12.1.2019 TIIVISTELMÄ HERRAN SANOMASTA SEURAKUNNAN JOHDOLLE NAKURUSSA: PAKANAHERÄTYS

HERRAN Väkevimmät Profeetat soittivat livenä Jeesus on Herra -radioon lauantaina 12. tammikuuta ja puhuivat valtavan suurelle seurakunnan kokoontumiselle Nakurun pääalttarilla, johon oli kokoontuneena tämän HERRAN Palvelustyön seurakunnan johto, vanhemmat piispat, vanhemmat pastorit, sekä aluevalvojia. He siunasivat heitä valtavilla HERRAN ikuisuuden siunauksilla ja puhuivat heille. Tässä alla on tiivistelmä tuosta opetuksesta:

"Olemme juuri tulleet tästä historiallisesta monumentaalisesta HERRAN JAHVEN Vierailusta, joka on juuri tapahtunut Nakurun Menegaissa. Jokainen sana täyttyi sanatarkasti, jonka HERRA Puhui, ne JUMALAN lupaukset, lupaukset vierailuista, jälkimmäisestä Kirkkaudesta, JAHVEN jälkimmäisestä vierailusta, kun ISÄ JUMALA itse lupasi, että Hän tulisi itse alas vierailemaan tuossa kokouksessa parantaen ihmisiään, siunaten ihmisiään ja tuoden hyvin valtavan keskustelun liittyen MESSIAAN Tulemukseen. Se on hyvin shokeeraavaa, että tämä luvattu monumentaalinen vierailu täyttyi Nakurun Menegaissa, josta puhuin ennalta yhteensä 17 profetian kautta.

Tämä on shokeeraavaa aikaa seurakunnan historiassa. Kuinka monumentaalista aikaa ja ihmeellistä aikaa, rakastettavaa aikaa, upeaa aikaa olla uudestisyntynyt kristitty ja HERRAN Huoneessa. Näin sen tärkeäksi ja sopivaksi soittaa ja puhua teille nyt, sillä te näitte mitä tapahtui Nakurussa Menengaissa. Nämä ovat käsittämättömiä asioita. HERRA on tullut täysin kiistattomasti ja päivänselvästi julistamaan tälle sukupolvelle, että kyllä totisesti, aivan kuten ne Kaksi ovat kävelleet täällä ja julistaneet, niin MESSIAS on tulossa!

Kenia on ainoa kansakunta, joka on tietoisesti alkanut valmistamaan tietä MESSIAAN loisteliaalle tulemukselle jatkuvasti ja päivittäin. Halusin muistuttaa teitä, että Taivas katsoo ja odottaa. Te olette todistaneet Raamatun Sanojen lupauksia, mitä HERRA kuvaili Raamatussa. Olette niiden ihmeiden ja merkkien todistajia, jotka luvattiin kauan aikaa sitten. Näitte, kuinka ne Kaksi Profeettaa kävelivät Nakurun Menengaihin. Aurinkoa käskettiin taputtamaan Heille. Kun katsot sitä videoklippiä, näet että aurinko taputti sarjoina, ’pa pa pa pa’ loppu. ’pa pa pa pa’ loppu. Ihmeellistä, ihmeellistä, ihmeellistä!

Joten nämä ovat ne Kaksi Valtavaa HERRAN Profeettaa, Taivaan Sanansaattajaa, vanhurskauden Enkeliä, jotka puhuvat ikuisuuden siunauksia elämäänne. Kenia on esimerkki, jota kansakunnat katsovat. Joten Kenia, kun kannatte tätä, niin pitäkää huolta, että kannatte tätä kunnialla. Kansakunnat odottavat ammentaakseen tästä Tulesta. Siksi näette, että nyt Kiina on HERRAN Huoneessa, Hongkong, Singapore, Malesia, Yhdysvallat, Eurooppa, Etelä-Afrikka, joka paikka, Nigeria, kaikki ovat mukana, Uganda, Tansania. Kaikki ovat tulleet todistamaan tätä Tulta, jonka JUMALA on sytyttänyt seurakunnassa.

Haluan mustuttaa teitä, että se ei ole oikeus. Tämän tulisi saada teidät nyt nöyräksi, että olette valittuja. JUMALA on valinnut tämän sukupolven. JUMALA on valinnut tämän pakanasukupolven tässä hetkessä tuodakseen Herätyksen ennen sitä aikaa, kun nämä Kaksi Profeettaa tulevat ottamaan osaa siihen valtavaan kampanjaan, Israelin monumentaalisen suureen vapauttamisen missioon. Tämä kaikki tapahtuu juuri ennen ylöstempausta, jotta voisitte ymmärtää, että tämä on nyt teidän hetkenne. Luetaan Matteuksen evankeliumi 15:1-9.

1 Silloin tuli fariseuksia ja kirjanoppineita Jerusalemista Jeesuksen luo, ja he sanoivat: 2 "Miksi sinun opetuslapsesi rikkovat vanhinten perinnäissääntöä? 3 Mutta hän vastasi ja sanoi heille: "Miksi te itse rikotte Jumalan käskyn perinnäissääntönne tähden?

Jotkut Raamatunversiot sanovat, että miksi sivuutatte ja jätätte huomioimatta Jumalan Sanan perinteidenne ja traditioidenne tähden? Jakeessa 6, Hän toistaa tämän.

6 Ja niin te olette tehneet Jumalan sanan tyhjäksi perinnäissääntönne tähden.

Jakeessa 7 Hän kutsuu heitä tekopyhiksi!

7 Te ulkokullatut, oikein teistä Esaias ennusti, sanoen: 8 'Tämä kansa kunnioittaa minua huulillaan, mutta heidän sydämensä on minusta kaukana, 9 mutta turhaan he palvelevat minua opettaen oppeja, jotka ovat ihmiskäskyjä'." (Matteus 15)

Joten näette rakkaat ihmiset, että on vakava vastakkainasettelu, kiista ja väittely. Mitä tarkoitan tällä? Sanon, että jos katsot JEESUKSEN KRISTUKSEN Palvelustyön asettelua, sitä alkuperäistä suunnitelmaa Hänen Palvelustyölleen, josta Profeetta Jesaja ennalta puhui ja käski, kuinka MESSIAS tulisi palvelemaan. Hän käski ja lokalisoi paikan, missä MESSIAS tulisi suorittamaan Palvelustyötään. Hän sanoi, että jopa pakanoiden Galileaan valkeus on tullut, aamunsarastus on tullut kansalle, joka asuu kuoleman varjon laaksossa.

Voit kuvitella JUMALAN Valkeuden ja kuinka kuolema seisoo siellä JUMALAN Valkeuden ja Galilean ihmisten välissä. Kuoleman varjo on heidän yllään. Tarkoittaen, että heidän ja JUMALAN välillä on nyt kuolema. Profeetta Jesaja oli jo käskenyt, ohjannut ja antanut toimeksi sen, kuinka MESSIAS ilmestyisi maisemiin ja missä Hän tulisi palvelemaan. Hän käski, ohjasi ja lokalisoi MESSIAAN palvelustyön Israelin ja pakanoiden Galilean ympärille, niiden ihmisten, jotka asuivat kuoleman varjon laaksossa. Muistakaa, että MESSIAS ON JEESUS NASARETILAINEN, mutta Nasaret oli niin vihamielinen, että Hän juoksi pois Galileaan, jota kutsut Galileaksi tai jos olet Israelissa kutsut sitä Genesaretiksi (Kinneret). Tämän jälkeen Hän meni Kapernaumiin, ja siitä tuli JEESUKSEN kaupunki. Kapernaumista tuli JEESUKSEN kaupunki, HERRAN kyläkaupunki. Hän siis eli Kapernaumissa ja Hän eli heprealaisten ja juutalaisten ihmisten kanssa.

Kuitenkin Hänen alkaessaan tehdä Palvelustyötään heidän keskellään, ihmeitä ja kaikkea muuta, niin kiista seurasi ja kehittyi. Oli konfliktin alku, ristiriita. Ja siksi näet nyt fariseukset ja saddukeukset lähettävän erityisen edustuston halveksimaan, kyseenalaistamaan Häntä kysyen, "miksi teet näin? tullen rikkomaan lakejamme, traditioitamme, ja nimeä vain." Ja sitten Hän Sanoo, "Mutta te rikotte JUMALAN lain, JUMALAN käskyn ja teette mitättömäksi Hänet, joka seisoo edessänne tänään. Te roskaatte Hänet teidän perinteidenne ja traditioidenne tähden. Hän Sanoo tämän jakeessa 6. Ja sitten Hän Sanoo, että Jesaja oli oikeassa, kun hän sanoi, että nämä ihmiset kunnioittavat minua huulillaan, mutta heidän sydämensä ovat kaukana JEHOVASTA, ne ovat kaukana HERRASTA. Kaukana HERRASTA, ne ovat kaukana Minusta.

Joten näet, kuinka heprealaiset ihmiset kieltäytyivät tunnistamasta JEESUSTA. He kieltäytyivät kutsumasta Häntä HERRAKSI. He kieltäytyivät tunnistamasta Häntä siinä kuninkaallisessa heprealaisten ihmisten linjassa. Ja silti tämä oli Hän! He eivät pystyneet paikantamaan Häntä kuninkaallisuudessaan. He hylkäsivät MESSIAAN. Ristiriita, kiista, kyseenalaistaminen seurasi, ja kaikkea sellaista. Jakeessa 21 Hän Sanoo:

21 Ja Jeesus lähti sieltä ja vetäytyi Tyyron ja Siidonin tienoille. 22 Ja katso, kanaanilainen vaimo tuli niiltä seuduilta ja huusi sanoen: "Herra, Daavidin poika, armahda minua. Riivaaja vaivaa kauheasti minun tytärtäni."

Katsokaa tätä skenaariota tässä, jonka HERRA asetti Raamatussa. Kun luet lisää, kuulet HERRAN Sanovan, ei, minut oli lähetetty ainoastaan Israelin kadonneiden lammasten tykö! Minut oli lähetetty Israelin kadonneiden lammasten tykö! Jakeessa 24, Hän vastasi ja sanoi: "Minua ei ole lähetetty muitten kuin Israelin huoneen kadonneitten lammasten tykö". Vain ja ainoastaan.

Mutta Israel kieltäytyy tunnistamasta MESSIASTA. Ne ihmeteot ovat tapahtumassa Kapernaumissa, ne väkevät teot, Hänen väkevimmät tekonsa tapahtuvat Kapernaumissa. Ja sitten on konflikti. He lähettävät delegaation kyseenalaistamaan Häntä, taistelemaan Häntä vastaan, tuomaan ristiriidan Häntä vastaan, kiistämään Hänet. Ja sitten katsokaa, mitä tapahtuu. JEESUS jättää sen paikan, mihin Hänet lähetettiin. Jopa Jesaja oli paikallistanut käskystä ja Profetiasta JUMALAN Valtaistuimelta, että MESSIAS tulisi tekemään Hänen Palvelustyönsä tiukasti siellä heprealaisten ihmisten keskellä.

Ja sitten nyt sen konfliktin, hylkäämisen ja epäonnistumisen seurauksena tunnistaa Häntä, katsokaa, mitä tapahtuu jakeessa 21. Teidän tulisi juhlia jaetta 21 ja sanoa, että jakeesta 21 tulee esille rakkaus pakanoita kohtaan. Sillä jakeessa 21 Hän Sanoo:

21 Ja Jeesus lähti pois sieltä ja vetäytyi

Näette, lähti pois sieltä ja vetäytyi. Kun luette toista Raamatun -käännöstä, jae 21 sanoo, Hän Sanoo:

21 Ja Jeesus lähti sieltä ja poistui sieltä

Hän käyttää Sanoja, lähteä sieltä paikasta, poistua sieltä paikasta, vetäytyä sieltä. MESSIAS päättää nyt mennä Tyyroon ja Sidoniin pakanakaupunkeihin, pakanakansakuntiin, missä oli noituutta, lapsiuhrausta ja ihmisuhrausta ja saatananpalvontaa, ihmisiä, jotka eivät tunteneet JUMALAA. Ja Hän Sanoo jakeessa 21:

21 Ja Jeesus lähti sieltä ja vetäytyi Tyyron ja Siidonin tienoille.

Nyt Hän vetäytyy pois heprealaisten ihmisten luota, joita varten Hänet lähetettiin sen epäonnistumisen tähden tunnistaa Hänet. Ja Hän menee niihin pakanakaupunkeihin, ateistien luo, pakanoiden luo, heidän luokseen, joita ei oltu kasvatettu synagogassa. Hän menee nyt heidän luokseen, niin katsokaa, mitä siellä tapahtuu. Kanaanilaisnainen sieltä lähettyviltä juoksee Hänen luokseen ja sanoo: "HERRA, Daavidin Poika." Hän kutsui Häntä HERRAKSI, kun heprealaiset ihmiset eivät pystyneet kutsumaan Häntä siksi. Pakana pystyy katsomaan JEESUSTA ja kustumaan Häntä HERRAKSI, mutta ne heprealaiset ihmiset, joiden kanssaan Hän kamppaili yrittäessään saada heitä kutsumaan Häntä HERRAKSI, he kieltäytyivät.

Ja nyt pakananainen, kanaanilaisnainen, ateistinainen, kun hän katsoi Häntä, hän identifioi Hänet ja sanoi: HERRA! Ja sitten hän asettaa Hänet virheettömästi Israelin kuninkaallisten sukulinjaan ja sanoo: Daavidin Poika! Tarkoittaen, että hän oli varma, että tämä oli MESSIAS, joka tulee hallitsemaan Hänen isänsä Daavidin valtaistuimella iankaikkisesta iankaikkiseen. Kuinka shokeeraavaa! Kanaanilaisnainen, pakana - nyt kun heprealaiset ihmiset, joiden luokse Hänet lähetettiin, hylkäsivät Hänet täysin, kokonaan - mutta tämä nainen sanoo: "HERRA, Daavidin Poika, armahda minua." Hän pystyy identifioimaan MESSIAAN virheettömästi ja puhuttelemaan Häntä HERRANAAN ja tietämään, että Hän tulee hallitsemaan Daavidin valtaistuimella iankaikkisesta iankaikkiseen.

Sitten Hän lähti heidän luotaan ja toi Herätyksen teille ja tämä on se pakanaseurakunta. Ja on määrätty nyt, että Hän, joka puhuu kanssanne, tulee mennä Israeliin ylöstempauksen jälkeen. Israelin tulee mennä läpi Suuri ahdistus. Ja tämä nainen, hän on todella hämmästyttävä, hän kutsuu Häntä, HERRA, hän puhuttelee Häntä, HERRAKSI ja Daavidin Pojaksi. Ja sitten hän tulee JEESUKSEN luo ja pyytää, HERRA, armahda minua. Hän pyytää Häntä antamaan hänelle, mitä Hänen olisi kuulunut antaa heille. Hän antoi teille armon. Matteus 15:21.

Se alkuperäinen suunnitelma olisi ollut tuoda herätys heprealaisseurakuntaan, ja sitten se olisi levinnyt juutalaisilta ja Israelista maailman ääriin saakka, mutta koska he kyseenalaistivat Hänet ja kieltäytyivät, niin nyt Matteus 15:21, Hän Sanoo, ”lähtien sieltä paikasta, vetäytyen sieltä paikasta ja Hän tuli teidän luoksenne.” Nyt Hän siirtää Israelin pelastuksen Suuren ahdistuksen jälkeiseen aikaan, ylöstempauksen jälkeiseen aikaan.

Tämä on armoa. Tämä nainen todella tiesi, kuinka identifioida Hänet, Hän sanoo, HERRA, Daavidin Poika, kuulut Daavidin sukujuureen, tämä on Daavidin suurempi Poika, tämä on MESSIAS, MESSIAS tulisi olemaan Daavidin Poika. Hänen Valtaistuimensa on iankaikkinen. Hän tulee istumaan Daavidin valtaistuimella. Hän pyysi sitä, mitä JEESUS tuli antamaan maailmalle, sen mitä Hän voi antaa heille. Hän sanoi, HERRA, armahda minua. Hän pyysi sitä, mitä JEESUKSELLA on ylenpalttisesti. Israel ei ollut pystynyt siihen.

Rakkaat ihmiset, kiitos HERRALLE armosta, kiitos HERRALLE armosta jakeessa 21. Kiitos HERRALLE, että istutte siellä JUMALAN armon alla Nakurun pääalttarilla. Nauttikaa. Tämä on suurinta aikaa. Halusin vain Siunata teitä, sillä tämä on se suurin vierailu. Tämä ei tapahdu missään muualla. Se ei tapahdu missään muussa kansakunnassa maailmassa, jonka JAHVE on luonut. Vain täällä. Vain Nakurussa Menengai II:ssa. Joten haluan teidän tänään juhlivan. MESSIAS on tulossa. Olkaa pyhät, rakkaat ihmiset. Olkaa vanhurskaat ja olkaa valmiit."

(Profeetta Dr. Owuor. 12.1.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia