12.3.2019 NÄKY KAHDESTA ÖLJYPUUSTA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA ELOHIM, Israelin Väkevä JUMALA on Puhunut kanssani tänä päivänä. Tämä on todella todella voimallinen keskustelu, joka tapahtui tänä yönä. Tänä yönä, joitakin tunteja kohti aamua, HERRA JEHOVA nosti minut ylös Taivaaseen. Hän, HERRA JEHOVA nosti minut ylös Taivaaseen. Hän siis nosti minut Hänen loisteliaaseen Taivaan Valtakuntaansa. Sitten Taivaasta käsin HERRA näytti minulle nyt niiden Kahden Profeetan Palvelustyön Ilmestyskirjan luvusta 11.

 

Taivaasta käsin pystyin näkemään; sitten näin todella valtavan Kokouksen, todella shokeeraavan Kokouksen, todella todella valtavan Kokouksen. Pystyin näkemään sen Taivaasta, Hän laittoi minut näkemään sen nyt yläpuolelta käsin. Sitten näin, kuinka siellä oli suuri Kokous, valtavan suuri Kokous, mammuttikokous. En tiedä, mikä Kokous tämä on, vai onko se osa kaikkia Kokouksia, mutta tuossa Kokouksessa, joka näytti ennemminkin Kisumulta, näin silloin ne Kaksi Öljypuuta. Näin heidän nousevan ylös korkealle kuin torni suoraan maan maaperästä, he menivät hyvin hyvin korkealle ylös; Kaksi vihreää Öljypuuta vierekkäin; yksi oikealla, yksi vasemmalla seisten kaiken maan HERRAN edessä.

 

Tämä on todella vakava keskustelu, koskien sitä aikaa ja aikakautta, jossa me olemme. Tämä on todella todella vakava keskustelu, koskien seurakunnan ikuisuutta. Se on vakava keskustelu, koskien historian päätöstä, koskien JUMALAN loisteliaan kirkasta Valtakuntaa, jonne te kaikki valmistaudutte menemään. Tulen takaisin luoksenne ja tulen avaamaan, koskien tätä todella todella peljättävää keskustelua. Näin ne Kaksi Öljypuuta; todella valtavan suuria ja lujia ja vahvoja maailmasta käsin, noussen ylös korkealle kuin torni, todella korkealle Taivaaseen, seisten kaiken maan HERRAN edessä. Luen Sakarjan kirjan luvusta 4. Sakarja luku 4, luen jakeesta 14, jopa luvut 13-14, Hän Sanoo:

 

"Niin hän sanoi minulle näin: "Etkö tiedä, mitä ne ovat?" Minä vastasin: "En, Herra". Hän sanoi: "Nämä ovat ne molemmat öljyllä voidellut, jotka seisovat kaiken maan Herran edessä"."

 

Toisin sanoen, Profeetat Ilmestyskirjan luvusta 11, he, jotka tulevat taistelemaan väärää profeettaa ja antikristusta vastaan, jotka ovat tulossa kulman takana täällä. Joten he ovat he, jotka tulevat valmistamaan tien MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten, ja suojaavat seurakunnan sen sisällepääsyyn, turvalliseen sisällepääsyyn. He suojaavat seurakunnan ulospääsyn loisteliaan kirkkaaseen ikuiseen JUMALAN Valtakuntaan. Voitte nähdä, että he saavat voimansa HERRAN Voitelusta, PYHÄN HENGEN Voitelusta. Öljypuut itse ovat Oliiviöljyn lähde. Joten tämä on ISÄ JUMALAN itsensä voima, joka voimaannuttaa heidät.

 

Tämä puhuu niin paljon MESSIAAN tulemuksesta, ja kuinka kello Taivaassa on tikittänyt. HERRA Siunatkoon teitä. Tulen takaisin luoksenne suuremmissa yksityiskohdissa ja tulen avaamaan suuremmin näistä Kahdesta Öljypuusta, jotka HERRA on näyttänyt minulle tänään jälleen, Seisten todella korkealla, nousten todella korkealle kuin torni maaperästä. Todella vahvoja todella väkeviä, ylempänä kaikkia; he olivat kaikkia rakennuksia ylempänä, kaikkia ihmisiä ylempänä, kaikkea ylempänä maailmassa, ja he nousivat todella korkealle kohti Taivasta. Muistattehan jälleen 20. ja 25. helmikuuta 2018, kun HERRA näytti minulle Kaksi samaa Öljypuuta, kun seisoin siellä, ja se toinen Profeetta seisoi vasemmalla puolellani. Sitten HERRA oli edessämme ja silloin yhtäkkiä Kaksi Mega Öljypuuta kasvoi meistä kummastakin ja ojentautui koko matkan ylös Taivaaseen.

 

Tämä on siis todella shokeeraavaa aikaa, todella peljättävää aikaa. Ainoa asia, josta teidän tulee pysyä erossa, on mustamaalaus. Pysykää poissa mustamaalauksesta. Siitä asiasta HERRA on Sanonut minulle, että kukaan mustamaalaaja ei tule pääsemään sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Varmistakaa, että puhdistatte itsenne siitä teosta. Olkaa pyhät ja vastaanottakaa JEESUS. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Tehkää parannus. Kääntykää pois synnistä. Eläkää pyhää kristillistä elämää. Muistattehan sen Vierailun, kuinka Hän näytti minulle seurakunnan olleen kokonaan otettu pois, ja mustamaalaajat kaikki jäivät jälkeen.

 

Joten varmistakaa, että vastaanotatte JEESUKSEN KRISTUKSEN täyden upotuskasteen kautta, ja vastaanotatte PYHÄN HENGEN, ja elätte pyhää kristillistä elämää ja hylkäätte synnin, että omaatte nollatoleranssin seksuaalisynnille, sille seksuaalisynnille, jonka näette tuhoavan tämän sukupolven. Seksuaalinen himo, leikatkaa se pois! Seksuaalisynti, leikatkaa se pois! Jos voitte leikata pois seksuaalisynnin, niin voitte leikata pois kaikki muut synnit; eksytyksen, valheet, perversiot, kaikki nämä synnit leikkaatte silloin pois. Pysykää erossa seksuaalisynnistä ja olkaa aidosti ja kunnolla uudestisyntyneitä. Sillä vain he, jotka ovat aidosti ja kunnolla uudestisyntyneitä, olen nähnyt heidän menevän sisälle loisteliaaseen ikuiseen JUMALAN Valtakuntaan.

 

MESSIAS on tulossa. Valmistakaa HERRALLE Tie. Todah chaverim, todah todah, todah Shalom. Tämä on hän, josta kirjoitettiin, että noina päivinä tulen lähettämään teille Peljättävän Profeetta Elian, mutta muistakaa Mooseksen laki, jonka annoin hänelle Hoorebilla. Kiitos. HERRA Siunatkoon teitä.

 

(Profeetta Dr. Owuor. 3.12.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia