1.12.2019 HERRAN SIUNAUKSET MAAILMANLAAJUISESTI TÄLLE SEURAKUNNALLE, JOKA KUUNTELEE HERRAN ÄÄNTÄ JA ON MUKANA TÄSSÄ JUMALAN LIIKEHDINNÄSSÄ

 

Siunatut ihmiset, HERRA Siunatkoon teitä hyvin paljon. Olen tullut teidän Sunnuntaikokouksiinne Siunatakseni teitä. Tiedän, että tänään teillä on todella mega Juhlakokouksia halki tämän maan, jotta noudattaisitte Kiitosjuhlaa HERRALLE siksi, mitä Hän teki Utawala 1:ssa ja Utawala 2:ssa, kun valmistaudumme Kisumun Sanan räjähdys Konferenssiin 2019, joka tulee olemaan super grand mega. Se tulee olemaan melkein viisinkertaista Kisumussa siihen verrattuna mitä näitte Utawalan olevan.

Tulen suoraan Kokouksiinne Siunatakseni teitä, kun aloitatte hyvin valtavan Kokouksen, upean Kiitosjuhlan HERRALLE. Tänään luen suoraan Psalmien kirjasta, Psalmit 8, mutta ennen kuin luen sen Sananpaikan, HERRA on Puhunut kanssani MESSIAAN loisteliaasta Tulemuksesta. HERRA on Puhunut kanssani JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRANI Tulemuksesta. Tämä on siis hyvin hyvin tärkeää aikaa, kun aloitatte nyt Kiitosjuhlanne tänään ympäri tämän maan ja muissa paikoissa, joissa on ihmisiä tämän alla, tämän JUMALAN liikehdinnän, jotka kuuntelevat HERRAN Ääntä ja ovat kuuliaisia, jotka eivät vastusta ja mustamaalaa tätä Ääntä. Ne ihmiset muissa kansakunnissa, jotka ovat myös kuuliaisia ja seuraavat tätä JUMALAN liikehdintää maailmassa, tuon myös heidät niiden Siunausten alle, jotka tulen tuomaan tänään.

Näemme hyvin selvästi siunatut ihmiset, että HERRA on etuoikeuttanut sukupolven, etuoikeuttanut seurakunnan ja aikakautenne näin upealla ajalla, jossa valmistautua MESSIAAN Tulemukseen. Hän on Puhunut kanssani MESSIAAN loisteliaasta Tulemuksesta, joten tulee olemaan hyvin tärkeää, kun juhlitte, että pidätte keskittymisenne täysin kiinnitettynä MESSIAAN loisteliaassa Tulemuksessa ja niissä vaatimuksissa siihen liittyen, joita sinulta vaaditaan. Meidän tulisi valmistautua MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen.

Vanhurskaus tulee olemaan hyvin hyvin tärkeä HERRAN standardi. Raamattu ei ole muuttunut, Sana ei tule muuttumaan. Pyhyys tulee olemaan hyvin tärkeä tunnusmerkki elämässäsi, jos tulet näkemään JUMALAN Kirkkaan Valtakunnan. Olen nähnyt sen seurakunnan, jonka HERRA ottaa, jonka Hän tulee ottamaan. Olen jo nähnyt hänet otettavan. Tästä syystä puhun menneessä muodossa, aivan kuten se olisi jo tapahtunut. Olen nähnyt HERRAN ottavan kirkkaan seurakunnan, pyhän seurakunnan, kypsän seurakunnan, täydellisen seurakunnan, ilman tahraa ilman ryppyä, heidät, jotka olivat uskollisia aina loppuun saakka, uskollisia HERRALLE. He eivät panetelleet, herjanneet ja mustamaalanneet HERRAA. He eivät mustamaalanneet JAHVEN Kahta Profeettaa.

Tiedättehän, että nämä kävelevät ISÄ JUMALAN itsensä kanssa, joten et voi! Kukaan ei voi koskea Heihin! Kukaan ei voi panetella Heitä, sillä muuten suljet itsesi tuona päivänä ulos Taivaasta. Olisit silloin koskenut itse ISÄ JUMALAAN. Näette, kuinka Hän operoi Heidän kanssaan ja navigoi Heitä. Hän puhuu uskollisesta seurakunnasta, joka on hyvin uskollinen, seurakunta, joka on parannusta tekevä, pyhä ja vanhurskas, seurakunta, joka ei ole pilkannut tai tehnyt iljetyksiä.

Tämä on siis hyvin kriittisen tärkeää aikaa, sillä ei ole olemassa oppimiskäyrää, missä oppia kuinka käsitellä HERRAA tässä hetkessä. Jos löydät itsesi ylittämässä punaisen viivan, niin se on silloin itseasiassa peruuttamatonta. Tästä syystä luen nyt Psalmien kirjan 8, perustuen siihen juhlintaan, joka teillä on meneillään seurakunnissanne ja mitä HERRA teki Utawala 1:ssa ja Utawala 2:ssa ja jopa paljon suuremmin, mikä tulee nyt Kisumuun. Psalmit 8:1-8, Hän sanoo:

”Herra, meidän Herramme, kuinka korkea onkaan sinun nimesi kaikessa maassa, sinun, joka olet asettanut valtasuuruutesi [Kirkkautesi] taivaitten ylitse! Lasten ja imeväisten suusta sinä perustit voiman vastustajaisi tähden, että kukistaisit vihollisen ja kostonhimoisen. Kun minä katselen sinun taivastasi, sinun sormiesi tekoa, kuuta ja tähtiä, jotka sinä olet luonut, niin mikä on ihminen, että sinä häntä muistat, tai ihmislapsi, että pidät hänestä huolen? [Kuningas Jaakon käännöksessä Hän sanoo, mikä on ihminen, että vierailet hänen luonaan?] Ja kuitenkin sinä teit hänestä lähes jumal'olennon [hieman enkeleitä alemman], sinä seppelöitsit hänet kunnialla ja kirkkaudella. panit hänet hallitsemaan kättesi tekoja, asetit kaikki hänen jalkainsa alle: lampaat ja karjan, ne kaikki, niin myös metsän eläimet, taivaan linnut ja meren kalat ja kaiken, mikä meren polkuja kulkee.” (Ps. 8:1-9)

Hän puhuu HERRAN majesteettiudesta, jonka tulette näkemään tänään. Minun osani on tulla ja Siunata teitä missä tahansa olettekin ja myös alkaa herättelemään teitä ja pitää teidät valveilla mitä tulee MESSIAAN Tulemukseen, jotta voitte valvoa, sillä kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Tämä on upeaa Herätyksen aikaa seurakunnan elämässä, koko seurakunnan historiassa. Te, jotka otitte sen oikein, ettekä väärinkohdelleet ja herjanneet HERRAA, olette oikealla tiellä, koska ette ole ylittäneet punaista viivaa.

Tämä on upeaa aikaa siunatuille kristityille, siunatulle seurakunnalle, sillä tämä on se hetki, kun HERRA on tullut asettamaan sen, että ainoastaan Ristin uskonto, ainoastaan JEESUS KRISTUS Herramme ja Vapahtajamme on ainoa Tie Taivaaseen. Nyt kaikki muut uskonnot on roskattu tämän parhaillaan olevan HERRAN vierailun toimesta, joka on tuotu HERRAN Kahden Loisteliaimman Profeetan kautta maailmaan.

Meidän JUMALAMME on siis totisesti todella ihmeellinen. Hän on niin upea ja sen te tulette näkemään tänään ja olette nähneet aiemmin. Hän on ihmeellinen, hyvin mahtava ja hyvin voimallinen. JUMALAMME on vanhurskas, JUMALAMME on pyhä. JUMALAMME rakastaa seurakuntaa. Hän rakastaa ihmisiä, jotka ovat parannusta tekeviä ja kuuliaisia, siihen saakka, että Hän antoi JEESUKSEN KRISTUKSEN, Hänen ainokaisen Poikansa tulemaan kuolemaan puolestanne. Psalmien kirja 145:6-8, Hän sanoo:

”Sinun peljättävien töittesi voimasta puhutaan [mitä tulette näkemään tänään], sinun suurista teoistasi minä kerron. Julistettakoon sinun suuren hyvyytesi muistoa ja sinun vanhurskaudestasi riemuittakoon. Herra on armahtavainen ja laupias, pitkämielinen ja suuri armossa.”

Luen myös Jesaja 63:7:

”Herran armotöitä minä julistan, Herran ylistettäviä tekoja, kaikkea, mitä Herra on meille tehnyt,”

Ja te voitte todistaa niitä, siunatut ihmiset.

Luen Psalmit 147:1:

”Hyvä on veisata kiitosta meidän Jumalallemme. Se on suloista; ylistäminen on soveliasta.”

Psalmissa 47:1, Hän Sanoo:

"Paukuttakaa käsiänne, kaikki kansat, kohottakaa Jumalalle riemuhuuto."

Uudestaan, puhuessamme niistä ihmeteoista, joita Hän on tehnyt keskuudessanne. Jos menette 5. Mooseksen kirjan lukuun 10:21, Hän Sanoo:

"Hän on sinun ylistyksesi, ja hän on sinun Jumalasi, joka on tehnyt sinulle ne suuret ja peljättävät teot, jotka sinun silmäsi ovat nähneet."

Siunatut ihmiset, haluan Siunata teitä, ja uudestaan, jatkaa herättelemään teitä siihen tosiasiaan, että MESSIAS on tulossa. Voitte nähdä, että olette oikealla tiellä. Olette paikassa, missä HERRA Vierailee. Muissa seurakunnissa JUMALA ei Vieraile heidän luonaan. Haluan Siunata teitä tänään, kaikkia teitä, jotka olette istuutuneina HERRAN huoneessa halki tämän maan, ja muissa kansakunnissa, jotka rohkenette allekirjoittaa tämän JUMALAN Mega liikehdinnän, heitä, jotka eivät ole mustamaalanneet HERRAA. Muistakaa, että näen kaikkialle maailmanlaajuisesti. Kyllä. Siunaan teitä, jotka olette kuuliaisia HERRALLE, JUMALALLENI, Ystävälleni JEHOVA JAHVELLE. Heitä, jotka ovat olleet todella kuuliaisia lapsenomaisessa kuuliaisuudessa HERRALLE.

Siunaan teitä. Siunaan vanhurskauttanne, Siunaan pelastustanne. Jotta vaeltaessanne tässä HERRAN siunatussa pelastuksessa, löydätte mielisuosion HERRAN edessä, että HERRA tulee auttamaan teitä voittamaan synnin tässä kuolevaisessa ruumiissa, tässä kuolevaisessa elämässä, jotta olisitte valmistautuneita MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten. Siunaan perheitänne, Siunaan seurakuntianne, Siunaan Herätystänne, Siunaan myös ikuisuuttanne Taivaan sisällä, JUMALAN kodissa, JUMALAN asumuksessa, vanhurskaiden kodissa, jotta kaikissa palvonnan ja ylistyksen pyrkimyksissänne tulette näkemään JUMALAN loisteliaan kirkkaan ikuisen Valtakunnan. Raamattu sanoo tässä todella selvästi Roomalaiskirjeessä, Roomalaiskirjeen luvussa 6, luen jakeesta 11, Hän Sanoo. Jakeet 11-12, Hän Sanoo:

"Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa. Älköön siis synti hallitko teidän kuolevaisessa ruumiissanne, niin että olette kuuliaiset sen himoille, Älkääkä antako jäseniänne vääryyden aseiksi synnille, vaan antakaa itsenne, kuolleista eläviksi tulleina, Jumalalle, ja jäsenenne vanhurskauden aseiksi Jumalalle. Sillä synnin ei pidä teitä vallitseman",

siunatut ihmiset, teitä, jotka olette seuranneet tätä vanhurskauden polkua. Hän Sanoo, että vaikka vaellattekin kuolevaisessa ruumiissanne, te olette nähneet JUMALAN suuret teot. Te tulette katsomaan niitä tänään. Valtavia mahtavia historiallisia JUMALAN Tekoja, jotka tulevat herättelemään teidät tähän aikaan ja saamaan teidät ymmärtämään sen hyvin, ja kiinnittämään kaikki ajatusprosessinne, mielenne, sydämenne ja sielunne siihen tosiasiaan, että aika on lopussa. Tämä on hetki valmistaa pyhä vaate, olla vanhurskaat, olla pyhät HERRAN edessä, eläen pyhää elämää, eläen kunniallista elämää, joka on sopiva, joka sopii sille hinnalle, minkä JEESUS maksoi lunastaen meidät Ristillä, Golgatan Ristillä. Meidän Siunattu Pelastajamme.

Joten nämä ovat ne hyvät toivotukset, jotka tuon teille, että KRISTUS MESSIAS on tulossa. Sen, mitä te juhlitte tänään, tulisi antaa teille hyvän ymmärryksen siitä, että JEESUS KRISTUS MESSIAS on tulossa takaisin. Ja Hän on tulossa pyhää seurakuntaa varten. Joten aloittaessanne Juhlakokouksianne, jos olisin te, juhlisin sitä, että MESSIAS on tulossa. Sillä kaikki, mitä näette, ovat MESSIAAN tulemuksen merkkejä. Yhtenä päivänä otin aikaa lukien teille auringosta. Kuinka aurinko, aurinko, taivaallinen taivaankappale ylhäällä täällä, jota nämä Kaksi Profeettaa ovat ravistelleet, joka kerta, kun he menevät Kokoukseen, heidän auktoriteettinsa ravistelee aurinkoa. Aurinko on noin 99,2 % koko aurinkokunnasta. Muut planeetat, jotka ovat jopa suurempia kuin maapallo, muodostavat vain 0,8 %. Joten voitte vain kuvitella, kuinka heidän läsnäolonsa Kokouksessa ravistelee koko aurinkokuntaa.

Joten tämän tulisi todella kertoa teille, että tällaista ei ole koskaan ennen tapahtunut. Me emme ole olleet koskaan tällä tiellä seurakuntana ja maapallona. Joten totisesti, MESSIAS on tulossa! Meidän tulee valmistaa pyhä tie sydämissämme. Valmistakaa Hänen tiensä sydämessänne, pyhyydessä, vanhurskaudessa. Opettakaa lapsillemme vanhurskas tie, HERRAN pyhä tie, pyhä elämä, pyhempi elämäntyyli, jotta kun MESSIAS tulee, niin emme tule pettymään. Aivan kuten Kirjoitukset sanoivat Roomalaiskirjeen luvussa 6, te olette voittaneet kaiken tämän JEESUKSESSA KRISTUKSESSA. Nyt te ette voi antaa jäseniänne ollenkaan seksuaaliseen moraalittomuuteen, seksuaaliseen himoon, irstauteen, riitoihin, orgioihin, valheisiin, eksytykseen. Ette voi olla osallisina sellaiseen. MESSIAS on tulossa! Tämä on Hänen Äänensä, joka huutaa autiomaassa: Valmistakaa HERRALLE tie, te maailman kansakunnat. Olen nähnyt Kuninkaan tulevan. Kuningas on tulossa!

Joten aloittaessanne juhlintaanne tänään, siunatut ihmiset, HERRA Siunatkoon teitä. Hän Siunatkoon teidän terveyttänne. Tiedän, että hyvin pian mahdollisesti edetessämme tällä linjalla, HERRA tulee johtamaan minua pitämään Parantumiskokouksen jälleen halki tämän maan, ja te tulette kokoontumaan. Sillä meillä ei tule olemaan Mega Kokousta loppuvuonna. Joten mahdollisesti tulemme pitämään aluekokoukset noin 87 stadionilla. Sitten HERRA tulee tuomaan minut esille jälleen soittamaan livenä radioon, nostamaan maasta rampanne, avaamaan sokeat silmät, avaamaan kuurot korvat, jotta te voisitte jatkaa näkemään HERRAN hyvyyttä tässä maassa, ja halki kansakuntien ja seurakuntien, jotka ovat allekirjoittaneet tämän ja kuuliaisesti ja uskollisesti seuranneet tätä ihmeellistä HERRAN Ääntä, Ääntä, joka on johtamassa kansakuntia kohti JUMALAN loisteliaan kirkasta ikuista Valtakuntaa.

Tiedän, että tämä on todella kriittistä aikaa seurakunnan historiassa. Joten HERRA Siunatkoon teitä. Olen Siunannut lapsianne. Olen Siunannut perheitänne, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Olen Siunannut töitänne, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Olen myös Siunannut terveyttänne, JEESUKSEN väkevässä Nimessä, turvallisuuttanne, työtänne. Olen Siunannut teitä halki laajuuden. He, joilla on kokeita, olen Siunannut kokeenne. He, joilla on sairaita ihmisiä sairaaloissa, olen Siunannut heitä. HERRA pystyy tulemaan vahvistamaan heitä, tuoden heidät ulos. Sillä JEESUKSEN Veri virtaa tässä paikassa, Elävän Veden virrat virtaavat tässä paikassa.

Olen Siunannut koko tätä kansakuntaa, Herätystä, joka on meneillään, jopa halki maailman. Olen Siunannut teitä HERRAN JEESUKSEN siunattu kansa, että jopa palvoessanne ja ylistäessänne tänään, HERRA koskettaisi sydämiänne, kun katsotte väkeviä HERRAN Vierailuja, jotka tapahtuivat Utawala 1 ja 2:sessa. HERRA koskettakoon sydämiänne, jotta voisitte valita pyhemmän elämäntyylin, voisitte valita valmistaa tien MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten. HERRA Siunatkoon teitä ja Siunatkoon teitä ikuisesti. Siunatkoon Hän teitä Hänen ikuisuudellaan Hänen loisteliaaseen Valtakuntaansa Taivaassa. Todah todah. MESSIAS on tulossa! Todah rabah, boker tov. Todah lachem, todah.

(Tämän HERRAN Sanoman aikana, joka tuli livenä Jeesus on HERRA -radiosta sunnuntaina 1.12.2019 noin klo 8.50 Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyön seurakunnan Alttarit olivat kuulolla suorassa lähetyksessä maailmanlaajuisesti aina Suomessa saakka vastaanottaen nämä valtavat Siunaukset suoraan HERRALTA.)

(Profeetta Dr. Owuor. 1.12.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia