16.-17.11.2018 PROFETIA HISTORIALLISESTA RAAMATULLISESTA PUSKURISADONKORJUUSTA TULOSSA KENIAAN - PROFEETTA DR. OWUOR

Siunatut ihmiset, jotka olette kuulolla ympäri maailmaa, HERRA JEHOVA ELOHIM, HERRA JEHOVA JAHVE, JEHOVA MEKADISHKEM, JEHOVA MEPHALTI, JEHOVA HASOPHET, SUURI VANHURSKAS TUOMARI, JEHOVA SEBAOT, JEHOVA EL GIBBOR, JEHOVA ROHI, HERRA MEIDÄN PAIMENEMME, JEHOVA SHALOM, HERRA MEIDÄN RAUHAMME, Hän on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset.
 
Viime yönä HERRALLA oli valtava keskustelu kanssani, melkein historiallinen keskustelu tällä tasolla. Uudestaan, tänä yönä siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani tänä yönä marraskuussa tullen kohti 16.11.2018. Hän Puhui kanssani hyvin historiallisella tavalla. Kuvailen sitä ja avaan sitä hieman. Jaan siitä vain hieman nyt ja tiedän, että tämä tulee olemaan jatkuva ja kehittyvä kertomus. HERRA JEHOVA vei minut paikkaan ja sitten näin joen törmän. Tuossa kohtaa jokea vesi oli tullut ulos hieman sisämaahan. Voisit kuvitella sen olevan uima-allas tai pieni järvi, hyvin puhdasta vettä, hyvin hyvin puhdasta vettä. Hieman tumman sinistä, mutta hyvin hyvin puhdasta vettä. Hän antoi minun tietää, että se oli puhdasta, tuo osa ja sitten se oli yhdistettynä valtavirtaan.
 
Joten kun Hän toi minut tuolle joen kohdalle, jossa joki tuli ulos hieman, joka näytti hieman kuin järveltä, kun se yhdistyi siihen valtavirtaan, niin se oli ihmeellistä, se oli mielestäni absoluuttisen ihmeellistä, rakkaat ihmiset. Kun katsoin veteen, sen rannalle, joelle; uudestaan, se osuus jokea, jossa vesi oli tulvinut yli alueelle, muodostaen, minkä voisit kuvitella pieneksi järveksi, mutta se ei ole. Se oli hyvin puhdasta vettä, kun se yhdistyi siihen valtavirtaan. Sen reunojen ja sen välissä missä olin, sen vesistön ja maan välissä, niillä kapeilla reunamilla siellä kasvoi paljon korkeaa vihreää ruohoa, joka kasvoi erittäin hienosti. Se oli todella vihreää ja pitkää. Pystyit nähdä sen kasvavan siellä puhtaiden vesien luona, hyvin tervettä ruohoa, hyvin tervettä, hyvin tervettä ruohoa, hyvin tervettä ruohoa. Ne ovat suurissa nipuissa, valtavan suurissa nipuissa, sillä ne ovat terveitä ja pitkiä, siellä vesien luona, joen törmällä. Se on puhdasta vettä, joen törmällä.
 
Joten kun katsoin sinne joen törmälle, silloin näin lihavia lehmiä ja he söivät tätä upeaa tervettä ruohoa niputtain joen törmällä. He söivät erittäin hyvin. HERRA vei minut hyvin lähelle. He söivät ja katselivat minua. He halusivat minun näkevän. Ne olivat niin painavia ja lihavia, hyvin kauniin lihavia ja hyvin terveitä. Erittäin terveitä, pyöreitä ja hienosti hoidettuja. He olivat kiireisiä syödessään pitkää tervettä ruohoa joen rannalla. Kun he tekivät näin, he olivat vedessä. Vesi ulottui melkein heidän jalkoihinsa, kun he söivät pitkää tervettä ruohoa. He syövät ja ovat erittäin lihavia ja hyvin terveitä. En laskenut niitä kuitenkaan, mutta he söivät kiireessä ja katselivat minua.
 
Sitten HERRA laittoi yhden niistä kävelemään, joka oli lähinnä minua, joten pystyin näkemään sen jalan. Se jalka oli kuin laittaisit esimerkiksi tavallisen kenialaisen lehmän, sinun tulisi laittaa luultavasti seitsemän lehmän jalan mittaa yhteen saadaksesi tämän yhden jalan mitan, niin terveitä he olivat. Ne jalat olivat valtavan suuria ja ne olivat terveitä, hyvin hyvin terveitä. Joten he söivät tämän joen törmällä, viime yönä. Tämä on hyvin historiallinen keskustelu. Hyvin shokeeraavaa, että HERRA on Puhunut tällä tavoin.
 
Ne suuret terveet kimput ruohoa, tervettä ruohoa, he söivät vedessä sitä ja he ovat vedessä. He siis kävelevät vedessä. Vesi ulottuu heidän jalkoihinsa, siihen saakka, missä heidän jalkansa tulevat vatsan tasolle saakka. Ja he syövät ja he ovat hyvin terveitä, he ovat pyöreitä. Yksi heidän jalkansa on aivan kuin laittaisi yhteen 7 keskimääräisen kenialaisen lehmänne jalkaa. Tämä oli se, kuinka terveitä he olivat. HERRA haluaa minun näkevän, kuinka terveitä he ovat. Tämä on se, kuinka Hän tekee sen, heidän kävellessään.
 
Sitten sen jälkeen, menen hieman eteenpäin. Ja Hän tuo minut erääseen paikkaan ja näen paljon ihmisiä. Näen paljon ihmisiä, jotka ovat puutteessa. Sitten on enemmän keskustelua, jonka tuon teille, niin miten HERRA sallii. Haluan vain päättää tämän tähän. Sitten näen; näen joitakin ihmisiä tulevan luokseni laatikon kanssa. He kantavat laatikkoa, ja niin edelleen. Mutta näette, että Puhun näistä hyvin terveistä eläimistä tässä. Haluaisin päättää suoraan näihin hyvin terveisiin eläimiin tässä.
 
Joten tämä keskustelu on todella shokeeraava. Kun heräsin aamulla, ymmärsin että tämä keskustelu on Raamatussa. Ja tämä on se uni, joka kuninkaalla oli, ja Joosef selitti tämän unen. Joten haluan julistaa ensimmäisen osan tätä keskustelua. Haluan julistaa, että tulee olemaan puskurisadonkorjuu, puskurihuolenpito, joka on tulossa tähän maahan.
 
Ja en tiedä, tuleeko se koko maailmaan. Sillä HERRA tulee vähitellen paljastamaan paljon asioita minulle. Hän tulee paljastamaan niille Kahdelle, mahdollisesti Yhdelle Heistä kerrallaan, tai yhdessä. Mutta Hänen paljastaessaan minulle, tulen aina uskollisesti palaamaan teidän luoksenne ja saattamaan teille tietoon, mutta ajattelin, että ne terveet lehmät tietysti kertovat teille, että tulee valtavan suuri puskurisadonkorjuu, mahtavat menestyksen vuodet edessämme tässä. En tiedä, onko tämä maailmanlaajuista. Mutta tähän mennessä, se tapahtui täällä, tässä unessa. Se saattaa olla maailmanlaajuista.
 
Ja tiedämme liiankin hyvin, että kun puskurisadonkorjuu tapahtuu siinä Raamatullisessa luonteessa ja mittakaavassa, silloin tiedätte, että kaikista todennäköisemmin toiset vuodet saattavat seurata. Mutta jätän tämän hieman pidemmäksi aikaa. Annan hieman enemmän aikaa, jotta HERRA voi paljastaa minulle enemmän. Sillä muistatte, että se on Hänen valtaoikeutensa ja etuoikeutensa, se on Hänen Kaikkivaltiuden todellisuutensa alla, jos Hän haluaa paljastaa enemmän ajan kanssa. Ja en halua mennä itseäni edelle.
 
Mutta tiedän vain, että tulee olemaan mahtavia menestyksen vuosia tässä maassa. Ja jos se tulee vaikuttamaan kaikkiin muihin kansakuntiin, niin HERRA tulee näyttämään minulle. Mahtavia sadonkorjuun vuosia, puskurisadonkorjuun vuosia, ja kaikkea sellaista. Se on kaikki Raamatussa. Ja sen aikana tietysti, joka-ikinen ihminen tässä maassa tietää, että heidän täytyy hoitaa sadonkorjuuta todella hyvin. Ja heidän tulee tehdä HERRAN urotöitä.
 
Ja tämä voi myös tarkoittaa niitä mahtavia vuosia, ennen kuin seurakunta otetaan pois, niitä armon vuosia, ennen kuin tulee turmeltuneisuus ja armon puute. Mutta tähän saakka tulen jättämään tämän HERRAN etuoikeuteen, että kun HERRAN Henki paljastaa enemmän, silloin tulen takaisin luoksenne, mutta näyttää aivan kuin tulisi olemaan valtavan suuri menestys tässä maassa, valtavan suuri viljan sadonkorjuu. Perheet, jotka ovat köyhiä, tulevat syömään, he tulevat olemaan yltäkylläisiä, tässä maassa. Ja jos tämä tulee olemaan maailmanlaajuista, HERRA tulee takaisin ohjeistamaan minua sen mukaisesti.
 
Uudestaan, on suuri joki. Mutta on osuus, jossa se joki läikkyy sisämaahan ja laskee järveltä näyttävään, joka lopulta yhdistyy siihen päävirtaan, joka virtaa. Ja siinä on kaunista sinertävää vettä, raikasta ja puhdasta. Ja seison kuivalla maalla. Ja kuivan maan ja sen joen päävesialueen välissä, on joen osa, joka on joen rantaa. Ja siellä on monia; siellä on joitakin lihavia lehmiä, hyvin terveitä lehmiä, kauniin terveitä, hyvin ruokittuja. Ja näen paljon tervettä ruohoa, jota he syövät. Haluan jättää sen tähän pisteeseen ja odottaa HERRAA ennen kuin annan teille lisää ohjeistusta, aivan kuten HERRA teitä ohjeistaakin.
 
On siis siunaus, suuri HERRAN siunaus tulossa maahan. Mutta HERRA pyytää viisautta, että tämä sukupolvi olisi viisas vastaanottaessaan HERRAN urotöitä, hallitessaan HERRAN Siunausten huoltajuutta, ja navigoisi itsensä Kirkastamaan HERRAA tuona aikana. On suuri Siunaus tulossa tähän maahan. Ja jos se laajenee tämän maan ulkopuolelle, annan teidän tietää. Mutta tähän mennessä rajoitan sen tähän maahan.
 
Rakkaat ihmiset, MESSIAS on tulossa. Heidän, joilla on korvat, tulee tietää, että varmasti ja totisesti, HERRA on Puhunut. Valmistakaa tie, MESSIAS on tulossa. Shalom todah, todah todah, todah Hashem, todah ELOHIM, todah chaver sehli, todah rabah. Aamen.
 
(16.11.2018 / Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)
 
 
TOINEN OSUUS
 
Siunatut ihmiset, halusin vain palata siihen keskusteluun, joka HERRALLA oli tämän kansakunnan kanssa eilen, se historiallinen keskustelu, joka HERRALLA on ollut tämän kansakunnan kanssa eilen. Tämä on hyvin hyvin voimallista aikaa seurakunnan historiassa. Tämä on hyvin väkevä hetki seurakunnassa. Uudestaan, tässä hyvin syvällisessä Raamatullisessa keskustelussa, joka HERRALLA oli eilen tämän kansakunnan ja tämän seurakunnan kanssa. Haluan mennä sen läpi uudestaan.
 
Tässä keskustelussa kävelen ja Hän laittaa minut kävelemään joella, hyvin massiivisella joella ja tässä joessa on osa, josta vesi valuu ulos hieman sisämaahan ja muodostaa jotakin, jonka kuvittelisit olevan pieni järvi tai uima-allas, mutta se on hyvin kirkasta ja puhdasta vettä, tumman sinistä, puhdasta. Hän antaa minun tietää, että se on hyvin puhdasta vettä ja se yhdistyy siihen valtavirtaan, joka virtaa, tuohon suurempaan osaan jokea, joka virtaa. Siinä on osa, joka menee hieman sisämaahan virratessaan valtavirtaan.
 
Joten HERRA laittaa minut kävelemään maalla, joen törmällä. Ja tuossa hetkessä Hän näyttää minulle hyvin tervettä karjaa, terveitä lehmiä, hyvin hyvin terveitä lehmiä, jotka syövät joen törmällä. Haluan nyt jakaa syvempiä yksityiskohtia. Nuo lehmät eivät ole maalla. Ne eivät syö maalla. Itseasiassa monta kertaa minä myös luulin, että ne syövät maalla. Nuo lehmät ovat itseasiassa vedessä ja se vesi yltää niiden polviin, lähelle vatsaa, siellä joen törmällä vesi ulottuu polviin saakka. Ne kävelevät ja siellä on pitkää tervettä ruohoa, joka kasvaa eri nipuissa, tervettä pitkää ruohoa, pitkää ruohoa kasvaen siellä ja ne syövät ja syövät kävellessään vedessä siellä.
 
Tämä oli hyvin voimallinen ja kaunis HERRAN keskustelu. Joten ne kävelevät siellä vedessä, törmällä, kun Hän sanoo törmällä, niin ne todella kävelevät vedessä, eikä maassa. Minä seisoin maalla. Ne kävelevät siellä vesi ulottuen polviin saakka ja ne kävelevät ruohon seassa, joka on vedessä ja se on hyvin tervettä ruohoa. Hyvin voimallista vihreää ruohoa. Ne syövät ruohoa ja syövät. HERRA laittaa ne katsomaan minua. Hän laittaa nuo lehmät, hyvin terveet lehmät, jotka syövät, katsomaan minua. Hän laittaa yhden niistä kävelemään lähelle minua. Sitten ymmärsin, että jalka, jonka näin, on samansuuruinen, kuin seitsemän terveen lehmän jalkaa, jonka tiedätte nyt tässä maailmassa, niin suuri ja hyvin terve. Seitsemän kertainen. Yksi jalka on seitsemän lehmän jalan mittainen, jonka tiedätte tänä päivänä.
 
Joten ne ovat hyvin hyvin terveitä, suuria ja hyvin lihavia ja todella upeita ja kauniita. Ne syövät siellä ja syövät, syöden ruohoa, katsoen minuun ja kävellen vedessä. Tämän keskustelun jälkeen tulin luoksenne eilen tämän keskustelun kanssa. Tämä on hyvin kaunis keskustelu, jonka HERRA on Puhunut tälle maalle. HERRA on Puhunut hyvin voimallisen keskustelun tälle maalle. Tämä on myös hyvin historiallinen keskustelu. Tiedätte liian hyvin, että kun HERRA esitteli tämän valtavan unen lihavista lehmistä, kun Hän esitteli nämä lehmät unessa tuona aikana Egyptissä, tämä merkitsee Israelin kansakunnan syntyä.
 
Tämä keskustelu on pohjimmiltaan hyvin korkeatasoista. Tämä keskustelu itseasiassa koskee Israelia, mutta nyt Hän käyttää tätä samaa keskustelua tullakseen siunaamaan Kenian kansakuntaa. Tämä on hyvin ihmeellistä. Tämä on hyvin korkea keskustelu, kuinka HERRA on Puhunut tälle maalle. Kun tämä keskustelu tapahtui Raamatussa, ensimmäinen kerta, kun Hän Puhui tämän keskustelun, Hän itseasiassa synnytti Israelin kansakunnan. Näet Joosefin tulevan selittämään näitä lehmiä. Ja tämä sai aikaan Israelin kansakunnan synnyn ja Aabrahamin lupauksen ja koko matkan, kunnes MESSIAS tulee.
 
Tämä on hyvin vakava monumentaalinen keskustelu, joka on tapahtunut, mutta nyt HERRA on kohdistanut tämän Keniaan ja tähän Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyöhön Kenian maassa, tämän maan johtajiin, tähän seurakuntaan ja tämän maan ympärillä oleviin tapahtumiin.
 
On siis todella shokeeraavaa, että HERRA voi valita Hänen laupeudessaan, Hänen armossaan, Hänen suuressa rakkaudessaan, rakkaudessaan, joka on käsittämätön, sitä ei voida ymmärtää tässä elämässä. Mutta kun katsot taaksepäin, ymmärrät, miksi HERRA on Puhunut tämän. Ja tämän kaltainen Siunaus, jonka Hän Sanoo tuovansa tähän maahan, voitte vain kuvitella tämän Siunauksen eri tapahtumasarjat ja erilaisen kirjon ja kirjot; voitte vain kuvitella sen kokonaisen 9 jalanmittaa, mitä Hän on peittänyt tähän.
 
Tulen poistamaan sinut häpeästä, tulen täyttämään varastosi, tulen pitämään sinusta huolen. Ja tulette löytämään; en tiedä, mitä on tulossa. Ja ne sielut tulevat HERRAN luo, se suuri sadonkorjuu tulee luoksesi. HERRAN varastot tulevat olemaan täynnä sadonkorjattuja sieluja. Armo tulee virtaamaan täällä, Herätys tulee olemaan täällä. Pelastus tulee kasvamaan räjähdysmäisesti. Te ette tiedä, mitä HERRA tulee tekemään.

 

Voitte nähdä, kun Hän lähetti nämä Kaksi Profeettaa Lima Peruun aivan hiljattain, sitten He käskivät Taivasta avautumaan, ja kultaa, puhdasta kultaa virtaa alas Taivaasta. Ja minulla on suuremmat yksityiskohdat siitä, mitä tapahtui. Näin jopa sen Ikkunan ja Hänet, joka työnsi valtavan suuren palan kultaa, joka tuli koko matkan, ja siitä tuli tomua alhaalla täällä. Näin Hänen Kätensä, kun Hän työnsi sen. On siis todella syvä ja syvällinen keskustelu meneillään juuri nyt Taivaan ja maan välillä.

 

Mutta Sanon vain, että voitte nyt ymmärtää, voitte ymmärtää, että tämä kansakunta on isännöinyt näitä Kahta Taivaan Valtavaa Päähenkilöä tässä maassa. Voitte ymmärtää miksi, miksi HERRA näyttää sellaista rakkauden ja armon luonteenlaatua. Ihmiset ovat nyt juoksemassa seurakuntaan. Tänään ihmiset juoksevat seurakuntaan; he pakkaavat pienen laukun mukaan ja ottavat lapsensa, ja he kiirehtivät seurakuntaan. He ovat nyt seurakunnissa odottamassa huomista sunnuntaikokousta.
 
Voitte ymmärtää, miksi HERRA on päättänyt näyttää sen kaltaisen epätavallisen rakkauden luonteenlaadun, valtavan rakkauden, käsittämättömän, mittaamattoman rakkauden tämän maan ylle. Voitte vain itse kuvitella, kuinka ja miksi? Todella parannusta tekeviä.  Minulle kerrotaan, että viime yönä koko tämä maa oli juhlimassa ja he tekivät parannusta. Ja aamulla nyt he olivat alhaalla maassa, melkein kaikki menivät alas maahan tekemään parannusta HERRAN edessä.
 
Voitte vain kuvitella, miksi HERRA on päättänyt avata tämän massiivisen ja historiallisen Siunauksen ja vuodattamaan sen tähän maahan. Tämä on shokeeraava aika seurakunnan historiassa. Tämä sama maa, josta me Puhumme, tämä sama maa on isännöinyt niitä Kahta peljättävää HERRAN Päähenkilöä, jotka tulevat olemaan todella tärkeitä seuraavassa aikakaudessa tässä. Tämä sama maa on vastaanottanut parannuksenteon ja pyhyyden. He pyrkivät aina vanhurskauteen, he tekevät aina parannusta. He ovat aina herkkiä HERRAN edessä.
 
He eivät ole sallineet maailman asioiden tehdä sitä, mitä ne ovat tehneet muille kansakunnille, siinä mittakaavassa, että nuo kansakunnat ovat nyt käytännössä katsoen välinpitämättömiä. Tämä sama kansakunta on juuri nyt rakentamassa valtavan suurta telttamajaa JUMALAN Pilvelle. Voitte siis kuvitella, miksi JUMALAN rakkaus vuodatetaan tänne. He ovat johtajiensa kanssa kaikki Siunattuja, yhdessä koko tämän maan johdon kanssa. Tämä sama kansakunta on juuri nyt rakentamassa historiallista telttamajaa JUMALAN Pilven asuttavaksi.
 
Ja he juoksevat seurakuntaan, aina tehden parannusta. He ovat todella sensitiivisiä. juuri nyt kun Puhumme, ihmiset ovat pakanneet laukkunsa ja he ovat saapuneet seurakuntaan lastensa kanssa, he odottavat huomista sunnuntaikokousta. Te voitte vain kuvitella itse, miksi HERRA on päättänyt tehdä tämän historiallisen, monumentaalisen Siunauksen tämän maan ylle.
 
Ja voitte vain kuvitella itse, kun kaikki tämä alkaa nyt levittäytymään; ne eri kirjoit, tämän Siunauksen eri kirjot, ne hierarkiat ja ne arvot ja ne eri tasot, tässä maassa. Ja te tiedätte liiankin hyvin, että tämä vahvasti puhuu Iankaikkisuudesta. Iankaikkisuudesta. Tämä on siis äärimmäinen opetus kaikille muille kansakunnille todella todella syleillä parannuksentekoa, ja lopettaa se ylimielisyys ja nöyrtyä. Ja kuunnella HERRAN Ääntä.
 
Joten huomenna tulee olemaan Kiitosjuhlakokoukset kaikkialla tässä maassa, kuulin Vanhemman Arkkipiispan julistavan sen. Joten voitte vain kuvitella sen kiitoksen ja palvonnan aroman ja tuoksun. He Sanoivat, että huomenna tulee olemaan vain palvontaa, Raamatunjakeiden lukemista, kuinka JEESUS Siunasi seurakuntaa. Ja palvontaa ja ylistystä HERRALLE. Ja naiset huutavat juhlien "Alililililili", tämä juhlintahuuto tulee kaikumaan halki koko tämän maan, huomenna. Juhlintahuuto HERRALLE, juhlintahuuto HERRALLE JEESUSKELLE, juhlintahuuto JEHOVALLE, juhlintahuuto PYHÄLLE HENGELLE. Voitte vain kuvitella.
 
Rakkaat ihmiset, tämä Herätys on mahtava. Kaikki kansakunnat alistukoot nyt HERRAN Äänen alle. Ja poistukot nyt siitä ylpeydestä ja pöyhkeydestä ja ylimielisyydestä, tiedättehän. Tämä on JEHOVA, Israelin peljättävä JUMALA, Taivaan Luoja; Hän joka lähettää ihmisiä Taivaaseen ja Hän on se sama, joka lähettää ihmisiä helvettiin. Nyt Hän Puhuu seurakunnalle, rakkaat ihmiset. He jotka tulevat nöyrtymään, katsokaa nyt, heille Hän tulee Puhumaan hyvyyttä, suuruutta, Siunausta, Rauhaa, yhteyttä, Iankaikkisuutta, Ikuista Elämää.
 
MESSIAS on tulossa. HERRA Siunatkoon teitä. Joten Siunaan teitä kaikkia, rakkaat ihmiset, kun te menette seurakuntiinne huomenna, tässä maassa. Joten kun juhlitte, niin muistakaa ne Raamatunjakeet Siunauksista; on Raamatunpaikkoja, kuten Ilm. 19:9. Siunattuja ovat he, jotka ovat kutsutut Karitsan Hääaterialle. Katsokaa kaikkia Raamatunjakeita, jotka käsittelevät JUMALAN Siunauksia. Kun Hän Sanoo, he ovat Siunattuja, luet Ilm., he jotka ovat Sardeessa, he jotka ovat Siunattuja, tiedättehän.
 
Ja silti Hän tulee myös antamaan teille fyysisen huolenpidon ja poistamaan teidät häpeästä. Ja muistakaa, että kaikki nämä ovat tarkoitettuja keskittämään seurakunta Iankaikkisuuteen. HERRA Siunatkoon teitä ja Siunatkoon teitä Ikuisesti, tässä maassa, kun palvotte ja ylistätte kiitoksessa huomenna. Shalom, todah.
 
(17.11.2018 / Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia