16.5.2021 HERRA PYYTÄÄ MEITÄ VALITSEMAAN SIUNAUKSEN KIROUKSEN SIJAAN (OSA 3)

Saaden maan tekemään parannuksen, järjestäen kansallisen parannuksenteon, mutta on todella sydäntä särkevää nähdä, että jos tämän maan ylpeyttä ei alenneta, silloin HERRA tulee seisomaan Palvelijoidensa kanssa, murskaten maan sietämättömällä Tuomiolla. Se, mitä olen nähnyt tulevan, kukaan ei pääse pakenemaan, asemallasi ei ole väliä, koolla, rikkaudella tai millään. Se on uskomatonta. Sillä ei ole väliä, oletko poliisi, armeijassa, tai mitä vain, sillä ei ole merkitystä. Kukaan ei pääse pakoon.

Uskon siis, että tämä on sen kaltainen ikkuna, jonka HERRA antaa maalle tehdä parannus, ja se, mitä vaaditaan, on nöyryys, nöyrtyä. Kenialaisten ja Kenian nöyrtyä itse HERRAN edessä, sillä joka puolella on ihmeitä, jopa nyt olette juuri vastaanottaneet puhelinsoiton Vanhemmalta Piispalta Oscarilta Emalista, häneltä, jonka tytär, jos avaat radion nettisivut, näet, että hänen tyttärensä, joka oli rampa, kävelee.

On todella tarpeeksi todistetta tässä maassa, jotta tämä maa järjestäisi kansallisen parannuksenteon. On tarpeeksi todistetta Kenialle järjestää kansallinen parannuksenteko ja päästä pakoon JUMALAN Tuomiota. Rakkauden luonteenlaatu Keniaa kohti on mahtavaa, valtavaa. HERRA on antanut Kenialle leijonan osan. Kuka vain, joka soittaa radioon, aivan kuten nyt, hän, joka soitti juuri ennen kuin soitin livenä radioon, on Vanhempi Piispa Oscar, jonka lapsi oli täysin rampa 3,5 vuotta, 3 vuotta ja neljä kuukautta tai kolme kuukautta. Täysin rampa. Lääkärit antoivat periksi ja sanoivat hänelle, että valmistaudu pitkään elämään ja elämän pituiseen aikaan ramman kanssa. Livenä radiossa, hän soittaa, ja te kysytte, oh, sinä olet siis Mwenden isä?

HERRA on siis rakastanut maata, on tarpeeksi todistetta kaikkialla. Tänään rampa käveli tässä maassa, upouusi rampa. Miksi Kenia ei ole sitten tehnyt parannusta? Luulen, että HERRA nyt viimein laittaa panoksen alas ja vetää viivan hiekalle, ja HERRA Sanoo, että tämän viivan toiselle puolen en pysty nyt ylittämään. Jos ette tee parannusta tästä pisteestä eteenpäin, niin kaikki menköön nyt alaspäin, sillä kaikki koskee ikuisuutta. Kaikki nämä ihmeet, joita näette, koskevat MESSIAAN tulemusta.

Saan olla todella paljon huolissani Kenian ikuisuudesta, sillä olen nähnyt ISÄ JUMALAN Käden, Hänen oikean Kätensä kirjoittavan nimiä Elämän kirjaan, loisteliaaseen Elämän kirjaan, joka kuuluu JUMALAN KARITSALLE. Tämä oli Taivaan sisällä vain muutama päivä sitten, ja tuon sen uskollisesti teille. Uskollisesti, mitään ei ole peitossa. Meillä on julkinen radio, kuka vain voi tulla kuulolle ja vain valmistautua ja päästä sisälle Kirkkauden Valtakuntaan.

On siis tarpeeksi todistetta parannuksenteolle. Miksi Kenia ei ole tehnyt parannusta? Tämä on kaunis Herätys. Tuletteko te antamaan sen läikkyä ja tuhoutua ylpeyden tähden. Se, mitä olen nähnyt olevan tulossa Keniaan, on uskomatonta, ellen seiso siinä välissä, mutta se vaatii teidän nöyryyttänne. Ellen seiso välissä, ei tulee olemaan ollenkaan maata. HERRA on Puhunut. Se ei ole vain kerran. Tämä on melkein kymmenes kerta, jatkuvasti 2019 saakka. JUMALA anelee Keniaa tekemään parannuksen. Muistakaa, että kaikki nämä ihmeet ja merkit ovat MESSIAAN tulemusta varten, joten parannuksenteko on todella näiden kaikkien ihmeiden ja merkkien keskiössä.

Katsokaa Australiaa! Katsokaa, mitä tein Australialle! Katsokaa, mitä olen juuri tehnyt Australialle, se on vieläkin meneillään. Kukaan ei voi sietää sitä, mitä olen tehnyt Australialle. Teillä on hiiriä juoksemassa kaikkialla talossanne, jotkut niistä kuolevat tyynyissänne. Löyhkä on sietämätön. Jotkut liikkuvat ympäriinsä, jotkut synnyttävät tyynyissä, he syövät sitä sisäosaa ja jotkut kuolevat siellä. Se löyhkä kaikkialla talossa, ja kun istutte olohuoneessa, näette hiirien juoksevan ympäriinsä. Teette ruokaa ja yritätte ojentaa kättänne poimiaksenne suolan yhdestä kaapista, vain nähdäksenne kolme hiirtä siellä. Tämä on peljästystä ja kauhua!

Katsokaa, kuinka varoitin Nigeriaa, ja katsokaa, mitä tein Nigerialle, kun he epäonnistuivat tekemään parannuksen. Katsokaa Chileä, katsokaa Haitia, Nepalia, Meksikoa, Perua! On tarpeeksi todistetta Kenialle tehdä parannus, Kenialle sanoa, että, ei! Valitsen JEESUKSEN, valitsen Siunauksen, valitsen ikuisuuden Taivaan Valtakunnassa. Tämän tähden vanhempi Pastori Kennedy, haluan vain tulla väliin ja jälleen vain kaiuttaa samaa asiaa, että tulee olla kansallinen parannuksenteko. Tulee olla yksi päivä, jolloin sadonkorjataan kaikki kenialaisten sielut. On vieläkin epäjumalanpalvelusta Keniassa. He palvovat hinduismia, buddhismia, islamia, kaiken tyyppistä palvontaa, katolilaisuutta on täällä, Seitsemännen päivän adventisteja, kaikkea, mormoneja, jehovan todistajia, kaikkea on täällä.

Milloin Kenia palaa takaisin ja sanoo, että tämä on jo tarpeeksi, nyt riittää!? On tarpeeksi todistetta Kenialle tehdä parannus ja palata HERRAN luokse. Katsokaa syntiä helluntaiseurakunnissa, syntiä evankelisissa seurakunnissa, syntiä kaikissa niissä muissa seurakunnissa! Synti on normalisoitu, mutta milloin Kenia tulee palaamaan takaisin? Silti on tarpeeksi todistetta Kenialle nähdä ja sanoa, ei, HERRA kävelee tässä maassa todella peljättävällä tavalla, meidän tulee palata takaisin! Eräänä hetkenä meidän tulee tehdä parannus!

Oh, kuinka toivonkaan, että voisitte nähdä ja tietää, mitä olen nähnyt, niin olisitte tehneet parannuksen tänä iltana. Kenian tulee palata LUOJANSA luokse. Olen nähnyt, mitä on tulossa Keniaan. Hän tekee 2007 kuin lasten leikkiä, kuin ei mitään. Tällä kertaa kukaan ei selviä, ja silti, jos teette parannuksen, niin HERRA on niin uskollinen. Hän tulee Siunaamaan maan. Hän on näyttänyt suuren luonteenlaadun siunaten maan. Rammat kävelevät joka puolella. Katsokaa, mitä olen tehnyt Australialle! En tehnyt sitä täällä. Säilytin rakkauden luonteenlaadun täällä.

Varoitan teitä, Kenia, ja silti nyt HERRA vaatii parannuksentekoa, että tulee olla kansallinen sielujen sadonkorjuu, jotta kaikki olisivat uudestisyntyneitä. MESSIAS on tulossa. Heille, joille paljon annetaan, heiltä paljon myös vaaditaan. Rampanne ovat kävelleet, sokeanne ovat nähneet, kuuronne ovat kuulleet, opetuksia on kolme kertaa viikossa, aina julistaen vanhurskautta, pyhyyttä, erottautumista, parannuksentekoa, kuinka valmistautua MESSIAAN tulemusta varten. Kenian tulee siis tehdä parannus, nyt on aika kansalliselle parannuksenteolle.

Nyt on aika ihmisille palata LUOJANSA luokse, kunnioittaa Häntä, nöyrtyä. Tiedän, että on niin paljon ylpeyttä tässä maassa, mutta olen nähnyt kansakuntien ikuisuuden. Olen nähnyt HERRAN kirjoittavan nimiä Elämän kirjaan Taivaan sisällä. En halua ennakoida, en halua sanoa asioita, mutta olen nähnyt, että jotkut teistä ette pääse Taivaaseen ja mennen sisälle sinne toiselle puolelle. Tuletteko te joutumaan kadotukseen? Miksi joutuisitte kadotukseen? Miksi ette nöyrtyisi ja pääsisi Taivaaseen? Tiedättehän, saan nähdä, näen loppuun saakka, jopa sen minne, ketkä menevät sisälle mille puolelle.

On olemassa ikuisuus. Missä aiot viettää ikuisuutesi? Olen nähnyt joidenkin menevän sisälle helvetin tuleen. Näinkö tulette joutumaan kadotukseen, kun julistus on täällä, todiste parannuksenteolle on täällä, HERRAN hyvyys on hyvin esiteltynä maassa, hyvin dramatisoituna HERRAN toimesta, JUMALAN armon hyvyys. Hyvin dramatisoituna. Ette voi koskaan sanoa, että oh, en tiennyt. Hyvin näytettynä. Pelastuksen hyödyt tässä Palvelustyössä ovat todella selvät. Katsokaa, mitä olen tehnyt Australialle! Odotatteko, kunnes teen sen teille, jotta voisitte tehdä parannuksen? Kiitos. Kiitos.

(Profetia 16.5.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)