13.9.2019 PROFETIA HISTORIALLISESTA KOKOUKSESTA NAIROBIN KESKUSPUISTOSSA

Siunatut ihmiset, HERRA Puhui kanssani eilisyönä. Tuossa keskustelussa HERRA vei minut Kokoukseen. Tämä Kokous on Keskuspuistossa Nairobissa. Näin HERRAN Kaksi Profeettaa seisomassa ja saarnaamassa HERRAN edessä Nairobin Keskuspuistossa. Se tapahtui eilisyönä unessa. HERRA vei minut alas Keskuspuistoon ja Hän näytti minulle sen Kokouksen, joka on tulossa. Se on valtavan suuri historiallinen Kokous, joka tapahtuu Nairobin Keskuspuistossa.

Uudestaan, eilisyönä, ei tänä yönä, vaan eilisyönä HERRA vei minut ja näin HERRAN Kaksi Väkevintä Profeettaa saarnaamassa Keskuspuistossa. Ja näin, että toinen oli oikealla puolella ja toinen vasemmalla ja He katsoivat poispäin, kun HERRA nosti minut ylös maan yläpuolelle. Pystyin näkemään Heidät taivaalta ja He katsoivat poispäin. Se oikealla puolella oleva oli hieman suurempi kuin vasemmalla puolella oleva.

Tulee olemaan valtavan suuri vierailu, suuren suuri Konferenssi, grand Konferenssi, joka on tulossa Nairobin Keskuspuistoon aivan kuten Vanhempi Arkkipiispa on ilmoittanut, joten tämä on hyvin voimallista Herätyksen aikaa seurakunnan historiassa. HERRA valmistelee seurakuntaa kiireessä. On kiihtyvä tahti vierailuissa ja profetioissa. Profetioissa on kiihtyvä tahti, kiihtyvä tahti JUMALAN Kaikkivaltiaan Valtakunnan kautta.

MESSIAS on tulossa. Tehdään työtä, ennen kuin yö tulee, kun emme pysty enää työtä tekemään. HERRA Siunatkoon teitä. Olkaa pyhät ja vanhurskaat! Kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä, mutta MESSIAS on tulossa. Todah shalom. Erev Tov.

(Profeetta Dr. Owuor / 13.9.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia