Mutta vain, että kaikki tietäisivät, jos jotakin tapahtuu, niin tässä tämä nyt on, silloin olet tietoinen. Hän on lähettänyt JUMALAN Loisteliaan Karitsan luokseni. He, joilla on korvat, valmistautukoot, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa! MESSIAS on tulossa! MESSIAS on tulossa! Valmista tie sydämessäsi. MESSIAS on tulossa! Kääntykää pois synnistä. MESSIAS on tulossa! 

Uudestaan, tänä yönä HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS, JEHOVA JAHVE, Hän on lähettänyt luokseni JUMALAN Loisteliaan Karitsan. Se oli todella shokeeraavaa. Sillä ollessani unessa, silloin näin JUMALAN Loisteliaan Karitsan tulevan, ja Hän oli saapunut. Ja kun Hän saapui, sitten Hän istui alas. Oli siis keskustelu. Sitten istuin alas, ja oli keskustelu. Hyvin pitkä keskustelu. Todella pitkä keskustelu. 

Mutta tänä yönä JEHOVA on lähettänyt JUMALAN Loisteliaan Karitsan Taivaasta. Ja se JUMALAN Karitsa on MESSIAS, Hän on HERRAN KRISTUS. Ja Hänet on lähetetty luokseni tänä yönä. He, joilla on korvat, he joiden hengelliset korvat ovat auki, pyydän, kuunnelkaa HERRAN Sanoja, että JEHOVA on lähettänyt luokseni, Loisteliaan Karitsan. MESSIAS on tulossa. HERRA Siunatkoon teitä, valmistautuessamme MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Shalom todah, todah todah, todah rabah.   

(Profetia 17.10.2018. Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

 

Lue Profetia-Artikkeli ’Johannes Kastaja puhuu hänen kanssaan JUMALAN edessä’:

http://www.repentfinland.fi/sites/default/files/tiedostot/Johannes%20Kastaja%20puhuu%20hänen%20kanssaan%20JUMALAN%20edessä_0.pdf#overlay-context=

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia