15.7.2018 HERRAN VIERAILUN VAKAVA VASTUU JA PAINOARVO - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA JEHOVA, Hän on Puhunut kanssani, rakkaat ihmiset. Ja tämä on HERRAN keskustelu. Kun HERRA JEHOVA vieraili Nairobin keskuspuistossa, niin se on tullut esille suurimpana HERRAN vierailuna. Tämä on mahtavin, historiallisin vierailu Raamatun historiassa. Ja on valtavan suuri vastuu, joka tulee sen kanssa. Ja on minun rukoukseni, että Kenia tulee käsittelemään tätä vastuullisesti. Sillä voitte nähdä, että HERRA vierailee nyt seurakunnassa halki tämän maan. Tämä on todella valtavaa aikaa.
 
Mutta haluan tuoda korjauksen seuraavaan, että kun HERRA Puhui kanssani hiljattain ja näin Hänen Sormen puhdistavan Taivaan Portaita, niin itseasiassa HERRA Puhui minulle, ja Hän muistutti minua uudestaan siitä keskustelusta. Siinä keskustelussa, kun näin Hänen Sormensa menevän suoraan, suoraan taivaalla, ja eri tasoissa aivan kuten Portaat, niin HERRA itseasiassa Sanoi minulle, että Hän on kirjoittanut minulle viestin.
 
Joten vasta nyt Hän on tullut luokseni avoimemmin jakamaan kanssani sen viestin, jonka Hän on kirjoittanut taivaalle. Nämä ovat siis todella valtavia aikoja, rakkaat ihmiset. Joten Hän ei puhdistanut niitä Portaita Sormillaan. Hän itseasiassa piirsi suoran viivan, ja eri tasot tulivat alas. Suora viiva koko matkan. Ja Hän kirjoitti minulle viestin. Hän on tullut takaisin ja Hän on jakanut minulle uudestaan sen viestin. Sanoen, että tämä on se, mitä Hän teki siellä taivaalla.
Joten kun näin Hänen Sormensa, HERRAN JUMALAN, ISÄ JUMALAN Sormet kirjoittavan taivaan halki, niin se ei ollut puhdistamassa niitä Portaita. Se itseasiassa piirsi suoran viivan, ja kirjoitti minulle viestin. Ja sen viestin sisältö on todella piilotettu, se on todella salainen. En jaa sitä kenenkään muun kanssa. En ole jakanut sitä. En tule jakamaan sitä ennen kuin HERRA sallii sen. Ehkä sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois.
 
Mutta tämä on se korjaus. Hän tuli takaisin ja muistutti minua, että (sen sijaan, että Hän puhdisti Portaita) Hän yksinkertaisesti kirjoitti minulle viestin kirjoittaen minulle Sanoman taivaalle. Ja sitten toinen asia on, että se Yhtäkkinen vierailu on se, mitä katsoitte tänään. Se Yhtäkkinen vierailu, minkä HERRA julisti, on se, minkä katsoitte tänään. Se Yhtäkkinen vierailu on, kun välittömästi Pilvi, valkoinen pyhin JUMALAN Kirkkauden Pilvi pyyhkäisi Kokouksen ylitse hetkessä, mennen vain Kokouksen ylitse tällä tavoin.
 
Meidän täytyi jopa hidastaa, ymmärsin, että editointitiimin täytyi hidastaa nopeutta, jotta voisitte nähdä, kuinka se pyyhkäisi, se pyyhkäisi halki tuon Kokouksen. Tämä on se Yhtäkkinen vierailu, josta HERRA Puhui ennen tuota Kokousta.
Tämä on kaikista historiallisin vierailu, joka tapahtuu seurakunnassa. Ja on suuri vakavuus ja painoarvo. On jatkuva keskustelu niiden Kahden välillä. Ja jaoin vaan noin viidelle Piispalle, koskien sitä, kuka se Kolmas on. Mutta tähän saakka, pitäkää vain kiinni siitä, mitä teillä on. Hän katsoo ja He Kaksi katsovat hyvin hyvin tarkasti, kuinka te annatte raporttinne, rakkaat ihmiset.   
 
Sillä on siunaus, joka on vapautettu tämän maan ylle. Voit nähdä, että seurakunta Amerikan Yhdysvalloissa, seurakunta kaikkialla Afrikassa, Euroopassa, Aasiassa, Australiassa, kaikkialla, on todella kuiva. Ja HERRAN täytyy navigoida minut heidän kansakuntiinsa, jotta myös he voisivat saavuttaa tämän tason.
 
Nyt te tiedätte, että Nämä Kaksi ovat tässä maassa, ja he katsovat hyvin hyvin tarkkaavaisesti, kuinka te kannatte tätä. Ja MESSIAS on tulossa. Uudestaan, tämä vaatii paljon vastuuta, koskien sitä, kuinka te kannatte tätä Herätystä. Sillä tämä Herätys on suuri Lopunajan etuoikeus. Se kuuluu kansakunnille. Mutta te voitte nähdä, että HERRA on valinnut teidän maanne (Kenian), Hän on valinnut tämän seurakunnan käyttäen sitä lanseeraamaan tämän Herätyksen.
Joten rakkaat ihmiset, kansakunnat katselevat, kansakunnat kuuntelevat, kansakunnat ovat kytkettyinä ja kuulolla, kansakunnat näkevät, kuinka te kannatte tätä Heräystä. Ja HERRA Itse katsoo. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan.
 
Ja haluan tehdä seuraavat kaksi korjausta, rakkaat ihmiset. Kun HERRA; kun näin ISÄ JUMALAN Sormien puhdistavan Portaita, mennen suoraan taivaalla tällä tavoin, suorassa viivassa puhdistaen Portaita, jota kutsun Portaiden puhdistamiseksi, niin se ei ollut Portaiden puhdistamista. ISÄ JUMALA on tullut takaisin ja Puhunut kanssani uudestaan ja näyttänyt minulle, kuinka Hänen Sormensa kirjoitti minulle viestin. Hän kirjoitti Näille Kahdelle, jotka te nyt tiedätte. Ja sen viestin sisältö on yksinoikeudella säilytetty, se on täysin peitetty ja salattu.
 
Mutta kaikki se, mitä voin kertoa teille perustuen siihen viestiin on, että, pyydän anoen, valmistautukaa MESSIAAN tulemukseen. Ja sitten toinen asia on, että se Yhtäkkinen vierailu, jonka julistin ennen Nairobin Kokousta, täyttyi todella voimallisesti, kun yhtäkkiä valkoinen Kirkkaus pyyhkäisi tuon Kokouksen ylitse. Se oli se Yhtäkkinen vierailu.
 
Tämä sukupolvi on siis todella rakastettu, rakkaat ihmiset. Olkaa vastuuntuntoisia kantaessanne tätä, Kenia. Haluan Neuvoa teitä, Kenia, että varmistakaa, että te otatte irti sen hyödyn ja hyödynnätte tätä vierailua. Älkää tehkö mitään, mikä voisi suututtaa Nämä Kaksi. Sillä nyt on todella selvä, että He ovat tässä maassa. Ja He ovat tässä maailmassa.
 
HERRA Siunatkoon teitä. Älköön viisautenne pettäkö teitä, maailman ihmiset. Maailman kansakunnat, älköön viisautenne pettäkö teitä tänä todella kriittisenä hetkenä. MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät. Vastaanottakaa JEESUS KRISTUS HERRAKSENNE. Shalom todah. 
 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)