1.12.2018 HERRAN SANOMA JA SIUNAUKSET SEURAKUNNAN JOHDOLLE NAKURUN KAUPUNGIN PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖN VUOSIKOKOUKSESSA



Puhun nyt vuosikokoukselle, joka on meneillään Nakurussa Pääalttarilla. HERRA Puhui kanssani viime yönä ja viime yönä näin itseni puhumassa teidän kanssanne vuosikokouksessa Nakurussa ja HERRA Puhui hyvin väkevällä ja vahvalla tavalla. Sen mitä Hän Sanoi, tuon nyt teille. Se mitä HERRA pohjimmiltaan sanoo on se, että teidät on nyt asetettu hyvin etuoikeutettuun asemaan. Puhun nyt sille seurakunnalle, joka on kokoontunut Nakuruun, yli 20 000, sisältäen vahvat Vanhemmat Piispat, Vanhemmat Aluevalvojat ja Vanhemmat Pastorit joka puolelta maata, kokoontuneina vuosikokoukseenne, joka tulee tähän aikaan vuodesta, joka tulee joulukuussa tähän aikaan vuodesta.


HERRA Puhui kanssani viime yönä ja Hän Sanoi: ”Teidän täytyy suojella tätä Palvelustyötä hyvin mustasukkaisesti, sillä teillä on suurin Herätys koko Raamatun historiassa”. Sitten Hän sanoi ääneen: ”Ne toiset seurakunnat, jotka ovat synnissä, ovat menossa helvettiin.” Tämä on HERRAN JUMALAN, ISÄ JUMALAN itsensä Ääni. Tämä kertoo teille erittäin selvästi sen, että HERRA Sanoo; ilman pyhyyttä ei kukaan tule näkemään HERRAA. Tämä kirjoitus tulee pysymään. Sitten Hän Puhui hyvin rakastavalla tavalla teistä, sanoen: ”Katsokaa, teillä on suurin Herätys, teillä johtajilla, jotka olette tapaamassa Nakurussa; 20 000 +, teillä on suurin Herätys koko Raamatun historiassa.” Hän sanoi tämän ääneen eilen yöllä. Teillä on suurin Herätys Raamatun historiassa ja Hän sanoi: ”Pitäkää tämä ja suojelkaa tätä.” Ja Hän sanoi: ”Kaikki muut seurakunnat ulkona tuolla ovat menossa helvettiin. Ilman pyhyyttä he tulevat menemään helvettiin.”


Joten Hän shokeerasi minua melko lailla, sillä Hän Puhui useasti yön aikana. Ensimmäisen kerran heräsin ja sitten Hän Puhui jälleen hyvin periksiantamattomasti tästä pyhyyden ja vanhurskauden vaatimuksesta. Ja sitten Hän Puhui jälleen hyvin periksiantamattomasti siitä tosiasiasta, että te olette hyvin etuoikeutettuja, sillä Hän on tuonut teille vanhurskauden sanoman ja pyhyyden sanoman. Tämä on se mitä te saarnaatte, tämä on se seurakunta, jonka valmistatte. Tämä on se seurakunta, jota te valmistatte.


Joten ymmärsin, kun heräsin tänään, että koko Taivas on keskittynyt siihen seurakuntaan, jonka nostatte. Jos sotkette tämän, silloin JEESUS tullaan nöyryyttämään uudestaan. Voitte nähdä sen globaaleista kristillisistä televisioistanne, kuinka he pukeutuvat ja mitä he keskustelevat siellä. Siellä ei ole agendaa valmistautua MESSIAAN Tulemukseen. Voitte nähdä sen itse. HERRA on oikeutettu, Hän on oikeutettu sanomaan, että jos he eivät kuuntele näitä Kahta, he menevät helvettiin.


Ja te taas menette Taivaaseen. HERRA on täysin oikeutettu, sillä Hän on pyhä. Jos he eivät kuuntele näitä Kahta, jos he eivät muutu ja tule pyhiksi, he menevät helvettiin. Ja te menette Taivaaseen. Joten tämä on upeaa aikaa, että olette kaikki kokoontuneet yhteen, siunatut ihmiset. Voitte nähdä, kuinka HERRA on hyvin vakavissaan tässä missiossa, äärimmäisen tosissaan. Voitte nähdä, että tämä on HERRAN ISÄ JUMALAN JEHOVA JAHVEN itsensä vierailu, joten kukaan ei voi sivuuttaa tätä. Ei kukaan! Ei kukaan, jonka HERRA on luonut.


Hän sanoo: ”Kaikki ulkona tuolla, kaikki seurakunnat ulkona tuolla, jotka eivät ole kuunnelleet ja valmistautuneet, menevät helvettiin!” ISÄ JUMALA, joka vie ihmisiä helvettiin ja vie ihmisiä Taivaaseen sanoi näin ääneen viime yönä. Kuinka vakavaa. Tästä syystä, ajattelin, että rohkaisisin teitä siunatut ihmiset, jotka olette kokoontuneina Nakurun Pääalttarille, että pyydän, säilyttäkää se, minkä olette saaneet, suojelkaa sitä. Pyydän, pitäkää tästä kiinni. Säilyttäkää ja pitäkää se. Tämä on väkevää. Tämä on suurin Herätys koko Raamatun historiassa. Tämä on Pyhän Hengen Herätys. Se on vanhurskauden Herätys. Se on pyhyyden Herätys. Valmistakaa tie – Herätys. Pyydän, suojelkaa tätä Herätystä. Pyydän, pitäkää tämä Herätys. Piispat, poistakaa ylpeys! Aluevalvojat, poistakaa ylpeys! Pastorit, leikatkaa pois ylpeys! Sillä itse HERRA JUMALA on rakastanut teitä. Hän on rakastanut teitä ja ollut suosiollinen teille.


Katsokaa, Hän tulee yöllä puhumaan kanssani, että puhuisin teille vuosikokouksessa. Kuinka rakastettuja olettekaan silloin, kuinka upeaa. HERRA Sanoo, suojelkaa tätä! Millään muulla kansakunnalla ei ole tätä. Katsokaa, Lima Peru maistoi tätä hiukan, ja koko kansakunta, he kaikki haluavat tulla. Kaikki kansakunnat katselevat. Pyydän, suojelkaa tätä. Pitäkää huolta, että teissä ei ole koskaan mitään, jota kutsutaan ylpeydeksi, eikä mitään, jota kutsutaan seksuaaliseksi himoksi tai seksuaalisynniksi, mitä tahansa. Pitäkää huolta, että olette puhtaita siinä evankeliumissa ja Palvelustyössä, jotka nämä Kaksi Profeettaa ovat levittäneet maailmaan.


Pitäkää huolta, että autatte nuoria pitämään pyhät häät, sillä ulkona tuolla Euroopassa, Australiassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, toisissa kansakunnissa, Ugandassa, Tansaniassa, Nigeriassa, Etelä-Afrikassa on hirveää, seurakunnissa on aivan kamalaa. Näette, kuinka Pastoreita pidätetään raiskauksista, he makaavat siellä ties kenen kanssa. Mitä tahansa. Ulkona tuolla on hirveää! Se on todella kauheaa. Pyydän, suojelkaa tätä vanhurskaudella! HERRA on rakastanut teitä ja se oli todella upea keskustelu. Hän antoi minun tietää, että Hänen sydämensä rakastaa tätä seurakuntaa, koska tämä on ainoa seurakunta kansallisesti, joka on nähnyt tietoista ja tarkoituksenmukaista vaivaa valmistaa pyhä seurakunta, pyhällä tavalla, MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. Halleluja!


Se oli todella kiivas keskustelu ISÄ JUMALAN kanssa. Se oli ihmeellistä, sillä Hän käytti ääntäni tavailemaan Hänen Sanojaan ja herätessäni puhui niitä sanoja ääneen. Hyvin voimallista! Kun navigoimme muihin kansakuntiin, auttamaan muita kansakuntia, pyydän, suojelkaa tätä Herätystä. Aika on ohi. Muistan, että tuossa samassa keskustelussa tässä unessa Siunasin teitä ikuisilla Siunauksilla. Nyt Siunaan teitä kaikkia. Siunaan kaikkia, jota olette kerääntyneinä siellä. Kiitos paljon teidän sinnikkyydestänne, seisoen vanhurskaudessa ja pitämällä nollatoleranssia synnille, puhdistaen pois synnin, puhdistaen pois luopumuksen, joka oli tässä maassa, ennen kuin ne Kaksi saapuivat tänne.


Nyt Siunaan teitä. Siunaan Vanhempaa Arkkipiispa Litundaa. Siunaan kaikkia Vara-Arkkipiispoja + Emeritus Onjoroa. Siunaan kaikkia muita Piispoja, siunaan valittuja Piispoja, jotka tulen itse voitelemaan, valtuuttamaan ja asettamaan virkaan, pyhittämään heidät HERRALLE. Siunaan kaikkia Aluevalvojia, Pastoreita, Johtajia, Kirjeenvaihtajia, leskiä. Siunaan teitä, jotka olette nyt siellä kokoontuneina, tämän Palvelustyön johtoa. Olen vapauttanut ikuiset Siunaukset teille. Miksi? Koska olette valinneet vanhurskauden ja pyhyyden, laittaen kaiken muun syrjään. Teidän osanne tulee olemaan suuri, koska olette valinneet vanhurskauden.


Katsokaa seurakuntia ulkona tuolla! Monet heistä tulevat tänne ja ottavat Sanoman, mutta huomaat, että he eivät ole rakentaneet seurakuntaa. Syystä tai toisesta, itsetyytyväisyyttä ja nimeä vain! Ja kuitenkin MESSIAS on tulossa. Mutta te teette työtä joka päivä. Kuuntelen radiota, milloin tahansa minulla on mahdollisuus ja kuulen kiertueista ja evankeliointimissioista, joissa mennään ovelta ovelle, kaikkea tavoittamista ja evankeliointia. Tämän takia Siunaan teitä tänään ikuisesti teidän perheitänne, elämiänne, työtänne, huolenpitoanne, turvallisuuttanne, terveyttänne.


Nakuruun on tulossa suuri Kokous, valtavan suuri Kokous. HERRAN mielisuosio on jo vuodatettu. JUMALAN Armo on vuodatettu. HERRAN on tulossa Siunaamaan teitä ja parantamaan ihmisenne, mutta siinä prosessissa pyydän, auttakaa muita kansakuntia. Pitäkää huolta, kun he tulevat, niin autatte heitä. En pysty tekemään sitä, mutta te pystytte, joten auttakaa heitä, että he voivat tulla tänne ja ottaa mukaansa Tulen! Juuri nyt olen keskittynyt Kiinan ryhmään, joka on tulossa, jotta voin antaa heille maksimihuomion, kun tapaan heidät, alkaen suunnittelemaan tiekarttaa tälle Herätykselle Kiinassa ja Etelä-Amerikassa. Pyydän, auttakaa heitä. He, jotka pystyvät tulemaan ja osoittamaan kiinnostusta ja palavuutta ja haluavat viedä tämän heidän maihinsa, auttakaa heitä!


Siunaan teitä, jotka olette kokoontuneet Nakurun Pääalttarille vuosikokoukseen. Olen julistanut massiiviset Siunaukset, ISÄ JUMALAN Siunaukset. Olen vapauttanut ne JEESUKSEN Väkevässä Nimessä kaikkialle teidän elämiinne, elämänne ylle, palvelustöidenne ylle, Herätyksenne ylle, ikuisuudellenne. Näin olkoon. Aamen.


(1.12.2018. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia