15.10.2018 HERRAN SANOMA KRISTUKSEN SEURAKUNNALLE MAAILMANLAAJUISESTI

Juuri nyt Keniassa, juuri nyt tällä toisella puolella on juhlintaa, valtava historiallinen juhlinta ja samaan aikaa Atlantin toisella puolella on valtava viha, joka on vuodatettu, hurrikaani Michael viimeisimpänä murskaten alas yhteisöjä ja tuhoten kaupunkeja tuoden ne maahan, ajaen takaa ihmisiä. Siellä he juoksevat henkensä edestä paniikissa. Samaan aikaan voitte nähdä sen rakkauden laadun Keniaa kohtaan. On suuri rakkaus, jonka HERRA on laskenut tähän maahan. Miksi? Parannuksenteon takia, koska tämä kansakunta hyväksyi parannuksenteon.

Tiedämme, erittäin hyvin, että niin monet kansakunnat ja seurakunnat eivät ole vastaanottaneet vielä parannuksentekoa ja ovat vieläkin toisessa opissa ja siellä naiset kävelevät alasti, on abortteja, seksuaalisyntiä ja valheita. Näet miesten juoksevan naisten perässä ja toisin päin. Näet alkoholismia saarnastuolissa ja kaikki tällainen, joka tapahtuu maassa. Tämä alleviivaa parannuksenteon tärkeyttä. Näet todella parannuksenteon merkityksen HERRAN edessä, parannuksenteon tärkeyden Taivaan JUMALAN edessä, kuinka parannuksenteko on niin avain. Se aarre, jota parannuksenteko pitää sisällään HERRAN JUMALAN JEHOVA JAHVEN edessä.

Näette, kuinka ne Kaksi HERRAN Profeettaa tällä puolen täällä Keniassa kantavat sylissään niitä entisiä rampoja lapsia, puhuen lapsille niin rakkaudellisesti ja kauniisti. He kävelevät heidän kanssaan, jotka ovat nostaneet ylös maan tomusta. Tämä on MESSIAAN tulemuksen merkki. He kutsuvat lapsia nimeltä ja He nostavat heidät lattialta ja he kävelevät ja kupsahtavat Heidän jalkojensa juureen ja halaavat Heitä ja kävelevät Heidän kanssaan siellä punaisella matolla ja kadulla. Näet sen suuren rakkauden, jonka Taivas on vuodattanut maahan.

Miksi? Koska Kenia pukeutui säkkivaatteeseen. Kenia teki parannuksen ja tähän päivään saakka he ovat parannusta tekeviä. Tässä Palvelustyössä, jos jotakin tapahtuisi nyt ja HERRA Puhuisi vihan jotakin toista kansakuntaa kohtaan. Aina löydät paljon ihmisiä tässä Kenian maassa tekevän parannusta ja itkemästä HERRA edessä, aivan kuin Hän olisi puhunut heille. Jotkut kysyvät, miksi te teette parannusta säkkivaatteessa ja itkette HERRAN edessä, kun HERRAN on Puhunut jotakin toista kansakuntaa vastaan? Sitten he sanovat, EI! meidän vain täytyy tehdä parannusta HERRAN edessä, sillä HERRA on puhunut vihassaan. HERRA ei ole iloinen. Meidän täytyy tehdä parannusta ja emme ole yhtään sen parempia. Se on syy, miksi meidän tulee tehdä parannusta.

Joten parannuksenteko on heidän kielessään, parannuksenteko on heidän sydämessään ja heidän sieluissaan. Samaan aikaan, kun nämä Kaksi ovat murskaamassa kaupunkeja ja yhteisöjä, tuhoten ne ja ajaen ihmisiä takaa ja ulos noista yhteisöistä ja kaupungeista, tuhoten ne kaupungit, mutta tällä puolen he nostavat rammat ylös, kuten Leah Wanjalan, asettaen heille polvilumpiot ja kävellen heidän kanssaan, kantaen lapsia sylissään. Näet ne lapset punaisella matolla kävelemässä, ja Heidän halaten lapsia. Ne Kaksi liikkuivat väkevällä tavalla lauantaina siellä. Näet sen rakkauden Heissä. He nostavat ylös rammat, pidellen lapsia sylissään ja rakastaen heitä ja kävellen heidän kanssaan ja toisella puolella tuhoten maan, tuhoten rakennukset ja tuhoten kansakunnan. Ja JUMALAN Viha vuodatettiin ja siinä ei ole mitään hyvää.

Tästä syystä HERRA käyttää tätä todella painottamaan parannuksenteon tärkeyttä. Kenia valitsi parannuksenteon. Tämä Palvelustyö on parannuksenteon ja pyhyyden palvelustyö. Vanhempi Piispa Michael puhui täällä radiossa sanoen, että toisilla kansakunnilla on niin paljon vaikeuksia järjestää edes yhtä kokousta ja kutsua näitä Kahta maahansa. Heillä tuntuu olevan niin paljon vaikeuksia, kuitenkin tämä koskee iankaikkisuutta. Ihmiset eivät voi sivuuttaa tätä ja mennä iankaikkisuuteen. Kaikki tietävät, että tämä on ISÄ JUMALAN itsensä vierailu. Parannuksenteko ja kuuliaisuus on niin tärkeää, täydellinen kuuliaisuus JUMALAN Äänelle. Kun HERRA lähetti nämä Kaksi Keniaan, niin Kenia unohti kaikki muut profeetat ja apostolit, sillä he pitivät heitä vastuullisena ja kysyivät heiltä, kuinka oikein olet kutsunut itseäsi profeetaksi ja olemme kävelleet seurakunnassa alasti? Olemme olleet synnissä. Et ole kertonut meille, että vaellamme synnissä ja menemme helvettiin ja että meidän tulee tehdä parannus!

Täällä ihmiset soittavat radioon ja ihmettelevät sitä, kuinka toisella puolella viha on niin sietämätön ja tällä puolen He nostavat ylös lapsia, kävellen lapsien kanssa, siunaten lapsia, kuten baby Leah, joka kävelee nyt. Sokeain silmät avautuvat. Näemme Heidän sanovan sokeille, että kosketa nenääni, jos pystyt näkemään. Täällä näemme suuren rakkauden osoituksen, rakkaat ihmiset. Joten todella parannuksenteko on keskeistä. Se on tämän mission keskiössä. Se sanoma on, että valmistakaa tie JUMALAN Kirkkaalle Valtakunnalle. Ihmiset soittavat tänne radioon hämmästyneinä ja ihmeissään siitä, että nämä Kaksi HERRAN Profeettaa, jotka kävelevät tällä puolen rampojen kanssa, siunaten heitä 20 kertaisesti. He, joiden sanat eivät tyhjänä palaja. Siunaten heitä 20 kertaisesti, siunaten heidän perheitään, kun samaan aikaan toisella puolen sietämätön viha on vuodatettu.

Ihmisen ylimielisyys, ylpeys ja pöyhkeys on suurin perikato ja tuho ihmiselle ja seurakunnalle. Suuria asioita on opittu. Katsokaa sitä nöyryyttä Keniassa. Jos katsotte viime lauantain Kiitosjuhlaa HERRALLE, mukana oli vanhempia lakimiehiä, leskiä, professoreita, lääkäreitä, työttömiä, yliopisto-opiskelijoita. He olivat kaikki yhdessä. Et voinut sanoa ja tehdä erotusta kuka on kuka. Tämän tason nöyryys, joka heijastui siitä sängystä, jossa Mama Rosa ylösnousi, siitä sängystä, johon HERRA päätti laskea Kirkkautensa, myöhemmän Kirkkautensa Paviljongin, ylösnousemuskirkkauden, joka antaa toivoa tälle sukupolvelle. Voitte kuvitella, kuin kriittisen tärkeä tämä Kirkkaus on kaikille.

Joten todella rohkaisen teitä, että aina tehkää parannusta ja kuunnelkaa näitä Kahta HERRAN Sanansaattajaa, sillä ISÄ JUMALA on jo tullut, JUMALAN PYHÄ HENKI on jo tullut. Ja kaikki mikä on identifioinut Heidät, on tehty. Joten kukaan ei voi koskaan sanoa, että HERRA, minä en tiennyt. Sanoma vanhurskaudesta on niin tärkeä sanoma. Se on keskeinen sanoma seurakunnan sisäänpääsylle. Se on keskeinen teema, jonka MESSIAS toi Ristillä, aikana kun Hän vapautti seurakunnan vihollisen teoista. Sinä hetkenä, kun he toivat evankeliumin, jotta sinä voisit mennä iankaikkisuuteen. 

Joten parannuksenteko, pyhyys, vanhurskaus. Nämä ovat hyvin perustavanlaatuisia asioita tällä matkalla. Näette, että tästä syystä Kenia tekee nyt voittoja. Jopa he, jotka eivät ole olleet vielä mukana, nyt he juoksevat mukaan tuhansittain. He tulevat mukaan nyt tuhansittain ja tuhansittain seurakuntaan. Heidän rampansa kävelevät ja tämä on kaunis kertomus. Rukoukseni on se, että jokainen muu seurakunta voi oppia Kenian kertomuksesta ja valiten nöyryyden kristityn pelastuksensa tunnuspiirteeksi. Uudestaan, nöyryys ja parannuksenteko. Nyt ei ole tilaa väärille profeetoille ja valheapostoleille. Joskus, kun ihan mielenkiinnosta katson eri maailmanlaajuisia kristillisiä TV-kanavia, kiinnostuksesta, että mitä nämä ihmiset saarnaavat tänä päivänä. Kukaan siellä ei valmista seurakuntaa ja HERRA on tehnyt varsin selväksi, että Hän Puhuu täällä, sillä huomaat, että niillä muilla ei ole tätä Sanomaa. Hän ei ole puhunut heille Taivaan Portaista. Hän ei ole kertonut heille niistä.

Ja iankaikkisuus kuuluisi olla koko seurakunnalle, koko Kristuksen ruumiille. Se tarkoittaa sitä, että toiselle puolelle valehdellaan ja heitä eksytetään, kun toinen puoli valmistautuu rehellisyydessä, aidossa parannuksenteossa ja he todella näkevät sen Hedelmän. Ne rammat lapset kävelevät nyt. Ne Kaksi seisoivat HERRAN edessä ja HERRA Sanoi: Katso, tuolla on monia rampoja lapsia! Ja HERRA puhuu niiden Kahden kanssa ennen 16.9. Parantumiskokousta. Ne Kaksi kysyivät HERRALTA: Tarkoitatko, että tuolla on paljon rampoja? Joten se oli todellinen keskustelu Heidän välillään, aivan kuin ystävä puhuu ystävälle. Hän sanoi: Kyllä, tuolla on paljon rampoja, mennään ja nostetaan heidät ylös, jotta he voivat kävellä! Joten he lähtivät yhdessä HERRAN kanssa ja sitten näet sen Hedelmän viime lauantaina. Pikkutyttö Leah Wanjala kävelee siellä myrskyten eteenpäin seurakunnassa, kaduilla, maassa ja kansakunnassa myrskyn lailla. Siitä tulee tyrmistyttävä kuva katsella! MESSIAS on tulossa!

(Profeetta Dr. Owuor / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia