15.6.2021 PROFETIA - TUOMIO TULOSSA KENIAAN - HERRA VAATII KENIALTA PARANNUKSENTEKOA! & MASSIIVINEN MAAILMANLAAJUINEN PARANTUMISKOKOUS TULOSSA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani, ja on kaksi keskustelua tässä. HERRA JEHOVA JAHVE on Puhunut kanssani, ja on kaksi keskustelua tässä. Ensimmäisessä keskustelussa HERRA pyytää Kenialta Kansallista parannuksentekoa. Toinen kerta jälleen, kun HERRA anoo Keniaa tekemään parannuksen. HERRA jälleen viime yönä, oikeastaan yön aamun tunteina, HERRA JAHVE Puhui kanssani Kenian tarpeesta noudattaa Kansallista parannuksentekoa ja Kansallista sovintoa. HERRA näytti minulle JUMALAN Tuomion tulossa Keniaan, ja HERRA vei minut Rift Valleyhin ja näin paljon koteja, joita on sytytetty tuleen. Sitten HERRA näytti minulle aitoja, aitoja, aitoja, aitoja, tarkoittaen maata, konflikti koskien maata. 

On siis todella tärkeää Kenialle ymmärtää, että HERRA JEHOVA on Hän, joka antaa heille rauhan ja suojelee heitä. Se on HERRA JAHVE, joka suojelee tätä maata, JEHOVA Israelin JUMALA, Taivaan JUMALA. HERRA pyytää siis Kansallista parannuksentekoa, jotta ihmiset voisivat kääntyä pois synnistä, jumalattomuudesta ja pahuudesta, ja syleillä KRISTUKSEN rakkautta, pelastusta. 
HERRA KAIKKIVALTIAS jälleen viime yönä Puhui kanssani JUMALAN Tuomiosta tulossa Keniaan. HERRA pyytää siis kansallista parannuksentekoa. Hän, joka antoi teille kansakunnan, loi kansakunnan, pyytää, että tekisitte parannuksen. Tämä on ollut liikkeellä 2005 saakka, pääasiassa 2004 saakka. 

JUMALA KAIKKIVALTIAS on julistanut tarvetta Kansalliselle parannuksenteolle, jossa kaikki tämän maan johtajat ja kaikki tämän maan ihmiset tulevat kokoontumaan yhtenä ihmisenä ja tekemään parannuksen HERRAN edessä ja kääntymään pois pahuudesta ja jumalattomuudesta ja synnistä, ja syleilemään JEESUSTA KRISTUSTA Herrana ja Pelastajana ja rakkautta, jotta JUMALA voisi parantaa teidät ja muuttaa sydämenne. MESSIAS on tulossa! 

Uudestaan, JUMALA KAIKKIVALTIAS on näyttänyt minulle Tuomion tulossa Keniaan ja HERRA vaatii Kansallista parannuksentekoa. Tämä on kiireellistä! En tiedä, kuinka monta kertaa olen soittanut radioon ja kertonut teille, että JUMALA on Puhunut kanssani unessa tarpeesta Kansalliselle parannuksenteolle. Myös tänään Hän Puhui kanssani unessa yöllä, koskien Kansallista parannuksentekoa. Näin sen vihamielisyyden ja väkivallan, joka puhkeaa epäonnistumisessa tehdä parannus ja kääntyä pois synnistä ja pahuudesta ja olla rakastavia toisianne kohtaan, rakastavia HERRAA kohtaan. 

Parannuksenteko on aina hyvä. Parannuksenteko parantaa kansakunnan. Parannuksenteko sovittaa ihmiset, heimot, yhteisöt. Se, mitä olen siis nähnyt, on uskomatonta. Kun kävelin siellä, pystyin näkemään Vanhemman Piispa Murreyn myös kävelemässä siellä. Hän itseasiassa raportoi minulle. Pyydän siis anoen, nämä ovat reaaliaikaisia tapahtumia. Olen nähnyt tulevaisuuden, ja JUMALA anoo parannuksentekoa. Se oli ihmeellistä, kuinka ihanasti HERRA Puhui Murreysta, pojastani, tämä on Piispa Murrey, suuren rakkauden kanssa häntä kohtaan, mutta hän oli se, joka kuvaili, katso, mitä on tapahtunut. He ovat tuhonneet täällä, he ovat sytyttäneet tulen täällä, mitä tahansa. 

Ei! Teidän ei tule mennä tuohon suuntaan! Teidän tulee tehdä parannus ja sopia HERRAN kanssa ja  sopia keskenänne, jotta JUMALA muuttaisi sydämenne! Miksi tuhoaisitte tämän kaltaisen kauniin Herätyksen? Kansakunnat tulevat nauramaan teille. HERRA vaatii siis Kansallista parannuksentekoa ja sovintoa JUMALAN kanssa, jotta sydämenne voitaisiin uudistaa ja muuttaa rakkaudeksi, suvaitsevaisuudeksi, että mukautatte toinen toisenne, jotta JUMALA voi antaa teille JUMALAN hyvyyden, JUMALAN rauhan, joka ylittää kaiken ihmisymmärryksen.

Uudestaan, en tiedä, onko tämä sadas kerta, kun JUMALA huutaa puoleenne, että pyydän anoen, miksi päätyisitte pahuuteen ja jumalattomuuteen, vihamielisyyteen ja saatanallisiin suhteisiin toistenne kanssa, demoniseen käyttäytymiseen. Miksi? Tehkää parannus ja vastaanottakaa JEESUS ja olkaa pyhät ja olkaa vanhurskaat ja rakastakaa HERRAA, jotta Hän voisi muuttaa sydämenne, jotta voisitte elää yhdessä ja rakastaa toisianne yhtenä kansana.

Tiedän, että tulen lopulta järjestämään Kansallisen Kokouksen, suuren Kokouksen, jossa on kaikki johtajat, jotta heidät voisi sovittaa, minun täytyy. Tämä on se syy, miksi JUMALA Puhuu minulle siitä. Minun täytyy tavata heidät ja kertoa heille, mitä JUMALA on Sanonut ja mitä suuntaa he eivät voi seurata, mutta nyt kansakunta valmistautukoot Kansalliseen parannuksentekoon. JUMALA on Uskollinen. Miksi tuhota tämän kaltainen kaunis Herätys? Rammat kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat, kaunis kansakunta, miksi tuhota se? HERRA on siis Puhunut. Eikö HERRA olekin Puhunut tämän kansakunnan kanssa?

Toisessa osassa keskustelua, HERRA nostaa minut ylös ja vie minut JUMALAN Valtakuntaan. Tänä yönä HERRA vei minut Hänen Valtakuntaansa Taivaan sisällä. Kaikkein Pyhin JUMALA, Kaikkein Pyhin, absoluuttisen Pyhä JUMALA ja absoluuttisen vanhurskas Taivaan JUMALA, Hän vei minut Valtakuntaansa tänä aamuna, viime yönä, ja Hän näytti minulle, valtavaa, en ole koskaan nähnyt sitä sillä tavoin. Elämän puun lehdet, etäisyydeltä, pystyin näkemään ne etäisyydeltä. 

En ole koskaan nähnyt Elämän puun säteilevän sellaisia Lehtiä, valtavia, todella tuoreita ja kukoistavia, todella todella tuoreita, ja se tapa, jolla Hän esitteli ne, en tiedä, kuinka paljon voin kuvailla teille. On aivan kuin, teillä on, en tiedä kutsutaanko sitä selleriksi, vai miksi, mutta todella tuoreita. Tuoreita vihreitä, mutta nämä lehdet, en ole koskaan nähnyt tämän tapaisia Lehtiä Elämän puusta. 

Sitten pystyin näkemään, kuinka pilvet ovat peittäneet ne, oli vain osa, jonka läpi näin. Välähdys loisteliaasta, mahtavasta, tumman vihreistä, tuoreista, terveellisistä Elämän puun lehdistä. 

Sitten HERRA otti joitakin ja asetti ne käteeni. Sitten seuraava asia, minkä näin, oli, kuinka ne kukkivat tarkalleen suuressa osassa maata. On siis massiivinen Parantumisvoitelu, jonka HERRA on asettanut minuun tänä yönä. Tulee siis olemaan suuria parantumisia Kaikkialla tässä maassa ja ulkomailla. Rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään jälleen suurissa luvuissa. Sokeat silmät tulevat näkemään, kuurot kuulemaan, mykät puhumaan, jopa ennen kuin pääsemme Parantumiskokoukseen. 

Näitte, mitä tapahtui viime viikolla, viikko sitten ja sillä toisella viikolla. Jälleen siis HERRA Puhuu rakkaudessaan, mutta varoittaen kansakuntaa. Missä tahansa siis kuuntelette kaikkialla maailmassa, HERRA on vuodattanut suuren Parantumisvoitelun Hänen yllensä, joka Puhuu kanssanne. Tulee siis olemaan massiivisia parantumisia yhden julistuksen kautta, tämän julistuksen kautta, rammat tulevat kävelemään kaikkialla maailmassa. Kaikkialla tässä Kenian maassa, ja ne maat, jotka ovat kuuliaiset, tulevat myös hyötymään. MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie. Aamen. 

(Profetia 15.6.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia