13.11.2018 PROFETIA - SYVEMPI ILMESTYS PERUN VIERAILUSTA - PROFEETTA DR. OWUOR

Halusin vain jakaa kuuntelijoillenne hiukan lisää niistä tapahtumista, jotka tapahtuivat Lima Perussa. Tuossa kaupungissa, tuossa mega mega mega kaupungissa, jolla ei ole loppua, Lima Perussa. Tämän valtavan ISÄ JUMALAN Vierailun paikassa, ISÄ JUMALAN Vierailun paikassa, joka tapahtui Lima Perussa. Nyt minulla oli tämä erityinen kokous erityisen ryhmän kanssa Piispoja. Voisin kutsua tätä Piispojen sisäkomiteaksi, jotka tapasivat täällä Nairobissa. Tämä oikeastaan oli tarkoitettu Piispoille, milloin tahansa pystymme tapaamaan ja sitten ne Kaksi HERRAN Profeettaa voisivat avata sen Piispoille, mutta nyt tämä on mahdollisuus tuoda tämä myös muille kuuntelijoille, jotta he voisivat ymmärtää ne suuremmat yksityiskohdat, joita on pidetty kulissien takana liittyen ISÄ JUMALAN suureen vierailuun, siihen mega mega suureen historialliseen vierailuun, joka tapahtui Lima Perussa, Lima Perussa.

Ensimmäisenä päivänä sitä kokousta, joka tapahtui Lima Perussa, silloin ISÄ JUMALA JEHOVA ELOHIM tulee puhumaan kanssani hotellihuoneessa Lima Perussa, lauantain Parantumiskokouksen jälkeen. Sitten Hän näyttää minulle sen valtavan suuren avautumisen, joka tapahtui Taivaassa, lauantaina ennen sunnuntaita. Ja se valtavan suuri Tuli, se valtavan suuri Tuli, jonka Kaksi HERRAN Profeettaa, se jonka Hän oli asettanut eteen, seisoi edessä ja se toinen seisoi taaempana. Edessä oleva kutsui Tulen Taivaasta. Ja ne suuret liekit, joilla on monia tulenkieliä, se on aivan, kuten näet ihmisten lentävän kuumailmapalloilla, samanlainen struktuuri, mutta nuo ovat liekkejä. Nuo ovat suuria liekkejä, jotka peittävät Taivaan sisäänkäynnin, jotka tulivat alas ja laskeutuivat kokoukseen. Tämä on se, mitä tapahtui lauantaina. Tästä syystä, kun näet sen nauhoituksen netissä, se joka on mennyt ympäri, Tulen liekki, joka tuli tulivanana aina Taivaasta saakka, auringon toiselta puolelta iskien aurinkoon, ja sitten iskien Profeettaan, joka oli etummaisena ja etsien Häntä. Voit katsoa sen videonauhoitukselta, se on dramaattisempi.

Kun Hän liikkui tähän suuntaan parantuneiden kanssa, kun joku oli parantunut tällä puolen ja kun Hän otti todistusta tällä puolen, näet liekin, kuin laseri, joka etsi Häntä. HERRA liikutti reaaliajassa Tulta tällä tavoin Häntä kohden ja kun Hän pysähtyy, HERRA osoittaa Hänen jalkoihinsa ja rintaansa ja jalkoihinsa. Näet, kuinka HERRA liikuttaa liekkiä. Hyvin dramaattista, hyvin voimallista, hyvin peljättävä ja hyvin hirvittävä vierailu ja tilanne, joka tapahtui Parantumiskokouksen ensimmäisenä päivänä kauniissa Lima Perun kaupungissa, Perun kauniissa kansakunnassa, siinä mega mega kaupungissa, jolla ei ole loppua. Se kaupunki, joka on hyvin hyvin hyvin suuri, Lima Peru. Tämä on se, mitä tapahtui lauantaina.

Se oli valtavan suuri Liekki. Profeetta, jonka HERRA laittoi etummaiseksi ja te kaikki tiedätte, kuka Hän on, kenet Hän työnsi etummaiseksi tuossa missiossa. Hän kutsui Tulen alas Taivaasta ja Tuli laskeutui Kokoukseen. HERRA näytti minulle tämän unessa ensimmäisen päivän jälkeen, lauantain jälkeen, kun olimme nyt menossa kohti 2. päivää, sunnuntaita. Tämä säde, tämä Tulen säde, tulivana, jonka näit tulevan läpi ja iskevän aurinkoon, tullen iskemään niihin Kahteen Valtavaan HERRAN Profeettaan. Tämä säde on hyvin suuri liekki. Se on valtavan suuri liekki, joka itseasiassa tuli Taivaan sisäänkäynniltä.

Ja sitten se keskustelu, joka sitä seurasi, kun HERRA Puhui nyt salatussa muodossa. Ja Hän Sanoi: "Näen kastetta ruoholla. Näen kastetta vihreällä ruoholla. Näen kastetta Lehdillä." Hän käytti sanaa, Lehdillä. "Näen kastetta Lehdillä." Tämä on keskustelu, joka tapahtui ISÄ JUMALAN Valtaistuinsalissa Taivaan sisällä, tuona yönä. Siksi näette, että kun Hän saapui Kokoukseen, sitten Hän Sanoi: "Näen kastetta Lehdillä." Ja Hän Sanoi: "HERRA, Sinä olet näyttänyt minulle kastetta Lehdillä." 

Tämä oli salattu keskustelu. Ja kun se oli tarkoitettu Piispoille Keniassa täällä, kun He lähettävät sen heille, kun He vapauttavat sen heille, mutta nyt me voimme Sanoa tämän, niin kuin HERRA on sallinut tehdä sen tällä tavoin, koko populaatiolle, koko maapallolle. Tämä on keskustelu, joka tapahtui ISÄ JUMALAN Valtaistuinsalissa Taivaan sisällä, paikassa, minne kaikki haluaisivat mennä, Taivaassa. 

Mutta nyt Kaikista Pyhimmässä, valtaistuinsalissa, kun Hän vei ne Kaksi Mahtavaa Profeettaa, ne Kaksi Ilmestyskirjan luvun 11 Päähenkilöä. Ja Hän, joka on edellä, adelante, Hän, joka on edellä, jonka Hän on laittanut edelle tuossa Missiossa. Sitten Hän toi Heidät, ja Hän oli etuasemassa. Sitten Hän vei ja näytti Heille Elämän Puun. Ja Hän poimi Elämän Puun Lehtiä. Ja kun He pitelivät niitä Lehtiä, niitä valtavia Elämän Lehtiä, Lehtiä Elämän Puusta, silloin sade laskeutui. Silloin Sade laskeutui niille Lehdille. Satoi niille Lehdille JUMALAN valtaistuinsalissa Taivaassa. 

Ja sitten Hän lähetti Heidät takaisin Kokoukseen tuona iltana siihen sunnuntain Grand Finaleen, siihen Mega Mega historialliseen Vierailuun, joka on ravistellut maailmaa ja nyt uudelleen mukauttanut aikaa kohti MESSIAAN tulemusta, uudelleen mukauttanut tapahtumia kohti KUNINKAAN tulemusta. Nopeuttanut ihmisten sydämiä. Ja tuonut todeksi tämän Taivaan ominaisuuden vanhurskaiden kotina. Sillä ihmiset ovat koskettaneet fyysisiä esineitä, konkreettisia asioita JUMALAN Valtaistuimelta. On toinen osa keskustelua, joka on vielä peitossa tällä hetkellä. 

Mutta tämä on se, mitä HERRA Puhui, rakkaat ihmiset. Tämä on se, mitä tapahtui siellä Kokouksen taustalla. HERRA Siunatkoon heitä, joilla on korvat kuulla. HERRA Siunatkoon heitä, jotka ovat kuunnelleet HERRAN Ääntä. MESSIAS on tulossa. Ja kaikki tämä koskee MESSIAAN tulemusta. MESSIAS on tulossa. Valmistakaa tie, rakkaat ihmiset. MESSIAS on tulossa. 

Sanansaattajat, jotka tekevät jotakin raskasta työtä seurakunnan ylöstempauksen jälkeen, ovat jo näyttämöllä. He ovat siellä tapahtumapaikassa, he ovat sotatantereella, tapahtumapaikassa. He ovat sen Mission aktiviteetin läheisyydessä, jota varten Heidät on lähetetty. MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset. On vieläkin niin paljon, mitä on piilossa, jonka vapautan teille, miten HERRA sallii. Mutta tämä on se, mitä tapahtui. Tämä on koko se asia, mitä tapahtui siellä. 

Joten te, jotka voitte mennä nettiin, tulette näkemään sen Liekin, joka tuli kuin säde. Hän etsii heidät, Hän etsii Hänet, jonka Hän asetti edelle. Hän etsii Häntä. Hän etsii Häntä. Ja sitten Hän loistaa, kun Hän seisoo, kun Hän kävelee parantuneen ihmisen kanssa täällä, niin Säde liikkuu, kun Hän kävelee toisen parantuneen ihmisen kanssa täällä, niin Säde liikkuu aivan kuin laaseri. Kun Hän pysähtyy, niin Hän loistaa Hänen jaloilleen. Sitten taas Hän loistaa Hänen rinnalleen, loistaa Hänen jaloilleen. Näette reaaliajassa JUMALAN liikuttavan Kirkkautta, JUMALAN liikuttavan Tulta, liikuttaen Taivaan Liekkiä, aivan kuin laaseri. Mennen reaaliajassa kameralle. Se on Ihme. Se on shokeeraava Ihme. 

Kaiken tämän pitäisi kertoa teille, että MESSIAS on tulossa ja aika on lopussa. Todah, todah rabah, todah Shalom, todah chaverim, todah Hashem, todah chaver sheli. Valmistakaa tie, rakkaat ihmiset. Erev tov.  

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia