15.3.2019 PROFETIA: EI OLE PROFEETTA HALVEKSITTU MUUALLA KUIN KOTIKAUPUNGISSAAN

 
Olen kuunnellut keskustelua, jota johdatte radiossa ja halusin vain soittaa ja antaa näkemykseni seuraavasta, että jos katsotte Mark 6:3-5, niin se puhuu todella hyvin selvästi, että ei Profeetta ole halveksittu, ei Profeetta ole halveksittu muualla kuin kotikaupungissaan. Ja tämä on paradoksi, tämä on monimutkainen oppi, kun JEESUS antoi tämän teesin, ITSE JEESUS KRISTUS, kun Hän Puhui tästä ja Hän antoi tämän ihmeellisen alistumisen, joka oli todella tuskallinen, kun Hän kävi läpi paljon hylkäämistä Nasaretin taholta. HERRA JEESUS kävi läpi paljon mustamaalausta, hylkäämistä. Ja Hän Sanoi, Ei ole profeetta halveksittu muualla kuin omassa maassaan, kotikaupungissaan. Joskus monet ovat kutsuneet sitä kotikaupungin hylkäämiseksi.
 
Sanon, että kun HERRA JEESUS nosti tämän voimallisen alistumisen, Hän Sanoi, "Ei ole profeetta halveksittu muualla kuin kotikaupungissaan", se on kumpaakin, sanon, että analyysinä analysoiden Hänen Sanomansa vastaanottoa, ja niin edelleen, ja kuinka se sopii tähän malliin tässä. Ja myös tragedia. Siitä tulee myös tragedia, erityisesti siinä, kuinka Jerusalem hylkäsi JEESUKSEN, ja heidän tulee mennä läpi Suuri ahdistus, ja niin paljon Puhuttiin heidän ylleen, mikä on itseasiassa tuomiota, kun JEHOVA nyt JEESUKSEN KRISTUKSEN kautta Puhui heille ja Sanoi: Te ette Minua nyt enää näe ennen kuin tunnustatte, ennen kuin astutte ulos ja sanotte, että Siunattu on Hän, joka tulee HERRAN Nimeen. Näimme, kuinka JEESUS Sanoi heille nämä asiat. Hän Sanoi, että "Ei ole profeetta halveksittu muualla kuin omassa maassaan, ja sukulaistensa kesken". Toisin sanoen, oman talonsa keskuudessa. He eivät siis vastaanota Hänen Sanomaansa. Joten toisin sanoen, Hänellä ei ole arvoa ja he eivät ota Häntä tosissaan. He eivät vastaanota Häntä niin kuin heidän tulisi vastaanottaa Hänet JAHVEN Lähettiläänä ja Sanansaattajana. Ja me tiedämme JAHVEN painoarvon ja vakavuuden. JAHVEN painoarvo ja vakavuus, se ei ole mikään vitsi.
 
Joten eilen oli todella voimallinen hetki, kun Hän näki parlamentaarikot, tämän maan lainsäätäjät lopulta astuen ulos ja sanoen, Ei! Tiedättehän, olemme tehneet tutkimustamme, olemme tehneet löytöjämme ja olemme saaneet selville, että HERRAN Väkevimmät Väkevimmät Profeetat ovat tehneet vain hyvää tälle maalle. He eivät ole edes mukana haluamassa tietää, mitä maata tai siepaten maata, tai mitä ikinä onkaan. Itseasiassa, oli ihmeellistä eilen illalla, kun ne Kaksi HERRAN Profeettaa puhuivat monien Piispojen kanssa, jotka olivat täällä. Ja He Sanoivat, en tiedä edes miltä kauppasopimus näyttää. En edes tiedä. Yhtenä hetkenä se näytti kuin rahalta, ja sitten se kuinka ihmiset pitävät maan omistusta ensiluokkaisena. Luulin, että siinä on vesileimoja ja sinettejä, ja se on tulen kestävä, se ei voi palaa. Jaoin siis tämän kevyellä hetkellä eilen. En edes tiedä, miltä kauppasopimus näyttäisi.
 
Joten JEESUS Sanoi, "Ei ole profeetta halveksittu muualla kuin omassa maassaan ja omiensa keskuudessa ja omassa taloudessaan, omassa talossaan. Ja Hän tarkoitti, että he eivät ottaisi Häntä tosissaan, ja silti Hän kantaa Luojan Sanomaa. Se myös tarkoitti, että pahaa puhuttaisiin Häntä vastaan, sillä Nasaret puhui pahaa Häntä vastaan. Ja se myös tarkoitti, että Hänen omia Sanonjaan vääristettäisiin. He puhuisiva pahaa, tekisivät pahaa Häntä vastaan. Ja sitten jopa vääristelisivät, tarkoituksellisesti vääristelisivät Hänen Sanojaan. Tämä on siis todella voimallinen skenaario, joka tapahtuu tässä maassa juuri nyt.
 
Ja istun taaksepäin nojaten ja nauran, istun taaksepäin nojaten ja nauran, sillä kuulen teidän ihmisten panikoivan, sillä oh, he ovat tehneet näin Hänelle! Mutta tätä meidän tulisi odottaakin. Kaikkea tätä meidän olisi tullut odottaakin aiemmin. Odotin tätä kaikkea. Odotin, että jos HERRA lähettää minut teidän ihmisten luokse tähän maailmaan ja erityisesti Keniaan, ja Kenia tekee, mitä maailma tekee, he keskittyvät, he mukautuvat syntielämään, siihen jokapäiväiseen elämään, jonkä näemme maailmassa täällä, joka on syntiä. Ja tulen todistaen juuri sitä syntiä vastaan, jota he teettävät ja tekevät, niin ei olisi ollut mitenkään mahdollista, että Kenia olisi rakastanut minua. Joten tämä oli täysin odotettavissa. Tämä ei ole ollenkaan outoa tai erilaista siitä, mitä odotin tällä matkalla. Joten joskus istun taaksepäin ja nauran teille ihmiset, se miten ihmiset sanovat, ei, tämä on niin paha.
 
Tietysti ymmärrän, että on seuraamukset. Täytyy olla seuraamukset kaikelle, mitä näitä Kahta vastaan tehdään. Se on itsestään selvää. Taivas voi todistaa tästä. Raamattu todistaa tästä. Hän Sanoo, älkää koskeko! Joten kuitenkin, se on odotettua, että tulee olemaan epäuskoa. Ja epäusko rajoittaisi, se rajoittaisi niin paljon sitä, mitä HERRA haluaisi tehdä. Tämä on siis odotattavissa, siunatut ihmiset.
 
Kun näen sen kaltaisen hylkäämisen, sen kaltaiset valheelliset, valheelliset syytökset. Ja sitten parlamentaarikot tekevät löytönsä ja astuvat esille löytönsä todistuksen kanssa elävien rekisteristä sanoen, katsokaa, ei ei ei ei! Se mitä Star-sanomalehti kirjoitti on pilkkaa ja valheellisuutta ja valheita. Sillä katsokaa, olemme etsineet ja löytäneet, että kukaan ei koskaan yrittänytkään koskea maan omistajuuteen, josta he puhuvat, siepaten tontteja tai mitään sellaista. Ei kukaan auringon alla, ei edes JEESUS, eikä edes HERRAN Väkevimmät Profeetat. Kukaan ei koskaan yrittänyt tehdä niin.
 
Mutta näette, että tämän kaltaiset valheelliset syytökset on se, mitä JEESUS kärsi. Joten jos tulin kävelemään JEESUKSEN jalanjäljissä, niin se olisi vain automaattista, se olisi ilmiselvää. Se olisi vain ilmiselvää, että minun tulee kohdata samanmerkkistä mustamaalausta, halveksuntaa, pilkkaa; sanomalehdet, uutistoimittajat, jokaisella valheella he yrittäisivät tehdä niin. Tietysti totuus tulee aina esille lopussa, mutta silti, sen valheellisen syytöksen tulee langeta ylleni. Jos JUMALAN Karitsa on totisesti tullut ja vieraillut luonani täällä ja pitänyt yhteyttä kanssani täällä, ja jos HERRA lähetti minut valmistamaan Tien JUMALAN Loisteliasta Karitsaa varten, silloin se on vain ehdottomasti ilmiselvää, että minun tulee kohdata samaa mustamaalausta, saman kaltaista yritettyä nöyryyttämistä. Muistakaa, yritettyä, sillä et voi koskaan nöyryyttää JUMALAN Lähettilästä. Et koskaan. Sillä Hän kantaa Sanaa ja HERRAN Nimeä. Joten kukaan ei voi koskaan nöyryyttää HERRAA. Mutta saman mustamaalauksen, valheellisten syytösten tulee seurata ketä vain, joka vaeltaa KRISTUKSEN jalanjäljissä.
 
Ja näette, että sieltä missä olen täällä, näen paljon asioita. HERRA näyttää minulle kaiken. Kuinka langenneet seurakunnat ovat mukana, kuinka langenneet seurakunnat pyrkivät, he maksavat ihmisille, jotta he tekevät kaikkia juttujansa. Näen niin paljon täällä, mitä en paljasta teille. Mutta tämä oli täysin väistämätöntä, siunatut ihmiset. Kun Hän Sanoi, että "Ei ole profeetta halveksittu muualla kuin kotikaupungissaan", niin tiedämme, kuinka JEESUS KRISTUS hyljättiin Nasaretissa. Nasaret hylkäsi Hänet. Hänet hyljättiin Nasaretissa. Ja tämän täytyi jatkua toistuen, erityisesti, jos joku tulee ja saarnaa vanhurskautta, saarnaa pyhyyttä, saarnaa JUMALAN Valtakunnan tulemusta.
 
Ja se oli kaunis hetki eilen, kun kuulitte parlamentaarikkojen - toivon, että soitatte ne parlamentaarikkojen lausunnot - ne lainsäätäjät sanoivat, että jotkut ihmiset sanoivat, että seurakunta täytyy tutkia, seurakunta täytyy olla säädetty. Sitten he sanoivat, "Mutta me tiedämme, että koko tässä maassa vain HERRAN Väkevimmät Väkevimmät Profeetat saarnaavat parannuksentekoa ja vanhurskautta ja pyhyyttä ja MESSIAAN tulemusta ja eivät ota rahaa ihmisiltä. He ovat ainoat, jotka tulevat paikalle ja rammat nousevat ylös ja alkavat kävellä ja sokeat näkevät, HIV parantuu. Ja he kysyvät, entäpä jos tarkastamme ja saammekin selville, että kaikki muut seurakunnat ovat valheellisia ja ne täytyy kaataa alas, ja vain JUMALAN Mies ja Hänen seurakuntansa pysyy pystyssä. Mitä te silloin tekisitte?
 
Tämä on todella voimallinen hetki maassa, kun katsotte sitä klippiä, uutisklippiä, kun lainsäätäjät taistelevat nyt HERRAN puolesta. Mutta JEESUKSEN omat maanmiehet yrittivät olla ennakkoluuloisia Häntä vastaan. He yrittivät saada ihmisten mielet ennakkoluuloisiksi JEESUSTA vastaan. Se ei siis ole uutta; he yrittivät saada ihmiset ennakkoluuloisiksi, he yrittivät, he tekivät yrityksiä ja pyrkimyksiä yrittäen saada ihmisten mielet ennakkoluuloisiksi JEESUSTA vastaan. Ja se ei ole yhtään erilaista sen kanssa, mitä näet tässä maassa. Ja sen tähden tämä päivä on iloisin päivä tässä maassa, nähdä, kuinka lainsäätäjät voivat astua eteen ja sanoa, "Tämä on jo tarpeeksi! Täällä täytyy olla terve järki! He menivät omaan etsimisen prosessiinsa. Mutta se tapahtui myös JEESUKSEN kanssa!
 
Sen tähden on todella voimallista tänä hetkenä, sillä näette Raamatun toistuvan tässä maassa. Ja sanoin, että jos sen tarkoitus oli yrittää saada minut, saada ne Kaksi Profeettaa kiroamaan maan, silloin paholainen on epäonnistunut, sillä tulen rakastamaan tätä maata suuremmin. Paitsi se, mitä tulen näyttämään teille pian, että aina täytyy tulla seuraamukset. Sen tulen jakamaan myöhemmin. Kunnia. Kunnia. Ja he osoittivat halveksuntaa HERRAA JEESUSTA kohtaan. Miksi he eivät silloin osoittaisi halveksuntaa ketä vain kohtaan, joka tulee valmistamaan Hänen tiensä vaeltaen Hänen jäljessään. He tulivat JEESUKSEN Edelläkävijöiden luo ja yrittivät kyseenalaistaa Heitä. Miksi he eivät teksi niin täällä? Beelsebul JEESUSTA vastaan. Ja silti Hän toi tämän ihmeellisen Loisteliaan kirkkaan JUMALAN armon, HERRAMME Taivaallisen armon Taivaassa. Mutta epäusko. Epäusko. He eivät uskoneet. Kotikaupungin hylkääminen. Ei ole profeetta halveksittu muualla, ei ole profeetta halveksittu muualla kuin omassa maassaan. Joten tämä on todella voimallinen alistuminen, jonka HERRA antoi. Ja näet sen tapahtuvan uudelleen, tapahtuvan jälleen Raamatun maisemassa. Sillä näette, että nyt ainoa ero on, että olisi tragedia, jos Kenia yrittäisi toteuttaa tämän Sananpaikan ja sanoa, että ei, tiedättehän, ei ole profeetta halveksittu muualla kuin omassa maassaan.
 
Miksi? Sillä nämä Kaksi valmistavat tietä MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. He siis puhuvat Grand Finalesta, joten tämä teidän täytyy tehdä oikein! Olet sitten Hänen omassa maassaan, kotikaupungissaan tai olet muissa kansakunnissa. Tämän kanssa ei kukaan voi leikkiä! Näin täältä käsin, missä istun, HERRA näytti minulle ja HERRA käytti siihen jonkin aikaa. Hän näytti minulle joidenkin pastorien nauravan ulkomailla, joidenkin ihmisten nauravan. He sanoivat, viimein, viimein he saivat Hänet, he saivat Hänet kiinni. Katsokaa sitä totuutta, joka tuli esille eilen. Ja HERRA näyttää minulle, kuinka he nyt surevat, he sanovat, oo, ei taas, Hän on siis viaton taas. Ja he surivat. Joten voitelun viholliset, heitä on aina ollut. Mutta te ette voi tehdä tätä väärin tällä kertaa. Miksi? Sillä se koskee MESSIAAN tulemusta. Teidän tulee varmistaa, että te pääsette sisälle Taivaaseen. Se toinen puoli on helvetti.
 
He yrittivät tehdä JEESUKSESTA arvottoman, he koskettivat Hänen tunteitaan. Niiden yhteisöjen jäsenet eivät pitäneet Hänestä. He eivät halunneet nähdä Häntä. He eivät halunneet nähdä yhtä heistä, yhtä heidän omistaan, yhtä, joista he ajattelivat tuttavallisesti, joka on kasvanut heidän omassa maassaan, nyt kommunikoivan ISÄN kanssa, nyt omaten tämän ihmeellisen suhteen ISÄ JUMALAN kanssa. Heille se oli liian arvoituksellista, liian monimutkaista ratkaista. Se on ihmeellistä. Ja Hän siirtyi pois, Hän siirtyi pois ja meni koko matkan Tyyroon ja Sidoniin. Jos katsot Matteuksen evankeliumia, jota luimme aiemmalla kerralla. Matt. 15:21, Hän siirtyi ulos, Hän käveli pois. Ja kun Hän meni Tyyroon ja Sidoniin, niin Hänet vastaanotettiin.
 
Mutta tällä kerralla teillä ei ole varaa tähän. Sillä MESSIAS on tulossa. Ja teidän tulee kuunnella näitä Kahta Sanansaattajaa, muuten te olette tuhoon tuomittuja. Sillä Hän teki väkeviä tekoja heidän keskuudessaan. Se mitä te näette on, että nämä Kaksi tekevät väkeviä tekoja teidän keskuudessanne. Tuttavallisuus, jota he kasvattivat, on se, mikä nosti esiin, mikä synnytti, nosti esiin halveksunnan. Ja näette, kuinka se tapahtuu täällä jälleen. Tuttavallisuus ja halveksunta. Se on niin kohtalokasta, sillä he sivuuttivat vierailunsa hetkensä.
 
Sen tähden, kun kuuntelen teidän ihmisten puhuvan, niin ymmärrän, että oh, miksi te ette muka tienneet, että näiden asioiden tulee tapahtua? Ja monia muita asioita tulee tapahtumaan. Monia muita asioita tulee tapahtumaan. Monia muita. Sain vain yhden viestin hyvin hyvin hyvin kunnianarvoisalta henkilöltä tässä maassa. Sain vain yhden viestin hyvin kunnianarvoisalta henkilöltä sanoen, että JUMALAN Mies, te olette HERRAN Väkevin Profeetta, mutta muistakaa, tämä ei ole ensimmäinen, eikä se tule olemaan viimeinen hyökkäys, jonka te saatte. Sillä nuhtelet syntiä ja vaellat JEESUKSEN merkkien jäljessä. Mutta miksi muka seurakunta ei tiennyt?
 
Ja olin todella shokissa, että se tuli todella huippujohdolta, että älä huoli, jatka evankeliumin kanssa, jatka saarnaten evankeliumia! JEESUSTA vastasn hyökättiin. Älä pelkää. Se ei ole ensimmäinen, sinua vastaan tullaan hyökkäämään yhä enemmän. Mutta he eivät tule pysymään pystyssä. Ei ole profeetta halveksittu muualla kuin omassa maassaan, omien sukulaistensa keskuudessa, hänen oman talonsa sisällä. Ei ole profeetta halveksittu muualla kuin omassa kotikaupungissaan. He kutsuvat sitä kotikaupungin hylkäämiseksi. Teidän tulisi kertoa itsellenne, Hän Sanoi, jos siellä sisällä on pahuutta ja jumalattomuutta, he tulevat puhumaan pahaa ja he tulevat vääristämään Hänen Sanaansa. Vääristämään.
 
Ihmeellinen hetki, siunatut ihmiset. MESSIAS on tulossa. On kaunista aikaa. Valmistaudutaan Keskuspuiston Kokoukseen. Olen nähnyt, kuinka Keskuspuisto on paljon paljon suurempi, paljon suurempi. Ja näen lentokoneen putoavan ja tuo lentokone putoaa veteen. Näen myös vettä. En tiedä onko se rakennus tai tulipalo tai jotain sellaista. Mutta näen lentokoneen lentävän ylhäällä ja myös putoavan veteen. Mutta valmistetaan tie, MESSIAS on tulossa.
 
MESSIAS on tulossa. Vihollinen tulee yrittäen viedä huomion pois. Sillä juuri nyt Keniassa on liian suurta. Ja vihollinen yrittää ottaa pois keskittymisenne, ihmiset, yrittäen viedä huomionne pois, ihmiset, kiinnittää huomionne vasemmalle, kiinnittää huomionne oikealle. Mennään eteenpäin.
 
Kaikista voimallisin Sanan Herätys on käynnissä. Tämä on kaikista tärkein Herätys koko Raamatussa; kun rammat ovat kävelleet, sokeat ovat nähneet, kuurot ovat kuulleet, kasvaimet ovat hävinneet, HIV on parantunut ja Sairaalapalveluiden johtajat ovat tulleet mukaan ja heistä on tullut jopa Pastoreita. Kun kaksi aurinkoa on ilmestynyt, Kirkkaus on osoittanut Heihin, Ihmeitä on tapahtunut. Sitten nyt sydän. Sanan Herätys. Tämä on nyt sisällepääsyn Herätys, sisäänpääsyn Herätys JAHVEN loisteliaan kirkkaaseen Valtakuntaan. Se on kaikista tärkein Herätys. Se on suurin Herätys. Tämä on ikuisuuteen sisällepääsyn Herätys. Ja sen tähden rohkaisen teitä siunatut ihmiset, keskittymään Herätykseen, jotta vihollinen ei lähettäisi sinua vasemmalle, saisi sinua keskittymään oikealle, saisi sinua keskittymään mihin? Sillä hän tiesi, että massiivinen Herätys, Lopunajan Herätys on puhjennut.
 
Odottakaa ja nähkää, mitä tulee tapahtumaan Nairobin keskuspuistossa. Paljon ihmisiä on soittanut sanoen, että kaikki ovat suuntaamassa Keskuspuistoon tänä tulevana viikonloppuna, tämän jälkeen tästä yksi viikko, meillä on noin kuusi tai seitsemän päivää tästä, kadeksan päivää tästä eteenpäin. Ei ole Profeetta halveksittu muualla kuin omassa maassaan, omien ihmistensä keskuudessa, omien sukulaistensa keskuudessa, hänen oman talonsa sisällä.
 
Joten juhlikaa siunatut ihmiset. Nauttikaa tästä hetkestä, kun Raamattu toistaa itseään, ja te tiedätte, että vapautuksenne on lähellä. Ja he tietävät, että heillä on paikka helvetissä, elleivät he tule ja tee parannusta. Olen nähnyt MESSIAAN tulevan. HERRA Siunatkoon teitä. Todah Shalom, todah rabah, todah.
 
(Profeetta Dr. Owuor. 15.3.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia