11.7.2021 PROFETIA RAMMASTA, JOKA KÄVELEE & HENKILÖSTÄ, JOKA ON EKSYTTÄNYT KANSAKUNTIA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänä iltapäivänä, tänä iltapäivänä HERRA Puhui kanssani todella todella väkevästi ja on rampa, joka tulee kävelemään. On rampa, joka tulee kävelemään, joka tarkoittaa, että HERRA on ryhtynyt nostamaan ylös rampoja kaikkialla halki tämän maan ja myös halki maapallon, heille, jotka ovat kuulolla, heille, jotka allekirjoittavat HERRAN Äänen, he tulevat ottamaan hyödyt ja voitot HERRAN tottelemisesta, mutta tänään iltapäivällä HERRA toi minulle ramman, ja tämä rampa nousi ylös ja alkoi kävellä. Kun Hän toi ramman ja rampa saavutti läsnäoloni, niin rampa nousi ylös ja alkoi kävellä. Sitten HERRA näytti minulle valtavan parantumisten Herätyksen, joka tulee tapahtumaan tässä maassa.

Kun tämä rampa nousi ylös ja alkoi kävellä, muistan, että se oli todella suuri ihme tässä unessa, kun HERRA toi tämän ramman läsnäolooni ja sitten tämä rampa nousi ylös ja alkoi kävellä. Silloin HERRA Sanoi: "Katso, olet parantanut tämän ramman". Silloin menin maahan makaamaan vatsalleni, vatsalleni ja ojensin käteni eteenpäin tällä tavoin, kun näin, kuinka hirvittävä rampuus oli ja sen tosiasian tähden, että nyt JUMALA on ennalleen asettanut tämän ramman ja rampa kävelee. Sitten minulla oli myös keskustelu unessa ramman kanssa, ja rampa sanoi minulle: "Katso, myös pallea". 

HERRA laittoi siis minut näkemään tuolle puolen, näkemään ramman lävitse HERRAN silmin, sillä tavoin, tiedättehän, kuin näen ihmisten läpi, pystyn näkemään ihmisten läpi. Normaalisti, näen ihmisten läpi, joten unessa näen läpi, näin ramman lävitse, joten jopa pallean, jonka HERRA on korjannut, kylkiluut, joten hän pystyy nyt hengittämään hyvin. Se on ihmeellistä, sillä se, mitä HERRA teki, oli todella tyrmistyttävä ihme. Hän loi nyt uuden pallean ja laajensi sen, joten tällä rammalla tuo pallea on nyt pidempi, hän pystyy hengittämään paremmin kuin kukaan ihminen, joka on luotu, hengittämisen taso muuttui. 

Tuo rampuus oli niin hirvittävää, että se vaikutti luiden muodostumiseen ja jopa hengittämiseen, mutta sitten, kun HERRA toi nyt tämän ramman unessa tänä iltapäivänä, HERRA toi tämän ramman läsnäolooni, sitten rampa nousi ylös ja alkoi kävellä, mutta ramman hirvittävän tilan tähden, sen kuinka surullinen, kuinka surkea ramman tila oli, silloin HERRA Sanoi: "Katso, olet parantanut tämän ramman". Silloin menin suoraan alas vatsalleni ja käteni oli ojennetut eteenpäin, sillä kun näin ramman nyt kävelevän, se oli todella tyrmistyttävä näky katsella. 

Sitten sen jälkeen katsoin lävitse, tiedättehän, pystyn näkemään ihmisten lävitse. Kun ihmiset tulvat luokseni, pystyn näkemään heidän keuhkonsa, heidän sydämensä, pystyn näkemään heidän lävitseen, ja jopa kun olen lähetyksessä, pystyn näkemään ihmisiä halki maapallon, joten samalla tavoin pystyin näkemään ramman lävitse. Näin ramman läpi, ja näin, kuinka pallea, pallea oli laajennettu tuossa parantumisessa, joten rampa pystyi hengittämään paremmin kuin normaali ihminen. Pallea laajennettiin, joten rampa pystyi hengittämään paremmin, jopa ne luut, ja HERRA näytti minulle jopa ne eri laajennukset, on suurempia yksityiskohtia, pystyn näkemään, joten pystyin näkemään lävitse tämän ramman sisäelimiin, sillä tavoin kuin näen normaalisti ihmisten lävitse, kun he tulevat.

On siis ihmeellistä! On ihmeellistä, että HERRA on avannut suuren Herätyksen ja HERRA on nyt ryhtynyt vakiinnuttamaan Hänet, joka Puhuu kanssanne, maailman kansakuntien silmien edessä. 

Tämä tulee sen kaltaisena aikana, jolloin voin nyt paljastaa tämän, kun joku yritti, joku joka yritti jäljitellä Häntä, joka Puhuu kanssanne. On joku, joka yritti jäljitellä Häntä, joka Puhuu kanssanne, ja yrittäen jopa varastaa profetioita siellä täällä, Häneltä, joka Puhuu kanssanne. Muistan tuossa unessa, kuinka HERRA nyt vie minut eräänä päivänä kohtaamaan heidät ja tuo ihminen halusi koskettaa vaatettani, hän sanoi, 'haluan koskettaa vaatettasi, ottaakseni Voitelun ja anna minulle hiukan Voitelua, lisää minuun Voitelua, anna minulle osa tuota Voitelua. Anna minulle jotakin sinulta. Anna minulle hiukan Voitelua'. Nämä ovat valheellisia ihmisiä. 

Tuossa unessa siis muistan, että se syy, miksi sanon tämän on, koska HERRA näyttää tulevan esille koko voimalla, sillä, muistakaa, Hän, joka Puhuu kanssanne, on juuri käskenyt Taivasta avautumaan, ja se on todella peljättävä näky katsella tämän sukupolven silmien edessä, ja sataa valtavasti, vuodenaika on muuttunut. Maanviljelijät ovat leikanneet pois kaiken sadon, joka oli kuollut, he ovat istuttaneet ja on rankkasade, valtava Sade, vuodenajan Sade, ja Hän, joka Puhuu kanssanne, on myös käskenyt, että tulee olemaan kaksi vuodenaikaa. Tulee siis olemaan puskurisadonkorjuu kaksi kertaa. Kaksinkertainen osuus. 

Samaan aikaan HERRA käyttää Häntä, joka Puhuu kanssanne, nostamaan rampoja, joten jaan tämän kanssanne, jotta voitte ymmärtää, että HERRA on kaasuttanut eteenpäin täysillä, paljastaakseen Hänet, joka Puhuu kanssanne, sen hyvän puolen ja peljättävän puolen. Hyvin pian jotakin valtavaa tulee tapahtumaan maailmalle. Sitten se, mitä tapahtui, on tämä. Ennen kuin HERRA käyttää Häntä, joka Puhuu kanssanne, tekemään valtavan asia maailmassa, shokeeraten maailmaa, niin antakaahan kun jaan tämän kanssanne, että jokin aika takaperin on valheellinen ihminen, joka on yrittänyt teeskennellä, että hän olisi muka, Hän, joka Puhuu kanssanne, mutta he eivät ole käskeneet Taivasta; hän ei pysty, hänellä ei ole mitään auktoriteettia. Valheellinen ihminen on väittänyt, että hän olisi muka tämä Profeetta, joka Puhuu kanssanne, tiedättehän, kertoen maailmalle, ja kaikkea sellaista, tiedättehän, pitkän aikaa. 

Tuossa unessa, HERRA laittaa minut uneen ja hän tulee ja sanoo, että hän haluaa koskettaa vaatettani, varastaakseen hiukan Voitelua. Ihmettelen siis, että onko HERRA muka unessa? Kuinka voit varastaa HERRAN Voitelun? 'Haluan koskettaa vaatetta'. Luulen, että tämä tarkoittaa, että hän etsi yhtä vaatteistani. Tämä on yksi syy, miksi päätimme Missiomme ulkomailla. Päätimme Missiomme ulkomailla jopa ennen kuin koronavirus tuli, sillä HERRA oli esitellyt tämän valtavan pahuuden ja jumalattomuuden, että he etsivät tapoja varastaa yhden vaatteista hotellihuoneesta. HERRA siis esittelee tuon valheellisen ihmisen, sanoen, 'haluan koskettaa vaatettasi, haluan, anna minulle hiukan Voitelua'. Sitten Sanoin hänelle, aivan kuten HERRA Sanoo: "Kerro hänelle, että jos hän koskettaa vaatettasi, hän tulee kuolemaan. Jos hän koskettaa vaatettasi, hän tulee kuolemaan." Tämä on siis se, mitä sanoin hänelle tuossa unessa. Sitten yhtenä hetkenä hän otti keihään ja yritti heittää keihään, mutta se ohitti melkein kilometrin päässä, ohittaen, hän ei pystynyt. Sitten tuona hetkenä HERRA löi häntä. HERRA löi hänet maahan. 

Tämä on siis todella vakavaa aikaa, tämä on todella peljättävää aikaa. Kaikki nämä rammat, joiden näette kävelevän ja Taivaan käskeminen, jonka näette avautuneen, on tarkoitus aiheuttaa pelkoa, jotta voitte pelätä HERRAN Palvelijoita. Ette voi samankaltaistaa itseänne Heidän kanssaan. Ette voi yrittää. Näette jopa Heidän muodostelmansa, kun Heitä on Kaksi, He taistelevat. Joskus ihmiset näkevät Kahden operoivan yhdessä. Se on todella peljättävä näky. Ihmiset ovat kauhuissaan, kun he näkevät sen. He käskevät Taivasta ja he kävelevät liian lähellä ISÄ JUMALAN kanssa. Tämän on tarkoitus saada teidät kunnioittamaan Heitä syvästi. 

Sanoma on todella selvä. HERRA pyytää, että kansakunnat kunnioittavat Heitä. Katsokaa, kuinka he ovat tuhonneet maailmaa koronaviruksen kanssa, ja tulossa pian, he tulevat tuomaan maapallon vatsalleen, hyvin pian. Tämän on siis tarkoitus; nämä eivät ole elokuvia, käskeä Taivasta avautumaan ja välittömästi alkaen näkemään näyn, kuinka ihmiset juoksevat, Sade on tullut. Jopa nähdä ne näyn livenä, käskien Taivasta avautumaan livenä kameroiden edessä, kansakuntien edessä, ja vastaanottaen näyn Taivaan avautumisesta siinä hetkessä, ja sitten sataa kaikkialla jopa tähän päivään saakka. Näiden on tarkoitus saada teidät pelkäämään Häntä, joka Puhuu kanssanne, ja kunnioittamaan Heitä. 

HERRAN Sanoma on todella selvä. HERRA Sanoo, että He eivät ole kuin te. He ovat erityisiä Lähettiläitä lähetetty auttamaan teitä, navigoimaan ja valmistamaan teidät MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten, joka vain Heille on annettu, julistamaan sitä maailmanlaajuisesti. Halusin siis vain lisätä sinne sisälle, että se on myös peljättävää. Näette Taivaan avautuvan ja rampojen, tiedättehän, nostettavan maasta Nairobista käsin, Nairobista käsin, ilman, että he saapuvat sinne, JUMALA KAIKKIVALTIAS tuo ramman läsnäolooni ja sitten Sanoo: "Katso, olet parantanut tämän ramman". 
Sitten pystyn näkemään lävitse ja näen ne suuremmat yksityiskohdat siitä valtavasta parantumisesta ja luomisihmeestä. HERRA laajensi pallean, jotta hän pystyy hengittämään paremmin, jopa luut, Hän laajensi kylkiluun luut, ja niin edelleen. Hän teki valtavaa työtä. Pystyin näkemään, pystyn näkemään ihmisten läpi normaalisti. Kun tulette luokseni, normaalisti pystyn näkemään keuhkojenne, sisäelimienne, kaikkien niiden läpi. Tämä on siis se, mitä näin, kuinka HERRA oli tehnyt valtavan tyrmistyttävän työn, parantaen ja luoden, jopa nostaen ramman ylös maasta ja jalka käveli, valtavaa, ja ne kylkiluut, rintakehän ja laajentaen pallean, joten hän pystyy hengittämään paremmin kuin  normaali ihminen. 

MESSIAS on tulossa. Tänä iltana meillä on Kokous. Tämä Kokous tulee alkamaan melkoisen aikaisin, noin klo 19.30 tarkalleen tulen olemaan saarnastuolissa, sillä se tulee olemaan melkoisen pitkä Kokous ja huomenna on töitä, joten HERRA Siunatkoon korvia, jotka ovat ympärileikatut, korvia, jotka voivat kuulla HERRAN Äänen. On valtavaa aikaa, tämä on myös peljättävää aikaa, sillä Heillä, jotka Puhuvat kanssanne nyt, on toinen Missio, heillä on toinen Missio. Jopa hiljattain, kun Hän, joka Puhuu kanssanne, pystyi kuvailemaan suurimmissa yksityiskohdissa Kirkastusvuoren tapahtumat. Tullen sieltä MESSIAS nyt ylitti, he puhuivat MESSIAALLE tällä puolella ja sitten seuraavana hetkenä MESSIAS nyt ylittää, kun oli aika lähteä, ylittäen oikealta puolelta tällä tavoin alle metrin päässä ja jokainen jalanjälki: Kirkkaus, Kirkkaus, Kirkkaus, kun Hän meni alas. 

Nämä ovat siis vakavia asioita, vakavasti otettavia asioita, kun ne puhutaan, ne ovat vakavia asioita. HERRA yrittää nostaa jotakin silmienne eteen, jotta voisitte pelätä HERRAA, jotta voisitte ymmärtää tämän ajan, jotta voisitte tietää, kuka Puhuu kanssanne, jotta voisitte tietää, että aika on muuttunut, ja HERRA on päättänyt tehdä nyt epätavallisen asian maailmassa. Ottaen huomioon synnin tilan maailmassa, kyllä, totisesti on ilmiselvää, että HERRA täytyy lähettää salaperäiset Sanansaattajat. Heidän tulee olla muodostelmassa, joka on salaperäinen. Tietysti ei ole mitenkään eri lailla JAHVEN Profeettojen kanssa. He ovat aina olleet salaperäisiä. Itseasiassa JUMALAN Profeettojen identiteetti on salaperäinen. Lukekaa Raamattua. 

MESSIAS on siis tulossa. Olen nähnyt rampojen nousevan ylös ja kävelevän kaikkialla tässä maassa, mutta olen nähnyt tämän tietyn ramman, valtavan luomisihmeen. HERRA on parantanut tämän ramman. Näette pian tämän ramman kävelevän ympäriinsä, tiedättehän, tuoreimmat uutiset! Menin suoraan alas vatsalleni, kun katsoin sitä rampuuden tasoa ja kuinka JUMALAN tyrmistyttävä voima säteili minusta ja nosti ylös tämän ramman. Sitten HERRA Sanoi: "Katso, olet parantanut tämän ramman". 

Aika on siis ohitse. Kaikki nämä osoittavat MESSIAAN tulemukseen. Olen nähnyt toisen palvelustyön seurakunnan ylöstempauksen jälkeen, sen jälkeen, kun MESSIAS on ottanut seurakunnan. Ette halua tietää paljoa siitä palvelustyöstä, sillä se on hirvittävää, se on uskomatonta. Teillä ei tule olemaan ollenkaan rohkeutta, teillä ei tule olemaan ollenkaan kykyä kohdata Häntä, joka Puhuu kanssanne, seurakunnan ylöstempauksen jälkeen. Se on uskomatonta, se on jotain, mistä emme voi keskustella nyt. Kaikki tämä on siis, auttaakseen teitä, navigoidakseen teidät kohti JUMALAN Valtakuntaa, jotta voisitte valmistautua hyvin, absoluuttisessa vanhurskaudessa ja pyhyydessä MESSIAAN tulemusta varten. Meillä on Kokous tulossa täällä, Globaali Kokous, kuten sanoin, tarkalleen 19.30 tulen olemaan saarnastuolissa. HERRA Siunatkoon teitä. Kiitos. 

Uudestaan, kun päätän, siunatut ihmiset, HERRA on nostanut joitakin todella tärkeitä keskusteluja täällä tänään. Tänä iltapäivänä, kun nukahdin, HERRA vai Utti minut uneen ja Puhui kanssani, että tulee olemaan suuri Herätys. Rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään tässä maassa ja tämän maan ulkopuolella. On siis todella voimallista aikaa. Tulee olemaan todella voimallista aikaa seurakunnassa, mutta uudestaan, nostan todella tärkeän varoituksen, että kun näette yhden seisovan maailmanlaajuisten kameroiden edessä ja käskevän Taivasta avautumaan ja silloin hetkessä Taivas avautuu, niin voitte nähdä sen läheisyyden ISÄ JUMALAN kanssa, sillä tämä on ISÄ JUMALAN Vierailu. 

Kun Hän teki tämän, Hän teki tämän ainoastaan Israelissa, koko matkan takaperin Raamatussa, ja että Hän on takaisin tehden tämän silmienne edessä, sen tulisi saada ihokarvanne nousemaan. Kaiken tämän on tarkoitus saada teidät tulemaan pysähdykseen ja ymmärtämään, että aika on muuttunut, että nyt tosissaan, MESSIAS on tulossa. 

Olen myös nostanut keskustelun valheellisesta ihmisestä, joka on yrittänyt jäljitellä, valehdella ihmisille, että hän olisi muka Hän, joka Puhuu kanssanne monien vuosien ajan, ja kuinka tuossa unessa, kun HERRA toi hänet nyt läsnäolooni, niin hän yritti, hän sanoi, 'haluan ottaa joitakin sinun vaatteitasi. Haluan varastaa Voitelun'. Sitten olen sanonut, että kerroin hänelle, kuinka HERRA Sanoi: "Kerro hänelle, että jos hän koskettaa vaatteitasi, niin hän tulee kuolemaan. Hän tulee kuolemaan", ja unessa Sanoin hänelle, että: "Jos kosketat vaatteitani, niin tulet kuolemaan. HERRA tulee lyömään sinut alas. Jos luulet, että voit varastaa HERRAN Voitelun, niin HERRA tulee lyömään sinut alas".

Sitten sen jälkeen toisessa osassa näen hänen ottavan keihään, yrittäen keihästää minua, mutta keihäs ohitti minut melkein kilometrillä, se ohitti. Sitten sen jälkeen HERRA löi hänet alas. HERRA löi hänet suoraan alas. Tämä on se profetia, jonka olen aina antanut melkoisen pitkän aikaa takaperin. Sitten tuossa unessa, HERRA löi hänet alas, tuossa unessa. Sitten sen jälkeen, sen jälkeen, kun hän oli mennyt alas, hiljattain, silloin HERRA Puhui nyt Äänellään ja HERRA Sanoi: "Katso, hän valehteli kansakunnille monien vuosien ajan. Nyt hän on poissa". Olkaa siis todella varovaisia siitä alueesta, jolle olemme astumassa sisälle, siitä hetkestä, johon olemme astumassa sisälle.

HERRA JAHVE ei ole mikään vitsi. HERRA ei ole ihminen. Näitte siitä Sanomasta, jonka annoin viime perjantaina, että JUMALA on ääretön. JUMALAA ei koskaan luotu, JEHOVA JAHVE, ISÄ JUMALA, Hän, jota kutsun Ystäväkseni ja kutsun Hänet ja Hän tulee luokseni, Hän ei ole mikään vitsi. Ikuisuudesta ikuisuuteen ennen luomakuntaa Hän on ollut olemassa. Hän on ääretön. Hän on ollut olemassa ennen luomista. Hän on riippumaton, Hän ei tarvitse sinua. Hän ei ole ihminen. 

Näiden Kahden Profeetan Palvelustyö sekä Hänen, joka Puhuu kanssanne, minä hetkenä hyvänsä nyt liikkuen eteenpäin, tulee olemaan peljättävää nyt. Voitte huomata, että HERRA tulee puhdistamaan HERRAN huoneen todella ankarasti. He, joilla on korvat, kuunnelkoot, mitä HERRA Sanoo, ja valmistautukoot MESSIAAN tulemukseen. 

Sitten HERRA Puhui ja Sanoi: "Katso", hiljattain nyt Hän Puhui ja Sanoi: "Hän valehteli kansakunnille monia vuosia". ISÄ JUMALA ääneen kuultavalla Äänellä. Sitten Hän Sanoi: "Nyt hän on poissa". Olkaa siis todella varovaisia. Olkaa todella todella varovaisia. On peljättävä aika tulossa edessämme tässä ja HERRA KAIKKIVALTIAS tulee tekemään uskomattoman, varmistaakseen, että kaikki ymmärtävät, että Hän on se auktoriteetti ja voima ja MESSIAS on tulossa ja teidän tulee valmistautua, teidän tulee kuunnella tätä Ääntä. Kiitos.

(11.7.2021 Profetia / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)