16.9.2018 PROFETIA TULEVASTA KIITOSJUHLASTA RIVERSIDEN DRIVELLA

Aamen. Unohdin Sanoa tämän. Ja sitten sen toisen keskustelun loppupäässä, silloin näin Kiitosjuhlan Riversiden Drivella. Ja näin monia Piispoista täällä, näin joitakin korkea-arvioisia lääkäreitä; näin Tri Kasepoin, näin kaikki Piispat. Ja sitten kävelin näiden rampojen kanssa, kävellen ulos Riverside Driven porteista, sillä tiellä. 

Uudestaan, HERRA johdatti minut kävelemään niiden 633 ramman kanssa, jotka parantuivat viime kerralla. Olen siis nähnyt jopa Kiitosjuhlan. Näin sen yöllä ennen, kuin tämä Parantumiskokous alkoi, kävellen niiden rampojen kanssa. Nyt he kävelivät itsenäisesti kävellen kanssani. Johdin heitä ja he seurasivat minua kävellen ulos Riverside Driven porteista. Ja siellä oli suuri Kiitosjuhla. Siellä oli suuri seremonia.

Ja näitte sen tavan, jolla HERRA vieraili rampojen lasten luona. Taita-Tavetassa oli täysi voima, täysi tuli. Ja kaikkialla maassa. Jopa Nairobissa, näit niiden rampojen lasten 3-, 4-vuotiaiden nousevan ylös. Olen siis nähnyt; sen keskustelun loppupäässä näin itseni kävelevän heidän kanssaan Riverside Driven porttien läpi. Ja ne pikkuiset seurasivat minua hitaasti. Se oli suuri Kiitosjuhla. Monia monia härkiä teurastettiin, sonneja teurastettiin, lampaita teurastettiin. Se oli suuri Kiitosjuhla. Näin tämän jo eilen yöllä.  

Kuinka mahtavaa aikaa olla kristitty. Kuinka siunattua ja shokeeraavaa aikaa olla uudestisyntynyt. Tämä on se hetki, jolloin HERRA on nyt vakiinnuttanut JEESUKSEN Ristin ja Veren auktoriteetin. Ja Hän on myös vakiinnuttanut, että se ainoa oikea uskonto, joka antaa ihmisille toivon hautojen ylitse, on Ristin uskonto. Ja tämä Ristin uskonto noudattaa tiettyä mittapuuta. Ja se mittapuu on pyhyys. Kaikki, mikä on pyhyyden ulkopuolella, on toinen palvonta. 

Kuinka mahtavaa aikaa, jolloin HERRA on viimein vakiinnuttanut JEESUKSEN Ristin ja Veren auktoriteetin. Olen siis nähnyt suuren Juhlapalveluksen, tarkoittaen, että HERRA on määrännyt suuren Juhlapalveluksen, Kiitosjuhlan heti, kun Hän tulee takaisin Lima Perusta. Olen nähnyt itseni kävelevän näiden rampojen kanssa, aiemmin rampojen lasten kävelevän nyt hitaasti seuraten minua ulos Riverside Driven porteista. Se tavallinen kävely, jonka normaalisti kävelemme parantuneiden rampojen kanssa.

Ja tämä on kaunista aikaa JUMALAN Valtakunnassa. HERRA Ohjaa tapahtumia seurakunnassa. Hän määrää Kiitosjuhlan Itselleen. Ja Hän nauttii ja juhlii Hänen kansansa lunastuksesta, joka on poistettu tuskasta, kurjuudesta, kivusta ja kärsimyksestä. Rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa. Todah, Erev tov. Todah, todah rabah. 

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)