13.1.2022 VÄLIAIKARAPORTTI GRAND MEGA ENNÄTYKSIÄ RIKKOVASTA PARANTUMISKOKOUKSESTA MENENGAI 4:SSÄ - PELJÄTTÄVÄ KESKUSTELU HERRAN JA HÄNEN KAHDEN VÄKEVIMMÄN PROFEETTANSA KANSSA ISÄ JUMALAN VALTAISTUINSALISSA

Siunatut ihmiset, halusin tuoda teille väliaikaraportin. Tiimimme, tiimimme, jotka työskentelevät täällä, tiedän, että todella pian heti, kun olemme tyhjenneet vieraista, jotka lähtevät, niin hyvin pian tulemme nyt avaamaan jälleen livelähetyksen radiossa, ja Kokouksille Nairobissa, tiedän, että se tulee viemään hiukan aikaa, Globaalit Kokouksemme Nairobissa tulevat viemään ehkä kaksi kuukautta ennen kuin aloitamme, vain sen Vierailun valtavuuden tähden, joka tapahtui Menengai 4:sella. Saatamme ottaa hieman taukoa, mutta radiolähetys ehkä ensi viikkoon mennessä, ehkä ensi viikon keskivaiheille tai loppuun mennessä radiolähetys tulee olemaan päällä. 

Uudestaan, se syy, miksi otimme hieman taukoa, on, jotta pystymme kunnioittamaan JUMALAN Vierailua, joka tapahtui Menengai 4:sella, super loisteliaassa historiallisessa grand mega ennätyksiä rikkovassa Herätyskokouksessa, joka tapahtui, Kokouksissa, Parantumiskokouksessa ja sitten 10. Kansainvälisessä Pastorien ja Evankeliumin saarnaajien Konferenssissa. Sen tähden otimme hieman taukoa, sillä huomasimme, että emme pystyneet sanomaan: seuraava! Ymmärsimme, että suuri asia oli tapahtunut maan kamaralla ja oli aika ihmisille miettiä sitä. 

Juuri nyt Nairobissa meillä on eri vieraita eri kansakunnista, joita menee lentokentälle joka päivä, heitä viedään lentokentälle. Olemme vieläkin todella kiireisiä, tiimimme ovat todella todella kiireisiä kentällä täällä Nairobissa hotellien ja lentokentän välillä, jotta he pystyvät yhdistämään heidät lentoihinsa. Kun se on tehty; todella kiireisiä tiimejä. Meillä on protokollatiimin johtaja, joka on Vanhempi Vara-Arkkipiispa Gunyali, ja meillä on Vanhempi Vara-Arkkipiispa tri. JJ, myös mukana on Vanhempi Vara-Arkkipiispa kenraali Kyaka, joka vastaa Nairobista, isännöiden heitä täällä kaupungissa, hotelleissa ja monissa huoneistoissa, jotka he vuokrasivat. On siis vielä paljon työtä meneillään, lähettäen vieraita matkaan heidän mennessä kotiin, kun heidän lentopäivämääränsä ovat saapuneet, mutta tämä on todella voimallista aikaa. Samaan aikaan myös tiimimme Nairobissa Päätoimistoilla ovat tehneet työtä todella kovaa.

Halusin vain antaa seuraavan väliaikaraportin Menengai 4:sen grand mega super loisteliaasta ennätyksiä rikkovasta Parantumis-, Herätys- ja Parantumiskokouksesta, ja se on seuraava. He eivät ole vielä käsitelleet mielisairaita, sitä aluetta. Luulen, että he ovat melkoisen työtaakan alla juuri nyt. Tiedättehän, Herätyskokousten jälkeen, kun heidän työnsä alkaa ja juuri nyt he ovat pystyneet jäljittämään, he ovat pystyneet jäljittämään 38 rampaa, joilla on Portti numero 1 nauhoitus, 38, jotka tulivat Alttarille, joilla on Portti numero 1 nauhoitukset, ja he ovat käsitelleet tuon erän. He ovat aloittaneet toisen joukon käsittelyä, jossa on 50 rampaa. He ovat kiireisiä jäljittäen heidän Portti numero 1 nauhoituksiaan, heitä, jotka pääsivät Alttarille. Puhumme rammoista, jotka saapuivat Alttarille. Vasta nyt huomasimme, että monet rammat, jotka kävelivät, eivät saapuneet Alttarille. 

He ovat siis päättäneet käsittelemään ne 38 rampaa, joilla on Sairaiden Portti numero 1 nauhoitus, täysin valmistautuneita nyt. 
Täysin maaperässä, maassa. Sitten, kun HERRA toi hänet, joka Puhuu kanssanne, JAHVEN Kaksi Mega Profeettaa Kokoukseen, niin näitte, mitä tapahtui. He nousivat ylös maaperästä ja heidät nostettiin ylös HERRAN Kirkkauden voimasta. JEESUKSEN Veren väkevä voima nosti heidät ylös ja he alkoivat kävellä. 38 rampaa, jotka kävelevät. Mikä määrä suoraan tässä. He ovat juuri päättäneet käsittelemään 38 rampaa heidän Sairaiden Portti numero 1 nauhoitustensa kanssa ja he ovat yhdistäneen Portti numero 1 nauhoitukset yhteen heidän kanssaan. 

He ovat juuri aloittaneet toisen joukon, he käsittelevät heitä joukoissa. Toinen joukko 50 rampaa ja he ovat kiireisiä jäljittäen heidän Portti numero 1 nauhoitusta, he tekevät työtä tuon joukon kanssa. Ehkä he tarvitsevat toisen viikon, mennäkseen läpi koko tietokannan, vetääkseen ulos heidän Portti numero 1 nauhoituksensa, jotka kirjattiin, mutta kuinka väkevää aikaa seurakunnan historiassa, siunatut ihmiset. Kuinka valtavaa aikaa. He ovat päättäneet 38 käsittelyn. He ovat juuri aloittaneet 50 ramman käsittelyn, heidän, jotka tulivat Alttarille. Muistakaa, että käsittelemme heitä, jotka tulivat päästen Alttarille. Monet, vasta nyt huomaamme, että monet eivät päässeet, eivät pystyneet pääsemään. 

He siis tekevät nyt työtä 50 ramman joukon kanssa. He ottavat ne joukoittain. He ovat päättäneet käsittelemään 38 rampaa ja yhdistivät heidät heidän Portti numero 1 nauhoituksiinsa, kun heidät nauhoitettiin Menengaissa Sairaiden Portilla numero 1. Tiedän myös, että näillä 38, pikemminkin kaikilla näillä rammoilla on täytynyt olla nauhoituksia heidän kodeissaan. Jos teillä on niitä nauhoituksia, voitte myös lähettää ne tiimeillemme täällä Päätoimistoilla. Käsittelemme nyt nauhoituksia Portilla numero 1, mutta voimme myös ottaa, haluaisimme myös mennä taaksepäin samoihin 38 rampaan ja katsoa nauhoituksia, jos niitä on olemassa, jotka otettiin Alttareilla ennen kuin he lähtivät. 

Tämä on todella mahtavaa Herätyksen aikaa, siunatut ihmiset. Tämä on todella voimallista työtä, jota toimistotiimi tekee täällä, joka on lähetystiimi. He ovat siis aloittaneet 50 ramman joukon kanssa, he kyntävät nyt läpi Sairaiden Portti numero 1 kirjastojen, vetääkseen heidän Portti numero 1 nauhoitukset esille. Jos katsotte Portti numero 1 tiloja, he ovat täysin maaperässä. Se on uskomatonta. JEESUKSEN Veren voima ja, kun Kaksi Mega Profeettaa kävelivät Kokoukseen sisälle, he iskeytyivät Kokoukseen, aivan kuten ydinpommi. He tekevät siis työtä 50 ramman parantuneen kanssa nyt, jäljittäen heidän Portti numero 1 nauhoituksia Kokouksessa Menengailla, kun he saapuivat sinne, ja he haluaisivat myös vastaanottaa, mitä vain nauhoituksia niistä rammoista myös Alttareilla ennen kuin he lähtivät tai jopa aikaisemmin heidän kotonaan, mitä vain nauhoituksia teillä on. 

Kun he tekevät näin, välittömästi, kun HERRA julisti Menengailla, kun HERRA julisti Menengailla, että monet teistä tulette löytämään, että olette parantuneet kotona, löydätte, että jotkut rammat pystyvät kävelemään kotona, niin nyt kokonaismäärä kahdeksan rampaa on kävellyt kotona. Kahdeksan täysin täysin rampaa. Viisi heistä nostettiin ylös seurakunnissa viime sunnuntaina. Kun heidät kannettiin seurakuntiin, niin he kävelivät ensimmäistä kertaa. 

On siis suuri Herätys. On meneillään oleva Parantumiskokous, joka jatkuu kieleni Sanoihin perustuen. HERRAN Sanat, jotka HERRA Puhui Kokouksessa, kun olimme lähtemässä. Kokonaismäärä kahdeksan täysin täysin rampaa, jotka HERRA oli näyttänyt minulle täällä, jotka eivät ollenkaan pystyneet nousemaan ylös. He olivat; jotkut heistä eivät pystyneet edes kääntymään. Kahdeksan heitä, kahdeksan uutta rampaa on kävellyt Menengain jälkeen, kävellen saapuessa. On ihmeellistä, sillä meillä on heidän Portti numero 1 nauhoituksensa Menengailla. Meillä on heidän Sairaiden Portti numero 1 nauhoituksensa nauhoitettuna Kokouksessa Menengailla Hänen Sanojensa mukaisesti, joka Puhuu kanssanne nyt, että kun he pääsevät kotiin, niin he tulevat nousemaan ylös ja kävelemään JEESUKSEN veren voimasta. 

Uudestaan siis, tuoreimmat uutiset tässä on, että kahdeksan lisää rampaa, kahdeksan uutta rampaa on kävellyt juuri nyt. Vastaanotamme heitä vielä, mutta tähän mennessä olemme vastaanottaneet kahdeksan uutta rampaa, jotka ovat kävelleet HERRAN Sanojen mukaisesti Kokouksen lopussa, sanoen, että: Kun pääsette kotiin joidenkin rampojenne kanssa, joidenkin sairaidenne, sokeiden, kuurojen, mykkien, niin löydätte, että he ovat parantuneet. Rammat pystyvät kävelemään, sokeat silmät ovat avautuneet, kuurot korvat ovat avautuneet. Kahdeksan rampaa. 

Tiedän, että tiimimme eivät ole vielä aloittaneet käsittelemään kuuroja ja sokeita. He ovat vieläkin rammoissa, mutta nopeasti, vain todella pikaisesti heillä on jo yhdeksän sokeaa, jotka pystyivät pääsemään Alttarille ja heillä on heidän Portti numero 1 nauhoituksensa. Näillä yhdeksällä sokealla parantuneella on heidän Portti numero 1 nauhoituksensa Menengai 4:sella. He eivät ole aloittaneet käsittelemään sokeita, mutta he ovat jo laittaneet sivuun, kun he ovat tällä matkalla, he kohtasivat yhdeksän sokeaa, joiden silmät avautuivat Menengailla ja heillä on Portti numero 1 nauhoitukset Menengailla. Todella suurta aikaa. He näkevät nyt, he näkevät, he opettelevat elämään näön kanssa. Todella todella väkevää aikaa, siunatut ihmiset, meneillään täällä. 
He eivät ole käsitelleet mielisairaita. Kuten olette tietoisia, monet mielisairaat parantuivat. He eivät ole myöskään käsitelleet vielä halvaantuneita. He eivät ole käsitelleet ontuvia jalkoja, jotka venytettiin. Monet ontuvat jalat venytettiin ja vahvistettiin ja joitakin kolumneja lisättiin. He eivät ole käsitelleet, he eivät ole käsitelleet kuuroja korvia, jotka poksahtivat auki. Uudestaan, he eivät ole käsitelleet selkäydinvammoja, jotka parantuivat, jotka pystyivät nousemaan ylös ja kävelemään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. 

Tämä on siis todella vakavaa. Rammat, jotka parantuivat Menengailla, jotka nostettiin ylös Menengailla JEESUKSEN Veren voimasta, kun HERRA toi minut tuohon Kokoukseen massiivisen voiman kanssa, ydinvoiman kaltaisen HERRAN Voitelun kanssa, niin he kävelevät nyt jopa vahvemmin kotona. Voitte siis kuvitella sen päivän, kun avaamme live lähetyksemme, lähetykset radio-asemalla, voitte kuvitella, kuinka paljon työtä tulee olemaan, kuinka suuri räjähdys. Herätyksen juhlinta tulee alkamaan tuoreeltaan, aivan kuten voitte kuvitella. Vain jotta voitte olla tietoisia, Parantumiskokous jatkuu. Parantumiset jatkuvat, ja uusia; kahdeksan uutta rampaa on kävellyt kotona. Kun he palasivat heidän kanssaan kotiin, he nousivat ylös ja alkoivat kävellä. Viisi heistä käveli seurakunnassa viime sunnuntaina, kun heidät kannettiin seurakuntaan. 

Tämä on siis kaikista historiallisin Herätys Raamatun historiassa, joka on meneillään. Jopa he, joiden lapset, joiden rammat eivät ole vielä parantuneet, niin kerroin teille, sanoin, että: Älkää huolehtiko, JEESUKSEN Veri virtaa yhä, ja HERRA on lähettänyt minut tänne, ja HERRA on Puhunut kanssamme ja antanut meille ohjeistuksen ja mandaatin puhua tämä teille, että: Hetki ennallistamiselle on nyt. Jos teidän rampanne eivät parantuneet, sokeanne, kuuronne, mykkänne, syöpänne, HIV:nne, leukemianne, eivät parantuneet Menengailla, niin Parantumiskokous jatkuu. 

Tiedän, että on suuri Parantumiskokous, joka on tulossa jälleen, noin kesä-, heinäkuun aikaan, joka on seuraavien kolmen, neljän kuukauden kuluttua. Seuraavan neljän kuukauden tai suunnilleen sen verran, kuluttua aloitamme valmistautumaan menemään takaisin Menengaille, mutta olen tietoinen, todella tietoinen, että tämä Parantumiskokous, jonka HERRA näyttää minulle täällä joka yö, ne rammat, jotka Hän tulee nostamaan, joita Hän on nostamassa kaikkialla halki maan, niin se jatkuu. Tämä Parantumiskokous jatkuu. Kahdeksan rampaa on nyt noussut ylös ja alkanut kävellä. He ovat kävelleet siitä saakka, kun Menengai 4 päättyi. 

Tämän tähden tämä on todella voimallista aikaa, siunatut ihmiset. Väkevää aikaa. He eivät ole käsitelleet sokeita, mutta jo matkalla, kun he siirtyvät rampojen lävitse, niin he ovat jo laittaneet sivuun yhdeksän sokeaa, joiden silmät avautuivat ja he tulivat Alttarille heidän Portti numero 1 nauhoitustensa kanssa Menengailla. Kuinka väkevä Herätys! 

Voitte siis kuvitella, että jossakin matkan varrella, kun olemme tyhjentyneet kaikista vieraistamme. Tiimimme Nairobissa ovat olleet todella kiireisiä siitä saakka, kun tulimme Menengailta, todella todella kiireisiä. Vanhempi Vara-Arkkipiispa kenraali-majuri Kyaka on isäntä, hän on Nairobissa täällä. Tämä on se, missä hotellit ovat, missä huoneistot ovat, joissa tämä mahtava seurakunnan johto kaikkialta maailmasta vuokraa huoneita, jossa he asuvat. He päättivät olla pidempään Herätyksen maassa. Todella voimallista. 

Suurin osa heistä, joka kerta, kun he tapaavat heidät, kun he menevät jokaiseen hotelleista, kun he pitävät yhteyttä heidän kanssaan, niin he sanovat, että tämä on vaikuttanut heihin ikuisesti, ja että he tulevat takaisin täydessä voimassa, jopa suuremmalla tavalla Kokoukseen kesäkuussa. He sanovat, että he tulevat nyt tuomaan seurakunnan jäseniä heidän kansakunnistaan, Pastoreita, Piispoja heidän kansakunnistaan. He tulevat nyt suurempaa Kokousta varten kesäkuussa, koska he sanovat, että he ovat nyt nähneet, he ovat nyt maistaneet. 

Tämä on siis sen kaltaista aikaa, kuin ei mikään muu, siunatut ihmiset. Vanhempi Vara-Arkkipiispa kenraali-majuri Kyaka on siis isännöinyt heitä Nairobissa eri hotelleissa ja huoneistoissa, mutta todistus siitä, mitä he ovat nähneet, on ihmeellinen. Kenia on siis todella siunattu, sillä he sanovat, että tämä on jättänyt pysyvän vaikutuksen heihin, muuttanut heidän palvelustyönsä ikuisesti. He menevät siis suuremmassa voimassa ja Tulessa kertomaan heidän kansakunnillensa, että on toivoa. HERRA on viimein lähettänyt meille toivon ennallistaen seurakunnan. HERRAN Kaksi Mega Profeetta ovat tulleet ja he ovat tulleet ennallistamaan JEESUKSEN Ristin ja Veren auktoriteetin. 

Tämä on siis väliaikaraportti, jonka halusin tuoda teille, siunatut ihmiset, ja sanoin, että kaikki tämä puhuttiin minulle JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Valtaistuinsalissa. Tänään paljastin hiukan pidemmin, josta pystyn ehkä jakamaan hieman tässä, että jälleen JUMALAN Valtaistuinsalissa, ISÄ JUMALAN seurusteleminen siellä on todella peljättävää. Kun Kirkkauden Kerubit ohittivat kultaisella kävelytiellä, kun astun jalallani kultaisen kävelytien kaistaleelle, niin he ohittavat Liitonarkin kanssa, kumartaen päänsä, pidellen siitä kiinni. Tämä on JUMALAN Liitonarkki Taivaan sisällä. Peljättävä, johon näin salaman iskevän kolme kertaa. 

Sitten ISÄ JUMALA ITSE, JUMALAN PILVI, IKIAIKAINEN, jonka näitte minun kutsuvan tulemaan vierailemaan maailmassa Kisumussa 22. joulukuuta vuonna 2019. JUMALAN Valtaistuinsalissa Taivaan sisällä Hän tulee nyt. JUMALAN PYHÄ HENKI on täällä, Hän pitelee olkapäästäni, pitelen Hänen olkapäästään. JUMALAN PYHÄN HENGEN Persoona. Sitten ISÄ JUMALA tulee Hänen PILVESSÄÄN ja Hän asettuu, whoooooh, ja Hän asettuu Armoistuimelle. Sitten ennen kuin Hän kutsuu minua menemään Armoistuimelle, niin tarkastan, nyt näen, että kultaisesta Armoistuimesta on tullut aivan kuin lasia ISÄN Kirkkauden tähden. Se loistaa nyt kuin hopea, kuin lasi, lasimeri, mutta ennen sitä sanoin, että PILVI nousi ilmaan todella nopeasti, todella todella nopeasti, ja Hän on todella valtavan suuri. 

Sitten ylhäällä siellä; monien monien vuosien ajan olen sanonut, että en voi jakaa. Ylhäällä siellä PILVI avautuu, ja olen sanonut monien vuosien ajan, että en voi jakaa sitä, mutta nyt tänään voin jakaa, koska olen jakanut jonkun kanssa tänään. Sitten ylhäällä siellä, kun Hän avaa PILVEN, sitten Hän näytti minulle Hänen Kasvonsa ja Hän Puhui kanssani kasvoista kasvoihin koko tästä Herätyksestä ja tästä Missiosta maailmaan, sekä koskien MESSIAAN tulemusta. 
Tämä on ensimmäinen kerta, kun jaan tämän. Sitten kasvoista kasvoihin, sen jälkeen kun Hän oli Puhunut; Hän Puhui kanssani myös kenestäkään, joka yrittäisi vastustaa tätä Missiota, oli se sitten ääneen tai millään muulla tavalla, että Hän tulisi varmistamaan, että he eivät pääse sisälle Taivaaseen. On siis muita asioita, joita emme voi jakaa tässä. 

Tämä on se toimeksiantava lauselma tuona päivänä JUMALAN Valtaistuinsalissa. Tänään olen jakanut sen. Sitten Hän avasi ylhäällä siellä. Olen aina sanonut, että PILVI avautui ylhäällä siellä. En pysty jakamaan sitä, mutta tänään olen jakanut. Sitten kasvoista kasvoihin Hän Puhui minulle Kasvokkain, ja Hän näytti minulle Kasvonsa. MESSIAS on tulossa. Tämä on suuri Herätys. Tämä on Lopunajan Herätys, joka tuo MESSIAAN. Voitte kuvitella, kun avaamme radio-aseman, että kuinka massiivinen tämä tulee olemaan. On juhlintoja halki kylien, mutta tämä on väliaikaraportti. MESSIAS on tulossa. Olkaa valmiina. Olkaa pyhät. Todah rabah. Kiitos. 

(Profetia 13.1.2022 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)   

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)