15.4.2020 PROFETIA KORONAVIRUKSEN TUOMION KIIHTYMISESTÄ MAAILMASSA

Siunatut ihmiset, HERRA Puhui kanssani viime yönä tuomion kiihtymisestä, jonka näette maailmassa juuri nyt. HERRAN Ääni, Hän vapautti tämän valtavan salatun tämänhetkisen tuomion profiilin, sanoen, että jos on heitä, jotka eivät ole vielä saaneet tartuntaa, olkoot hyvin varovaisia, sillä he tulevat saamaan tartunnan. Hän laittoi minut ymmärtämään, että Hän on hyvin vakavissaan. Hän saattaa tartuttaa koko maailman. Hän on hyvin vakavissaan tässä asiassa. Hän saattaa pyyhkäistä pois tämän sukupolven, jos he eivät tee parannusta.

Toisessa osassa tuota keskustelua, Hän näytti minulle tämän naisen, joka valmisti ja teki ruokaa kasviksista ja hän ei pystynyt haistamaan. Hän yrittää haistaa ruokaa, kun hän kokkaa, mutta hän ei pysty haistamaan sitä. Tiedän, että olen nähnyt tämän jo uutisissa. He, jotka ovat saaneet tartunnan, menettävät hajuaistin, joka on merkki siitä, että viruksesta tulee aggressiivisempi, HERRAN ohjeistuksesta. Virus tulee hyökkäämän neurologiseen systeemiin, siihen osaan aivoista, jossa on haju- ja makuaisti.

HERRA näytti minulle nämä naiset halki maailman. He yrittävät laittaa ruokaa, mutta eivät voi haistaa sitä. Myös ihmiset, joille he tarjoilevat, yrittävät syödä, mutta eivät voi haistaa, eivätkä maistaa ruokaa. Asiat tulevat siis menemään hyvin pahoiksi, jos tämä sukupolvi ei tee parannusta. HERRA on absoluuttisesti todella vakavissaan Palvelijoidensa kanssa. MESSIAS on tulossa! Mustamaalauksella ei ole mitään tilaa JUMALAN Valtakunnassa. HERRALLA ei ole ollenkaan tilaa sille, että esität, ooh, en tiennyt. En huomannut, että oli Peljättävät Profeetat. Ooh, en tiennyt, olen ateisti. Olen moderni. HERRALLA ei ole ollenkaan ymmärrystä tuollaiselle.

Sillä mitä Häneen tulee, Hän loi joka-ikisen ihmisen niin, että heillä on kapasiteetti ymmärtää JUMALA. Ymmärtää, että kun HERRA tekee liikkeen, silloin ymmärrätte, että tämä on JEHOVA, Väkevä Israelin JUMALA, joka voi tuomita Israelin. Jos Hän voi tuomita Israelin ja viedä heidät takaisin orjuuteen, viedä heidät babylonialaiseen orjuuteen, Hän tulee tuomitsemaan. Jos Hän pystyi tuhoamaan koko maailman tulvilla, Hän tulee tuomitsemaan. HERRA KAIKKIVALTIAS on loukattu, aivan kuten voitte huomata. Hänellä on suvereenius ja se on Hänen valtaoikeutensa, kenet tuoda Taivaaseen, tai ei. Vai alkaako kaikki alusta. JUMALA on JUMALA.

Näen tämän taudin tulevan todella vakavaksi. Menin paniikkiin tuossa keskustelussa, sillä on aivan kuin Hän olisi sanonut, että Hän tulee tartuttamaan koko maailman. Kaikki. Kirjaimellisesti kaikki maailmassa. Sitten sen lopussa he eivät pysty haistamaan. He eivät pysty. Joten tämä sukupolvi tehköön parannuksen! MESSIAS on tulossa! Tämä on se, mitä halusin välittää teille. Asiat ovat todella pahasti! Tämän sukupolven tulee tehdä parannus! MESSIAAN täytyy tulla takaisin. Tulla ottamaan loisteliaan kirkas seurakunta.

Tämä vastarinta täällä, vastustus täällä, protestit paholaisen kautta, JUMALALLA ei ole ollenkaan tilaa noille asioille. Jos Hän antoi teille ruumiin ja mielen. Sanot, että olet lakimies, ja nyt yrität kiistää ja protestoida. JUMALALLA ei ole ollenkaan ymmärrystä tuollaiselle. Hän tulee opettamaan teille ikuisen opetuksen! Hän on antanut jokaiselle teille kapasiteetin ymmärtää HERRAN asioita. MESSIAS on tulossa! Eikö HERRA olekin varoittanut teitä? Todah.

(HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT. 15.4.2020. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia