11.3.2022 HERRAN SANOMA NUORILLE: OMATKAA HERRAN PELKO 

11.3.2022 HERRAN SANOMA NUORILLE: OMATKAA HERRAN PELKO 

(Muistiinpanot)

Herra on avannut ohjelman nuorille toivon keitaana. Statistiikka on melko hämmästyttävää. On todella shokeeraavaa, että kuppa on tullut takaisin todella massiivisessa muodossa. Se on todella häiritsevä tauti lääketieteessä, joskus se on lääkkeille resistentti. Kun olet ollut seksuaalisynnissä ja sinulle tulee kuppa, niin usein vuodat mätää ja haiset. Kun olet lähellä ihmisiä he pitävät kiinni nenästään, sillä he huomaavat, että joku haisee. Nämä ovat todella nöyryyttäviä sairauksia. He raportoivat synnytysklinikoilla 4000 positiivista tapausta noin 300 000:sta naisilla. Tämä on todella häiritsevä trendi. 

Sitten jos katsotte raskauksia, niitä on ensin 40 000, sitten 100 000 ja oli paljon vakavaa huolenaihetta viranomaisilta. Näette seuraamuksen, kun koulut suljetaan ja oppilaat lähetetään kotiin. Aborttien määrä maassa on melko korkea. He tekevät abortin laittomilla klinikoilla, koska se on syntiä ja he ovat nuoria, eivätkä halua, että vanhemmat tietävät. He saavat siellä vakavia vammoja. Kohtu täytyy leikata uudelleen. On komplikaatio. 

Löydätte myös yliopistoista ja lukioista paljon homoseksuaalisuutta. Herra näytti minulle unen viime sunnuntaina ohjelmista, jotka alkavat tänään. Herra näytti minulle, kuinka he polttavat marihuanaa ja tanssivat rivissä pidellen toisiaan olkapäistä. He olivat seksuaalisynnissä, homoseksuaalisuudessa, lesboudessa, juoden alkoholia, huumeissa. He laittoivat pieniä pillereitä, huumeita juomiinsa ja juopuivat. 

Tämä nostaa vakavan huolenaiheen. Siitä tulee seurakunnalle punainen lippu, jonka Herra on nostanut. Se kertoo, että on vakava kriisi nuorison keskuudessa. Se kertoo myös, että seurakunta ei ole tehnyt tehtäväänsä oikein. On huutava tarve. Seurakunta ei ole seurannut heitä, auttanut heitä. 

Tänä päivänä vanhemmat ovat todella kiireisiä ja isä ja äiti lähtee kotoa aikaisin aamulla. Varhaisesta lapsuudesta heidät jätetään lastenhoitajan tai kodinhoitajan kanssa. Näillä hoitajilla on erilaisia luonteita. He eivät ole lapsen vanhempia, joten varhaisesta lapsuudesta lapset eivät ole kasvaneet vanhempien huolenpidon alla. He eivät ole asettaneet heihin hyviä arvoja. Toimimattomuus alkaa todella varhaisessa iässä.  

Sitten heidät työnnetään sisäoppilaitoksiin, joissa ei ole vanhempien huolehtimista. Herra näytti minulle myös nuorisodiskot, joita on päiväsaikaan. Varhaisesta iästä saakka he kasvavat todella todella huonolla tavalla. Tämä on nuorisokriisi. 

Sen tähden tästä ohjelmasta tulee toivon keidas. Tässä ohjelmassa voitte saada harvinaista neuvoa, jossa Jumalan pelko asetetaan elämäänne nuorisona. Monet heistä kirjoittavat meille. Voitte kuvitella ne rukouslinjat, joita Herran Kaksi Profeettaa johtavat. He sanovat, olen eronnut, en voi saada lasta, minun piti poistaa kohtuni, koska tartunta meni sinne saakka. Olin mukana seksuaalisynnissä, voi kuinka olisin tiennyt, olisin muuttanut suuntani. On paljon katumusta. 

Haluan neuvoa nuorisoa tänään. Raamattu puhuu selvästi Jumalan pelosta, kuinka kuunnella vanhempianne. On aarre olla kuuliainen vanhemmillenne. 

Efe 6:1
1 Lapset, olkaa vanhemmillenne kuuliaiset Herrassa, sillä se on oikein.
2 "Kunnioita isääsi ja äitiäsi" -tämä on ensimmäinen käsky, jota seuraa lupaus-

Lupaus Jumalan hyvyydestä. 

3 "että menestyisit ja kauan eläisit maan päällä".

Monet nuoret kuolevat tänä päivänä todella nuorina, aborttien aikana, huumeriippuvuudessa, rakkauskolmioissa, puukottaen toisiaan, nyrkkitappeluissa, onnettomuuksissa, varasten veljen auton ja ajaen juovuksissa. 

Jos otatte statistiikan ja mielipidekyselyn, niin kukaan nuori ei halua kuolla nuorena. Monet psykologit kertovat teille, että tuossa iässä he pelkäävät kuolemaa eniten. 

Haluan antaa teille neuvon. Synnin palkka on kuolema. On seuraamukset kaikella, mitä teet, mikä on syntiä. On vakavia seuraamuksia. Kuolema, huumeaddiktio, ollen täysin invalidi, joutuen pudottamaan itsensä pois koulusta. 

On todella tärkeää, että tulette nuorisona kotiin koulusta, kuuntelette vanhempianne ja pidätätte itsenne ja sanotte, ei, haluan elää elämääni eri lailla ja erottautuneena siitä tavasta kuin kaikki muut tässä kylässä. Mene seurakuntaan ja etsi mikä vaan tämän Palvelustyön alttari. Meillä on siellä ohjelmia meneillään joka päivä jokaisella alttarilla. 

Vanhempi Arkkipiispa on asentanut jokaiselle alttarille ohjelman, että vastaanotamme nuoria lomien aikana päivittäin. Heille opetetaan raamatullinen opetus. Heille annetaan neuvoa opettajilta, neuvojilta ja pastoreilta. Heille annetaan Raamattuun perustuva opetus nuorisoelämälle. Kuinka nuorien tulisi elää. 
Se tekee erotuksen elämän ja kuoleman välillä. Kun seuraatte nuoria, jotka ovat olleet seurakunnassa, löydät, että heidän elämänsä on suora. Heistä tulee vastuullisia ihmisiä. He menevät naimisiin oikealla tavalla, he elävät normaalisti, heillä on perhe, työ ja he huolehtivat lapsistaan todella hyvin ja he pystyvät opettamaan lapsilleen valtavia jumalisia arvoja, jotka puuttuvat tästä yhteiskunnasta koko tässä sukupolvessa. 

Jos olet nuori, joka olet tullut lukiosta tai yläasteelta kotiin, teidän tulisi kirjoittaa minulle. Monet kirjoittavat minulle, kuinka he käyvät seurakunnassa, he oppivat evankelioinnin nuorena. Heidän elämänsä on ihailtavia. He ovat täysin keskittyneet Jeesukseen. He ovat vastuullisia ja todella voimallisia, he ovat täynnä paloa, he menevät ulos evankelioimaan. He palvelevat Herraa nuoruuden voimallaan. He antavat ensihedelmänsä Jeesukselle ennen kuin elämän asiat sitovat heidät. Silloin Herra pystyy palkitsemaan heidät.  

Yliopistoissa löydät, että on trendi, että ihmiset menevät perjantaisin ulos diskoon, he menevät klubeihin, juoden alkoholia paljon, mutta näillä asioilla on ikuinen seuraamus, jollet tee parannusta. Neuvoni teille nuorisona esim. yliopistossa on, että perjantaisin, siivotkaa huoneenne, järjestäkää muistiinpanonne, selvittäkää, mitä muistiinpanoja ette ole tehneet. Perjantai on päivä pestä ja silittää vaatteenne. Perjantai on päivä, jolloin ota selville, onko evankeliointeja menossa. Onko perjantaina seurakunnan kokousta alttarilla yliopistoissa. 

Kokkaa hyvä ruoka ja syö. Sitten istu nyt teekupin tai coca colan ääressä lukemaan muistiinpanoja. Muistiinpanoja tulee aina lisää. Paholainen aina valehtelee, ja menet juomaan ja klubeihin perjantaina. Mene kristittyyn yhteyteen ja kuuntele opetusta Messiaan tulemuksesta ja siihen valmistautumisesta. Sitten kuulet julistuksen, että huomenna lauantaina menemme evankelioimaan naapurustossa. 

Tulet sitten takaisin asuntolaan veljiesi ja sisartesi kanssa klo 22. Ennen kuin menit seurakunnan kokoukseen siivosit huoneesi ja söit ateriasi. Soitit äidillesi. Hän tietää, että olet siellä ja turvassa. Sitten klo 22 otat hiukan leipää ja juotavaa ja luet kaksi tuntia kouluasioita.

Sitten heräät lauantaina ja silität vaatteesi, koska huomenna on sunnuntai. Menet suihkuun ja valmistat itsesi. Luet hiukan kouluasioita. Sitten menet ehkä kauppaan ostamaan jotain, nukahdat hetkesi ja klo 14 olet valmis menemään evankelioimaan muiden kanssa. Klo 18 olet takaisin. Otat suihkun, luet hiukan, syöt pienen aterian ja nukut, ja heräät hyvin aikaisin huomenna sunnuntaina seurakuntaan silitettyjen vaatteiden kanssa. 

Kun katsot tämän tyyppistä elämää ja vertaat sitä nuorisoon, joka meni perjantai-iltana ulos diskoon, he tulivat takaisin laulaen, he kuulevat, että poliisi etsii joitakin heistä, jotka joivat tietyssä baarissa. Kun he tulivat yöllä kotiin, niin he oksensivat, hän laittoi päänsä vessanpönttöön ja oksensi vessanpöntön sisään ja aamulla hänellä on krapula. Sitten he kuulevat, että poliisi etsii joitakin heistä, koska joku tapettiin. Poliisit etsivät sinua lauantai-aamuna. 

Kontrasti on valtava. Nämä on kaksi eri maailmaa. Yksi on Taivaassa, toinen on helvetissä. Yksi on järjestänyt muistiinpanonsa, lukenut ne ja tehnyt tehtävät. Hän on lukenut kirjoja kirjastossa, ottanut suihkun ja juonut teetä ja mennyt kirjastoon klo 12 saakka, sitten söi aterian ja meni evankeliointiin. Hän on lainannut kirjat kirjastosta ja tehnyt koulutehtävät. 

Kampuselämä voi olla todella kaunista, kun sinulla on Jeesus. En puhu kristittyjen yhteisöstä, sillä tiedän, mitä tapahtuu siellä. Sen tähden meidän kokouksemme ovat täysin erottautuneita niistä. Puhun heistä, jotka ovat HERRAN Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyössä, pukeutuen pyhästi. Täällä ei ole deittailua. Nuoret miehet ja naiset tässä palvelustyössä ovat todella kunniallisia. He ovat erottautuneet täysin seksuaalisynnistä. he eivät edes ajattele sitä. Jumala vapautti heidät täysin. Kaunista Jeesuksen Veren työtä. 

On kuitenkin todella jyrkkä kontrasti. Jos katsotte nuorisoa, nuorta, joka rakastaa Jeesusta ja on uudestisyntynyt ja vertaat häntä nuoriin, jotka ovat juomisputkessa. Heitä, jotka juovat ulkona tuolla ja deittaavat tyttöjä ja tuovat tyttöjä huoneisiinsa. Sitten kuulet, että maanantai-aamuna hän on yliopiston klinikalla vuotaen mätää. Lääkäri kysyy, kuka teki tämän sinulle? Hän vastaa, tyttöystävä. Hän sanoo, tämä ei ole hyvä ihminen. Tämä on ihminen, joka haluaa satuttaa sinua. He saavat sukupuolitauteja. 

Mutta he, jotka ovat tässä palvelustyössä ja rakastavat Jeesusta, pidättelevät itsensä. Jumala johdattaa heitä. Jumala puolustaa heitä. Toiset taas puukottavat toisiaan ja kuristavat toisen. Tämä tapahtui kampuksella kun ryhmä poikia kuristi toisen, kun he palasivat juomasta baarissa, tapellen tytöstä. 
Älkää olko osa tuota. Ette ole osa tuota.     

Sen tähden teille on hyvä seurata tätä ohjelmaa. Tämä on todella tärkeä neuvo teille. Te, jotka olette ala- ja ylä-asteella, auttakaa vanhempianne, peskää vaatteenne, siivotkaa, menkää seurakuntaan, kuunnelkaa opetuksia siellä. Tehkää aktiviteetteja siellä, rakentakaa alttaria. Auttakaa leskiä. Jumala Taivaassa katselee ja palkitsee teidät. Sitten tulette kotiin ja Herra siunaa teitä. Mutta he, jotka ovat levottomia ja synnissä, he ovat yhtäkkiä HIV positiivisia. He tuhoavat jo elämänsä lukiossa tai yliopistossa. 

Te, olkaa alttarilla koko ajan, menkää evankeliointeihin, valmistelkaa missioita. Kun tulet koulusta tai lukiosta lomalle, niin valmistakaa missioita muun seurakunnan kanssa. Opettaen teille, kuinka palvella Jumalaa. On todella voimallista ja mahtavaa rakastaa Herraa nuoruuden voimallanne. Pysytte kokonaan pois paholaisen luota. Vastustakaa paholaista, niin se luotanne pakenee. Se katoaa ja juoksee pakoon luotasi. 

Mutta he, jotka ovat synnissä, jotka eivät pysty synnyttämään, koska kohtu on täynnä mätää. On ollut kolme leikkausta. Sukupuolitauti meni kohtuun ja tuhosi munasarjan tai tuhosi nuorella miehellä mitä tahansa. He katuvat ja itkevät, että voi, kuinka joku olisi neuvonut minua. 

Tämä neuvo, jonka saatte tänään, on hyvin harvinaista. Haluan rohkaista teitä nuoret, kun aloitamme tämän ohjelman, että rakastatte Jeesusta koko sydämestänne ja nuoruuden voimallanne. Ette tule koskaan katumaan. Hän tulee palkitsemaan teidät. Tulette pääsemään Jumalan Valtakuntaan, ettekä pala ikuisesti helvetissä. Hän tulee palkitsemaan teidät. Herra tulee auttamaan teitä, ylläpitämään teidät, antamaan teille ikuisen elämän. 

On todella tärkeä tässä vaiheessa elämäänne liittää Jumalaa pelkääviä ominaisuuksia elämäänne nuorena. Kunnioittakaa vanhempianne. Pelätkää Herraa. Totelkaa vanhempianne. Olkaa kuuliaisia Jumalan sanalle. Menkää seurakunnan alttareille, osallistukaa aktiviteetteihin alttarilla. Kun olette mukana aktiviteeteissa alttarilla, olette niin kiireisiä siinä, että paholaisella ei ole aikaa päästä teihin käsiksi. Teillä ei ole aikaa tehdä paholaisen, saatanan asioita. 

Tulevaisuudessa tulette juhlimaan elämäänne ja sanomaan: Kiitän Herraa, että kuuntelin tuota ohjelmaa, sillä tuona aikana mietin seksuaalisyntiin menoa, mutta pidin puhtauteni. Kun pidin puhtauteni, nyt pystyn elämään elämää, joka minulla on, auttaen vanhempiani ja minulla on vastuullinen perhe, ollen vakaa. Tämä on todella vakavaa. 

Herra on ohjeistanut tämän ohjelman. Viime sunnuntaina Herra näytti minulle nuorison. Hän vei minut kouluun, näin heidän polttavan marihuanaa. Näin savun tällä tavoin kaikkialla, ja sitten näin luokat tyhjänä ja Hän Sanoi: Katso, he ovat nyt menneet lomille. Sitten näin heidän tanssivan. He pitelivät kiinni toisistaan ja tanssivat todella jumalattomasti. Oli huumeita ja alkoholia, polttamista, naiset poistivat vaatteitaan, tanssien jumalattomasti pöydällä, ja kaikkea sellaista. Jotkut noista huumeista laitetaan lasiisi ilman, että tiedät. Joskus jopa miehet raiskaavat tyttöjä. Ei ole mitään pahempaa kuin olla raiskattu. Et koskaan toivu siitä, mutta se voi tapahtua, koska altistat itsesi sille.

Kuitenkin, kun valitset Jeesuksen, Herra puolustaa sinua, Hän peittää sinut omalla Verellään. Hän vahvistaa sinua, siunaa sinua, varjelee sinua, ohjaa sinua. 

Jer 29:11
11 Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.

On siis hyödyllistä nuorille, että he antavat elämänsä Jeesukselle ja elävät Jumalaa pelkääväistä elämää. Meillä on monia aktiviteetteja alttareillamme, selvittäkää, mitä siellä on meneillään ja osallistukaa. Pastorimme ovat hyvin koulutettuja. 

Olen hyvin tiukka Pastoreideni ja Piispojeni kanssa. Jos on jotain jota nuhtelen ulos heistä, se on seksuaalisynti ja seksuaalinen himo. Kirjaimellisesti vedän sen ulos. Vedin sen täysin ulos heistä, sillä täällä minulla on täysi nollatoleranssi seksuaalisynnille ja seksuaaliselle himolle. Voitte siis luottaa pastoreihin, he tulevat auttamaan teitä.   
    
Sitten he voivat pelata kokousten välissä lentopalloa, jotta heillä on kaikki aktiviteetti rakentavasti seurakunnassa. Sitten illalla he menevät kotiin vanhempiensa luo. Kun vanhemmat tulevat takaisin kotiin, niin lapset ovat olleet rakentavissa aktiviteeteissa mukana. Herra siunatkoon teitä.    

(11.3.2022 Herran Sanoma nuorille / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia