13.4.2020 PROFETIA KORONAVIRUKSEN KIIHTYMISESTÄ KORKEAMMALLE TASOLLE

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA Puhui kanssani jälleen viime yönä, koskien sitä meneillään olevaa HERRAN Tuomiota maan kamaralla. Viime yönä HERRA JAHVE, Hän vei minut sairaalaan. En tiedä, missä maassa se on, tai missä. Se näyttää aivan kuin modernilta kansakunnalta. Hän vei minut suoraan teho-osastolle viime yönä ja Hän näytti minulle niin monta teho-osaston sänkyä. Siellä on tällainen muovipääty, aivan kuten teho-osaston sängyt ovat. Sitten näin lääkäreiden kamppailevan. Lääkärit ihmettelivät, oli niin paljon potilaita, jotka piti laittaa teho-osastolle, mutta he valitsivat, valitsivat, valitsivat. Sitten he sanoivat, että loput, se on ok, loput voivat kuolla. Kyllä. Muita emme pysty käsittelemään. Kyllä. He valitsivat, ketkä he pystyisivät laittamaan teho-osastolle. He sanoivat, tämä on ylittänyt tietyn iän, otetaan nuoret. Sillä nuo ihmiset, jotka ovat 50-vuotiaat ja iäkkäämmät, he eivät ehkä selviä. Joten yritetään pelastaa nuorten elämät.

 

Se oli hirvittävä tilanne! Se oli shokeeraavaa, että heidän täytyi valita, keiden elämät pelastaa. Olen varma, että tämä on jo tapahtunut. Tiedän, että se on jo tapahtunut, sillä olen kuullut sen uutisissa. Mutta että HERRA näyttää minulle, että tämä on se, mitä on nyt tulossa, että nyt tulee olemaan valtava tilanne tämän taudin kanssa maailmanlaajuisesti. Kieleni Sanat. Se tulee saavuttamaan pisteen, jossa heidän tulee valita, kenen elämä pelastaa ja kenen elämä irrottaa pois. Tämä on se, mitä lääkärit tekivät ja se oli todella shokeeraavaa! Se oli todella shokeeraava asia nähdä! Heidän täytyi valita, mitkä potilaat pelastaa ja mitkä päästää irti. Lääkärit olivat siellä puhumassa, keskustelemassa, tarkastelemassa, sanoen, ei ei ei ei, tämä tässä, annetaan hänen mennä. Yritetään pelastaa nämä muut nuoremmat, tämä nuori tässä. Nämä 49-, 50-vuotiaat, ei, nämä lähtevät. Nämä lähtevät, ei ole mahdollista pelastaa heitä. Otetaan nuo, nuo nuoret. He yrittivät ottaa nuoret, kaksikymppiset, tai mitkä onkaan, kolmekymppiset. Mutta että HERRA näyttää tämän minulle, se on kauhistuttavaa. Se oli todella kauhistuttavaa! Se oli todella hälyttävää! Muistan, kuinka se oli hälytyksen tila.

 

Vain yhtenä päivänä hiljattain sanoin, että näen ihmisten palaavan takaisin kotimaihinsa. HERRA asetti lipun lipun lipun. Ghanasta mennen takaisin Ghanaan, Nigeriasta mennen takaisin Nigeriaan, mistä olikaan. Nyt katsokaa, kuinka Sanani tapahtuvat Kiinassa! Katsokaa, kuinka kiinalaiset juoksevat ja ottavat kiinni afrikkalaisia ja sitovat heitä ja lähettävät heitä lennoilla, lähettävät heitä ulos. Sanoen, menkää takaisin maahanne! Vain yhtenä näistä päivistä ennen kuin kukaan koskaan ajatteli, että sen kaltainen asia voi tapahtua tänä nykypäivänä. Näyttää siltä, että jokaisen kansakunnan tulee nyt suojella omia kansalaisiaan. Se tulee olemaan pahuuden tila, joka on tullut maailmaan. Näyttää aivan kuin jokaisen maan täytyisi nyt taistella, pelastaakseen omat kansalaisensa. Sillä vain yhtenä näistä päivistä soitin livenä radioon ja sanoin, että näen nämä kiinalaiset, näen. Ei kiinalaiset, vaan sanoin, että näen afrikkalaisten ja muiden kansallisuuksien lähetettävän takaisin. Mahdollisesti se tarkoittaa myös, että afrikkalaiset lähettävät myös kiinalaiset takaisin maahansa. Sillä tiedättehän, diplomatian kanssa on aina vastavuoroisuutta.

 

Mutta mihin tilanteeseen maapallo on astunut sisälle tiukasti perustuen kieleni Sanoihin! Koska tämä maailma ei kunnioittanut HERRAN Profeettoja. Jopa yöllä HERRA vieläkin näyttää minulle ihmisiä, reaaliajassa ja kuuntelen heidän keskustelujaan, tässä maassa. Kuka yritti mustamaalata HERRAA, kuka yritti olla paha ja jumalaton HERRAA vastaan. Kuuntelen, kuulen heidät. Tänä hetkenä uskallatte vielä tehdä niin! Kuulen heidät reaaliajassa. Se mitä he eivät ymmärrä on, että näen heidät reaaliajassa ja kuulen heidät. Se on uskomatonta!

 

Vain yhtenä näistä päivistä sanoin, että näen eri maiden kansalaisia, HERRA asetti heidän maidensa lippuja lippuja lippuja, heidät palautetaan, ihmiset menevät takaisin kotiin. Katsokaa, mitä tapahtuu Kiinassa! He palauttavat nigerialaisia, he palauttavat eri kansalaisuuksia; ghanalaisia, keitä vain, kenialaisia. Vieden heidät takaisin. Tämä tarkoittaa, että myös Afrikan kansakunnat tulevat lähettämään kiinalaisia takaisin. Katsokaa sitä tilannetta koronaviruksen profetiasta!

 

Nyt HERRA näyttää minulle, että tulee olemaan toinen huippu, tämän taudin uusi taso, jossa ihmiset. HERRA tulee nostamaan tämän taudin nyt toiselle tasolle. Toinen vakava aalto tulee lyömään maata, jossa he tulevat nyt olemaan kriisissä, keitä pelastaa ja keitä jättää kuolemaan. Keitä pelastaa ja keitä jättää kuolemaan. Noin kuusi päivää sitten HERRA tulee ja näyttää minulle käden. Hän Sanoo, katso, sen tähden, koska he koskivat sinuun, jätin kuoleman heidän käsiinsä. He pesevät käsiään, pesevät käsiään, mutta kuolema on heidän käsissään, pysyvästi.

 

Katsokaa nyt, kiinalaiset juoksevat ja ottavat kiinni afrikkalaisia, ottavat kiinni ja sitovat, ottavat kiinni. Jokaisen maan täytyy nyt puolustaa omia kansalaisiaan nyt. Tämä on se, mihin tämä on saavuttanut. He pyytävät kansalaisiaan tulemaan takaisin, tulkaa takaisin! Ei ole enää lakia. He tulevat lähettämään toiset ja pyytämään toisia tulemaan. Kuinka valtava tilanne, jonka elämme ja näemme uutisissamme. Sillä mikään diplomatia ei ole ilman vastavuoroisuutta. Teet tämän, teet tämän. Jopa uutisissa kuulette heidän sanovan, että tämä tarkoittaa, että he tulevat lähettämään myös takaisin kiinalaisia Afrikasta. Tämä oli heidän pelkonsa. Jos katsotte kommentaattoreita eri mediatoimistoista, he sanoivat, että muut kansakunnat tulevat vastaamaan ystävällisesti takaisin. He tulevat vastaamaan siihen. Mikä suuri tilanne! Mikä surullinen tilanne, johon maailma on astunut sisälle koronaviruksen profetiasta.

 

Ja näette vieläkin Keniassa ihmisten vieläkin puhuvan, luullen, että en näe heitä. Puhuen puhuen puhuen pahasti HERRAN Kahdesta Profeetasta. Ja HERRA raportoi heidät! HERRA itse raportoi heidät. Voitteko kuvitella sen kauhun, että JUMALA on keskittynyt teihin! Jokainen sana, minkä sanotte, Hän laittaa Profeetat kuulemaan, koko yön ajan. Voitteko kuvitella sen kauhun?! Hän, joka antaa teille henkäyksen, Hän, joka toi koronaviruksen! Voitteko kuvitella, kun Hän kuuntele teitä ja Hän laittaa Hänen Palvelijansa kuuntelemaan nyt reaaliajassa ja näkemään teidät. Seisten siellä huoneessa, jossa puhutte, kuunnellen, mitä te sanotte. Se on uskomatonta! Tämän päivän pahuus ja jumalattomuus. Tiedätte, että te ette voi voittaa. Te ette voi voittaa taistelua HERRAA vastaan. Kukaan ei ole koskaan voittanut tuota taistelua. Katsokaa Raamattua! Kukaan ei ole koskaan voittanut taistelua HERRAA vastaan. Kuinka paljon enemmän tätä Peljättävää Profeettaa vastaan Malakian kirjan luvusta 4!

 

Ja ihmisiä sidotaan nyt ja heitetään lentokoneisiin: Menkää takaisin kotimaahanne! Katsokaa sitä vihaa, jolla he kirjoittavat sosiaaliseen mediaan siitä. HERRA Sanoo, että Hän tulee tuomaan tämän taudin toisen aallon maailmaan. Hän on jo tappanut niin monia. Tuolloin teho-osastot tulevat olemaan nyt täynnä. Kokonaan täynnä, tulvimassa. He tulevat valitsemaan, kenet pelastaa ja kenet antaa kuolla. He, jotka he päästivät menemään, kuolivat massoittain siellä odotushuoneessa.

 

MESSIAS on tulossa! Olkaa pyhät ja kääntykää pois pahuudesta ja jumalattomuudesta! Kukaan ei ole koskaan voittanut taistelua, ei kukaan, ole koskaan voittanut taistelua HERRAA vastaan! Uudestaan, toistan tässä peljättävällä profeetallisella kielelläni, että kukaan ei ole koskaan voittanut taistelua HERRAA vastaan. Yksi loi toisen. HERRA on se, joka loi teidät. Te olette ihmisiä. Tänään Hän antoi teille ilman, jota hengittää. Jos Hän ei olisi tehnyt sitä, olisitte mennyttä! MESSIAS on tulossa! Olkaa pyhät.

 

13.4.2020 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia