14.12.2021 PROFETIA TUOMIOSTA TULOSSA USAAN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on vienyt minut Amerikan Yhdysvaltoihin, ja näen joukon Tuomioita tulevan Usaan. HERRA tuo minut sisälle taloon ja tuon toimistohuoneen sisällä joku haki apurahoja, nämä ovat NIH apurahoja, Yhdysvaltain terveysviraston apurahoja. Uudestaan, nämä ovat NIH apurahoja Yhdysvaltain terveysvirastolle, ja pystyn näkemään sen etummaisen dokumentin ulkoasun, joka aina täytetään. 

Näen hänen kokoavan niitä, kaikkia niitä julkaisuja siellä, NIH julkaisuja, ja sitten joku toinen tuo toisen apurahan, he vertailevat niitä, ja sitten myrsky iskee, todella suuri myrsky iskee, joten hän juoksee, juoksen myös sulkemaan ikkunat. Se on todella massiivinen. Jotkut ihmiset pakenevat oikealta puolelta, siellä on takaovi ja he juoksevat rekan alle ja paljon jäänteitä tippuu. 

Yhdessä maanjäristyksen kanssa. Näen maanjäristyksen ravistelevan, ja näen rekan. On myös maanjäristys, joka on profetoitu Usalle. Näen sen. En tiedä, tulevatko ne kaksi yhdessä, vai erikseen, mutta maanjäristys ravistelee, kunnes rekka kaatuu, rekat kaatuvat alas, mutta juoksemme sulkemaan, juoksen itse sulkemaan oven. On ovi, jossa on kaksi osaa, alempi ja ylempi osa. Alaosa oli lukittu ja yläosa oli auki, joten juoksen ja kamppailemme työntämään tuon yläosan kiinni, lukiten sen myös. 

Yksi henkilöistä, joka oli kanssamme, pakenee myrskyn läpi, ja se tulee, en tiedä, onko se, luulen, että lumen kanssa. 
Silloin paljon jäänteitä, monia tavaroita, kuten puuta, tippuu. Noiden puisten tavaroiden tippuminen olisi voinut myös olla maanjäristyksen ravistelu. Kun ihmiset juoksevat, tavaroita tippuu heidän päällensä. En tiedä, onko tämä toinen myrsky, joka tulee iskemään heihin, mutta sekoitettuna maanjäristykseen, vai ovatko ne erilliset. 

Tiedätte, että on merkittävä maanjäristys tulossa Washington DC:hen. HERRA on Puhunut siitä todella selväsanaisesti. Se tulee iskemään pääkaupunkiin, katedraaliin, monumenttiin, Capitol Hilliin, ja tulee myös ravistelemaan valkoista taloa, ravistelemaan kaupunkia pääasiassa. On tuo profetia ja Tuomio, joka on Puhuttu, mutta nyt näen toisen tässä. 

Kiirehdimme, ihmiset hakevat NIH apurahoja, jotka heidän kuuluu jättää, he kokoavat ne yhdelle pöydälle. Voin nähdä sen dokumentin, joka on laitettu siihen päälle, he ruksaavat asioita, joita he ovat noudattaneet. Sitten myrsky iskee, joten juoksemme sulkemaan. Siellä on ovi, jossa on ala- ja yläosa. Alaosa oli lukittu, mutta juoksemme lukitsemaan yläosan. Sitten yksi ihmisistä siellä pakenee myrskyn läpi. Näyttää siltä, että hän kaatuilee lumessa. Sitten toinen ihminen pakenee takaoven kautta, mutta paljon puisia tavaroita tippuu hänen päällensä, kun hän menee rekan alle, jotta hän voi päästä pakoon. HERRA pyytää parannuksentekoa. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(Profetia 14.12.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia