16.4.2020 HERRAN SIUNAUKSET PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖN SEURAKUNNALLE

Siunatut ihmiset, olen soittanut tänään sen painoarvon tähden, kuinka HERRA Puhui eilen. Olen soittanut tänään Siunatakseni teitä kaikkia huolenpidolla, kaikkia teitä, jotka olette Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyössä ja myös tässä kansakunnassa. Peitän koko tämän kansakunnan JEESUKSEN Verellä tällä kertaa, aikana, kun HERRAN Tuomiot ovat meneillään maailmassa, aikana kun näiden Kahden Profeetan tuomiot ravistelevat maailmaa.

Olen julistanut JEESUKSEN Veren kaikkien ihmisten ylle tässä maassa, paitsi mustamaalaajien. Kuka tahansa on HERRAN vihollinen, tämä on sivussa teiltä, mutta muut tässä maassa, olen siunannut teitä turvallisuudella, olen siunannut elämänne. Pystytte menemään tämän läpi erittäin hyvin ja tulemaan ulos ilman vahingoittumista, sillä se kuinka HERRA operoi, näyttää siltä, että kun he koskivat minuun, he itseasiassa koskivat ISÄ JUMALAAN itseensä. Jos katsotte mitä tapahtui Helsingissä, kun Hän peitti minut valkoisella Kirkkaudellaan. Se tarkoittaa, kun he yrittivät koskea tällä tavoin, he itseasiassa koskivat ITSE ISÄ JUMALAAN itseensä.

Hän tuli ulos uskomattomassa vihassa ja raivossa. Jos näette uutiset ja kehittyvän kertomuksen eri paikoissa, laivastoissa, New Yorkin kaupungissa, missä tahansa, jos näette Italian ja kaikki paikat maailmassa täällä. Tästä syystä olen päättänyt astua esille ja Siunata kaikkia, jotka ovat Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyössä tässä maassa ja joka puolella maailmaa, te, jotka olette kuuliaisia HERRAN Äänelle. Siunaan ihmisiä myös tässä maassa, ihmisiä tässä maassa, köyhiä ihmisiä tässä maassa, ihmisiä tässä maassa, jotta HERRA tänä aikana voi suojella heidät näiden Kahden Profeetan läsnäolon tähden tässä maassa.

Mutta kuka vain, joka on JUMALAN vihollinen, olen ottanut HERRAN suojeluksen yltänne pois sen sijaan. Mustamaalaajat, jotka mustamaalasivat HERRAA ja jotka aiheuttivat kaiken tämän, olen ottanut teiltä pois HERRAN turvan ja suojeluksen. Mutta muille, olen peittänyt teidät valtavalla JEESUKSEN ihmeitä tekevällä Verellä. Joten HERRA Siunatkoon teitä.

MESSIAS on tulossa. Voitte nähdä, kuinka asiat ovat kiristymässä, kiristymässä. MESSIAS on tulossa. HERRA pyytää parannuksentekoa. Hän pyytää ihmisiä tekemään parannuksen, maata tekemään parannuksen. Hän pyytää kansakuntia tekemään parannuksen, jotta HERRA voisi nyt olla Kilpenne, Suojelijanne ja myös Huolenpitäjänne. Erityisesti tänä hetkenä on hyvin tärkeää muistaa, miksi kaikki tämä tapahtui?

Parannuksenteon tähden. Kun toin teille parannuksenteon Sanoman maailmanlaajuisesti, en tiedä, mitä te ette ymmärtäneet. Kuitenkin HERRA pyytää nyt parannuksentekoa ja voitte nähdä, että Hän on todella vakavissaan. Kun Hän astui esille, Hän tuli täydessä leimuavassa vihassa ja pyyhkäisten yli jokaisen kansakunnan, mutta huutoni vieläkin on, että maailma voisi tehdä parannuksen, jotta ihmisen ylpeys ei saattaisi teitä kärsimään HERRAN käsissä. MESSIAS on tulossa! On aina hyvä asia tehdä parannus.

Olen Siunannut kaikkia teitä, jotka olette Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyössä. Vastaanotin jopa sähköpostinne Trinidad ja Tobagosta. Kaikki he, jotka ovat tässä Palvelustyössä, jotka ovat alistuneet tämän Äänen alle, olen julistanut HERRAN suojeluksen yllenne JEESUKSEN Veren voimalla. Sitten nyt myös tätä kansakuntaa, olen Siunannut tätä kansakuntaa JEESUKSEN Veren suojeluksella, sillä nämä HERRAN Kaksi Profeettaa ovat täällä, jotta se ei kärsisi sillä tasolla, jonka näette ulkona tuolla. Jotta se ei kärsisi, miten ihmiset kärsivät ulkona tuolla muissa maissa. Mutta he, jotka mustamaalasivat HERRAA, pyydän, voitte täyttää tyhjät kohdat itse.

Tämä on siis hetki tehdä parannus. Hetki, jolloin tehdä parannus ja palata HERRAN luo ja löytää HERRAN turva. MESSIAS on tulossa! Ollaan pyhiä! Tänään on toinen Kokous, joka tulee alkamaan tarkasti kello 19. HERRA Siunatkoon teitä. Kiitos.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT 16.4.2020. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia