16.3.2019 PROFETIA MEGA SANAN RÄJÄHDYKSESTÄ TULOSSA KESKUSPUISTOON

 
Siunatut ihmiset, JEHOVA TSIDKENU, HERRA MEIDÄN VANHURSKAUTEMME, JEHOVA EL GIBBOR, TAIVAAN MAHTAVA JUMALA, ISRAELIN VÄKEVÄ JUMALA, JEHOVA SEBAOT, SOTAJOUKKOJEN JUMALA, TAIVAALLISTEN SOTAJOUKKOJEN KOMENTAJA, HÄN, joka johdatti Joosuaa tuomaan alas Jerikon muurit. Hän, joka avasi Punaisen meren, ja johdatti Israelin lapsia JUMALAN liiton mukaan. Hän on Puhunut kanssani tänä yönä, tänä aamuna, siunatut ihmiset. Tässä keskustelussa HERRA on Puhunut hyvin valtavalla tavalla. Numero 1) HERRA vei minut Taivaaseen. Ja kun Hän vei minut Taivaaseen, Hän näytti minulle, kuinka Hän avaisi Taivaan Lima Perun yllä. HERRA näytti minulle, kuinka Hän teki sen näiden Kahden Profeetan julistuksen kautta. Joten se on valtava paljastus ja uusi kulma tässä koko vierailussa, joka on meneillään maailmassa.
 
Sitten näin HERRAN Kirkkauden ja loisteliaan Kirkkaan sisäänkäynnin, joka oli avoinna. Nyt näin myös sen HERRAN Kirkkauden varastohuoneen. Hän esitteli Kätensä astian kanssa, joka oli öljykannu, HERRAN Kirkkauden astia. Hän kaatoi tätä Kirkkautta ja tuo Kirkkaus kosketti näiden Kahden Profeetan päitä, jotka seisovat KAIKEN MAAN HERRAN edessä. Sitten Hän näytti Heille, kuinka Hän avasi Taivaan Lima Perussa. Tämä oli jälleen valtava vierailu. Näette monia kertoja, kuinka Hän vie nämä Kaksi Profeettaa ajassa taaksepäin ja näyttää heille vierailun. Aivan kuin Hän vei Heidät Karmelin vuorelle. Hän näytti minulle, kuinka Hän avasi Taivaan. Teurastin suuren määrän vääriä profeettoja, käskien heidän mennä makaamaan kasvot maahan ja se oli valtava väärien profeettojen teurastus.
 
Tällä kertaa Hän vei minut takaisin Lima Peruun ja näytti, kuinka Hän avaa Taivaan niiden Kahden JAHVEN Profeetan yllä, Heidän käskystään. Sitten tämän jälkeen Hän vei minut takaisin JUMALAN Valtaistuinsaliin tänä-aamuna ja siellä JUMALAN Valtaistuinsalin sisällä Hän nosti minut hieman ylös tällä kertaa ja pystyin näkemään Elämän Puun kulman takaa, Elämän Puun, joka on JUMALAN Valtakunnassa, Valtaistuinsalin takana. Näin sen kukkimisen, kukoistamisen, sitten tämän jälkeen Hän otti Elämän Puun lehtiä ja asetti ne käteeni. Sitten ne kukkivat hyvin upeiksi, terveiksi valtaviksi kukoistaviksi lehdiksi. Niitä oli paljon, paljon uskomaton määrä lehtiä, jotka ovat hyvin tuoreita ja terveitä, kukkivat kädessäni. Sitten tämän jälkeen heräsin. Sitten jälleen tämän jälkeen, Hän vaivutti minut uneen ja Hän näytti minulle kokouksen, joka on tulossa Keskuspuistoon Nairobiin, tuo mega mega Sanan räjähdys.
 
Muistan, kuinka ne Kaksi Profeettaa kävelivät kokoukseen. Olen jo nähnyt mitä on tulossa sunnuntaina. Se oli aivan villiä ja uskomatonta. Ihmiset virtasivat Heitä kohden. Sitten kuulin HERRAN Sanovan, kävele myös tällä puolen. Myös nämä ihmiset haluavat tavata sinut. Näin ihmisten kävelevän lastensa kanssa, esittelevän heidän lapsensa HERRAN Kahdelle Profeetalle. Siellä on valtava virtaus, joka tulee olemaan absoluuttisen kontrolloimatonta Keskuspuistossa tänä tulevana Sanan räjähdyksessä, joka tulee olemana Nairobin Keskuspuistossa. Se tulee olemaan absoluuttisen kontrolloimatonta. Näyttää, että tämä Herätys on vihdoin räjähtänyt, Herätyksen liekit syttyneet, perustuen siihen, mitä HERRA on näyttänyt minulle tänä aamuna.
 
HERRAN Ääni sanoi: Kävele myös tällä puolen, jotta he voivat nähdä Kaksi Profeettaani. Muistan, kuinka He kävelivät tällä puolen ja ihmisiä virtasi sinne. Näen tämän henkilön pienen lapsen kanssa kävelevän Kahta Profeettaa kohden ja koko ihmisjoukon tulvien ja myös tällä puolen tulvien, se menee aivan kontrolloimattomaksi. En tiedä oliko se ennen vai jälkeen Kokouksen. En tiedä, onko se kokouksen jälkeen. Valtava hetki seurakunnassa. Mega-hetki seurakunnassa. Nyt olemme menneet Grand Mega todellisuuteen, jossa HERRA nyt herättää sielut ja ohjaa ihmisten sydämet takaisin vanhurskauteen ja pyhyyteen maksimivoimalla.
 
Tämä on se hetki, joka on saapunut halki maailmaa, HERRAN Huoneeseen. HERRA on nyt päättänyt tavoittaa sydämet ja puhaltaa tämän Herätyksen. En tiedä milloin Parantumiskokous tulee olemaan. Näyttää siltä, että teidän tulee kokoontua 84 stadionille Keniassa ja kaikissa muissa kansakunnissa, jotka haluavat kokoontua. Nämä Kaksi tulevat julistamaan asunnostaan Nairobista, että kaikki rammat nouskoot ylös ja rammat tulevat nousemaan ylös halki koko maan ja myös ympäri kansakuntia. Kaikki sokeat silmät nähkööt JEESUKSEN Väkevässä Nimessä! Kaikki korvat nyt kuunnelkaa minua ja kuulkaa kieleni Sanoja! Istumme ikuisuuden partaalle, siunatut ihmiset, joten kaikki on mahdollista nyt.
 
Tiedän, että Lima Perussa on suuri vierailu, minkä JUMALA on luvannut, jossa Pilvi tulee alas saakka, kuten suppilo, tuleen ja asettuen näiden Kahden Profeetan ylle. En tiedä milloin se tulee olemaan. Tämän vuoden missio on siirretty eteenpäin. Milloin tahansa He saapuvat sinne, He tulevat julistamaan auktoriteetissa ja ISÄ JUMALA tulee lähtemään Taivaasta tullen heidän luokseen. Kuinka upeaa aikaa seurakunnan historiassa. Kuinka upeaa kellon tikitystä. Valmistakaa tie, siunatut ihmiset! Rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa.
 
Tiedän, että on paljon pahuutta ja jumalattomuutta. Tämä on pimeyden hetki seurakunnassa, kuitenkin keskittykää MESSIAAN Tulemuksen missioon! Keskittykää siihen maaliviivaan, seurakunnan sisäänpääsyyn Taivaaseen! Älkää salliko itsenne hämääntyä keskittyen vasemmalle ja oikealle. Monet asiat voivat tulla tiellenne, mutta pyydän, keskittykää ikuisuuteen! Olen nähnyt HERRAN Vierailun. Tänä aamuna olin Taivaassa. Olin Taivaassa ja HERRA käveli kanssani Hänen Valtaistuinsaliinsa ja hieman Valtaistuinsalin takana, Hän näytti minulle Uuden Jerusalemin. Näin Elämän Puun. Tällä kertaa Hän nosti minut ylös, joten pystyin näkemään ne lehdet. Pystyin näkemään hiukan Elämän Puun yläpuolelta niitä oksia ja lehtiä.
 
Tänään, tänään kun puhumme, olin Taivaassa ja HERRA poimi Elämän Puun lehtiä ja asetti ne käteeni ja ne kukoistivat. Tämä tarkoittaa, että monet monet rammat tulevat kävelemään, monet monet sokeat tulevat näkemään, monet monet kuurot tulevat kuulemaan. Monet monet mykät tulevat puhumaan, monet monet syövät tulevat parantumaan, monet monet munuaisongelmat tulevat parantumaan, monet monet sydänongelmat tulevat parantumaan, monet monet verisairaudet, leukemia, diabetes, korkea verenpaine, kaikki syövät veressä tulevat parantumaan, kaikenlaiset syövät, murtuneet luut, psykoosit, mielisairaudet.
 
Kuinka upea vierailun hetki! VOI NIITÄ KANSAKUNTIA, JOTKA EIVÄT PYRI JA TEE KAIKKEANSA, NÄHDÄKSEEN TÄMÄN HERÄTYKSEN HEIDÄN KANSAKUNNISSAAN! Siunattuja ne kansakunnat, jotka tulevat kuulolle, tulevat kuulolle ja osallistuvat tähän Herätykseen! Myös teidän ihmisenne tulevat parantumaan. HERRAN läsnäolo tulee vierailemaan, koska sillä auktoriteetilla ei ole rajoja, jonka Hän on antanut näille Kahdelle. MESSIAS on tulossa. Hän on tulossa loisteliaan kirkasta seurakuntaa varten, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. Hän tulee pyhää seurakuntaa varten. Kääntykää pois synnistä! Kääntykää pois menestysteologiasta! Kääntykää pois seksuaalisesta moraalittomuudesta! Kääntykää pois rahasta seurakunnassa! Palatkaa takaisin JEESUKSEN VEREEN, GOLGATAN RISTILLE! Siinä on seurakunnan voima. Todah Raba. Todah todah. Todah Lachem.
 
(Profeetta Dr. Owuor / 16.3.2019 / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia