16.2.2019 PROFETIA: ANKARA JUMALAN TUOMIO TULOSSA KENIAAN JA VENEZUELAAN & TARVE KANSALLISELLE PARANNUKSENTEON PÄIVÄLLE, JOSSA MUKANA KOKO MAAN JOHTO - PROFEETTA DR. OWUOR

Rakkaat ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani. Tiedän, että kaikki ovat maailmanlaajuisesti kuulolla. HERRA on Puhunut kanssani liittyen kahteen todella merkittävään keskusteluun, jotka haluan jakaa täällä tänään. Uudestaan, viime yönä, HERRA JEHOVA ELOHIM, kaikkien ihmisten Luoja, jotka ovat elossa tänään, ja myös heidän, jotka ovat kuolleet, Hän loi heidät. Hän on Puhunut kanssani. HERRA, joka on herättänyt kaikki, jotka ovat elossa tänään, Hän, joka jos Hän ei herättäisi sinua tänään, niin olisit kuollut tänään, Hän on Puhunut kanssani.

Luoja, JEHOVA ELOHIM, iankaikkinen Luoja, JEHOVA EL HOSEINU, HERRA meidän Luojamme, jonka näette Psalmien kirjassa 25:6. JEHOVA ADONAI, Kaikkivaltias JUMALA, Hän on Kaikkivaltias, Hän voi tehdä, mitä Hän haluaa. JEHOVA ELYON, Kaikkein Korkein JUMALA, JEHOVA SEBAOT, Taivaallisten Sotajoukkojen Komentaja, jota vastaan kukaan ei voi taistella. Pelkkä ihminen, ihminen on Hänelle kuin hiekkaa, hän on kuin hiekanjyvä maapallolla. JEHOVA EL OLAM, iankaikkinen JUMALA, JEHOVA EL ROHI, HERRA meidän Paimenemme, JEHOVA TSIDKHENU, EL GIBBOR, ELOHEINU, MEKADDISHKEN, Taivaan Väkevä JUMALA, Israelin JUMALA on Puhunut kanssani, siunatut ihmiset, rakastetut ihmiset.

Ja tässä on kaksi keskustelua; yksi koskee Keniaa. Toinen koskee Venezuelaa. Nyt, HERRA on Puhunut kanssani todella ankarasta ahdingosta, HERRAN Tuomiosta tulossa Keniaan, hyvin hyvin ankarasta ahdistuksesta, joka on tulossa Keniaan. HERRAN Tuomiosta tulossa Keniaan. Ja se tulee olemaan todella ankara Tuomio, joka on tulossa tähän kansakuntaan. Ja tämä on sen tähden, kuinka tämä kansakunta on käsitellyt HERRAN Herätystä ja JAHVEN Kahta hirvittävää Profeettaa tässä maassa. HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani viime yönä ja kahtena viimeisenä yönä.

Ja tässä keskustelussa haluan jakaa keskustelun kaksi dimensiota. Ensimmäinen on, että näen HERRAN Tuomion tulevan Keniaan, sillä kenelle paljon annetaan, siltä paljon odotetaan. Näen ankaran ahdistuksen, joka on tulossa Keniaan. Ja juuri nyt olen jo puhunut todella selvästi, olen ollut keskustelussa tämän maan johdon kanssa. Yritän saavuttaa paljon lisään tämän maan johtajia, jotta tämä kansakunta voisi noudattaa Kansallista parannuksenteonpäivää. Juuri nyt järjestämme Kansallista parannuksenteon, anteeksiannon ja rauhan päivää tässä maassa. Ja tuo päivä tullaan julistamaan. Ja hyvät uutiset ovat, että johtajat ovat sanoneet, että he ovat valmiita tulemaan mukaan, he haluavat tulla mukaan Kansalliseen parannuksenteon päivään, jonka nämä Kaksi HERRAN Profeettaa tulevat järjestämään.

Kansallinen parannuksenteon, anteeksiannon ja rauhan päivä. Ja tulen asettamaan tuon päivän, miten HERRA tulee johtamaan, miten HERRA tulee ohjeistamaan. Tulen asettamaan tuon päivän, jotta koko maa, jota kutsutaan Keniaksi, koko kansakunta, jota kutsutaan Keniaksi voi ilmestyä HERRAN eteen johtajiensa kanssa. Ja hyvät uutiset ovat, että olen jo keskustellut maan johdon kanssa, ja olen yhteydessä moniin muihin johtajiin, jotka ovat sanoneet, että he ovat valmiita tulemaan mukaan. Ja tuona ajankohtana, tulen kutsumaan koko kansakunnan Uhuru Parkiin, jotta koko Kenian kansakunta, kansakunta, jota HERRA on rakastanut, jossa monet rammat kävelevät, monet sokeat näkevät, monet kuurot kuulevat, monet mykät puhuvat, halvaantuneet kävelevät, selkävammat ovat parantuneet, murtuneet polvet ovat parantuneet, sisäelimet, maksat, munuaiset ovat parantuneet, lepra, HIV-Aids on parantunut, kansakunnan, joka on nähnyt JUMALAN Pilven, todella Mega Vierailun.

Jos Kenia ei ilmesty yhtenä ihmisenä kaikkien johtajiensa kanssa HERRAN eteen ja tee parannusta HERRAN edessä, niin HERRA tulee tuomitsemaan tämän maan. Olen nähnyt todella todella ankaran HERRAN Tuomion. Ja hyvät uutiset ovat, että maan johtajat ovat sanoneet, että he ovat valmiita tulemaan mukaan. Ja he ovat antaneet minulle hyväksynnän edetä ja valmistaa kansakunnan ja kutsua koko maan. Mutta jos tämä maa ei tee parannusta, niin olen nähnyt valtavan HERRAN Tuomion tulossa tähän maahan. Näen ankaran ahdistuksen, uskomattoman ahdistuksen tulevan Keniaan. Ja Kenia on hyvin tietoinen, että joka kerta, kun olen varoittanut heitä, niin jos HERRA ei olisi tullut väliin, niin siitä tuli paha.

Joten HERRA on Puhunut tästä kansakunnasta, joka on Hänen niin rakastamansa, jossa on niin paljon Herätystä, kansakunnasta, jota muut kansakunnat katsovat ja he halajavat. He toivovat, että he pystyvät näkemään sen Herätyksen, jota Kenia nauttii. Joten julistan, että tämän kansakunnan tulee pitää Kansallinen parannuksenteon päivä, jolloin kaikki kaikista maakunnista tulevat kokoontumaan Nairobissa, ja menemään yhtenä ihmisenä yhdessä johtajiensa kanssa HERRAN eteen. Ja nämä Kaksi HERRAN Profeettaa tulevat johtamaan heidät HERRAN eteen, sen jälkeen, kun he ovat tehneet parannuksen, He tulevat nyt johtamaan heidät HERRAN eteen, tuodakseen JUMALAN Kaikkivaltiaan valtavan anteeksiannon maan ylle. Jotta tämä kansakunta tulisi jatkossakin näkemään Herätyksen.  

Ja tämä myös kertoo teille, että tämän kaltainen HERRAN liikehdintä, jossa HERRA vie Hänen Profeettansa Nairobin keskuspuistoon ja kaikkialle tässä maassa, nyt Thikaan ja moneen muuhun kaupunkiin, niin tämä täytyy ottaa todella vakavasti. Täytyy olla parannuksenteon hetkiä kaikkialla halki maan. Tämän liikehdinnän aikana tulee olla parannuksenteon hetkiä. Kuten Kokous Thikassa tulee alkaa parannuksenteolla siellä. Ja kun kaikki tekevät parannuksen, niin HERRA on aina tarpeeksi uskollinen tuoden anteeksiannon maahan.

Raamattu on todella selkeä. Jos minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, nöyrtyy itsellensä ja palaavat pahoilta teiltänsä ja palaavat takaisin luokseni, niin minä kuulen Taivaasta ja asetan heidät ennalleen, asetan ennalleen heidän maansa. HERRA on todella selkeä tässä Raamatun jakeessa, kun Hän Puhuu kansakunnille. Ja muistakaa, että tämä on se sama Raamattu. Milloin tahansa HERRA varoitti kansakuntaa tai valtakuntaa, ja jos tuo valtakunta tekee parannuksen, aidon parannuksen kaikkien johtajiensa kanssa, niin HERRA on aina tarpeeksi uskollinen leppymään siitä tuomiosta, jonka Hän on suunnitellut. Mutta muistakaa, että jos kansakunta ei tee parannusta, niin HERRA aina tuomitsee tuon kansakunnan. Muistakaa, että HERRAN ja teidän välillä, te olette he, jotka luotiin, joten teidän tulee kumartaa ja palvoa JEHOVAA.

Joten HERRA on Puhunut jälleen liittyen todella todella massiiviseen Tuomioon, joka on tulossa Keniaan. Ja HERRA on käskenyt Kansallisen parannuksenteon. Joten juuri nyt jopa, kun HERRA vie nämä Kaksi Profeettaa halki tämän maan, me olemme nyt työssä, seurakunnan johto, Litunda ja muut tulevat tekemään työtä hyvin kiireisesti eilisestä saakka, jolloin tämä prosessi alkoi, tehden työtä Kansallista parannuksenteon päivää varten, Kansallisen parannuksenteon, anteeksiannon ja parantumisen päivää varten. Ja sitten JEESUKSEN Veri tulee parantamaan tämän maan. Tämä on se Sanoma Kenialle. Ja hyvät uutiset ovat, että olen jo ottanut yhteyttä johtajiin, ja he ovat valmiita tulemaan Kansalliseen parannuksenteon ja anteeksiannon ja parantumisen ja rauhan päivään, jos niin haluat kutsua, jotta tämä kansakunta jatkaa näkemään HERRAN JEHOVAN rakkautta ja suojelusta.

Uudestaan, muistakaa, että HERRA on JUMALA, ja kaikkien kansakuntien tulee kumartaa HERRAN edessä. Ja HERRA JEESUS on jo avannut voimallisen tien, jokaiselle kansakunnalle, jokaiselle ihmiselle tehdä parannuksen. Joten hyvät uutiset ovat, että Kenia tulee pitämään Kansallisen parannuksenteon päivän. Kuitenkin minun tulee jälleen puhua teille hyvin selvin ja ankarin termein siitä, mitä HERRA on Puhunut. Hän on Sanonut, että Kenian tulee tehdä parannus, tai muuten näen ankaran ahdingon, uskomattoman ahdingon tulevan Keniaan. Ja hyvät uutiset ovat, että oikeudenmukainen varoitus tulee aina oikeudenmukaisen neuvon kanssa. HERRA on siis Puhunut kanssanne.

Ja seison HERRAN edessä ja kysyn teiltä, eikö HERRA olekin Puhunut tämän maan kanssa? HERRA Siunatkoon teitä Kenia, kun menette ympäriinsä tehden parannusta. Joka-ikisessä maakunnassa, mihin me menemme ihmiset tulevat tekemään parannusta; ensimmäinen osuus tulee olemaan parannuksentekoa ja tuo parannuksenteko halki kaikkien maakuntien tulee kulminoitumaan yhteen Mega Päivään, Mega päivään; tämä tulee olemaan kaikkien Kokousten äiti, emme tiedä, tuleeko olemaan 10 miljoonaa vai 15 miljoonaa ihmistä, jotka tulevat Kansalliseen parannuksenteon päivään, joka tulee tapahtumaan Uhuru Parkissa Nairobissa, kun kaikki tulevat sinne yhdessä johtajiensa kanssa yhtenä ihmisenä, ja he tulevat ilmestymään HERRAN Kahden peljättävän Profeetan eteen ja HERRAN heidän JUMALANSA eteen. Ja sitten nämä Kaksi Profeettaa tulevat nyt johtamaan heidät parannuksenteon jälkeen HERRAN eteen, jotta HERRA voisi jatkaa Siunaamaan tätä maata.

Muistakaa, että jokainen Herätys on aina tullut parannuksenteon varoituksesta. Vuonna 2005, muistan erittäin hyvin 25. kesäkuuta sen suuren Kokouksen, joka tapahtui Uhuru Parkissa. Se on se, joka sytytti Herätyksen, jonka näette tänä päivänä. Mutta se tuli ulos varoituksesta, kun HERRA Sanoi: Kenian tulee tehdä parannus, tai muuten!

Ja nyt, se toinen keskustelu koskee Venezuelaa.  HERRA vei minut viime yönä Venezuelan kansakuntaan. Ja kaikki olette tietoisia, mitä HERRA tekee Venezuelassa, jopa nytkin. Ja muistan liiankin hyvin, kinka HERRA vei minut Venezuelaan ja käski Venezuelan kansakuntaa tekemään parannuksen. Ja olin kaikkialla, Caracas, El Tigre, Valencia, Puerto Ordaz, San Felix, pitäen suuria Kokouksia halki Venezuelan, Ciudad Santiago, kaikissa näissä muissa paikoissa. Suuria Kokouksia suurilla stadioneilla Venezuelassa. Ja Venezuela ei kuunnellut HERRAN ohjeistusta. Venezuela yritti mustamaalata Kahta Taivaan Väkevintä Profeettaa. Ja muistan, että silloin päätin, astuessani maasta ulos, pudistaa pölyn jaloistani, ja päätin kirota tuon maan HERRAN Tuomiolla. Ja päätin iskeä Venezuelaa HERRAN Tuomiolla. Varakkainta maata tuona aikana, se oli hyvin varakas. Paljon hedelmiä. Todella voimallinen maa tuohon aikaan.

Mutta katsokaa, kuinka HERRA repäisi kappaleiksi tuon maan tiukasti perustuen kieleni Sanoihin. Katsokaa, kuinka HERRA löi tuota maata tähän päivään saakka. Joten tänä yönä HERRA on muistuttanut minua tilanteesta Venezuelassa vieden minut Venezuelaan. Ja se oli todella valtava ahdinko, jonka HERRA näytti minulle. Ihmisiä ahdistuksessa, se on todella paha tilanne. Ekonominen tilanne. Heidän elämänsä; he eivät pysty saamaan tavaroita, edes kaikista yksinkertaisimpia perustavaroita elämistä varten, mitä vain. Ei edes nenäliinoja, ruokaa, kaikkea.

Sitten HERRA Sanoi: Katso, kuinka Tuomiosi on nöyryyttänyt tätä kansakuntaa. Anon, pyydä Venezuelaa tekemään parannus! Ja haluan toistaa tämän ankaran varoituksen Venezuelalle, että HERRAN Sanoma, HERRAN käsky, jonka HERRA antoi Venezuelalle, kun Hän käski Venezuelan kansakuntaa tekemään parannuksen, sitä käskyä ei ole mitätöity, sitä ei ole kumottu. HERRA vieläkin pysyy Sanassaan. HERRA, Hän on JUMALA. Hän ei lepy, Hän ei vedä Sanaansa pois. Hän Sanoo, että aina kun Hän vapauttaa Sanansa Taivaasta, se ei koskaan palaa Hänen luoksensa takaisin tyhjänä.

Joten HERRA on käskenyt Venezuelaa jälleen tekemään parannuksen. Jotta kun he tekevät parannuksen, Hän pystyy antamaan anteeksiannon heille. Ja tämä menee Pastoreille Venezuelassa, Pastoreille Puerto Ordazissa, Pastoreille San felixissä, Pastoreille Caracasissa, Pastoreille Valenciassa, Pastoreille El Tigressä, Pastoreile kaikissa kaupungeissa, kaikissa kaupungeissa, joissa matkustin, joissa pidin suuria Kokouksia. HERRA on pitänyt Sanansa. Ja HERRA on käskenyt Venezuelaa tekemään jälleen parannuksen. Hän on uudestaan pyytänyt Venezuelaa tekemään parannuksen, jotta Hän voisi asettaa Hänet ennalleen.

Muistakaa sitä aikaa, kun tulin luoksenne Venezuela, ja monet rammat nousivat ylös ja alkoivat kävellä, monet sokeat silmät avautuivat, jotkut niistä livenä kameralla suoraan siellä. Valtavia parantumisia. Mukaan lukien HIV-Aids, Conzales Conzales. Ainoa maa, jossa HIV-Aids on parantunut, Keniaa lukuun ottamatta, on Venezuela. Lääkärit alkoivat tekemään testejä suoraan paikan päällä. Seuraavana päivänä oli suuri juhlinta San Felixissä, kun hänen testituloksensa tulivat ulos negatiivisina. Conzales Conzales, muistan vieläkin hänen nimensä.

HERRA on siis halunnut rakastaa teitä, mutta se mustamaalaus, jota te yrititte tehdä HERRAN Kahta Profeettaa vastaan; se vanha seurakunta Venezuelassa, menestysteologian seurakunta, jossa väärät profeetat ovat, kun he yrittivät mustamaalata HERRAN Kahta Palvelijaa, silloin He iskivät Venezuelaa HERRAN Tuomiolla. Ja He sanoivat: Nyt te ette minua enää näe, ennen kuin sanotte, Siunattu on Hän, joka tulee HERRAN Nimeen. Ja iskin sitä maata hyvin ankaralla Tuomiolla, samalla Tuomion tasolla, kuin löin aiemmin Haitia ja Chileä ja Nepalia, samalla Tuomion tasolla, jolla löin Aasiaa, kun iskin heitä ensimmäisellä Aasian tsunamilla.

Joten uudestaan, HERRA Puhuu tänä hetkenä, ja Hän varoittaa Venezuelaa, Hän on käskenyt Venezuelan kansakuntaa noudattamaan Kansallista parannuksenteon päivää tuoden kaikki johtajat yhteen, ja julistamaan Kansallisen parannuksenteon päivän. ja jos te haluatte, te voitte kustua HERRAN Kaksi Profeettaa, He tulevat johtamaan teidät HERRAN eteen. Jos te ette halua, te voitte järjestää itse Kansallisen parannuksenteon päivän. Kutsukaa kaikki johtajat, tuokaa kaikki ihmiset sinne yhtenä ihmisenä, ja tehkää parannus HERRAN edessä! Ja silloin HERRA tulee ennalleen asettamaan Venezuelan.

Joten HERRA on Puhunut kanssani. Hän on vienyt minut viime yönä Caracasiin Venezuelaan, kaikkiin niihin paikkoihin, joissa olin pitänyt suuria Kokouksia, Maturin, Valencia, missä vain, kaikkialla. Puerto Ordaz, San Felix, kirjaimellisesti kaikkialla. Ja HERRA on käskenyt Kansallisen parannuksenteon päivän Venezuelassa, Hän on käskenyt Kansallisen parannuksenteon päivän Venezuelassa. Tämä on kutsuhuuto Taivaasta, kutsuhuuto JEHOVALTA Venezuelalle. HERRA on käskenyt Kansallisen parannuksenteon päivän Venezuelassa, jotta Hän voisi asettaa ennalleen Venezuelan.

Ne Pastorit Venezuelassa, jotka kuuntelette, varmistakaa, että järjestätte täyden Kansallisen parannuksenteon päivän Venezuelassa, tuotte presidenttinne sinne, tuokaa kaikki muut johtajat sinne, ja kutsukaa minut. Ja sitten nämä Kaksi Profeettaa tulevat johtamaan teidät HERRAN eteen ja ennallistavat kansakuntanne. Muuten se muuttuu pahemmaksi. Olen nähnyt HERRAN lyövän tuota kansakuntaa toisella Tuomion tasolla. Joten HERRA pyytää, että Venezuela järjestää Kansallisen parannuksenteon päivän, jotta Hän voisi ennalleen asettaa tuon maan.

Muistakaa, mitä Haitille tapahtui, kun Haiti ei kuunnellut minua, ja iskin Haitia, Sanoo HERRA. Muistakaa, mitä tapahtui, kun Hän lähetti minut Chileen, ja Chile ei kuunnellut. Ja he yrittivät mustamaalata näitä Kahta Profeettaa. Ja menin kansalliseen TV:seen, hyvin erityiseen ohjelmaan, jonka nimi on 'Puertas abiertas', 'Avoimet ovet'. Ja varoitin kansakuntaa, sanoin, HERRA tulee lyömään teitä maanjäristyksellä, todella ankaralla maanjäristyksellä. Uudestaan: Hän tulee ravistelemaan teitä! Ja katsokaa, mitä tapahtui Chilelle, minun Sanojeni kautta. Katsokaa, mitä tapahtui Haitille, minun Sanojeni kautta.  Katsokaa, mitä tapahtui Nepalille, minun Sanojeni kautta.

Venezuelan tulee tehdä parannus! Ja Kenian tulee tehdä parannus! Jopa kun Herätys tulee, kun Herätys kulkee ympäriinsä tätä Kenian maata, niin näistä Kokouksista tulkoon Kansalliset parannuksenteon Kokoukset. Noudattakaa vähintään 10 minuuttia parannuksentekoa, ennen kuin Sanoma annetaan, koskien MESSIAAN tulemusta. Muistakaa, että ainoa tapa, jolla kansakunnat voivat valmistautua MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten, on parannuksenteolla ja kääntymällä pois synnistä.

Joten tämä on hyvä asia, tämä on hyvä keskustelu, joka HERRALLA on kansakuntien kanssa. Siunatut ovat ne kansakunnat, joiden kanssa HERRA on Puhunut. Siunatut ovat ne kansakunnat, joita HERRA varoittaa. Sillä siellä se tulee sytyttämään Herätyksen. Alatte nyt valmistamaan tietä, kääntyen pois synnistä ja valmistaen tietä MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Voitte siis pääasiassa sanoa, että tänään HERRA on rakastanut kahta kansakuntaa; Hän on rakastanut Keniaa pyytäen Keniaa tekemään parannuksen. Ja Hän on rakastanut Venezuelaa pyytäen Venezuelaa tekemään parannuksen, ja palaamaan vanhurskauteen, jotta pastorit voivat lopettaa sen korruption Venezuelassa. Muistattehan, ne väärät profeetat ja valheapostolit, varoitin teitä Venezuelassa, ja sanoin, jos te ette tee parannusta, niin HERRA tulee lyömään kansakuntaanne. Ja katsokaa, kuinka Hän on tuhonnut teidät, katsokaa, kuinka Hän on repinyt teidät kappaleiksi. Katsokaa, kuinka Hän on hävittänyt teidät. Katsokaa, kuinka HERRA on nöyryyttänyt teitä kansakuntien edessä.

Tämä siis pysyy myös ankarana varoituksena Kenialle, että ennen kuin HERRA nöyryyttää teidät kansakuntien edessä, niin kuunnelkaa JEHOVAN Sanat: tehkää parannus! Tehkää parannus KRISTUKSESSA JEESUKSESSA. Ja kääntykää pois synnistä. Älkää pelleilkö näiden Kahden Profeetan kanssa. Nämä ovat Kaksi peljättävää Profeettaa JEHOVA JAHVEN luota Taivaasta. Nämä eivät ole teidän veljiänne. Pyydän, kuunnelkaa, ja tehkää parannus! Shalom todah.

(www.jesusislordradio.info)

 

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia