16.9.2018 PROFETIA RAMPOJEN NOSTAMISESTA & MESSIAAN TULEMUKSESTA

Rakkaat ihmiset, toisessa osassa keskustelua viime yönä HERRA JEHOVA, Hän tuli ja Hän Puhui Hänen Kahdelle Profeetalleen. He seisoivat Hänen edessään ja Hän Puhui, Hän Puhui Heille. Ja siinä keskustelussa Hän Sanoi: "Katso, on monta lasta, jotka ovat rampoja." Ja muistan, että nämä Kaksi kysyivät HERRALTA: "Tarkoitatko, että on monia rampoja lapsia?" Sitten Hän Sanoi: "Kyllä, on paljon rampoja lapsia". Ja Hän Sanoi, että he ovat ulkona tuolla. Ja muistan, että silloin nämä Kaksi Sanoivat: "Oh, silloin mennään". Ja HERRA johdatti Heidät kohti pieniä rampoja lapsia. Ja kun He saapuivat, niin lapset nousivat ylös ja alkoivat kävellä. Ja tämä on se, mitä näette halki tämän kansakunnan. HERRA on nostanut maasta monia rampoja, ja erityisesti pieniä lapsia, jotka olivat rampoja. 2-vuotiaita, ja niin edelleen, 4-, 5-vuotiaita.
 
Ja sitten sen jälkeen, HERRA JEHOVA Puhui Heidän kanssaan MESSIAAN Loisteliaasta tulemuksesta. Ja tämä on todella valtavaa aikaa kaikille maailman kansakunnille. Sillä HERRA on avannut Taivaan Portit. Se Jälkimmäinen vierailu, Avoimien Taivaiden aikakausi on täällä. Joten rohkaisen kaikkia kansakuntia; näen monien kansakuntien olevan kuulolla halki koko maailman, näen todella paljon kaupunkeja, jotka ovat olleet kuulolla. Ja niitä on satoja. Rohkaisen teitä, rakkaat ihmiset kirjoittamaan meille. Kutsukaa nämä Kaksi Profeettaa luoksenne, jotta He voivat tuoda Taivaan palvelemisen, ISÄ JUMALAN Ohjeistuksen maahanne, kansakuntaanne, seurakuntaanne. Jotta myös te voitte valmistautua MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Rohkaisen teitä, Pastorien yhteyksiä: Järjestäkää itsenne ja kutsukaa Heidät, sillä Taivaan Loisteliaat Portaat on laskettu alas.
 
Ja toisessa keskustelussa sen jälkeen, kun Hän Puhui niistä rammoista lapsista, jotka nostettiin maasta tänään, siinä valtavassa unessa, kun HERRA tuli Puhumaan Heille, silloin Hän Puhui Heille MESSIAAN Loisteliaan kirkkaasta tulemuksesta. Joten, rakkaat ihmiset, tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä. Kääntykää pois pahuudesta, jumalattomuudesta. Siitä kompromissin tehneestä kristillisestä pelastuksesta. Kääntykää pois eksytyksestä, niistä niin kutsutuista valkoisista valheista seurakunnassa. Moraalittomuudesta, moraalittomasta naisten ja miesten pukeutumisesta seurakunnassa. Siitä homoseksuaalisuudesta, joka on pyyhkäissyt koko maailman ylitse. HERRA kaiuttaa kutsuhuudon käyttäen näitä monumentaalisia vierailuja. Hän tekee selkeän kutsuhuudon kaikille kansakunnille, jotta he tekisivät parannuksen ja valmistautuisivat MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten.
 
Ja tämä on Hän, josta kirjoitettiin Malakian kirjassa, kun Hän Sanoi: Lähetän Profeetta Elian valmistamaan tien, valmistamaan teidät ennen sen peljättävän päivän, HERRAN päivän, tilinteon päivän, totuuden päivän tulemusta. Sen päivän, jolloin he, jotka todella ovat uudestisyntyneitä, tullaan testaamaan. Silloin tullaan tietämään, kuka oli todella uudestisyntynyt tässä maailmassa. Mutta kuinka mahtavaa aikaa, että juuri nyt kansakunnat elävät, seurakunta elää Avoimien Taivaiden alla. Ja joka-ikisellä seurakunnalla, jokaisella kansakunnalla on tässä mahdollisuus saada ennalleen asettaminen. Valita vanhurskaus, valita pyhyys. Sillä ne Sanansaattajat, jotka valmistavat tien MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten, ovat täällä. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan.
 
Uudestaan, viime yönä Hän Puhui minun kanssani ja Puhui Heidän Kahden kanssa MESSIAAN Loisteliaasta tulemuksesta. Voitte nähdä, että juuri nyt HERRAN muodostelma on muodostelma, joka on samansuuruinen ainoastaan ylöstempauksen jälkeisen aikakauden kanssa, sen jälkeen, kun seurakunta on kerätty pois. Joten, rakkaat ihmiset, ei ole paljoa aikaa enää. Valmistakaa vain tie. Mutta rohkaisen teitä olemaan yhteydessä meihin. He, jotka haluavat kutsua nämä Kaksi, järjestäkää itsenne, Pastorien ryhmät, Pastorien yhteydet. Järjestäkää suuren suuri Kokous, suuri, koko kansakunta.Järjestäkää suuri Kokous, jotta sen vaikutus, sen vaikutustekijä tulee olemaan suurempi. Sillä kun tulen teidän kansakuntaanne, niin en tiedä, voivatko nämä Kaksi tulla pian takaisin. Sillä on paljon muita paikkoja; Venäjä, Ukraina, Kiina, Taiwan, tiedättehän, Britannia, monia monia kansakuntia, Tanska, on niin monia, Argentiina, Buenos Aires. On niin paljon kaupunkeja, ja El Salvador, Panama.
 
Joten uudestaan, toisessa osassa keskustelua, silloin HERRA tuli ja Hän Puhui näille Kahdelle, ja Hän Sanoi, että on monia rampoja lapsia ulkona siellä. Ja He vastasivat: "Kyllä, tarkoitatko, että on monia rampoja lapsia ulkona tuolla?" Sitten Hän Sanoi: "Kyllä". Ja HERRA lähetti Heidät. Ja sitten ne rammat lapset alkoivat nousta ylös ja kävellä, ne rammat vauvat ja ne rammat lapset. Ja tämä on se, mitä näitte tässä maassa. 
Sitten sen jälkeen, HERRA Puhui Heidän kanssaan MESSIAAN Loisteliaasta tulemuksesta. Ja voitte nähdä, että Kirjoitukset ovat todella selvät nyt, että MESSIAS on tulossa. Rakkaat ihmiset, hyljätkää synti. Vastaanottakaa KRISTUS ja olkaa pyhät. Tehkää valinta. Hyljätkää se penseys ja luopumus, jonka näette tässä maailmassa. Hyljätkää ne väärät profeetat, joiden näette harhailevan tässä maailmassa, ne valheapostolit. Ja antakaa heidän myös tehdä parannus, jotta heidän sielunsa voidaan lunastaa. Jotta kun MESSIAS tulee, niin joka-ikiselle ihmiselle annetaan mahdollisuus nähdä Ikuisuuden Loisteliaan kirkas Valtakunta. Muistakaa, että kun se tapahtuma tapahtuu, niin sen seuraamukset ovat ikuisia. HERRA Siunatkoon teitä. Todah todah. MESSIAS on tulossa. Todah rabah. Todah lachem.
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)