16.5.2021 HERRA PYYTÄÄ MEITÄ VALITSEMAAN SIUNAUKSEN KIROUKSEN SIJAAN (OSA 2)

Siunatut ihmiset, jälleen kerran tulen takaisin luoksenne kehottamaan teitä ottamaan Siunauksen, siunatut ihmiset. Valitkaa Siunaus, sillä on olemassa Siunauksen ja kirouksen valinta. Tämä on Kenialle, olen nähnyt hirvittävän, kaikista kauhistuttavimman JUMALAN Tuomion iskevän Keniaan. Näen todella suuria mustia kärpäsiä täynnä, paksuimpia mustia kärpäsiä, en tiedä, kuinka monissa biljoonissa, peittävän koko Kenian maan, joten kun kehotan teitä ottamaan Siunauksen, niin pyydän anoen, ottakaa Siunaukset nyt. Nyt, ennen kuin on liian myöhäistä. Ottakaa Siunaus NYT NYT NYT. 

Voin nyt paljastaa, että olen nähnyt sietämättömän JUMALAN vihan iskevän Keniaan, pahemman kuin mihinkään maahan, jota HERRA on lähettänyt minut lyömään. Uskomatonta, nämä valtavan suuret mustat kärpäset, valtavan suuret. Ne ovat ehkä kymmenen kertaa teidän normaalin kärpäsenne kokoisia, ja peittävän koko maan, en tiedä, kuinka suuressa lukemattomissa määrin, ja suuria suuria kasoja, siellä on suuria kasoja ja ne virtaavat yhdessä. Virraten ja peittäen koko ihmisen, koko ihmispopulaation, koko maan ja kaiken.

Kun siis sanon teille, Kenia, että valitkaa Siunaus, kun anelen teitä, niin tämä on se hetki, pyydän anoen, ottakaa Siunaus. Pyydän anoen, ottakaa JUMALAN Siunaus, JAHVEN Siunaukset. Olen nähnyt uskomattoman JUMALAN Tuomion iskevän Keniaan kaikista hirvittävimmällä tavalla, siunatut ihmiset. Te ette voi selvitä tästä, te ette tule selviämään, puhun koko kansakunnasta. Sillä ei ole väliä, mikä on arvosi, asemasi, mikä vain, rikkaus, sillä ei tule olemaan väliä. Olen nähnyt sen, ja siksi sanon, että monesti, kun nämä JAHVEN Profeetat, kun he Puhuvat kanssanne ja anelevat teitä ottamaan vanhurskauden, pyhyyden, parannuksenteon, he eivät normaalisti kerro teille, että, "Olen nähnyt tämän tulevan tiellenne".

Annoin esimerkin vakavasta konferenssipuhelusta, joka minulla oli täällä yli kolme tuntia, anellen ryhmän ihmisiä kanssa konferenssipuhelussa: Pyydän anoen, valitkaa vanhurskaus. Valitkaa HERRA. Valitkaa olla syntiä vastaan. Hylätkää synti. Valitkaa pyhyys, ja he eivät tienneet. Se kesti kolme tuntia. Voitteko kuvitella, kolme tuntia konferenssipuhelua, pyytäen heitä, anellen heitä valitsemaan JEESUKSEN pyhyyden, JEESUKSEN vanhurskauden, valiten JUMALAN Valtakunnan, hyläten synnin. Sitten lopussa se oli shokeeraavaa. Sanoin: Nyt kuulkaa te HERRAN Sana. Tämä on se, mitä HERRA Sanoo. He olivat todella shokissa, että olen nähnyt heidän tulevaisuutensa. 

Jopa siis Kenia nyt, edessänne on valintana JUMALAN Siunaus, JUMALAN armo, JUMALAN rakkaus ja JUMALAN Tuomio, JUMALAN kirous, JUMALAN viha. Pyydän anoen, valitkaa Siunaus, Kenia. Muistakaa, että olen nähnyt nimet, nimet kirjoitettavan Elämän kirjaan, joka kuuluu JUMALAN LOISTELIAALLE KARITSALLE, JEESUKSELLE KRISTUKSELLE PELASTAJALLEMME. Olen nähnyt ITSE ISÄ JUMALAN Käden kirjoittavan itse kynällä, mustekynällä, nimet. Pyydän siis, valitkaa Siunaus. Voitte huomata, että on suuri kiihtyminen; profetia koskien Israelia on täyttynyt täällä, koronaviruksen profetia on meneillään, profetia koskien Australiaa on meneillään. Rammat kävelevät edes takaisin. 

Valtava kiihtyminen, profetioiden täyttyminen maan kamaralla. Tämän tulisi todella jouduttaa sydämiänne, saaden tietää, että hetkinen, minun tulee valmistautua nyt. Valitkaa vanhurskaus. Valitkaa pyhyys, siunatut ihmiset. Se on paljon rakkautta, että HERRA tekee näin. Vain muutama päivä sitten, annahan kun paljastan tämän keskustelun kanssanne. Vain muutama päivä sitten, seisten JUMALAN Pilven edessä JAHVEN Kaksi Profeettaa, unessa, ja he kysyivät HERRALTA: "Tuleeko meidän nyt paljastaa heille, keitä me tarkalleen olemme?" Toiminnan kontekstissa, siinä toiminnassa maailmassa. 

Siunatut ihmiset, valitkaa siis JUMALAN Siunaus. On niin paljon edessämme tässä. Se vihastuminen, uskomaton, sietämätön. He ovat JUMALAN vihan Kantajia. Jopa se, että he kysyvät unessa: "Tuleeko meidän nyt viimein paljastaa heille, keitä me olemme?" Tämä on JUMALAN vihan kautta, sen uskomattoman vihan, sietämättömän vihan, JAHVEN sammumattoman vihan, jota he kantavat. Pyydän siis anoen, valitkaa Siunaus nyt. Valitkaa armo. Valmistautukaa MESSIAAN tulemusta varten. Jopa se, että he Kaksi seisoivat JAHVEN edessä unessa ja kysyivät HERRALTA: "Tuleeko meidän nyt paljastaa itsemme heille, keitä me olemme?" 

Katsokaa Australiaa nyt! Katsokaa koronavirusta! Jos on enemmän, jota tulee paljastaa, silloin ette halua astua sisälle Ahdistuksen aikaan. Haluatte valmistautua nyt, kun armo on täällä. Aika on ohitse. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Katsokaa sitä profeetallista kiihtymistä Israelissa! Tätä on kaiutettu vuodesta toiseen. Koko matkan 2. huhtikuusta 2004 tähän saakka. Nyt sen levittäytyminen auki on uskomatonta, JAHVE on ylidramatisoinut sen. Pyydän siis, valitkaa Siunaus. Monesti, kun he pyytävät teitä, että valitkaa Siunaus, he ovat nähneet, että edessä on paha. Kenia, valitkaa Siunaus. Anon teitä maailmanlaajuisesti, valitkaa Siunaus. 

He seisoivat JAHVEN edessä hirvittävässä valtavassa unessa, peljättävässä unessa, JUMALAN Pilvi seisoi siellä, ja he kysyivät HERRALTA: "Tuleeko meidän nyt viimein paljastaa itsemme heille?" Siinä vihassa. Se ei voi olla millään toisella tavalla, se ei voi tulla millään muulla tavalla. Pyydän siis, valitkaa Siunaus nyt. Rammat kävelevät, on niin mahtavaa! Tällä puolella hiiret ovat musertaneet, ihmiset ovat nääntyneitä Australiassa. Se on aavemaista, shokeeraavaa, mutta valitkaa Siunaus nyt. MESSIAS on tulossa. Kiitos. 

(Profetia 16.5.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)