11.12.2021 NÄKY SEURAKUNNAN YLÖSTEMPAUKSESTA (SUPER TÄRKEÄ JA KIIREELLINEN!)

11.12.2021 NÄKY SEURAKUNNAN YLÖSTEMPAUKSESTA (SUPER TÄRKEÄ JA KIIREELLINEN!)

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA JAHVE on juuri Puhunut kanssani vain muutama minuutti sitten. Jälleen, siunatut ihmiset, olin täällä ja sitten pieni uni alkoi varastamaan minua hiukan tällä tavoin, ja kun tuo uni alkoi varastamaan minua tällä tavoin, niin HERRA näytti olevan kiireessä, näyttääkseen minulle jotain, joten kun tuo pieni uni alkoi varastamaan minua tällä tavoin, silloin HERRA näytti minulle tämän, jonka tulen kuvailemaan teille. 

Tässä todella valtavassa näyssä, uudestaan, noin klo 11.55 Itä-Afrikan aikaan aloin yksinkertaisesti vaipumaan hiukan uneen tällä tavoin, ja silloin HERRA näytti minulle tämän ja tässä näyssä Hän vei minut seurakuntaan, Hän vei minut seurakuntaan ja seurakunnassa pystyin näkemään ihmisten istuvan penkeillä, istuen penkeillä seurakunnassa. Kun katsoin sinne, silloin yhtäkkiä, yhtäkkiä näin heidän jalkojensa nostettavan ylös tällä tavoin, heidät oli vedetty ylös, se oli heidän jalkansa, joiden näin lähtevän katon toiselle puolen tällä tavoin. 

Uudestaan, HERRA on vienyt minut KRISTUKSEN seurakuntaan tässä todella valtavassa näyssä, hyvin kiireisessä kuitenkin. Todella todella kiireisessä. Noin klo 11.55 aamulla tänään sen jälkeen, kun olimme juuri tulleet näistä valtavista Yövalvojaisista tänä yönä, kun olin siellä juuri nukahtamaisillani, niin HERRA silloin klo 11.55 vei minut heti, Hän oli kiireessä, näyttääkseen minulle tämän suoraan, Hän ei pystynyt edes odottamaan, että nukun kokonaan. Hän näytti minulle tämän näyn, olin nyt seurakunnassa ja näen ihmisten istuvan seurakunnassa, silloin yhtäkkiä näin, se on heidän jalkansa, joiden näin lähtevän katon läpi. 

Se on heidän jalkansa ja loisteliaat ruumiinsa, se on heidän jalkansa, joiden näin lähtevän katon läpi, mennen ylös, kun ylöstempaus tapahtui, mutta joitakin ihmisiä jäi jälkeen, joitakin ihmisiä jäi seurakuntaan, joten joitakin ihmisiä, melkoinen määrä. Melkoinen määrä jäi seurakuntaan, melkoinen määrä jäi seurakuntaan. Jos vertailen; en ehkä nähnyt kaikkia, sillä tuona hetkenä, kun näin heidät, jotka otettiin ylös, näin nyt vain heidän jalkansa jostakin ehkä läheltä heidän polviaan, kun he menivät ylös. En ehkä nähnyt kaikkia, jotka menivät ylös, mutta näin vain heidän jalkansa, ja sitten monet jäivät jälkeen. Näin, että seurakunnassa jotkut ihmiset jäivät jälkeen. 

HERRA on Puhunut todella todella vakavalla tavalla, todella vakavalla tavalla ja suurella kiireellisyyden tunteella, ja tänään ollen 11. joulukuuta vuonna 2021, HERRA on näyttänyt minulle vain muutama minuutti sitten seurakunnan ylöstempauksen, seurakunnan ottamisen pois, ja näin vain heidän jalkansa, mennen ylös, ollen vedettyjä ylös, ihmeellistä, todella vaikuttavaa muuten. Olin täällä seurakunnassa maailmassa, kun he lähtivät, ja näin, kuinka heidän jalkojaan vedettiin ylös seurakunnan katon läpi. Todella todella vakavaa totisesti. 

Nyt 18. lokakuuta 2021, KRISTUKSEN ITSENSÄ Ääni, ja tämä shokeerasi minua melkoisesti, koska olen ISÄ JUMALAN suoran ohjeistuksen alla ja valmistan Tietä MESSIAALLE, KUNINKAALLE, ja kun MESSIAS tuli henkilökohtaisesti Puhumaan ääneen ja Sanoi: "Kerro heille, että kun ylöstempaus tapahtuu, niin heillä tulee olemaan minun kaltaiseni ruumiit", ja hänellä, joka Puhuu nyt reaaliajassa, on loistelias kirkastettu ruumis. Toisin sanoen, Hän viittasi kirkastettuun ruumiiseen, aivan kuten Hänellä, 1. Joh. 3:2. Hiljattain, 8. joulukuuta 2021, HERRA laskee näyssä puisen saarnastuolin Taivaasta, ja silloin heti se lasinen saarnastuoli, joka oli murskaantunut ja haljennut, tai paremminkin murtunut, katoaa, se vaihdetaan tähän puiseen saarnastuoliin, ja se, miten HERRAN Käsi itse käteni kanssa asetti tuota saarnastuolia, ja se sopi siihen. 

Sitten pelkoni oli, että näyttää siltä, että HERRA Sanoo nyt, että JUMALAN saarnastuoli, HERRAN Alttari on nyt ennallistettu. Tiedättehän, että hänen Missionsa, joka on tullut, hänen, joka Puhuu kanssanne, on ennallistaa HERRAN Alttari. Tuo Missio on vakiinnutettu Raamatussa. Kaikki voivat lukea sen, kaikki tietävät tuon Mission. Saarnastuoli laskettiin alas Taivaasta 8. joulukuuta 2021, ja nyt tänään 11. joulukuuta, Hän näyttää minulle seurakunnan ylöstempauksen. Voitte nähdä tapahtumien kronologian. 

Uudestaan, haluan toistaa tämän, noin klo 11.55 aamulla Itä-Afrikan aikaan tulin juuri Yövalvojaisista, ihmettelin, pystynkö nukkumaan tänään, koska on todella mahtava Herätys meneillään radiossa halki kastealtaasta toiseen, mutta kun olen siellä, niin pieni uni yrittää varastaa minua, aivan kuin HERRA olisi todella kiireessä, näyttääkseen minulle tämän, ja siinä pienessä vaipumisessa, ennen kuin olin edes nukahtanut, Hän vie minut seurakuntaan ja näen, kuinka ihmisiä on seurakunnassa. 

Sitten yhtäkkiä näen osan otettavan pois, pystyin näkemään ainoastaan heidän jalkansa, kun heidän jalkansa polven yläpuolelta menivät ylös ja sen loisteliaan kirkkaan vaatteen. Näen myös vaatteen, heidän vaatteensa, valkoisen vaatteen, kun he menevät ylös läpi katon, ylös, ohittaen katon, ja he eivät mene suoraan ylös 90 astetta, he menevät sivuun, kulmassa, kun he menevät ylös katon läpi. Heidät vedetään ylös ja he katoavat katon lävitse. Jotkut ihmiset jäävät seurakuntaan. En ehkä nähnyt kaikkia, jotka menivät, mutta tiedän, että he, jotka menivät, näyttivät olevan vähemmistö seurakunnasta, joten melkoinen määrä jäi seurakuntaan. Raamattu sanoo 1. Tess. 4, jakeissa 16-18, Hän Sanoo: 

16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;

Jae 17:

17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.

Tässä aina on ikuisesti, iankaikkisesti. Jae 18:

18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla. 

Nyt, tämä on se sananpaikka, joka kuvailee seurakunnan ylöstempauksen tapahtumien sarjan. HERRA on näyttänyt minulle tänään, kuinka Hän tulee ottamaan seurakunnan, mutta se, mikä ihmetyttää minua tässä, mikä on todella shokeeraavaa ja saa minut pelkäämään, on se kiireellisyys, jonka kanssa Hän on näyttänyt sen minulle aikana, jolloin Herätys on räjähtänyt halki tämän maan, ja kun Herätys on räjähtänyt halki tämän maan, kaste ja kaikki, niin jatkoin kysymään itseltäni tänään: Entäpä kansakunnat ulkomailla? Eivätkö he pysty oppimaan Kenialta luokkahuoneena, aivan kuten kerroin heille monia vuosia sitten? Tämän matkan alussa sanoin, että Kenia tulee olemaan luokkahuone, josta opimme tekemään kaiken. 

Jatkoin ihmettelemään, tulee olemaan JUMALAN Vierailu tulossa maailmaan, siksi Kenia valmistautuu. Sitten jatkoin ihmettelemään, miksi muka ei kansakunnat ulkomailla? Miksi en kuule raportteja, että Norsunluurannikko on myös kokoontunut uima-altaillensa, he myös odottavat JUMALAN Vierailua, että Etelä-Afrikka on myös kokoontunut uima-altaillensa, myös he juhlivat Herätystä, Usa, Maryland, Atlanta Georgia, Chicago tuulinen kaupunki, San Fransisco, Los Angeles, New York City, New Jersey, Camden, Newark, kaikki nämä paikat, alas Floridaan, miksi en pysty kuulemaan Etelä-Koreasta, Australiasta, että myös he ovat uima-altaillaan, uima-altaillaan, heitä kastetaan, ollen vain valmiina siinä tapauksessa, siinä tapauksessa, jos tämä Vierailu on jopa suurempi kuin se Parantumisvierailu, josta puhumme. 

Joka tapauksessa on aina hyvä olla oikeamielinen HERRAN edessä koko ajan, jopa ennen Menengai 4:sta. Jos jotakin tapahtuu tämän hetken ja Menengai 4:sen välillä, niin joka tapauksessa se on voitto-voitto tilanne, sinut löydetään valmiina. Jos jotakin tapahtuu Menengai 4:sen toiselle puolen, Menengai 4:sen jälkeen, niin olet vielä voitto-voitto tilanteessa, kun olet löydetty olemassa valmiina. Jatkoin siis ihmettelemistä, entäpä kansakunnat ulkomailla? 

Yhtäkkiä HERRA näyttää minulle nyt seurakunnan ylöstempauksen, ja tällä kertaa näen heidän jalkansa, kuinka he menevät ylös. He olivat menneet ylös, joten näin, kuinka yhtäkkiä he lähtivät. Itseasiassa, kun he lähtivät, niin näin sen, mutta sinä hetkenä, kun pystyin näkemään heidät hyvin, sillä se oli shokki, se oli yllätys. Kun he lähtivät penkeiltä, näin sen, kuitenkin hetkenä, jona todella keskityin heihin oli, kun heidän jalkansa ovat nyt ylhäällä. Se tapahtuu todella nopeasti, ja he liikkuvat sivuun, jos kysyt minulta, se on kohti vasenta puoltani, ja katon läpi ja he menivät. Pystyin näkemään heidän jalkansa ja sitten vaatteen, loisteliaan vaatteen, valkoisen vaatteen. 

Nopeasti pystyin siis laittamaan yhteen tämän kronologian, että 18. lokakuuta, KRISTUKSEN ITSENSÄ Ääni todella yllättävällä tavalla, kun opetin loisteliaista kirkastetuista ruumiista, jotka teillä tulee olemaan ylöstempauksessa, silloin nukahdin jälleen. Kun uni alkoi juuri varastamaan minua, niin KRISTUS ITSE, KUNINGAS ITSE ääneen, Hän Sanoi: "Kerro heille, että kun ylöstempaus tapahtuu, niin heillä tulee olemaan minun kaltaiseni ruumiit". Toisin sanoen, loisteliaat kirkastetut ruumiit, aivan kuten Hänellä. Tämä on 1. Joh 3:2. Olin juuri saarnannut siitä. 

Sitten 8. joulukuuta 2021 hiljattain, ISÄ JUMALA laskee puisen saarnastuolin Taivaasta, ja heti kun Hän laskee sen Alttarille, silloin pitelen sitä ja pitelen myös Hänen omista Käsistään, ja asetamme sen yhdessä, laitamme sen alas, mutta asetamme sen myös hyvään sijaintiin. Kun se on asetettu hyvään sijaintiin, Hän lähti. En pystynyt enää tuntemaan Hänen Kättään. 

Minun pelkoni oli, että voisiko olla, että HERRA Sanoo, että saarnastuoli on jo ennallistettu, Alttari on jo ennallistettu, nyt Hän on valmis tuomaan MESSIAAN. Erityisesti se kiireellisyys, jonka kanssa saarnastuoli tuli Taivaasta, todella nopeasti, vauhdilla. Sitten tänään, 11. joulukuuta 2021, seurakunnan ylöstempaus. Kun tarkkailet sitä mielialaa, tarkkailet sitä Herätystä, joka on ilmassa, kuinka ihmiset juhlivat, todellinen ilon ja rauhan tunne, juhlinnan tunne on kuluttanut ihmiset uima-altailla. Ihmettelin, mitä tämä on. Soitin muutaman puhelun, kertoen ihmisille, kertoen joillekin papistosta Keniassa täällä, että katso, näyttää aivan kuin HERRAN HENKI olisi pyyhkäissyt heidän sydämensä ylitse epätavallisen ilon kanssa. 

He ovat tulleet lastensa kanssa koko yön Yövalvojaiskokouksesta, he eivät ole ajatelleet mennä nukkumaan ja lepäämään, he ovat kaikki menneet lastensa kanssa uima-altaille ottamaan kasteen, ollakseen valmiita JUMALAN Vierailua varten. He juhlivat yhdeltä uima-altaalta toiselle, he yksinkertaisesti juhlivat: Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt! Jeesus! Rampa on kävellyt! Kirkkaus! On joku todella erilainen tunne. Soitin muutamia puhelinsoittoja ja kysyin: Kuuletteko, mitä kuulen uima-altailla? On ainutlaatuinen ilon tunne. HERRAN HENKI on pyyhkäissyt heidän sydämensä läpi ja Herätys on räjähtänyt todella ainutlaatuisella epätavallisella tavalla, joka saa minut pelkäämään, miksi tämä? Sitten nyt HERRA Puhuu. 

Sitten kysymykseni oli, että entäpä kansakunnat ulkomailla? Puhuin teille moneen kertaan, sanoin, että Kenia olkoon esimerkki, jota seuraatte. Miten en pysty kuulemaan, että Angolassa siellä, siellä uima-altailla, he kastavat, he tekevät parannuksen ja vastaanottavat KRISTUKSEN? Kuulette Keniassa, kuinka 405 on kastettu, 300 tällä puolella, jokaisella alueella, pienimmillä alueilla, monet kokoontuvat sinne. He, jotka menivät töihin lauantaina, kiirehtivät sinne ottamaan kiinni kasteesta. 

Entäpä kansakunnat ulkomailla? Muistakaa, että HERRA on asettanut ajan ylöstempaukselle. Sillä määrällä ei ole väliä, Hän tulee ottamaan heidät. Voitte huomata, että se tapa, jolla HERRA on lisännyt Voitelua näiden Kahden Profeetan ympärillä, ympärilläni, on epätavallista. Jatkoin kertomaan kaikille, että se tapa, jolla HERRA on superladannut minut JAHVEN valtavalla Voitelulla, Hänen omalla Voitelullaan, saa minut pelkäämään, että jotain on tapahtumaisillaan. Kaksi rampaa, neljä rampaa, koko ajan rampa, rampoja, kolme. 

Jatkoin sanoen, ei, tunnen, aivan kuin jotain on tapahtumaisillaan. Se tapa, jolla HERRA on yhtäkkiä nyt superladannut Voitelun. Voitelu on ollut todella korkea koko ajan, mutta yhtäkkiä on räjähdysmäinen, tähtitieteellinen Voitelu, joka on asetettu hänen ylleen, joka Puhuu kanssanne. Kaksi rampaa täällä, kolme rampaa siellä, neljä rampaa, ja muutama tunti sen jälkeen tuo rampa alkaa nyt astumaan paremmin. 

Jatkoin sanomaan Vanhemmalle Arkkipiispalle ja joillekin Piispoille täällä, sanoen, vau! Jokin kertoo minulle, että jotain on tapahtumaisillaan. En sano, että tiedän hetken, mutta HERRA on Puhunut. He, jotka ovat viisaita, voivat valmistautua, voivat kiirehtiä kastealtaaseen ja tehdä parannuksen siellä ja vain vastaanottaa HERRAN ja ottaa kasteen ja olla oikeamielisiä. JUMALA on Puhunut, klo 11.55 Itä-Afrikan aikaan. MESSIAS on tulossa. 

Entäpä kansakunnat ulkomailla, tuletteko juoksemaan uima-altaillenne myös ottamaan kasteen siellä, tekemään parannuksen ja vastaanottamaan JEESUKSEN? Jotta joka tapauksessa, jos mitään ei tapahdu, niin olet vielä ok. Jos jotain tapahtuu, olet vieläkin ok. Se on voitto-voitto tilanne sinulle. MESSIAS on tulossa. Kiitos. Eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle? Kiitos.

(11.12.2021 profetia / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia