11.6.2021 HERRAN PROFETIA MESSIAAN TULEMUKSESTA JA HERRAN KAHDEN PROFEETAN TULEVASTA TOISESTA MISSIOSTA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, JEHOVA ELOHIM, HERRA JEHOVA SEBAOT, Sotajoukkojen HERRA, jonka näette 1. Samuelin kirjan luvussa 1:6, HERRA JEHOVA EL ROHI, EL TSIDKHENU, EL GIBBOR, ELOHEINU, ELYON, EL OLAM, EL SHADDAI, ELOHIM, on Puhunut kanssani. Tässä keskustelussa viime yönä, todella tauottomassa jatkuvassa keskustelussa, sitten päättäen sen ja alkaen uudestaan. Koko yön ajan HERRA Puhui kanssani todella todella ankarasti tämän hetken tapahtumista, MESSIAAN tulemuksesta ja tästä hetkestä, jossa olette, ajasta, johon kansakunnat ovat astuneet sisälle.

Voin nähdä, että aika on juossut loppuunsa. Voitte nähdä selvästi tuosta keskustelusta, että ylöstempaus tulee tapahtumaan, että ylöstempaus voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä tästä hetkestä eteenpäin. Tämä on kaikki se, mitä voin syntetisoida teille tuosta keskustelusta, että aika on ohitse pakanaseurakunnalle. Nyt pakanaseurakunnan tulee valmistautua sen sisäänpääsyyn ikuisuuteen.

Sanoma on ollut todella selvä: Parannuksenteko ja synnistä pois kääntyminen, palaaminen absoluuttiseen vanhurskauteen, hyläten syntielämän, hyläten seksuaalisen moraalittomuuden, hyläten valheet, perversiot, hyläten kaikenlaisen pahuuden ja jumalattomuuden, tehden parannuksen aidosti sydämenne pohjasta ja vastaanottaen JEESUKSEN KRISTUKSEN todella hyvin elämäänne. Sallien Hänen muuttavan Henkensä, muuttavan voimansa, muuttaa teidät, jotta voitte saada totisen sydämen uudistumisen, elämänne uudistumisen, joka tulee JEESUKSEN armon pelastuksesta, ja voiman, PYHÄLLÄ HENGELLÄ pesemisen, vedellä pesemisen, PYHÄLLÄ HENGELLÄ pesemisen.

Tuota Sanomaa, olla valmis ja pyhä koko ajan, on siis julistettu todella selvästi halki maailman, jopa saaret, valtameret ja vuoret ovat ymmärtäneet tämän hetken JAHVEN ohjeistuksen maailmassa. Tämä on kaikki se, mitä voin syntetisoida teille siitä kaksiosaisesta keskustelusta, joka oli meneillään koko yön, koko yön ajan aamuun saakka, kaksi keskustelua. ISÄ JUMALA itse Puhui ääneen kuultavalla Äänellä ja näytti minulle kaiken. Voin kertoa tuosta keskustelusta, tuon keskustelun synteesistä, että aika on ohitse ja MESSIAS on tulossa.

Annahan kun annan teille pienen välähdyksen niistä yksityiskohdista, joita en tule paljastamaan tässä. Tulen jättämään ne peitetyksi, mutta tuossa keskustelussa se pieni, mitä voin jakaa teille on, että HERRAN KAIKKIVALTIAS näytti minulle suurin yksityiskohdin, että kaikki on valmistettu näille Kahdelle Profeetalle aloittaa heidän Missionsa seuraava osuus maailmassa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun HERRA Puhuu tämän. Oli ensimmäinen kerta ja sitten tulin eteenne ja sanoin, että HERRA on näyttänyt minulle, että kaikki on valmistettu.

Tänä yönä Hän antoi minulle ne suurimmat yksityiskohdat siitä, että kaikki on valmistettu, mukaan lukien se tiimi, tiimi, joka on mukana auttamassa näitä Kahta Profeettaa nyt alkamaan Heidän toinen Missionsa. Te kaikki tiedätte, todella hyvin HERRAN toisen Mission, jossa He ovat sen jälkeen, kun seurakunta on otettu ylös. En siis tiedä, tapahtuvatko nämä tapahtumat, jotka HERRA näytti minulle tänä yönä, uuteen paikkaan saapumisen tapahtumat, mukaan lukien uuteen paikkaan saapuminen, ennen ylöstempausta, vai ylöstempauksen jälkeen, mutta HERRA näytti minulle suurissa yksityiskohdissa, valtavissa suurimmissa yksityiskohdissa, täysin, kotiutumisen ja uuteen paikkaan saapumisen, jotta he voivat aloittaa seuraavan Mission, jopa ne ihmiset, jotka ovat mukana. On tiimi, se näyttää aivan kuten komitealta, joten en voi jakaa enemmän kuin tämän.

Pääasiassa teille tuon synteesi on, että aika on ohitse ja MESSIAS on tulossa. Se että HERRA Puhuu useaan kertaan, useasti, useasti tästä, se tarkoittaa, että kaikki on vahvistettu. Päätös on tehty JUMALAN Valtaistuimella ISÄN JUMALAN, JEHOVA EL OLAMIN toimesta, JEHOVA ELYONIN, JEHOVA EL SHADDAI, JEHOVA EL GIBBOR, Väkevän JUMALAN toimesta, että Taivas on täysin päättänyt ja ISÄ JUMALA on täysin päättänyt, että näiden Kahden Profeetan toinen Missio tulee alkamaan, ja se tulee tapahtumaan. Taivas on nyt päättänyt.

Meillä oli se toinen keskustelu toisella kertaa muutama kuukausi sitten, sitten toinen keskustelu hiljattain, kun soitin livenä radioon teille, ja nyt nämä kaksi keskustelua tänä iltana. HERRA on Puhunut toistuvasti ja nyt näyttänyt minulle ne suuremmat yksityiskohdat kaikesta siitä, mikä on asetettu ja valmistettu auttamaan Häntä, joka Puhuu kanssanne, aloittamaan sen toisen Mission. Harkittu yritys, harkittu päätös, harkittu pyrkimys JUMALAN Valtakunnan toimesta ja niiden osallisten osapuolten, osallisten osapuolten toimesta auttamaan Häntä, joka Puhuu kanssanne, aloittamaan sen toisen Mission, mutta mikä on tämän synteesi?

Sanoma seurakunnalle on, että aika on ohitse, MESSIAS on tulossa. Käyttäkää armoa, kun armo on täällä. Tiedän, että paastoamme, emme katsele uutisia, mutta tapahtumien Israelissa tulisi ilmoittaa teille, pääasiassa, jos asetatte ne vierekkäin 2. huhtikuun vuoden 2004 Profetian kanssa, että MESSIAS on tulossa, valmistakaa tie HERRALLE. Todah Shalom, todah rabah, chaverim.

(Profetia 11.6.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia