1.4.2020 PROFETIA HERRAN TUOMIOSTA, JOKA TULEE PAHENEMAAN & HERRA KIRJOITTI VALKOISELLE PAPERINPALALLE ”YLÖSTEMPAUS”

Siunatut ihmiset, kello on nyt 13:41. Tämä tulee teille kiireellisenä sanomana HERRALTA. Tämä on kiireellinen kriittisen tärkeä sanoma HERRALTA. Numero 1) liittyen tämänhetkiseen HERRAN Tuomioon, joka on maailmassa, Tuomio, jonka puhuin tälle maailmalle. Puhuin maailman kansakunnille tämän HERRAN Tuomion 1.12.2015 ja pienempiä yksityiskohtia myöden kaikki on täyttynyt sanatarkkaan: Ei ole välineitä. Se tulisi olemaan uusi sairaus. Se tulisi olemaan suuri sairaus ja tulisi globaali ahdistus ja kaikki muu, minkä sanoin.

Viime yönä HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS, ISÄ JUMALA Minun Ystäväni, Israelin JUMALA, JEHOVA ELOHIM. Hän tuli ja puhui kanssani tästä meneillään olevasta Tuomiosta, joka on meneillään maailmassa. Hän sanoi, että se tulisi pahenemaan. Numero 1) se tulisi pahenemaan. Numero 2) näin, että kun se paheni, ihmiset eivät voineet avata ikkunoitaan ja oviaan. Suuri pelko ja kauhu kulutti maailman, koska sairaus alkoi levitä tuulen kautta. Se alkoi levitä ilman, tuulen välityksellä. Ihmiset pelkäävät avata ikkunoitaan ja oviaan.

Muistan, että olen tullut luoksenne aikaisemmin. On profetia, jonka puhuin juuri ennen kuin tämä sairaus tuli. Tänä vuonna tammikuussa näin kuinka ihmiset pelkäsivät, ihmiset pelkäsivät avata oviaan ja ikkunoitaan tuulen takia. Tuuli toi sen sairauden, joten oli kauhua. Ihmiset eivät voineet avata ikkunoitaan eikä oviaan. He eivät voineet mennä ulos eikä töihin. Se on täysin erilainen tilanne, uskomaton. Tämän jälkeen uudestaan HERRA vaivutti minut ja nukahdin, silloin Hän näytti minulle paljon tomua, joka tulee myös sisälle ihmisten koteihin. Se tulee olemaan kuolettavaa. Se tulee kantamaan sairautta. On paljon pölyä, joka tulee sisälle. Se tulee leviämään tuulen välityksellä. Se tulee pahenemaan.

HERRA KAIKKIVALTIAS JUMALA, HERRA SEBAOT, Hän tuli viime yönä ja puhui minulle, puhuen kanssani liittyen parhaillaan olevaan HERRAN Tuomioon, joka on maailmassa, tämänhetkiseen hirvittävään HERRAN Tuomioon, jonka puhuin maailman kansakunnille 1.12.2015, se, joka toi koronaviruksen. Tässä keskustelussa Hän sanoi, että se pahenisi. Pystyin näkemään, ettei ihmiset pystyneet avaamaan oviaan, eikä avaamaan ikkunoitaan. He pelkäsivät ja oli kauhua, sillä he huomasivat, että tuuli kuljettaa sitä. Se tulee tuulen mukana, joten ihmiset yrittivät sulkea ja sinetöidä oviaan pitääkseen huolta, että edes pientäkään tuulenvirettä ei pääse sisälle.

Sitten yhdessä kohtaa Hän vaivutti minut uneen vain muutama tunti takaperin. Tämä on jatkuva keskustelu. Hän vaivutti minut uneen täällä muutama tunti sitten noin klo 10-11 tänä aamuna. Hän näytti minulle paljon pölyä, joka on tullut ja ihmiset juoksivat sulkemaan ovet pitääkseen huolta, että pöly ei tule sisälle taloihin, sillä se oli hyvin kuolettavaa. Pöly piti sisällään sen taudin. Pöly levitti sitä sairautta. Se oli vakavan kauhun taso, joka kulutti koko maailmaa ja siitä tuli totinen muutoksentekijä ja se teki kaikesta pahempaa ja sietämätöntä tässä maailmassa.

Sitten toisessa keskustelussa HERRA KAIKKIVALTIAS on puhunut kanssani. HERRA Israelin JUMALA, JEHOVA Minun Ystäväni, HERRA SEBAOT, TAIVAALLISEN SOTAJOUKON KÄSKIJÄ, JEHOVA ELOHIM, JEHOVA BARA, JEHOVA ORI, HERRA MINUN VALKEUTENI, MEKADDISHKEM, JEHOVA HASOPHET, ISRAELIN VALTAVA VANHURSKAS TUOMARI, ISRAELIN SIUNATTU, Hän on puhunut kanssani toisesta keskustelusta, koskien seurakunnan ylöstempausta. Silloin HERRA, Hän laittoi minut vaipumaan uneen täällä tänään, tänä aamuna noin kello 10 suunnilleen.

Silloin Hän toi paperin palan hyvin lähelle silmiäni, valkoisen paperin palan, ja Hän alkoi kirjoittamaan hitaasti. Pystyn näkemään Hänen sormensa kirjoittavan hitaasti, kirjoittaen: "Ylöstempaus". Kun Hän kirjoitti "Ylöstempaus", Hänen sormensa kirjoitti hitaasti: "Ylöstempaus". Tänä aamuna noin kello 10 täällä. Hän kirjoitti: "Ylöstempaus", ja Hän kirjoitti sen valkoiselle paperin palalle. Pystyin näkemään Hänen sormensa kirjoittavan, Hänen kätensä ja sormensa kirjoittavan kynällä valkoiselle paperin palalle: "Ylöstempaus".

Sitten sen jälkeen näin monien ihmisten juoksevan, he juoksivat kaikkialla maailmassa. Paljon ihmisiä alkoi juoksemaan, he juoksivat kaikkialla maailmassa. Juosten, juosten ulos ovista, he juoksivat ulos rakennuksista, he juoksivat ulos ovista, juosten ulos. Oli kauhun ja shokin tila, joka kulutti maailmaa. He juoksivat, ja juostessaan he sanoivat: "HERRA JEESUS on tullut! JEESUS on tullut! JEESUS on tullut! JEESUS on tullut! JEESUS!" Kaikkialla koko maailmassa. Jopa alueilla, missä oli yöaika, ihmiset juoksivat ulos.

Joten HERRA on nyt paljastanut minulle tarkalleen, miten se tulee olemaan. Ihmiset tulevat juoksemaan ulos kaikkialla, jokaisesta talosta. Ihmiset tulevat juoksemaan ulos, huutaen: "Eiih, eiih, JEESUS on tullut! JEESUS on tullut!" Sillä heidän rakkaansa jotenkin ovat lähteneet pois. Uudestaan, noin kello 10, noin kaksi tai kolme tuntia sitten täällä, HERRA lakosi minut, ja Hän kirjoitti, Hän esitteli paperin palan hyvin lähelle alle jalan mitan päähän kasvoistani. Hän kirjoitti Kädellään: "Ylöstempaus", hitaasti. Isolla Y:llä ja muut pienillä kirjaimilla. Y-l-ö-s-t-e-m-p-a-u-s. Ensimmäinen kirjain on iso Y. Hän kirjoitti hitaasti: "Ylöstempaus". Hitaasti.

Kun Hän kirjoitti, silloin yhtäkkiä Hän vei minut kaikkialle maailmaan ja näin monien ihmisten juoksevan. Ihmiset alkoivat juoksemaan kaikkialla, juosten ulos rakennuksista! Missä on päiväaika, he juoksivat ulos, missä on yöaika, he kaikki juoksivat ulos huutaen: "Eiih, eiih, eiih!" Ihmiset huusivat, koko maailma! Koko maailma itki ja huusi. He sanoivat: "HERRA JEESUS on tullut! JEESUS on tullut! JEESUS on tullut! JEESUS!" Koko maailma huusi: "JEESUS on tullut!" Sillä jotkut heidän rakkaistaan lähtivät ja jättivät vaatteensa sinne.

MESSIAS on tulossa! Ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Vain he, jotka vastaanottavat JEESUKSEN KRISTUKSEN ja ovat kunnolla uudestisyntyneitä, he tulevat pääsemään sisälle Taivaan Valtakuntaan. Vain he, jotka tekevät parannuksen ja kääntyvät täysin pois synnistä. Voitte nähdä, miltä tilanne näyttää uutisissanne. Voitte nähdä kieleni Sanat. Voitte nähdä, mitä olen tehnyt tälle maailmalle uutisissanne. Sanani ovat täyttyneet uutisissanne juuri nyt. Tämä myös tulee täyttymään! Ihmiset juoksivat kaikkialla, juosten ulos toimistoista alakertaan, miten vain, hisseillä, jotkut rapuissa: "Eiih, eiih, JEESUS on tullut! JEESUS on tullut!" He, jotka olivat yöajassa, juoksivat ulos kerrostalorakennuksistaan, kaikki, mennen aukiolle, avoimille kentille huutaen ja itkien, että JEESUS on tullut ja he olivat jääneet jälkeen! MESSIAS on tulossa.

Tämä on hän, josta Raamattu kirjoitti. Se kirjoitettiin Raamattuun, että noina päivinä lähetän teille Profeetta Elian valmistamaan teidät, ennen kuin HERRAN päivä se suuri ja peljättävä saapuu, tai muuten lyön maata kirouksella. Voitte nähdä sen kirouksen, joka on uutisissanne juuri nyt sen tähden, että ette olleet kuuliaisia ja yrititte mustamaalata minua! Nyt voitte nähdä, mitä nämä HERRAN Kaksi Profeettaa ovat tehneet maailmalle. MESSIAS on tulossa. Varmistakaa, että olette pyhiä! Viisautenne auttakoon teitä tässä. Todah Shalom.

1.4.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia