1.1.2023 - 13. KANSAINVÄLINEN PASTORIEN JA EVANKELIUMIN SAARNAAJIEN KONFERENSSI (PÄIVÄ 1 / Osa 2) 

Muistiinpanot

... Jatkoa Osasta 1:

Miksi JUMALA vaihtaa saarnastuolin tuossa näyssä? Miksi JUMALA ei sanonut, katsotaan, miten voimme korjata sen, vaan Hän teki täyden poistamisen ja asetti toisen tilalle? Se, jonka Hän toi, on tietysti Taivaallinen saarnastuoli, ja se, joka on täällä ja lasinen, joka vaihdettiin pois, on maailmallinen, maallinen. Jopa se evankeliumi, jota se välittää, on maailmallinen evankeliumi. 

Sitten Hän nostaa varoituksen ja sanoo, että pahin synti, jonka voitte koskaan tehdä, on tulla johtamaan JUMALAN ihmiset harhaan, pelleillä ympäriinsä saarnastuolissa ja saarnata evankeliumia, jossa ei mainita ollenkaan pyhyyttä. Jos et mainitse ja saarnaa pyhyyttä, kiellät JEESUKSELTA Hänen Herrautensa. JEESUS tuli, jotta voisi olla pyhiä ihmisiä, ihmisiä HERRALLE, mutta saarnata toista evankeliumia, evankeliumia amerikkalaisen standardiversion mukaan, jossa sanotaan, älä huoli siitä ja siitä, JUMALA katsoo vain sydämeesi!? 

Elämme kompromissien maailmassa. Tänä päivänä, jos tarkastelet, niin kaiken kanssa maailmassa on tehty kompromissi; jopa vain kynä, saat selville, että se on väärennetty, jopa lääkkeet, löydät, että niiden kanssa on tehty kompromissi. Saatat löytää samaa lääkettä, mutta sellaista, jonka kanssa on tehty kompromissi. Elämme kompromissien maailmassa, mutta annahan, kun kerron teille: Kompromissilla on seuraamukset. Samin, pahin asia, joka koskaan tapahtui tässä ajassa, on, että paholainen teki kompromissin saarnastuolin kanssa. Sillä on myös seuraamukset, ja seuraamukset ovat hirvittävät. 

HERRA siis sanoo tässä, että suurin vaara ja uhka seurakunnalle on seurakunnan sisällä. Hän sanoo, että suurin vaara ja uhka seurakunnalle ei ole paholainen ulkona tuolla, vaan se on itse seurakunnan sisällä. Joitakin ihmisiä on tullut sisälle seurakuntaan ja he myyvät nenäliinoja ja vettä ja öljyä ja luutia, ja mitä vain sellaista! Kutsumme on yksi: Rakentaa pyhät ihmiset HERRALLE. Hän sanoo, että suurin vaara ovat nuo ihmiset, jotka ovat tulleet ja livahtaneet sisälle salaisesti. Pahin asia, jonka voit tehdä on, johtaa JUMALAN ihmiset harhaan ja eksyksiin. 

Tiedän, että nyt teistä tuntuu pahalta, ja sanotte, otetaan nuo pahat ihmiset ulos sieltä, mutta annahan kun kerron teille, että on ongelma. Menestysteologian saarnaajanne, joka johtaa seurakunnan harhaan ja eksyksiin, ja joka on tehnyt kompromissin evankeliumin kanssa, saatat nähdä hänet silmilläsi tällä tavoin, koska hän saarnaa, mutta olkaa varovaisia, sillä Hän sanoo: salaisesti livahtaneet sisään. On joitakin jumalattomia ihmisiä, jotka ovat salaisesti livahtaneet sisään. 

Saatat sanoa, että viedään nuo pahat ihmiset pois saarnastuolista, mutta HERRA sanoo, että jopa te kristityt, se miten elätte elämäänne markkinapaikalla, työpaikoilla, oletteko johtaneet ihmisiä JEESUKSEN luokse? Kun olet moraaliton työpaikalla tai olet mukana korruptiossa työpaikalla, tai nepotismissa, suosien sukulaisia työpaikalla, tai olet heimolainen, suosien heimoasi, kaikki ne 'ismit', niin oletko johdattanut ihmisiä sillä JEESUKSELLE? Johdatitko heidät KRISTUKSELLE olemalla moraaliton työpaikalla kristittynä? Kiristelet hampaitasi, sanoen, viedään nuo pahat ihmiset ulos saarnastuolista, mutta oletko tietoinen, että kristityssä elämäntyylissäsi jopa sinä saatat johtaa ihmisiä harhaan ja eksyksiin pois JEESUKSEN luota? Tämä on vakavaa, todella vakavaa. Jotkut jumalattomat ihmiset ovat tulleet sisälle seurakuntaan. 

Tämä on nyt luopumuksen määritelmänne: langeta pois JEESUKSEN luota, pois todellisesta uskosta JEESUKSEEN, ja kieltäytyä poistumasta seurakunnasta, pysyen siellä ja saastuttaen kaikki. Tämä on se, mitä HERRA sanoo tässä. 

Ymmärsittekö sen kompromissin? JUMALALLA ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin vaihtaa saarnastuoli. Tämä on uskomatonta. Hänen täytyy poistaa täysin se toinen saarnastuoli. Edetään askel kerrallaan. Tämä on vakavaa. Pahin asia, jonka voit tehdä on, että poistat ihmisen maailmasta ja työnnät hänet langenneeseen seurakuntaan, poistat hänet paistinpannusta ja heität hänet suoraan tuleen. HERRA sanoo: Olkaa varovaisia nyt! Teidän täytyy taistella! 

On paljon paineita tänä päivänä, on suuri paine meneillään kristillistä uskoa vastaan. Jos valitset olla pyhä tällä tavoin, niin ensimmäinen asia on vainot; heidän tulee hyökätä sinua vastaan, kun vain valitset olla pyhä kristittynä tai pastorina. Se on ihmeellistä tänä päivänä. He hyväksyvät kaikki muut ihmiset, jopa sen, joka vain valehtelee heille, mutta jos valitset pyhyyden, niin he tulevat taistelemaan sinua vastaan työpaikalla, vaimosi tulee taistelemaan sinua vastaan, lapsesi saattavat kääntyä ympäri ja taistella sinua vastaan, ja kaikki saattavat sanoa, että he eivät pysty kestämään sinua. He saattavat sanoa, että haluamme vain elää normaalia elämää. Vainot. 

Minulla on neljä skenaariota, ennen kuin tulen siihen Taivaalliseen saarnastuoliin ja Sanomaan, joka välitetään kolmen enkelin kautta, koskien Taivaallista saarnastuolia. Minulla on pitkä matka, olen suuntaamassa Ilm. 14, jossa voitte nähdä todellisen Taivaallisen saarnastuolin. Se on irrotettu maailmasta; He eivät konsultoi ihmisiä, He eivät mene teologisiin kouluihin ja lue kirjoja, jonka joku on kirjoittanut, ei! He ovat suoraan yhteydessä ISÄ JUMALAAN, He hohtavat JUMALAN Kirkkautta ja He antavat kompromissittoman iankaikkisen evankeliumin! Tämä on se, mihin haluan päästä tänään, mutta sallikaa minun mennä läpi kronologian, jotta voimme nähdä lankeemuksen vakavuuden. 

Hän sanoo, että jotkut ihmiset ovat livahtaneet sisään. Sitten Hän varoittaa teitä, että HERRA lunasti ihmisensä ja sitten, kun he lankeavat, pitäen jopa yhteyskokouksia hindupappien ja muslimi-imaamien kanssa ja ovat yhteissopimuksessa, niin he kutsuvat sitä uskontojen väliseksi yhteydeksi. Tiedän kuitenkin, että JEHOVA JUMALA, jota palvelen, Hän, jonka näitte kävelevän eilen MENENGAI 5 Parantumiskokouksessa, jonka varjo kosketti ihmisiä tällä tavoin, ja kun kävelin tällä puolella, niin varjo kosketti jo toisella puolella, niin JEHOVA JUMALA on mustasukkainen JUMALA. Ette voi sekoittaa. 

Hän sanoo, että joitakin ihmisiä on tullut seurakuntaan ja heidän käytöksessään ja toiminnassaan on moraalittomuutta ja sensuaalisuutta, lihaa, tämä on se, mitä he ovat tuoneet seurakuntaan. Ymmärrättekö, miksi HERRAN täytyy käsitellä miekkaa?

"8 Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja." (Juud. 1:8)

Toinen käännös sanoo, JUMALAN pyhiä ihmisiä. 

"10 Nämä sitävastoin herjaavat sitä, mitä eivät tunne; mutta minkä he järjettömäin eläinten tavoin luonnostaan ymmärtävät, sillä he turmelevat itsensä." (Juud. 1:10)

Sitten Hän puhuu heidän lopustaan. 

"11 Voi heitä, sillä he kulkevat Kainin tietä ja heittäytyvät palkan tähden Bileamin eksytykseen ja hukkuvat niskoitteluunsa niinkuin Koora (heidän loppunsa on tuho)!
12 He likapilkkuina teidän rakkausaterioillanne julkeasti kemuilevat ja itseään kestitsevät (paimenet). He ovat vedettömiä, tuulten ajeltavia pilviä, paljaita, syksyisiä puita, hedelmättömiä, kahdesti kuolleita, juurineen maasta reväistyjä,
13 rajuja meren aaltoja, jotka vaahtoavat omia häpeitään, harhailevia tähtiä, joille pimeyden synkeys ikuisiksi ajoiksi on varattu.
14 Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut, sanoen: "Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä
15 tuomitsemaan kaikkia ja rankaisemaan kaikkia jumalattomia kaikista heidän jumalattomista teoistansa, joita he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikesta julkeasta, mitä nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet".
16 He ovat napisijoita, kohtalonsa nurkujia ja vaeltavat himojensa mukaan; heidän suunsa puhuu pöyhkeitä, ja he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden." (Juud. 1:11-16)

Hän sanoo, että:

- he ovat paimenia, jotka ruokkivat itseään
- he ovat puita ilman hedelmää, toisin sanoen, hedelmien perusteella tuomitset heidät
- he ovat pilviä ilman sadetta. Evankeliumin oli tarkoitus olla sade kuivaan maahan. Istut siis heidän edessään, jotta he saarnaisivat jotain, antaisivat jotain, ravitsisivat sinua, mutta lähdet janoisempana kuin tulit

JEESUS sanoi Pietarille: Rakastatko minua? Ruoki lampaitani! Ruoki lampaitani! Hän sanoo, että he eivät ruoki KRISTUKSEN lampaita. Maailma on janoinen evankeliumin sateelle. Kuuntelet heitä, kuunnellen, mutta tulet ulos janoisempana. 

- he ovat rajuja meren aaltoja, jotka vaahtoavat omia häpeitään. Tiedättehän, kuinka likaista meren vaahto on, se vaahto tuo kaiken valtameren lian. 

Ymmärrättekö? He, jotka tulevat sisälle ja johtavat lampaat harhaan, jotka eivät saarnaa vanhurskautta, eivät osoita tulevaan MESSIAASEEN, Hän kuvailee tässä ankaraa Tuomiota, joka on jo määrätty heille. JUMALA tulee siis maksamaan. He saattavat näyttää pääsevän sitä pakoon nyt, mutta HERRA sanoo, että Tuomio on tulossa. JUMALA tuomitsee synnin. Saarnastuolilla on vakava vastuu. 

Voisiko olla, että on palvonta, jota toteutat, kunnes ajelehdit täysin pois JUMALAN luota? Voisiko olla, että on palvonta, jota voit tehdä seurakuntana ja kristittynä, kunnes ajelehdit pois JUMALAN luota? 

JUMALA käski ja määräsi meidät erottautumaan maailmasta. Miksi? Sillä alusta saakka maailman järjestelmä on taistellut HERRAA vastaan. 1. Moos. 2:16-17 HERRA antoi tarkan vanhurskauden lain, sanoen, voit tehdä kaikkea tätä, mutta älä koske tuohon. Sitten maailman järjestelmä tuli esille ja taisteli JUMALAA vastaan. Sitten 1. Moos. 3:6 eteenpäin, ihminen on langennut, kunnes 1 Moos. 3:24, Hän on lukinnut ihmisen pois JUMALAN Läsnäolosta. 1. Moos. 4, Kain toimi JUMALAA vastaan. Maailman järjestelmä on taistellut JUMALAA vastaan muinaisista ajoista saakka. 

JUMALA sanoi: asetan vihollisuuden sinun ja paholaisen välille, vihollisuuden sinun ja maailman välille. Miksi? Sillä maailman järjestelmä on taistellut Häntä vastaan aina Baabelin tornista saakka, Nooan päivistä saakka. 1. Moos. 6, Nooan sukupolvi taisteli JUMALAA vastaan, he olivat tottelemattomia JUMALALLE, he olivat JUMALAA vastaan. Nimrod rakensi kapinassa tornin JUMALAA vastaan. Sen tähden, kun JEESUS tuli, Hän sanoi: Valtakuntani ei ole tästä maailmasta. Sitten Fil. 3:20-21, Hän sanoo, että kansalaisuutemme on JUMALAN Valtakunnassa. 

Tarkoitukseni on painottaa vakavuutta, koskien lankeemusta, jonka kanssa näette postmodernin seurakunnan pelleilevän. Miten voitte ottaa heidät pois hindupalvonnasta ja sitten viedä heidät luopioseurakuntaan? Täällä Keniassa joskus, kun tarkastelette hinduja, he näyttävät pukeutuvan pyhemmin kuin JUMALAN tyttäret seurakunnassa. Miten voit poistaa heidät siitä, jossa he ovat hyvin peitettyjä, islamista, jossa he ovat peittävästi pukeutuneita, kuten Pakistanissa he pukeutuvat peittävästi Islamin uskossa, kunnioittaen itseään. Miten viette heidät sieltä ja heitätte heidät seksuaalisyntiin?

Nyt haluan keskittyä lankeemuksen vakavuuteen ennen kuin käsittelemme Taivaallista saarnastuolia. Voitte huomata, että HERRA on puhunut tauotta, koskien MESSIAAN tulemusta, sillä yritän yhdistää useat näyt teille. 

"2 Kuulkaa, taivaat, ota korviisi, maa, sillä Herra puhuu: Minä kasvatin lapsia, sain heidät suuriksi, mutta he luopuivat minusta.
3 Härkä tuntee omistajansa ja aasi isäntänsä seimen; mutta Israel ei tunne, minun kansani ei ymmärrä.
4 Voi syntistä sukua, raskaasti rikkonutta kansaa, pahantekijäin siementä, kelvottomia lapsia! He ovat hyljänneet Herran, pitäneet Israelin Pyhää pilkkanansa, he ovat kääntyneet pois.
5 Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas.
6 Kantapäästä kiireeseen asti ei ole tervettä paikkaa, ainoastaan haavoja, mustelmia ja vereksiä lyömiä, joita ei ole puserrettu, ei sidottu eikä öljyllä pehmitetty.
7 Teidän maanne on autiona, teidän kaupunkinne ovat tulella poltetut; teidän peltojanne syövät muukalaiset silmäinne edessä; ne ovat autioina niinkuin ainakin muukalaisten hävittämät.
8 Jäljellä on tytär Siion yksinänsä niinkuin maja viinitarhassa, niinkuin lehvämaja kurkkumaassa, niinkuin saarrettu kaupunki.
9 Ellei Herra Sebaot olisi jättänyt meistä jäännöstä, olisi meidän käynyt pian kuin Sodoman, olisimme tulleet Gomorran kaltaisiksi.
10 Kuulkaa Herran sana, te Sodoman päämiehet, ota korviisi meidän Jumalamme opetus, sinä Gomorran kansa.
11 Mitä ovat minulle teidän paljot teurasuhrinne? sanoo Herra. Minä olen kyllästynyt oinas-polttouhreihin ja juottovasikkain rasvaan. Mullikkain, karitsain ja kauristen vereen minä en mielisty.
12 Kun te tulette minun kasvojeni eteen, kuka sitä teiltä vaatii-minun esikartanoitteni tallaamista?
13 Älkää enää tuoko minulle turhaa ruokauhria; suitsutus on minulle kauhistus. En kärsi uuttakuuta enkä sapattia, en kokouksen kuuluttamista, en vääryyttä ynnä juhlakokousta.
14 Minun sieluni vihaa teidän uusiakuitanne ja juhla-aikojanne; ne ovat käyneet minulle kuormaksi, jota kantamaan olen väsynyt.
15 Kun te ojennatte käsiänne, minä peitän silmäni teiltä; vaikka kuinka paljon rukoilisitte, minä en kuule: teidän kätenne ovat verta täynnä.
16 Peseytykää, puhdistautukaa; pankaa pois pahat tekonne minun silmäini edestä, lakatkaa pahaa tekemästä.
17 Oppikaa tekemään hyvää; harrastakaa oikeutta, ojentakaa väkivaltaista, hankkikaa orvolle oikeus, ajakaa lesken asiaa.
18 Niin tulkaa, käykäämme oikeutta keskenämme, sanoo Herra. Vaikka teidän syntinne ovat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi; vaikka ne ovat purppuranpunaiset, tulevat ne villanvalkoisiksi." (Jesaja 1:2-15)

"27 Siion lunastetaan oikeudella ja sen kääntyneet vanhurskaudella.
28 Mutta luopiot ja syntiset saavat kaikki turmion, ja ne, jotka hylkäävät Herran, hukkuvat.
29 Sillä he saavat häpeän niistä tammista, joita te himoitsitte, ja pettymyksen puutarhoista, jotka te valitsitte." (Jesaja 1:27-29)

Valtavaa. Onko ihmisten mahdollista palvoa JEHOVA JUMALAA, kunnes he ajelehtivat pois JEHOVA JUMALAN luota? Onko mahdollista palvoa HERRAA, kunnes ajelehdit täysin pois HERRAN luota? Sillä ennen kuin luit edemmäs ja näit, että he nostavat kätensä ylös JUMALAN edessä ja uhraavat Hänelle, niin olisit voinut luulla, että HERRA puhuu tässä ateisteille, uudestisyntymättömille, ihmisille, jotka eivät tunne Häntä. Onko mahdollista palvoa HERRAA, kunnes ajelehdit täysin pois?

Jesaja on ilmestynyt ja JUMALA puhuu, Hän sanoo: Tulkaa takaisin luokseni! Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! Mutta he ovat täysin ulkona. He palvovat ja uhraavat, mutta eivät pysty kuulemaan JUMALAA, aivan kuten sukupolvi, jonka tunnen tässä ajassa, jossa kutsutte minut Windhoekiin Namibiaan, ja HERRA on tullut julistamaan heille, että MESSIAS on tulossa, että JUMALAN Pilvi on Vieraillut, Taivaita on käsketty ja Sade on tullut alas, ja Kirkkauden KUNINGAS on tulossa ottamaan pyhän seurakunnan. Olemme stadionilla Windhoekissa Namibiassa ja JUMALA on Vierailemassa, rammat kävelevät ja sokeat näkevät, JUMALA Vierailee, mutta he ovat kiireisiä seurakunnissaan. Onko mahdollista palvoa JUMALAA, kunnes ajelehdit kokonaan pois JUMALAN luota?

Muistan Kisumussa, kuinka JUMALAN Pilvi tuli alas. Muut ihmiset New Yorkissa, Montrealissa, Torontossa, Pariisissa, olivat todella kiireisiä seurakunnissaan, sanoen, pyydämme, Herra, tule! Pyydämme, tule vierailemaan luonamme, kuten teit erämaassa! Keniassa, ei Kanadassa tai Ranskassa, vaan Keniassa, samassa kaupungissa Kisumussa, ihmiset huusivat, Jumala, sinun täytyy nyt tulla luoksemme, sinun täytyy, ja JUMALA Vieraili täällä. Kertokaa siis minulle, Jesaja julistaa tässä, että MESSIAS on tulossa, valmistakaa tie, tehkää parannus!, mutta he ovat ulkona siellä omissa temppeleissään, nostaen käsiään ylös. MESSIAS on tullut, Hän on temppelialueen ulkopuolella, mutta he ovat lukittuina sisälle ja sanovat: Herra, milloin lähetät Messiaan? 

Onko mahdollista, että sukupolvi kristittyjä palvoo HERRAA, kunnes he ajelehtivat täysin pois, eivätkä pysty kuulemaan HERRAA? Onko mahdollista opiskella teologiaa, kunnes ajelehdit pois JUMALAN luota? Sinulla on kolmas tutkinto, neljäs tutkinto. HERRA nostaa rampoja täällä, ja he vieläkin lisäävät itselleen neljännen tutkinnon, tekevät vielä yhden teologian tutkinnon. Milloin koskaan teologia on nostanut rampaa ylös maasta?! Kertokaa minulle, onko mahdollista lukea JUMALAN Sanaa, kunnes ajelehdit täysin pois JUMALAN luota? Tämä sukupolvi, HERRA sanoo: Tehkää parannus! MESSIAS on tulossa! Mutta he eivät pysty kuulemaan. Ymmärsittekö? 

Menimme Tarantoon Italiaan ja HERRA puhui siellä: Tehkää parannus! Sitten oli seuraava Sanoma illalla, sitten Parantumiskokous livenä TV-kameroiden edessä; kuurot korvat avautuivat, sokeat silmät avautuivat, mutta muut ovat vieläkin toisissa seurakunnissaan, eivätkä ole tietoisia, että HERRA Vierailee kaupungissa!? 

Onko mahdollista lukea JUMALAN Sanaa, kunnes joudut helvettiin? Onko mahdollista palvoa JEHOVA JUMALAA, kunnes joudut tulijärveen. Lankeemus saarnastuolissa on tämän sukupolven täydellinen tragedia, sillä jokaisessa maassa, johon menen, seurakunta yrittää olla poliittisesti korrekti. He haluavat, että maailma rakastaisi heitä. Miten maailma voi rakastaa sinua, jos nuhtelet syntiä? Ja miten voit lakata nuhtelemasta syntiä, sillä tiedät, että jos lopetat synnin nuhtelemisen, ihmiset tulevat menemään helvettiin? Koko sukupolvi istuu rajalla, joko astumassa sisälle helvettiin tai JUMALAN Kirkkauteen. 

He sanovat, että he eivät voi hyökätä HLTB:tä, homoutta ja lesboutta vastaan, ollakseen poliittisesti korrekteja. He eivät voi hyökätä suurinta pahetta vastaan, homoutta ja lesboutta vastaan, koska he haluavat olla poliittisesti korrekteja Hollannissa, Kanadassa, missä vain. Jos menette sinne, se on uskomatonta. Teidän tulee solmia homoavioliittoja, ollaksenne poliittisesti korrekteja. 

Tämä sukupolvi roikkuu vaa'alla, joko menossa Taivaaseen tai sitten tulijärveen. Miksi ette taistelisi tämän puolesta? Jesaja huusi heille: Tehkää parannus! Tuomio on tulossa! He olivat kiireisiä palvoen ja lukien Sanaa, he lukivat Tanachia, mutta kukaan ei kuunnellut, kunnes onnettomuus iski. Minulla on kuitenkin hyviä uutisia: jakeissa 27-28, Hän sanoo, että Hän tulee tuomitsemaan oikeudella ja parannusta tekevät vanhurskaudella. 

Heidän täytyy solmia homoavioliittoja, ollakseen poliittisesti korrekteja. Miten se on mahdollista?! Teidän tulee seistä lujana ja sanoa, että JUMALA on Pyhä, ja kertoa heille, että ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Kertokaa heille, että homoseksuaalisuus on syntiä! Onko mahdollista lukea Raamattua Saksassa, kunnes joudut tulijärveen? Olen iloinen, että olette tulleet tänne kansakunnista, joissa on paljon poliittista korrektiutta maissanne ja pelkäätte nuhdella syntiä: Tervetuloa JUMALAN Valtakuntaan!

Kutsunne pastorina on ruokkia heitä ja johtaa heitä. Kertokaa heille, että homoseksuaalisuus on syntiä! Älkää huoliko poliittisesta korrektiudesta maassanne. Te vain saarnaatte, että se on syntiä. Sanokaa heille, että homoseksuaalisuus on syntiä. Auttakaa heitä. Sukupolvi istuu risteyksessä, menossa helvettiin. Tuletteko vielä tekemään kompromissin saarnastuolin kanssa? Jokainen maa on laillistamassa homoseksuaalisuuden ja abortit. Aiotteko vieläkin seistä siellä ja olla poliittisesti korrekteja heidän kanssaan? Olisitteko silloin KRISTUKSEN palvelijoita? Lähetän teidät taistelemaan evankeliumin puolesta, taistelemaan JEESUKSEN puolesta! Älkää välittäkö kenestäkään muusta.    

Taistelkaa JEESUKSEN puolesta! YK ei tule taistelemaan JEESUKSEN puolesta. Yliopistot ovat poistamassa JEESUKSEN instituutiostaan. Jos katsotte jokaista maata, he ovat poistamassa JUMALAN elämästään. Teidän tulee taistella. Lataan teidät taistelemaan. Menkää taistelemaan evankeliumin puolesta! Maailmanpankki ei tule taistelemaan evankeliumin puolesta, eivätkä teologiset koulut tule taistelemaan evankeliumin puolesta enää. Usassa teidän ei sallita enää rukoilla kouluissa, lastenne ei sallita rukoilla. Ainoa instituutio, joka voi puolustaa JEESUKSEN armoa, on saarnastuoli. 

Sen tähden, jos teette syntiä, niin HERRA käsittelee miekkaa. Nyt ymmärrät, että tämä ei ole mikään vitsi. Päämäärä on yksinkertainen: Paholainen ei tule kohtaamaan sinua suoraan, vaan livahtamaan sisälle hitaasti, niin että se mikä oli aiemmin syntiä - ihmiset huusivat, aaa, tuo on syntiä! - niin tänä päivänä se on hyväksyttävää!? He tekivät Irlannissa tutkimuksen, jossa 70% tai 80% prosenttia vastanneista sanoi, että homoseksuaalisuus on hyväksyttävää. Teidän tulee taistella HERRAN puolesta!  

"15 ja pitäkää huoli siitä, ettei kukaan jää osattomaksi Jumalan armosta, "ettei mikään katkeruuden juuri pääse kasvamaan ja tekemään häiriötä", ja monet sen kautta tule saastutetuiksi,
16 ja ettei kukaan olisi haureellinen tahi epäpyhä niinkuin Eesau, joka yhdestä ateriasta myi esikoisuutensa.
17 Sillä te tiedätte, että hänet sittemminkin, kun hän tahtoi päästä siunausta perimään, hyljättiin; sillä hän ei löytänyt tilaa peruutukselle, vaikka hän kyynelin sitä pyysi." (Hepr. 12:15-17)     

"4 Sillä mahdotonta on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet
5 ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia,
6 ja sitten ovat luopuneet-taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät." (Hepr. 6:4-6)

"26 ...niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat." 
(Hepr. 10:26)

"29 kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!
30 Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa".
31 Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin (kun Hän tuomitsee teidät)." (Hepr. 10:29-31)

"19 ja lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia; sillä kenen voittama joku on, sen orja hän on.
20 Sillä jos he meidän Herramme ja Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen tuntemisen kautta ovat päässeetkin maailman saastutuksia pakoon, mutta niihin taas kietoutuvat ja tulevat voitetuiksi, niin on viimeinen tullut heille ensimmäistä pahemmaksi.
21 Parempi olisi heille ollut, etteivät olisi tulleet tuntemaan vanhurskauden tietä, kuin että sen tunnettuaan kääntyvät pois heille annetusta pyhästä käskystä.
22 Heille on tapahtunut, mitä tosi sananlasku sanoo: "Koira palaa oksennukselleen", ja: "Pesty sika rypee rapakossa"." (2. Piet. 2:19-22)

Ymmärrättekö saarnastuolin kompromissin vakavuuden? HERRA sanoo valtavilla tavoilla, että se on yksisuuntainen liikenne. Ei tehden näin ja tehden noin. JEESUKSEN Veri on lopullinen uhri. Jos kaltoin kohtelet JEESUKSEN Verta pastorina, saarnastuolin haltijana, silloin ei ole mitään toista uhria saatavilla sinulle. Sama Raamattu, jota luin, sanoo, että se on mahdotonta, MAHDOTONTA, se ei ole mahdollista taas uudistaa parannukseen. Jos luet Hepr. 10, se sanoo, että silloin, jos harkitusti teet niin. Tänä päivänä seurakunta ja pastorit harjoittavat syntiä harkitusti. 

Hän sanoo, se on mahdotonta, ei mahdollista, sen jälkeen, kun olet vastaanottanut näin suuren pelastuksen, ja sitten heität sen roskiin ja menet harkittuun luopumukseen; myyt öljyä, myyt luutia 31.12., myyt vettä, olet moraalittomuudessa, et valmista lampaita, etkä johdata heitä vanhurskauteen, ja aika on ohitse. Hän sanoo, että on mahdotonta uudistaa sinua parannukseen, kun kaltoin kohtelet JEESUKSEN armoa. Olen lukenut samaa Raamattua, jota sinä luet. Et voi mennä harkittuun syntiin. JEESUKSEN Veri on ainoa uhri, lopullinen uhri. 

Tuossa näyssä Hän teki näin, tarkoittaen, että kun katson seurakuntaa, niin näen aivan kuin seurakunta etsisi toista vapautusta. Kun katson KRISTUKSEN seurakuntaa maailmanlaajuisesti, niin Euroopassa se on pahinta, Kanadassa, Usassa; mitä kehittyneempi maa, sen pahempi. Kun katson KRISTUKSEN seurakuntaa maailmanlaajuisesti, näen aivan kuin he kyselisivät toista vapautusta, toista Golgataa. On aivan kuin he sanoisivat, että ensimmäisessä Golgatassa ei ollut tarpeeksi voimaa, että ensimmäinen Golgata ei voinut siirtää heitä maailmasta JUMALAN Valtakuntaan. Ensimmäisessä Golgatassa oli voimaa tuoda heidät vain puoliväliin, joten he sekoittavat Taivaan ja maan, pelastuksen ja synnin.  

Mutta tänä päivänä HERRA kutsuu Hänen seurakuntaansa astumaan ulos ja vetämään viivan ja ylittämään tuon viivan ja sanomaan: En mene enää takaisin syntiin! Kun Hän katsoo seurakuntaa maailmanlaajuisesti, Hän kuulee aivan kuin he huutaisivat, Herra, mene takaisin Golgatalle, olen synnissä! Katso, ensimmäinen Golgata ei ollut tarpeeksi, katso, makaan mudassa! Katso! Hän sanoo, että he häpäisevät JEESUKSEN julkisesti, ristiinnauliten JUMALAN Pojan jälleen. Toisin sanoen, kun Hän näkee sinut kristittynä synnissä jälleen, silloin Hän kuulee Naulan lävistykset; tong, tong, tong! Hän kuulee: 'Haluamme Barabbaan! Hirtä Hänet, hirtä Hänet! Ristiinnaulitsette JEESUKSEN jälleen'. 

Tämän päivän seurakunta Euroopassa, pahinta on Latinalaisessa Amerikassa, pahinta on Afrikassa, jokainen maanosa, jokainen kansakunta on langennut. Se on hirvittävää. JEESUS näkee, että aivan kuin seurakunta tarvitsisi toisen Golgatan. Hän näyttää minulle ne Naulan lävistykset ja sanoo: "Mene ja sano heille, rakastan heitä, mutta näen aivan kuin he etsisivät toista Golgataa, toista vapautusta, mutta vaikka haluaisinkin mennä heidän puolestaan jälleen Ristille, niin JUMALAN LOISTELIAAN KARITSAN täydellisen uhrin laki ei salli minun, koska nyt minulla on arvet. Mene ja sano heille, että he syntyvät vain uudesti sen ensimmäisen Golgatan kautta. Mene ja sano heille, että siinä Golgatassa on tarpeeksi voimaa. Mene ja sano heille, että minulla on nyt kruunu. Mene ja sano heille, että en tule saarnaamaan evankeliumia. Mene ja sano heille, että tulen takaisin Loisteliaan Kirkkaana Voittoisana KUNINKAANA. Mene ja sano heille, en tule takaisin riitelemään Fariseusten kanssa." Ei ollenkaan! 

Ymmärrättekö siis vastuunne Pastoreina? Teidän tulee mennä taistelemaan! Taistelemaan evankeliumin puolesta! Taistelemaan vanhurskauden puolesta! Taistelemaan pyhyyden puolesta! Olitko sinä se, joka nousit seisomaan lentokoneessa, joka oli täynnä ihmisiä, ja sanoit heille: "Siunatut ihmiset, kuunnelkaa minua nyt. Oletteko tietoisia, että olette menossa helvettiin, jos ette tee parannusta?" He saattavat luulla, että olet terroristi. Kun hän päätti sen, hän sanoi: "Pesen nyt käteni. Tehkää parannus ja vastaanottakaa JEESUS ja olkaa uudestisyntyneitä!" Lentokoneessa. Olin todella shokissa, kun näin sen. 

Tämä on hetki, jolloin JUMALA kutsuu meitä olemaan pelkäämättä ketään, sillä helvetti on tässä ja Taivas on tässä, ja aika on ohitse, silloin olet edes kertonut heille. Sinä menit myös homoparaatiin Berliinissä ja sanoit heille: "Tehkää parannus! Tehkää parannus! JUMALA vie teidät muuten tuleen!" En ole varma, mutta luulen, että poliisi tuli onnittelemaan sinua. Tämä on aika, jolloin meidän tulee taistella JEESUKSEN puolesta. YK ei tule taistelemaan JEESUKSEN puolesta. Vain seurakunta voi taistella JEESUKSEN puolesta. Vain saarnastuolissa on voima puolustaa KRISTUKSEN agendaa. 

Näette siis todella selvästi, mitä Hän sanoo, että hetkellisen, lyhytikäisen lihan nautinnon tähden Eesau myi perintönsä. Kun Daniel ja heprealaiset pojat olivat vankeudessa, he olivat pakolaisia, he olivat pulassa ja heillä ei ollut mitään oikeuksia, ja kun heille annettiin nautintoja; viiniä, porsasta ja paljon lihaa kuninkaan pöydästä, jonkun tyyppistä hetkellistä nautintoa tässä maailmassa, niin he kieltäytyivät ja hän sanoi: "En voi saastuttaa itseäni. Tiedän, kuka olen, tiedän identiteettini ja perintöni. En hyväksy sitä". He pysyivät lujina. 

Danielin kirjan luvun 1 tähden, nyt Danielilla oli mahdollisuus istua leijonien luolassa. Jos hän olisi epäonnistunut tässä, se olisi ohitse. Sen ensimmäisen askeleen tähden, kieltäytyen nauttimasta hetkellisiä nautintoja tässä pimeässä maailmassa, niin Danielille annettiin lahja tulkita unia. Danielille annettiin Lopunajan Profeetan ylevä virka. Muistan tuon päivän, kun HERRA vei minut leijonien luolaan ja seisoin siellä takana tällä tavoin, ja Hän varmisti, että Daniel oli istumassa, katsoen pois päin, ja hänen hiuksensa tältä puolelta olivat harmaampia, valkoisempia, ja leijonat olivat siellä. HERRA vei minut sinne, mutta Daniel pysyi lujana, hän kieltäytyi tekemästä kompromissia!  

JUMALA sanoo, että vain Pastori voi puolustaa MESSIAAN asiaa. Teidän tulee nyt seistä lujina! Kyllä, koska Hän sanoo, että vastaanotitte saman uskon. Jotkut heistä ristiinnaulittiin ylösalaisin. Pietari neuvotteli ja sanoi: "Tiedän, että teidän täytyy ristiinnaulita minut, mutta Herrani on jo ristiinnaulittu tällä tavoin, voitteko ristiinnaulita minut ylösalaisin?" Sanhedrin, suuri neuvosto, pidätti heidät, sama, joka lähetti JEESUKSEN kuolemaan, ja heille sanottiin: "Sanoimme, ettette koskaan saisi saarnata tuosta nimestä täällä, ja olemme kuulleet, että olette vieläkin saarnanneet tuosta JEESUKSESTA, puhuen ylösnousemuksesta". 

Sama Sanhedrin, suuri neuvosto, joka lähetti JEESUKSEN kuolemaan ja tappoi Hänet, kun he päättivät sen, sanoen: "Älkää koskaan enää saarnatko siitä! Älkää koskaan enää saarnatko siitä nimestä!", niin Pietari nousi seisomaan samojen ihmisten edessä, jotka ristiinnaulitsivat JEESUKSEN ja sanoi heille: "Tämä on helppoa. JUMALAN ja teidän välillä, tulemme olemaan kuuliaisia ainoastaan JUMALALLE! Teidän tulee tappaa minut! Teidän tulee tappaa minut! Teidän tulee tappaa minut"! Sama usko. Onko tämä seurakunta valmis kuolemaan evankeliumin tähden?

Kuulette kertomuksia, kuinka he käyvät niin paljon läpi Nigeriassa, saarnaten niissä osavaltioissa siellä. Oletteko valmiita vainottaviksi JEESUKSEN tähden? Daniel hyväksyi joutua tapetuksi, leijonien syötäväksi. Shadrak, Meesak ja Abednego hyväksyivät tulla tapetuiksi tulessa. Antipas ei pelännyt ihmisen miekkaa, vaan pelkäsi HERRAN miekkaa. Kyllä. Jonkun täytyy taistella HERRAN puolesta. Saarnastuoli täytyy ennallistaa. Tämän koko sukupolven ikuisuus on investoitu siihen. Ymmärrättekö sen tuskan ja taakan, jonka HERRA on laittanut sydämeemme? 

Näette, kuinka rammat kävelevät kauniisti. Näette, kuinka sokeat näkevät tällä tavoin, he katsovat joka suuntaan, ja kyyneleesi valuvat, sillä ymmärrät, että nämä ovat JEESUKSEN ihmisiä, ja tämä on se, mitä he käyvät läpi, kun seurakunta kävi läpi kompromissia. HERRA on käyttänyt tätä Palvelustyötä osoittamaan todella selvästi, että Hän odotti seurakuntaa ja välinettä, jota Hän voi käyttää tavoittamaan ihmisiä, jotka kärsivät. HERRA etsii astiaa, Hän etsii Pastoria, joka voi seistä Hänen kanssaan tänä pilkkopimeyden hetkenä, jotta Hän voisi tuoda ihmisensä pois tuskasta ja kärsimyksestä, murheesta, epätoivosta. Tämä sukupolvi, teidän tulee seistä lujina!   

"9 Kaikki kedon eläimet, tulkaa syömään, te metsän eläimet kaikki.
10 Israelin vartijat ovat kaikki sokeita, eivät he mitään käsitä; he ovat kaikki mykkiä koiria, jotka eivät osaa haukkua. He näkevät unta, makailevat ja nukkuvat mielellään.
11 Ja näillä koirilla on vimmainen nälkä, ei niitä mikään täytä. Ja tällaisia ovat paimenet! Eivät pysty mitään huomaamaan, ovat kaikki kääntyneet omille teilleen, etsivät kukin omaa voittoansa, kaikki tyynni.
12 "Tulkaa, minä hankin viiniä, ryypätkäämme väkevätä; olkoon huomispäivä niinkuin tämäkin ylenpalttisen ihana." (Jesaja 56:9-12)

Ymmärrättekö saarnastuolin tilan? He ruokkivat itseään. Tänä päivänä he tulevat saarnastuoliin, koska he epäonnistuivat saamaan toisen työpaikan, he tulevat sinne päivätyöhön, jotta he voivat syödä ja juoda hyvin ja lähettää lapsensa opiskelemaan Usaan ja Australiaan, mutta he eivät tule, koska he rakastavat JEESUSTA tai heillä on kutsu, vaan koska he epäonnistuvat saamaan tietotekniikan työn jossakin. He sanovat: "Tulkaa, minä hankin viiniä, ryypätkäämme väkevätä; olkoon huomispäivä niinkuin tämäkin ylenpalttisen ihana."

Jeremia 6, on kaunis Sananpaikka. Jos meillä olisi aikaa, voisimme lukea jakeesta 1-21, mutta luen yksinkertaisesti jakeesta 13:

"13 Sillä kaikki, niin pienet kuin suuretkin, pyytävät väärää voittoa, kaikki, niin profeetat kuin papitkin, harjoittavat petosta.
14 He parantavat minun kansani vamman kepeästi, sanoen: "Rauha, rauha!" vaikka ei rauhaa ole.
15 He joutuvat häpeään, sillä he ovat tehneet kauhistuksia; mutta heillä ei ole hävyntuntoa, he eivät osaa hävetä. Sentähden he kaatuvat kaatuvien joukkoon, sortuvat, kun minä heitä rankaisen, sanoo Herra." (Jeremia 6:13-15)

HERRA sanoo, että aiemmin oli asioita, joita et voinut tehdä. Jopa pastorina, oli asioita, joita et voinut aiemmin koskaan tehdä. Jos teit, niin se oli kauhistus, mutta Hän sanoo, että tänä päivänä he voivat tehdä niin avoimesti, julkisesti punastumatta. Tämä on vakavaa. Hän sanoo, että kaikki ovat voiton ahneita. Elannontienaajasukupolvi. Kaikki etsivät keinoja mennä kouluun opiskelemaan, saaden hyvän tutkinnon ja hyvän työn, mennen yliopistoon, tienaten sitä ja sitä; kaikki etsivät henkilökohtaista voittoa. Siinä mittakaavassa, että jopa pastorien tänä päivänä täytyy mitoittaa sanomansa sopimaan lampaiden kysyntään. Heidän täytyy saada selville, mitä lampaat haluavat kuulla, ja sitten antaa, mitä lampaat haluavat kuulla. 

Tänä päivänä Euroopassa on yleistä mainosten seasta löytää ilmoitus, 'seurakunta myytävänä'. Se sijaitsee hyvällä paikalla ja se on vielä hyvässä kunnossa rakenteellisesti. Seurakuntia myydään tänä päivänä. Samaan aikaan, kun pahuus ja jumalattomuus kasvaa, niin seurakunnat menevät alas. Seurakuntien tulisi mennä ylöspäin, sillä pahuus ja jumalattomuus kasvavat. Tänä päivänä Hollannissa ja Euroopassa ja Australiassa ja Kanadassa he ostavat seurakunnan ja muuttavat sen baariksi, yökerhoksi ja jättävät puisen ristin ylös sinne. Jonkun täytyy taistella JEESUKSEN puolesta. Teidän tulee seistä ja taistella KRISTUKSEN puolesta. He juovat alkoholia siellä naisten ja miesten kanssa ja sanovat, että tuo risti, ennen vanhaan JEESUS ajoi meidät ulos, mutta näinä päivinä olemme ajaneet Hänet ulos. 

Jonkun täytyy seistä lujana JEESUKSEN puolesta. 
JEESUS on mahtava. Näittekö eilen Hänen parantavan köyhimpiä ja surkeimpia, alhaisimpia? On todella tuskallista, että kukaan loukkaa JEESUSTA. Tänä päivänä he laittavat seurakuntia myyntiin ja yökerhot ja baarit ostavat niitä. Jonkun täytyy taistella KRISTUKSEN puolesta. Hetki taistella KRISTUKSEN puolesta on nyt. Tämä ei ole aika lankeemukselle saarnastuolissa. Ei! Ei! Ei! Ei! Ei, ollenkaan! Tämä on niin suloinen evankeliumi, että sen puolesta kannattaa kuolla. Jopa JEESUS sanoi, että sen puolesta kannattaa kuolla, ja Hän kuoli sen puolesta. Meidän tulee olla valmiita taistelemaan loppuun saakka.

Haluan viimein käsitellä ylevää Taivaallista saarnastuolia, jonka HERRA laski alas, Ilm. 14, kun palaamme, ja evankeliumia kolmen enkelin kautta, saarnaten Taivaallisesta saarnastuolista, puisesta saarnastuolista kompromissitonta evankeliumia, ikuista evankeliumia kaikille kansakunnille, kaikille kielille ilman kompromissia. Tulemme katsomaan Taivaallista saarnastuolia, jonka HERRA laski alas, jossa heidän ei tarvinnut konsultoida teologian professoria evankeliumia koskien, jotta he voisivat selittää sen ja tulkita sen, kirjoittaen siitä kirjan, vaan He tulivat suoraan JUMALAN luota ja loistivat vieläkin JUMALAN Kirkkautta. He julistivat ikuista evankeliumia ja sanoivat: JUMALAN pelko. Pelätkää JUMALAA! He sanoivat: Antakaa JUMALALLE kunnia! He sanoivat: Erottautukaa Nimrodista, Babylonista! Erottautukaa kaikista järjestelmistä, jotka ovat KRISTUSTA vastaan!

Nostakaa kätenne ylös, te, jotka haluatte vastaanottaa KRISTUKSEN, annan teille mahdollisuuden, sanokaa:

Väkevä HERRA JEESUS,
teen parannuksen tänään,
teen parannuksen välinpitämättömyydestä seurakunnassa,
että on ollut kompromissi synnin kanssa seurakunnassa,
teen siis parannuksen JEESUKSEN väkevässä Nimessä,
pyydän, anna minulle anteeksi JEESUS,
ja vastaanotan Sinut sydämeeni,
Herrakseni ja Pelastajakseni,
JEESUKSEN väkevässä Nimessä,
olen uudestisyntynyt,
Aamen.

(1.1.2023 - 13. Kansainvälinen Pastorien ja Evankeliumin saarnaajien Konferenssi - 1. Päivä / Osa 2, Nakuru Kenia / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia