16.5.2021 HERRA PYYTÄÄ MEITÄ VALITSEMAAN SIUNAUKSEN KIROUKSEN SIJAAN

Siunatut ihmiset, kuinka väkevä väkevä päivä tämä onkaan ollut, ensimmäinen päivä, jolloin avasimme HERRAN seurakunnat jälleen sulkutilan jälkeen koronaviruksen, Covid-19 rajoitusten takia. Tänään siis HERRAN Alttarit avattiin, mutta mikä väkevä väkevä tapa avata HERRAN Alttarit, sillä olette nähneet tänään todella todella voimallisesti HERRAN valtavan suuruuden ja auktoriteetin, kun HERRA kävelee seurakunnan kanssa, sillä näette, että avaamisemme päivänä ihmiset heräsivät todella aikaisin, kaikki valmistelut paikoillaan halki maan, ja tietysti Alttarit ulkomailla ovat olleet auki, mutta puhun täällä Keniassa, jossa seurakunnat olivat kiinni koronavirusrajoitusten takia. Näitte, että kun Alttarit avattiin, ihmiset tulivat ilon kanssa HERRAN huoneeseen.

Sitten, kuinka väkevä tapa avata seurakunnat, HERRAN Alttarit, valtavalla ramman parantumisella koko matkan Shanzussa saakka, Shanzussa rannikkoalueella. Olette nähneet sen suuren juhlinnan, joka on meneillään. Tänään on todella todella iloinen päivä, olemme juhlineet, nautimme tästä. Se on pinnalla Twitterissä, kun puhumme, maailmanlaajuisesti, Keniassa se on numero 1, ja se leviää kuin pensaspalo maailmanlaajuisesti. Päivällä se oli jo numero 1, joten se on suuri huippu pinnalla oleva keskustelu maailmanlaajuisesti. Se ilo, joka meillä on ollut tänään, ne juhlinnat, että HERRA on poistanut jälleen toisen ramman maan tomusta, maaperästä.

Mutta tämä tulee myös eilisen taustalla, Profetia, joka tuli esille, täyttyminen, joka tuli esille Profetiassa, kun menin Australiaan ja seisoin Sidneyn sydämessä, kun seisoin Sidneyn Australian keskellä ja julistin sen valtavan suuren sietämättömän JUMALAN Tuomion tulevan iskemään tuohon suureen kansakuntaan, suureen Australian maanosaan. Näette nyt sietämättömän JUMALAN vihan, hiiret, hiirien vitsauksen, joka on iskenyt tuohon maahan raamatullisessa mittakaavassa. Kaikki uutistoimistot sanovat, että tämä on raamatullisessa mittakaavassa. Se on sietämätöntä, se on jotakin inhottavaa katsella, kun katselet sitä, se on todella iljettävää katsella. Se on uskomatonta, tiedättehän.

Näette siis HERRAN esittelevän näiden Kahden Profeetan kaksi puolta, kun he valmistavat tietä MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. HERRA esittelee sen osan, joka on JUMALAN armoa, nostaen rampoja maaperästä, JUMALAN myötätunnon, armon. Sen osan, joka tarjoaa JEESUKSEN Veren. Sitten HERRA esittelee sen vihansa puolen. HERRA on siis tänään esitellyt maailman eteen ja tämän maan, Kenian eteen, Siunaukset ja kirouksen. Tiedän, että seurakunnissanne katsoitte sen hirvittävän, kauhistuttavan, se on kauhua, se on hirvittävyyttä, sen hirvittävän ja kauhistuttavan JUMALAN Tuomion, jonka Puhuin Australialle. Kun Puhuin heille, he eivät ymmärtäneet, mistä puhuin, sillä se on todella moderni maa, todella teollisuusmaa. Jos siis tulemme kertomaan heille hiiristä, hiirien vitsauksesta, niin joskus he eivät ehkä ymmärrä meitä, koska 'olemme niin puhtaita täällä. Kaikki on kontrollissa. Tuholaiskontrolli on niin voimallinen. Emme ole kehitysmaa'.

Kun seisoin Sydneyn Australian keskustassa ja annoin tuon Profetian, niin olisi ollut hyvin helppoa ymmärtää minut väärin tai tehdä sekaannuksen siinä, mitä sanoin, mutta nyt näette, miten se on täyttynyt ja se on vieläkin meneillään olevan kertomus, joka on täyttynyt todella peljättävällä tavalla. Näette, kuinka hiiret vaeltavat nopealla vauhdilla ja alkavat valtaamaan Australian, tullen kaupunkeihin, ne nielaisevat koko maan. Se on todella todella peljättävä tilanne Australiassa.

 

Tässä toisessa ääressä, tässä toisessa kädessä, näitte rampojen nostamisen maaperästä. HERRA on siis tänä päivänä esitellyt Siunauksen ja kirouksen, ja HERRA kehottaa teitä valitsemaan Siunauksen. Sillä olette avanneet seurakunnat. Täällä on ollut suuri juhlinta meneillään, suuri suuri juhlinta sen ihmeen tähden, ramman nostamisen maaperästä tässä maassa. Päivänä, jona seurakunnat avataan, sitten hän kävelee sisälle tällä tavoin. Suuri juhlinta Shanzussa Mombasassa. Näitte sen suuren juhlinnan, näitte Vanhempia Piispoja siellä, ihmiset reagoivat siellä. Todella voimallista aikaa maassa.

Uudestaan, HERRA esittelee armon ja JUMALAN vihan, esitellen Siunauksen ja kirouksen, ja HERRA kehottaa teitä valitsemaan Siunauksen, pyydän anoen. Sillä nyt olette nähneet näiden Kahden Profeetan toisen puolen, koronaviruksessa, Zikaviruksessa, Ebolassa, ja myös heinäsirkoissa ja maanjäristyksissä. Tänään siis se, mitä haluan tuoda teille, on tämä, että HERRA on esitellyt teille Siunauksen ja kirouksen. Pyydän anoen, ottakaa Siunaus. Älkää ottako kirousta. Nyt JUMALA anelee Keniaa ottamaan Siunauksen tänä hetkenä. Tänä hetkenä HERRA anelee, pyydän anoen, ottakaa Siunaus.

Älköön viisautenne pettäkö tässä, sillä nyt tiedätte, kuinka peljättäviä nämä Kaksi Profeettaa ovat. He ovat ISÄ JUMALAN ITSENSÄ suoran käskyvallan ja navigoinnin alla. Katsokaa, mitä he ovat tehneet Australiassa. Ainoastaan yksi rotta, yksi hiiri, kun yksi hiiri ainoastaan kuolee talon sisällä, niin löyhkä on aina aivan kuin kuolleita ruumiita talossa, kuin ihmisen kuollut ruumis, joka on mädäntynyt talossa. Voitte siis kuvitella, kun ne ovat tuhansissa ja sadoissa talon sisällä, jotkut kuolemassa lipastossa, jotkut hyppivät vaatekaapissa, ja missä vain, kaapeissa. Ette voi kuvitellakaan sitä kauhua, sitä kauhua, johon nämä Kaksi Profeettaa voivat laittaa teidät tällä Missiolla valmistamassa Tietä MESSIAAN tulemusta varten.

Kysymys kuuluu: Mikä tuossa Tuomiossa on armoa? Mikä on armoa koronassa? Muistakaa, kuinka ISÄ JUMALAN Ääni tuli ja Puhui, kun koronavirus oli juuri iskenyt, sitten Hän kysyi: "Mikä on armoa koronaviruksessa?" Jotta voisitte tietää, että HERRAN Kaksi Profeettaa toimivat ISÄ JUMALAN suvereeniuden alla. Valmistaen seurakuntaa, he esittelevät JUMALAN armon, HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN armon, mutta HERRA näyttää myös, kuinka he tulevat toimimaan ylöstempauksen jälkeen. Voitte nähdä, että tapahtumat Israelissa kertovat teille, että MESSIAS on tulossa.

HERRA on siis esitellyt todella mahtavan valinnan teille tänään. Siunauksen ja kirouksen valinnan. Olette nähneet, miltä Siunaus näyttää; rammat nousevat ylös ja kävelevät. Se on todella mahtavaa. Se on todella kaunista. Se on todella voimallista. Suuri juhlinta, olemme juhlineet koko päivän. Tänä tulevana keskiviikkona keskiviikon Kokous tulee olemaan täysi juhlintakokous. Ihmiset tulevat leipomaan kakkuja, valmistamaan rasvaisia annoksia, makeita mehuja, tulemme juhlimaan HERRAA KAIKKIVALTAISTA, joka nostaa rampoja maassa. Tulimme juuri Kapsokuanista, Mount Elgonista, jossa HERRA nosti maasta Jael Chemtain. Tulimme juuri Emalista, tulimme juuri Donholmista, jossa rampoja on nostettu maasta. Valtavaa, siunatut ihmiset.

HERRA on siis esitellyt Siunauksen ja kirouksen valinnan. Pyydän anoen, ottakaa Siunaus. Yksi asia näissä Kahdesta Profeetassa, kun he kehottavat teitä, kun he tavoittelevat teitä, kun he huutavat puolestanne, anoen teitä ottamaan Siunauksen, niin on aina jotain, mitä he ovat nähneet, he eivät koskaan sano sitä. He eivät koskaan sano sitä. Aivan kuin tänään, kun me olimme noin kolme tuntia, noin kolme tuntia konferenssipuhelussa anoen jotakuta, että hän jättäisi synnin, jotta hän jättäisi synnin, noin kolme tuntia plus, anellen jotakuta, jotta hän jättäisi synnin, valitsisi vanhurskaan tien. Älä ota syntiä. Se oli konferenssipuhelu ja sitten, kun he olivat todella vastustavia, kun hän oli todella vastustava vielä, tiedättehän, haluten synnin teitään tuossa konferenssipuhelussa, sitten vasta lopussa sanoin, että ok, nyt, tämä on se, mitä HERRA Sanoo. Silloin yhtäkkiä sanoin, katso, mutta olen jo nähnyt sinut tulevaisuudessa ja tämä on se, miltä näytät. Se oli melkoisen häpeällistä, todella shokeeraavaa.

 

Kun siis JAHVEN Kaksi Profeetta pyytävät teitä valitsemaan Siunauksen Keniana, kansakuntana, KRISTUKSEN seurakuntana maailmanlaajuisesti, he tietävät, mitä he ovat nähneet, joskus, useimmiten he eivät sano sitä. He haluavat antaa jokaiselle ihmiselle mahdollisuuden tehdä henkilökohtainen valintansa, vapaaehtoisen valintansa, valiten JEESUKSEN vapaaehtoisesti, mutta tämä ei tarkoita, että he eivät ole nähneet sitä peljättävää edessänne. Aivan kuten Kenia, olen nähnyt teidät, olen nähnyt teidät, edessänne on uskomatonta, se on hirvittävää. Se on kaikista pahin Tuomio, jonka olen koskaan nähnyt maailmassa, ja nyt pyydän anellen, ottakaa Siunaus.

Monta kertaa siis, kun JAHVEN Kaksi Profeettaa, kun he tulevat luoksenne ja sanovat, pyydän anoen, ottakaa Siunaus, anellen teitä, he eivät ehkä kerro teille, mutta he ovat nähneet sen uskomattoman edessänne. Tämä on se, miten HERRA toimii. HERRA vaatii vapaaehtoista kuuliaisuutta, vapaaehtoista rakkautta, rakastaa Häntä vapaaehtoisesti. Sen tähden HERRA on tänään esitellyt mahtavia valintoja. 1) Hän Sanoo, ottakaa Siunaus, 1) Siunauksen ja kirouksen valinta, ja Hän Sanoo, pyydän anoen, ottakaa Siunaus. Älkää ottako kirousta! Kirous on sietämätön. Heidän vihansa on sietämätöntä. Halleluja! Kukaan ei voi kestää heidän vihaansa.

Katsokaa Australiaa nyt, jossa talot, ihmisten täytyy juosta ulos taloista, hylätä taloja. Jotkut ihmiset sanovat, että heillä on noin 2 miljoonaa hiirtä. Jotkut ihmiset sanovat, että joka kerta illalla tapan noin 100 000 hiirtä, ja seuraavana päivänä, kun he tulevat takaisin, niin 200 000. Eih! Heidän vihansa on sietämätön. Te ette pysty sietämään sitä. Ihmiset ovat siellä nyt nääntyneitä, pelon, kauhistuksen, peljästyksen nääntyminen, ja sillä ei ole väliä, oletteko teollisuusmaa vai ette. Monesti siis, kun tulen luoksenne ja anelen teitä, pyydän anoen, ottakaa Siunaus, pyydän, ottakaa se, en koskaan kerro teille, mitä olen nähnyt edessäpäin, sillä haluan nähdä sydämenne. Haluan, että valitsette itse HERRAN.

Sen tähden tänään, Kenia, teille on annettu Siunauksen ja kirouksen valinta. KRISTUKSEN seurakunta maailmanlaajuisesti, teille on annettu Siunauksen ja kirouksen valinta, ramman kävelemisen ja JUMALAN vihan valinta. Pyydän anoen, valitkaa Siunaus. Meillä on kuitenkin suuri juhlinta ja juhlimme sitä tosiasiaa, että viimein Alttarit ovat avoinna ja ne ovat auenneet todella väkevällä väkevällä tavalla, siunatut ihmiset, valtavalla tavalla, voimallisella ihmeellä, kun 3-vuotias rampa kävelee. Juhlintoja on meneillään, omissa seurakunnissanne kaikki on maksimi iloa. Tämä on mahtavaa.

MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. Uudestaan, HERRA on asettanut eteenne JUMALAN Siunaukset ja JUMALAN kirouksen, JUMALAN Siunaukset ja JUMALAN vihan. Pyydän anoen, valitkaa Siunaus! KUNINGAS on tulossa. Te ette tiedä, mitä olen nähnyt edessä päin. Nämä ovat Taistelijoita, nämä eivät ole veljiänne. He ovat tulleet taistelemaan MESSIAAN puolesta. Voitte nähdä sen. Kaikki voivat nähdä sen. He ovat tulleet valtavan voiman kanssa. He eivät ehkä näytä sitä teille, he saattavat näyttää teille ainoastaan rakkautta, mutta toinen puoli on uskomaton. Aina silloin tällöin HERRA näyttää, mitä on tulossa ylöstempauksen jälkeen, joten pyydän anoen, valitkaa Siunaus, jotta voisitte nauttia Kirkkauden Valtakunnasta, Taivaan Valtakunnasta. Olen nähnyt helvetin tulen, heidät, jotka ovat menossa helvettiin. Se on hirvittävää. Älkää menkö siihen suuntaan, pyydän anoen.

HERRA siis Siunatkoon teitä, juhliessamme tätä todella upeaa rampaa, joka alkoi kävellä, Neemaa, in Shanzussa, ja annan teille gelegele-juhlintahuutoni. Se, että HERRA tekee tämän kaltaisen ihmeen maassa, Herätyksen, sellaisena aikana, jolloin Tuomio on laajalle levinnyt, Hän ravistelee maata. Hän näytti minulle yhtenä päivänä kuolleita ruumiita, joita heitetään Gangesin joen rannalla yöllä, se oli iljettävää katsella, Intiassa. Pyydän siis anoen, ottakaa Siunaus. Monesti kun tulen luoksenne, en kerro teille, mitä olen nähnyt, sillä uskon siihen, että jokaiselle on annettava mahdollisuus, jotta he voisivat rakastaa HERRAA vapaaehtoisesti.

Uudestaan, sanoin, että tänään, esimerkiksi tänään meillä oli kolmen tunnin ajan konferenssipuhelu jonkun kanssa, se on ryhmä, ryhmä ihmisiä, ja anellen heitä, että pyydän anoen, ottakaa HERRA. Hylätkää synti. He eivät siis tienneet. He olivat vieläkin, tiedättehän, sillä tavalla, tiedättehän, miten maailma on tänään, tiedättehän, puhuen ja niin edelleen, ja sitten lopussa sanoin, että ok, kuulkaa te HERRAN Sana. Tämä on se, mitä HERRA Sanoo: "Olen nähnyt teidät siellä, olette tällä tavoin." Se oli todella suuri shokki. Ihmisviisaus on absoluuttisesti todella vaarallista, todella kuolettavaa.

Ottakaa siis Siunaus, siunatut ihmiset. HERRA on tuonut Herätyksen, rammat kävelevät. Jatketaan juhlien HERRAA ja pyrkien vanhurskauteen. Se on numero 1 Twitterissä juuri nyt, se on numero 1. Halleluja! Sekä maailmanlaajuisesti, Keniassa ja monissa kansakunnissa, eri kansakunnissa. Se on pinnalla.

Tämä on siis sen kaltaista mahtavaa aikaa tehdä voittoja JUMALAN Valtakuntaan, mutta tänään HERRA seurakunnissanne esitteli teille Siunauksen ja kirouksen. Pyydän anoen, ottakaa Siunaus. Olette nähneet, kuinka kirous näiltä Kahdelta Profeetalta, on sietämätön, uskomaton, siunatut ihmiset. Siunaan siis teitä kaikkia JEESUKSEN väkevässä Nimessä, kun alatte nyt osallistumaan seurakunnan kokouksiinne, nauttien HERRAN Läsnäolosta, nauttien palvonnasta, niin HERRA tulee puolustamaan teitä siellä. Olen peittänyt teidät JEESUKSEN Verellä kaikilla Alttareilla, minne tahansa menettekin, mutta muistakaa, että tulette seurakuntaan muuttuneessa ajassa, kun aika on muuttunut.

Olette enemmän herätettyjä nyt Sanansaattajien kautta, jotka kävelevät täällä, sen kautta, mitä HERRA Sanoo, ja he herättelevät teidät MESSIAAN tulemukseen ja ne opetukset, jotka ovat maustaneet teidät, joten HERRA auttakoon teitä terävöittämään pelastustanne enemmän ja valmistautumista MESSIAAN tulemusta varten. Siunaan Vanhempaa Arkkipiispaa ja kaikkia Vara-Arkkipiispoja ja kaikkia Arkkipiispoja maailmanlaajuisesti ja Piispoja maailmanlaajuisesti ja Pastoreita ja seurakuntia maailmanlaajuisesti. MESSIAS on tulossa. On niin paljon, mitä olen peittänyt tänään, kun olen puhunut, mutta HERRA on Puhunut kanssani MESSIAAN tulemuksesta. Haluan sen tulevan sydämestänne, jotta voitte valita HERRAN ja valmistautua vanhurskaudessa ja pyhyydessä, mutta pyydän anoen, ottakaa Siunaus. Kiitos. HERRA Siunatkoon teitä.

(Profetia 16.5.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)