16.6.2019 NÄKY HERRAN KIRJOITUKSESTA TAIVAASSA

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA, Valtava Israelin JUMALA, kaiken universumin Luoja. Taivaan ja maan Luoja. Hän on Puhunut kanssani hyvin hyvin kriittisessä keskustelussa, jonka haluan jakaa tässä hetkessä. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Israelin Väkevä JUMALA, Taivaan JUMALA on Puhunut kanssani tässä keskustelussa. Tässä puheessa ja viestissä seurakunnalle HERRA laittoi minut tällä kertaa seisomaan täällä maailmassa, unessa. Seisoin täällä maailmassa ja ISÄ JUMALA ITSE salli minun katsoa ylös taivasta kohden ja Hän salli minun silmieni nähdä tarkasti universumin halki ja syvälle universumin tuolle puolen.

Uudestaan, tässä keskustelussa HERRA JEHOVA laittoi minut tällä kertaa seisomaan täällä maailmassa, tuossa unessa. Tässä unessa, kun seisoin täällä maailmassa, Hän salli minun, Hän ohjeisti minua, ISÄ JUMALA salli minun katsoa ylös taivaalle. Sitten katsoin ylös taivaalle. Hän salli minun silmäni ja katseeni nähdä universumin halki ja universumin tuolle puolen. Hän teki sen sellaisella tavalla, että katselin aivan kuin käytävän läpi. Se oli aivan kuin käytävä, jonka läpi katsoin ja se oli melkoisen ylhäällä korkealla ylhäällä, ulottuen sinne. Näin HERRAN Kirkkauden maailmankaikkeuden tuolla puolen. Näin HERRAN Kirkkauden, HERRAN Kirkkauden säteilyn, hohteen ja loiston, joka säteili käytävän lopusta, jonka Hän avasi minulle nähdäkseni sen läpi.

Uudestaan, seisoin maailmassa tuossa unessa ja ISÄ JUMALA käski ja ohjeisti minua katsomaan ylös. Hän loi jotakin, joka näytti kuin käytävältä. Näin taivaan halki syvälle universumiin ja sen tuolle puolen. Siellä missä käytävä päättyi, pystyin näkemään HERRAN Kirkkauden säteilyn. Pystyin näkemään JUMALAN Kirkkauden hohdon, kimalluksen ja väkevyyden tuon käytävän päässä. Se oli aivan kuin joku menisi käytävää pitkin ja tulee sen loppuun, jossa se avartuu eri tavoin. Ja sen sisällä Hän kirjoitti, Hän kirjoitti ja asetti kirjoituksen sinne, jossa se Kirkkaus sijaitsi. Siinä kirjoituksessa luki: TAIVAS, isoin kirjaimin. TAIVAS.

Sitten tämän jälkeen heräsin, siunatut ihmiset. Sitten ymmärsin sen sanoman, jonka HERRA pyytää minua tuomaan maailman kansakunnille ja neljään maailman ääreen. Ymmärsin, että HERRA JEHOVA on Puhunut hyvin kriittisellä tavalla tälle sukupolvelle ja tästä haluan jakaa teille hiukan. Nyt, miksi HERRA on näyttänyt minulle Taivaan? Hän on vienyt minut monta kertaa Taivaaseen, mutta tällä kertaa se on ihmeellistä, sillä ihan hiljattain Hän asetti minut jälleen seisomaan tänne maailmaan ja sitten Hän näytti minulle Uuden Jerusalemin loisteen, Uuden Jerusalemin kaupungin ja kuinka Kirkkauden hohde, loisto, säteily ja mahtavuus hohti pilvien läpi.

Pystyit näkemään, kuinka pilvet olivat erillään pilvien rykelminä ja jotkut olivat edempänä ja tuon upean kaupungin Kirkkaus loisti niiden läpi. Aivan hiljattain oli tämä keskustelu, jossa Hän laittoi minut seisomaan maailmassa. Hän näytti minulle upean Uuden Jerusalemin kaupungin mahtavuuden, vanhurskaiden kodin, tulevaisuuden kotinne, kaikkien teidän, jotka olette uudestisyntyneitä. Teidän tulevaisuuden kotinne, jotka olette uudestisyntyneitä, vanhurskaita pyhiä kristittyjä, pyhiä uskovia, jotka vaeltavat vanhurskaudessa.

Nyt, tänään jälleen Hän sallii minun seistä maailmassa sallien minun näköni ja silmäni nähdä pilvien tuolle puolen avaruuden laajuuteen, maailmankaikkeuden toiselle puolen, kunnes Hänen Kirkkautensa loisto, loiste ja upeus, Kirkkautensa auktoriteetti loistaa koko matkan käytävän päähän saakka. Sitten hän asettaa sinne kirjoituksen, kirjoituksen isoilla kirjaimilla, jossa lukee: TAIVAS.

Joten siunatut ihmiset, tiedämme erittäin hyvin, että HERRA on lähettänyt minut neljään maailman ääreen valmistamaan tämän maailmankaikkeuden, valmistamaan ihmiskunnan JUMALAN loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan. Tämä on absoluuttisen selvää ja hyvin selvää neljälle maailman äärelle tässä hetkessä. Raamattu lupasi, että tämä Sanansaattaja tulisi, joka puhuu kanssanne, mutta nyt näette, että se informaatio, jonka kanssa Hän on tullut osoittaa HERRAN JEHOVAN suvereenisuuden ja määrittelee myös sen hetken, kriittisen tärkeät lopunajan tapahtumat, jotka ovat tulossa, sen informaation. Näette, että nyt on kaksi Profeettaa, jotka kävelevät täällä.

Toissa päivänä oli keskustelu, kuten myös tänä yönä. Kahdella Profeetalla oli keskustelu täällä. Kaikki ovat tietoisia, että He seisovat kaiken maan HERRAN edessä. Näitte Nairobin Keskuspuiston vierailun, kuinka JUMALAN Pilvi oli asettunut Heidän ylleen, joka on JUMALA JEHOVA JAHVE, ISÄ JUMALA, HERRA JUMALA ITSE. Nämä vierailut luvattiin Raamatussa. Tämä hetki on luvattu Raamatussa, mutta kaikista tärkeintä on se sanoma, jonka nämä Kaksi Sanansaattajaa tuovat seurakunnalle. Sanoma on tien valmistamisesta, sillä JUMALAN kirkas Valtakunta on tullut lähelle. Valmistakaa tie, sillä JUMALAN kirkas Valtakunta on lähellä.

Siunatut ihmiset, Taivas on paikka, jossa itse JUMALA asuu. Tiedämme, että itse JEESUS KRISTUS saattaessaan missionsa päätökseen, HERRAN mission maailmassa täällä, kun itse JEESUS KRISTUS nousi Taivaaseen. JEESUS on Taivaassa valmistamassa paikkaa meille kaikille asua. Taivaassa kaikki ihmiset, jotka ovat uudestisyntyneitä ja pyhiä, ne kristityt, jotka ovat vanhurskaita, heillä tulee olemaan uudet ruumiit Taivaassa. He menevät asumaan Taivaaseen. Tämän on HERRA minulle näyttänyt. Tämä on sanoma, jonka Hän on tuonut teille tänään, että te, jotka tulette menemään Taivaaseen, jotka rakastatte JUMALAN Valtakuntaa, rakastatte KRISTUSTA niin paljon, että seuraatte Häntä, tuo on se paikka, jossa tulette asumaan.

Joten Taivaan Valtakunnassa Hän kirjoitti: TAIVAS. Tarkoittaen, että mene ja julista heille tästä Valtakunnasta. Ja kerro heille, että Taivaan Valtakunta on valmis, toisin sanoen, on tullut lähemmäksi, kuin koskaan luulit. Siellä teillä on uudet ruumiit, siunatut ihmiset, ilman synnin kirousta. Teillä ei tule olemaan synnin kirousta. Siellä ei tule olemaan sokeita ihmisiä. Siellä ei tule olemaan rampoja. Siellä ei tule olemaan syöpiä. Siellä ei tule olemaan ontuvia ihmisiä. Voitte lukea Jesajan kirjan 35:4-6. Filippiläiskirje 3:20-21. Hän sanoo, että meidän kansalaisuutemme kuuluu Taivaaseen.

Te, jotka istutte seurakunnissanne, siunatut ihmiset, ja te Australiassa, olette ehkä kuulolla kotona, Hän sanoo, että emme kuulu tähän maailmaan. Joten tämä on valtava sanoma, jonka HERRA on tuonut tälle sukupolvelle tässä hetkessä, tässä ajassa antaakseen teidän tietää, että tulevaisuuden kotinne, ikuinen kotinne, jossa asutte iankaikkisesta iankaikkiseen, ikuisesti, tämä koti on nyt valmis. Tämä voi ainoastaan kertoa teille sen, että MESSIAAN Tulemus on lähellä, se on tullut lähelle. Ei sokeita, ei kuuroja. JEESUS on mennyt sinne valmistamaan teille sijaa, Taivaan sisälle.

Heprean kielellä sanan Taivaan juurisana on: Shamayim, joka tarkoittaa pohjimmiltaan JUMALAN asuinsijaa. Taivas on paikka, jossa te uskovat, jotka olette hartaita, jotka olette valinneet vanhurskauden tässä hetkessä, jotka ovat valinneet pyhyyden tässä hetkessä. Menette ja kohtaatte JUMALAN kasvoista kasvoihin. Tulitte seurakuntaan tänään, sillä haluatte eräänä päivänä, kun kaikki on sanottu ja tehty, että tulette löytämään itsenne ikuisesta kirkkaasta JUMALAN Valtakunnasta Taivaassa. Sen vastakohta, vastakohtainen suunta on helvetti. Helvetin tuli. Inferno espanjaksi.

Joten tämä on hyvin kriittisen tärkeä sanoma teille, siunatut ihmiset, tälle sukupolvelle, kaikille maailman kansakunnille, jotka ovat kuulolla. Ennen kuin aloitatte Sunnuntaikokouksenne, kuinka upea sanoma, että se lopullinen syy, miksi olette seurakunnassa, että JUMALA Puhuu siitä. Se on kuumaa Taivaasta. Sitten vastaanotatte tämän valtavan sanoman, joka on teidän lopullinen objektinne ja syynne sille, miksi istutte seurakunnassa. Kuinka upea seurakunta, jossa olette nyt! Sillä monissa muissa seurakunnissa on eri agenda. Nyt puhun JUMALAN seurakunnasta, jonne Hän on lähettänyt väkevät Sanansaattajansa.

Heräsitte aamulla, menette seurakuntiinne ja kuulette, että HERRA JUMALA Taivaasta, on puhunut Taivaasta. Pohjimmiltaan teidän sisälle menostanne, ikuisuudestanne tuossa Taivaan Valtakunnassa. Tiedätte erittäin hyvin, että joka kerta kun on olemassa jokin valtakunta tai hallitus, maa tai kansakunta, niin tuon valtakunnan imago on pohjimmiltaan heijastuma kuninkaasta. Kuninkaasta tulee normaalisti tuon valtakunnan imago, kuva.

Jos menet maahan, se on itseasiassa johtajiston imago ja kuva, presidentin, pääministerin, kuka tahansa se onkaan, joka normaalisti heijastaa tuon Valtakunnan imagoa. Kuningas. Täällä, tiedämme erittäin hyvin, että sen heprealainen sana on, Hän sanoo: Shamayim, joka tarkoittaa JUMALAN asuinsijaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun menemme Taivaaseen, kun valmistaudut menemään Taivaaseen, niin Taivas on nyt se paikka, jossa JUMALAN Valtakunnan kuva ei ole mitään muuta kuin JUMALA JAHVE itse. Jopa se valtakunta ja sen asukkaat ovat kuninkaan imago ja kuva.

HERRA Sanoo, että Filippiläiskirjeen 3:20 mukaan, että kansalaisuutenne on Taivaassa. He, jotka ovat JUMALAN Valtakunnan asukkaita Taivaassa, Hän sanoo, että teidän tulee olla kestäväisiä, Pyhän Hengen avulla pitäytyen Taivaan Valtakunnan ja sen Valtakunnan Kuninkaan kuvina. Jos Raamattu sanoo, jos HERRA Sanoo, olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä, silloin ymmärrätte, että HERRA vetää huomionne. Hän kehottaa sielujanne, mieliänne ja huomiotanne siihen tosiasiaan, että Taivaan valtakunnan imago ja kuva on pyhyys. Kuinka upea aamu täällä!

Raamattu sanoo, että HERRA on asettanut Valtaistuimensa Taivaaseen ja Hänen Valtakuntansa hallitsee kaikkia. Psalmit 103:19. JUMALAN Valtaistuin on Taivaassa. Joskus kuulet sitä kutsuttavan JUMALAN Vuoreksi. Profeetta Hesekiel esitteli Taivaan Valtakunnan, JUMALAN Valtakunnan JUMALAN vuorena, mutta pääasiassa sanoen, JUMALAN asuinpaikka. Tämä on se, mitä HERRA Sanoi. Mikä tahansa meidän arvomme, asemamme ja kirjomme yhteiskunnassa, teidän, jotka olette kokoontuneen tänä aamuna. Hän Sanoo, että meidän ensisijainen päämäärämme tänä aamuna on pyrkiä pääsemään sisälle Taivaan loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan. Olen nähnyt Taivaan. HERRA on näyttänyt minulle Taivaan, tänä aamuna. HERRA on näyttänyt minulle Hänen loisteliaan kirkkaan Valtakuntansa Taivaassa, Hänen Kirkkautensa loiston, säteilyn ja Kirkkauden.

Ja näin ollen, Hän julistaa nyt maailman äärille, että valmistakaa itsenne, sillä Taivaan Valtakunta on lähellä, JUMALAN Valtakunta. Tämä on siis iankaikkinen Valtakunta, loppumaton Valtakunta. JEESUS Itse nostettiin kuolleista ja Hän meni Taivaaseen.

"Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän."

Apt.t. 1:11. JEESUS on Taivaassa. Siellä näet JUMALAN kasvoista kasvoihin. Kohtaat HERRAN JEESUKSEN, kallisarvoisen Pelastajamme, kasvoista kasvoihin. Tuona hetkenä kaikki tulee olemaan uutta; uudet ruumiit, uusi koti, uusi elämä, uusi perhe. Ei enää kyyneliä, ei enää surua, ei enää tuskaa. Ja JUMALA tulee pyyhkimään jokaisen kyyneleen heidän silmistään. Eikä ole enää kuolemaa, ei enää murhetta, ei itkua, ei kipua. "Eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt.", Hän Sanoo niin Ilm. 21:4. Tämä on se, mitä HERRA on näyttänyt minulle ja lähettänyt minut välittämään teille. Paikka, missä tulee olemaan täydellinen rauha. Täydellinen laki tulee hallitsemaan Taivaassa. Täydellinen rauha, täydellinen elämä on Taivaassa. Ei enää kärsimystä, ei kipua, ei syntiä, ja näin ollen ei kuolemaa.

Joten HERRA itseasiassa korottaa teitä nyt, Hän rohkaisee teitä nyt pyrkimään asioihin, jotka tulevat auttamaan teitä pääsemään sisälle Taivaan loisteliaaseen Valtakuntaan. Jos Hän Sanoo, että se on vanhurskasten koti, silloin vastaanota JEESUS ja ole uudestisyntynyt. Olkaa uudestisyntyneitä tänä aamuna täällä Itä-Afrikan aikaan, ja mikä tahansa aika onkaan teidän vyöhykkeellänne, niin olkaa uudestisyntyneitä kunnolla; vastaanottamalla JEESUKSEN KRISTUKSEN kunnolla, ottamalla täyden upotuskasteen vedessä, aivan kuten JEESUS otti, täyttämään kaikki vanhurskaus. Ja valitkaa pyhyys. Jotta PYHÄ HENKI voi nyt auttaa sinua saavuttamaan Taivaan mittapuut. Ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA.

Taivaan Valtakunta. JUMALA on näyttänyt minulle Taivaan ja lähettänyt minut luoksenne. Ja Hän kirjoitti ylös isoin kirjaimin suurella kirjoituksella, ja siinä luki: TAIVAS. Ja näin Hänen Kirkkautensa loiston ja säteilyn ja Kirkkauden. Se on paikka, josta kukaan ei pysty koskaan uneksimaan, ei koskaan uskaltaisi sivuuttaa. Mikä mahdollisuus suoraan edessänne, laskettuna suoraan eteenne tänä aamuna. Taivaan Valtakunta. Kuinka mahtavaa! Ja Hän Sanoo:

"Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen."

Danielin kirjan luku 12. Voitte lukea jakeet 1-4, olen lukenut jakeen 2. Hän Sanoo:

"Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti."

Danielin kirjan luku 12:2 ja 3, jossa Hän Puhuu jälleen seurakunnan sisälle pääsystä Taivaan loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan. Hän siis korottaa teitä, Hän itseasiassa kutsuu teitä, Hän kiinnittää jälleen huomionne tarpeeseen olla vanhurskaat, tarpeeseen olla viisaat. Mitä Hän tarkoittaa, olla viisaat? Raamattu sanoo, sillä JUMALAN pelko on viisautta. Joten teillä on todellinen mahdollisuus tänä aamuna valita JUMALAN pelko. Ja JUMALAN pelko ei ole mikään ylevä pyrkimys. Se ei ole mikään asia, mitä halajat, jota et voi saavuttaa, johon et voi yltää. He, jotka ovat uudestisyntyneitä ja vaeltavat JUMALAN pelossa, ja rakastavat KRISTUSTA, he tulevat vaeltamaan JUMALAN pelossa.

 

Jos sanot, että olet vastaanottanut PYHÄN HENGEN, niin PYHÄ HENKI, joka on paras Ystäväni, ainoa Ystäväni, tulee aina tarvitsemaan uskovan, jolle Hän voisi paljastaa enemmän KRISTUSTA, KRISTUKSEN pyhyyttä. Hän tulee aina paljastamaan enemmän ja enemmän KRISTUKSEN pyhyyttä teille. Joten JUMALAN pelko ei ole vain joku kaukana oleva pyrkimys. Jokainen kristitty voi saavuttaa JUMALAN pelon. Ja JUMALAN pelko nähdään siinä tavassa, jolla toteutat kristittyä elämäntyyliäsi. Sanot, että, ei! En halua tehdä niin, koska pelkään HERRAA. Ei! En halua ottaa tätä puhelinsoittoa, koska pelkään HERRAA. Haluan elää HERRAN pelossa. Pelkään JUMALAA. En halua mennä sekulaariseen moraalittomuuteen, koska pelkään JUMALAA. Et sano, että en halua mennä seksuaaliseen moraalittomuuteen, koska pelkään HIV-Aidsia! Ei! Hän Sanoo, koska pelkään HERRAA.

Kuinka mahtava Valtakunta, jonka Hän on laskenut eteenne. Kuinka mahtava mahdollisuus. Ja Hän Sanoo, että Taivaaseen pääseminen ei ole itsestään selvä asia. Se ei ole itsestään selvää. Ja Hän Sanoo, että sinne ei missään tapauksessa pääse sisälle mikään, mikä on saastunut, tai mikä on saastaista tai joka tekee mitään iljettävää, tai valhetta, vaan ainoastaan ne, joiden nimet on kirjoitettu Elämän Kirjaan, joka kuuluu JUMALAN Karitsalle. Ilm. 21. Lukekaa se kokonaan jakeeseen 27 saakka.

Hän Sanoo, että se suurin standardi, se suurin mittapuu, jotta pääset sisälle Taivaan Valtakuntaan, siihen paikkaan, jonka HERRA on näyttänyt minulle on, että sinun nimesi löydetään kirjoitettuna Elämän Kirjasta. Mitä se silloin vaatii, että nimesi löydetään Elämän Kirjasta? Tuo Elämän Kirja on tilikirja, se on rekisteri vanhurskaista, Taivaan Valtakunnan kansalaisista. Jos olet täällä Keniassa, voisit sanoa, että se on se elektroninen rekisteri, kansallinen rekisterinumerosi, Taivaan Valtakunnan kansalaisista. Kansallinen rekisterinumero.

Ja Hän Sanoo, että Sardeessa on muutamia harvoja nimiä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, he ovat säilyttäneet vaatteensa hienona pellavana hohtavan puhtaana. Ja Hän Sanoo, enkä minä pyyhi pois heidän nimeään Elämän Kirjasta, tulen säilyttämään heidän nimensä Taivaan kansalaisten rekisterissä. Näin ollen Hän Sanoo, hienoin pellava hohtavan puhdas on pyhien, seurakunnan, uskovan, kristityn, KRISTUKSEN seuraajan vanhurskaus. Taivaan Valtakunta. Rakkaat ihmiset, Hän Sanoo, etsikää ensin JUMALAN Valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan. Sitten Hän keskittää vanhurskauden suoraan palvonnan kokemuksesi keskiöön.

Olen nähnyt Taivaan, siunatut ihmiset. HERRA on jo näyttänyt minulle Taivaan. HERRA on näyttänyt minulle Taivaan. Toisena päivänä Hän näytti minulle Jerusalemin säteilevän kaupungin. Mahtavaa! Kukaan ei koskaan halua sivuuttaa, mitä olen nähnyt. Kukaan ei halua sivuuttaa Taivaan Valtakuntaa, Uutta Jerusalemia sen säteilyn kanssa, kultakatuja, ja kaikkia näitä asioita, JUMALAN Läsnäoloa, ikuista rauhaa, ikuista iloa. Lukiessasi Raamattua, Matt. 25, Hän Sanoo, että se on kuin Hääjuhla, Hääateria, loppumaton juhlinta HERRAN ITSENSÄ edessä, ikuinen juhlinta.

Te lopetatte aamuisen juhlintaosuuden, ihmiset menevät kartanoihinsa, niihin huoneisiin, joita JEESUS meni valmistamaan, ja sitten sen jälkeen valmistautuen illan juhlintaan jälleen HERRAN eteen, juhlapalvonta, loppumaton juhlinta. Ja sen vastakohta on loppumaton tuska ja piina helvetissä, jossa paholainen ja hänen demoninsa tullaan tuomitsemaan. Joten sen valinnan Taivaasta tulisi olla ilmiselvä ja ilmeinen tälle sukupolvelle. Taivas on paikka, jossa joka-ikinen ihminen haluaa olla.

Olen nähnyt Taivaan, ja tulen nyt luoksenne tänä aamuna, ennen kuin aloitatte kokouksianne tänä aamuna, antaaksenne teille tiedoksi, että HERRA on välittänyt Sanoman teille. Hän viittoilee nyt teille, Taivas viittoilee teitä valmistautumaan tulemaan sisälle, tarkoittaen, että Taivas on valmis vastaanottamaan teidät. Tämä tarkoittaa, että varmistakaa, että te täytätte kaiken vanhurskauden. Olkaa pyhät. Valitkaa asiat, jotka miellyttävät JUMALAA. Sillä lupaan teille yhden asian, HERRA JUMALA, minun Lähettäjäni, Hän on Pyhä. Ja jos Sana sanoo, olkaa pyhät, sillä minä olen Pyhä, ja jos Sana sanoo, että ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA, silloin varmasti tuo Sana tulee täyttymään tuona päivänä.

Olen nähnyt Taivaan. Siunatut ihmiset, valmistakaa HERRALLE tie. MESSIAS on tulossa hakemaan Hänen morsiamensa, ottamaan pyhän seurakunnan Hänen Taivaan loisteliaaseen Valtakuntaansa. HERRA auttakoon teitä. Älköön viisautenne pettäkö teitä. Vaeltakaa HERRAN pelossa, olet sitten yliopiston professori, lakitieteen professori, lääketieteen professori, tai olet insinööri, olet putkimies, olet arkkitehti. Mikä tahansa onkaan ammattisi. Olet sitten vain kylän nainen, kylän poika, olet kouluttamaton, mutta valmistaudut, ja menet sisälle Taivaaseen. Se ainoa vaatimus tässä on, että vastaanotat JEESUKSEN, JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRAKSESI ja Vapahtajaksesi, ja olet pyhä. Kuinka mahtava mahdollisuus, jonka JUMALA on laskenut tämän sukupolven eteen.

Joten HERRA Siunatkoon teitä. Haluan Siunata Vanhempaa Arkkipiispaa ja kaikkia Piispoja, jotka tulivat omilta hallinta-aluiltaan, ja jotka tapasin eilen ja viime viikolla, ja kaikkia seurakuntia teidän allanne, Vanhempia Piispoja. Ja uudestaan, onnittelen valittua Vanhempaa Piispaa, Anitaa. Anitaa, häntä, joka on ottanut hallinnan Mathare Northin alueella juuri nyt. Ja Siunaan kaikkia teitä, myös Rachel Carteria Illinoisissa Chicagossa, vastaanotin viestisi. Ja kaikkia teitä Australiassa, Etelä-Koreassa, Euroopassa, kaikissa kansakunnissa, jotka ovat kuulolla, Jamaikalla, kaikilla saarilla, Karibialla, kaikkia, jotka ovat kytkettynä ja kuulolla ja ovat kommunikoineet kanssamme tänä aamuna.

Siunaan teitä kaikkia, jotta me kaikki voisimme tavata Taivaassa eräänä päivänä ja juhlia, ja juhlia JUMALAN Karitsan juhla-aterialla, Karitsan Hää-aterialla, Hääillallisella, Karitsan Hääillallisella, kun Hän Sanoo, en juo enää viinimaljasta, ennen kuin menen sisälle Taivaaseen. Siunaan teitä kaikkia, seurakuntaa Kiinassa, Uudessa-Seelannissa, ja kaikissa kansakunnissa.

MESSIAS on tulossa. Pyydän anoen, valmistakaa tie. Tämä on Hän, josta Raamattu kirjoitti, että viimeisinä päivinä tulen lähettämään teille Sanansaattajan, Hänet, joka tulee valmistamaan ja ennalleen asettamaan kaikki ennen HERRAN peljättävää päivää, ennen MESSIAAN, kuninkaiden KUNINKAAN ja kaikkien herrojen HERRAN tulemusta. JEESUS on tulossa. Kuinka mahtavaa. MESSIAS on tulossa. HERRA on tulossa hakemaan pyhän seurakunnan. HERRA Siunatkoon teitä. Todah rabah, Baruch Hashem, todah chaverim, todah Shalom. Boker tov.

(Profeetta Dr. Owuor. 16.6.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia