11.12.2019 PROFETIA MERKEISTÄ AURINGOSSA - MESSIAS ON TULOSSA

Rakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA ELOHIM, HERRA JEHOVA ELOHEI ISRAEL, HERRA JEHOVA ADONAI, JEHOVA, HERRA JEHOVA, JEHOVA CHEREB, HERRA MINUN MIEKKANI, JEHOVA ELI, HERRA MINUN JUMALANI, JEHOVA ELYON, on Puhunut kanssani, KAIKISTA KORKEIN JUMALA, HERRA JEHOVA IMMEKU, JEHOVA JIREH, JEHOVA GABODHI, JEHOVA SHAMMAH, JEHOVA kaiken Taivaan ja maan VÄKEVÄ LUOJA, Hän on Puhunut kanssani, siunatut ihmiset.

 

Tässä keskustelussa näen Kokouksen, mihin HERRA vie Hänen Kaksi Profeettaansa. Kun he saapuvat sinne, näen Kaksi Profeettaa siellä. Kun He saapuvat, Heidän läsnäolonsa käskee aurinkoa, auringon valoa, näen auringon peitettynä. Aurinko on peitettynä ja näen pimeyden. Näen JUMALAN Pilven laskeutuvan. Näen peljättävän tilanteen. Se on peljättävä, on pelkoa. Siitä tulee hirvittävää. Ensin näen Hänen läsnäolonsa, joka puhuu kanssanne. Aurinko vilkuttaa, sammuu ja valo, sammuu ja valo. En näe aurinkoa. Näen aivan kuin aurinko olisi peitettynä. Näen, että se on hieman pimeä, se pimenee. Näen myös HERRAN Pilven.

 

Näiden sanojen kautta HERRA tulee ravistelemaan aurinkoa. HERRA tulee tekemään historiallisia merkkejä maailmassa. Tämä on jatkuva prosessi, mikä HERRALLA on ollut. Hän on toteuttanut jatkuvaa prosessia paljastaakseen nämä HERRAN Kaksi Profeettaa, puhuen tämän sukupolven paatuneille sydämille, jotta he voisivat uskoa sen, että MESSIAS on tulossa. Tämä on jatkuva prosessi esitelläkseen Hänen Palvelijansa, Heidät, jotka ovat juuri nostaneet kaksi rampaa tässä maassa, pari päivää sitten, hyvin hyvin surkealta paikalta.

 

Kun katsot tätä, niin näet, että tämä on JUMALA. Tämä on itse JUMALA. Heillä on hyvin läheinen yhteys HERRAN JUMALAN KAIKKIVALTIAAN kanssa. JEHOVA EL RAI, JEHOVA EL SALI, HERRA MINUN KALLIONI, JEHOVA KABODHI, HERRA MINUN JUMALANI, JEHOVA MACHSI, JEHOVA MAGEN, JEHOVA UZAM, HERRA MINUN VAHVUUTENI, JEHOVA EL OLAM, MELECH ’OLAM, MEPHALTI, JEHOVA ORI, HERRA MINUN VALKEUTENI, JEHOVA SHALOM, JEHOVA TSORI.

 

On jatkuva prosessi, loppumaton prosessi, joka julistaa MESSIAAN loisteliasta Tulemusta ja siinä prosessissa julistaen teille ja esitellen teille sen, kuka kävelee keskuudessanne, kuka kävelee maailmassa ja sen auktoriteetin, jota He kantavat. Uudestaan, on Kokous, johon HERRA vie minut, ja näen meidät Kaksi siellä. Yhden loisteliaan kirkkaassa ikuisessa ruumiissa, kuolemattomassa ruumiissa, ja Toisen fyysisessä ruumiissa, joka ei ole vielä kuollut. Tuona hetkenä, kun saavun, katson ylös ja näen auringon. Aurinko välähtää; sulkee valon ja laittaa päälle valon. Mutta näen, kuinka aurinko on peitettynä. En näe aurinkoa enää. Sitten näen pimeyden.

 

En tiedä, mikä Kokous tämä on. En tiedä, onko se Kisumu, vai onko se toinen Kokous. Mutta teidän, että Kisumu on edessämme tässä. Joten siinä prosessissa se on peljättävää aikaa, sillä näen, kuinka ihmiset katsovat ylöspäin. On hiukan pimeää. Ihmiset katsovat ja on kauhua, on pelkoa. HERRA julistaa MESSIAAN loisteliaista tulemusta. Merkkejä Taivaassa tapahtuu nyt, ja Hän käyttää sitä esitelläkseen nämä Kaksi muinaista Palvelijaa, jotka ovat nähneet aikakauden ennen. Tiedän niin paljon siitä. Ja he ovat nähneet aikakauden, joka on tulossa. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Olen nähnyt seurakunnan otettavan. Olen nähnyt sen seurakunnan, jonka Hän ottaa. Olen myös nähnyt Tuhatvuotisen Valtakunnan ylitse.

 

Tämä on siis valtavaa aikaa maan kamaralla. Ja HERRAN Ääni Puhui ja Sanoi: Valon Todistajat". Mutta tämä on sen jälkeen, kun seurakunta oli otettu pois. Se oli Suuressa Ahdistuksessa, oli suuri pimeys, ja me Kaksi liikuimme. Jotenkin me Kaksi olimme kiivaampia. Me liikuimme kuin myrsky, kuin tsunami kaataen rakennuksia alas ja liikkuen sanoen: Hei, he olivat täällä! Etsien ihmisiä, sillä he palvoivat paholaista. Ja murskaten rakennuksia. Se oli sellaista aikaa, ja HERRA huusi Taivaasta, Hän Sanoi: "Katsokaa, he murskaavat maailmaa!" Hän huusi Taivaasta. Tämä on siis toinen aikakausi, mutta Puhun tästä nyt, että tänä aikana HERRA valmistaa seurakuntaa maksimivoimalla, massiivisella auktoriteetilla, jotta Hän voisi kutsua sydämienne ja sielujenne huomion valmistamaan tietä MESSIAAN loisteliaan kirkasta tulemusta varten.

 

Aurinko on suurin planeetta, suurin tähti, suurin objekti ylhäällä maan yläpuolella aurinkokunnassa. Ja kaikkien luotujen planeettojen yläpuolella aurinko on valtavin halki maailmankaikkeuden. Silti aurinko on myös energian lähde luomakunnalle, ihmiskunnalle. Itseasiassa maapallo on asuttava etäisyytensä, läheisyytensä tähden aurinkoon, jotta se saa tarpeeksi kuumuutta, saa tarpeeksi energiaa, jotta kasvit kasvavat, lämpöä, jotta ihmiset eivät kuole. Mutta nyt HERRA sormeilee aurinkoa. Hän käyttää näitä Profeettoja, jotka Puhuvat kanssanne tänään, sormeilemaan aurinkoa. Sanoin, että tämä sulkeminen ja avaaminen, valon avaaminen ja valon sulkeminen, pimeys valkeus pimeys, se tulee päättymään todella pahasti.

 

Näen kuitenkin jo, että pelkästä läsnäolostani tietyssä paikassa, näin auringon välkkyvän, ja sitten en enää näe aurinkoa. Sitten sen jälkeen näen, kuinka on pimeää ja ihmiset katsovat ylös, mutta on kauhua. He katsovat pilviä, he katsovat pimeyttä ja he ovat peloissaan, ihmiset ovat kauhuissaan. MESSIAS on tulossa. Ainoa asia, mitä te ette saa tehdä, pyydän anoen, älkää mustamaalatko näitä Kahta Profeettaa. Sillä tiedätte, että JUMALAN Pilvi on asettunut tänne. Te olette silloin tehneet JUMALAN pilkan, kauhistuksen, te olette silloin murehduttaneet itse HERRAN, HERRAN HENGEN.

 

Mutta valmistakaa tie. Uskokaa siihen evankeliumiin, jota he saarnaavat, parannuksentekoa ja pyhyyteen palaamista. Vastaanottakaa KRISTUS. MESSIAS on tulossa. JUMALAN Valtakunta on lähellä. Valmistakaa tie HERRALLE sydämessänne. Kaatakaa alas ne vuoret sydämessänne ja leikatkaa ne alas, tehkää ne tasaisiksi. Ja täyttäkää sydämienne masennukset, jotta siellä voisi olla tie HERRALLE, kun MESSIAS tulee. Mutta pysykää poissa JUMALAN pilkasta, sillä he ovat naulittuina todella tiukasti, he ovat naulittuina todella tiukasti ISÄ JUMALAN kanssa. Kaikki tietävät tämän nyt. Kaikki ymmärtävät ja ovat nähneet tämän nyt. Te ette voi. Vaikka olisittekin sairaita, tulette yksinkertaisesti parantumista varten, vapautumista varten.

 

Mutta olen nähnyt Kokouksen, jossa Hän täyttää Raamatun profetian, taivaankappaleiden järkkymisen. Aurinko. Ja näen, että läsnäolostani, ja näen sen toisen Profeetan loisteliaan kirkkaassa ruumiissa, ja näen itseni loisteliaan kirkkaassa ruumiissa. Uudestaan, näen itseni fyysisessä ruumissa. Mutta aurinko välkkyy, pimeys valkeus, pimeys valkeus. Ja sitten en enää näe aurinkoa, se on täysin peitettynä. Ja sitten näen pimeyden. Ja ihmiset seisovat ja katselevat, mutta näen, kuinka he ovat kauhuissaan. On kauhu, joka kuluttaa heitä. En tiedä, mikä Kokous tämä on. En tiedä, onko se tässä maassa, vai onko se toisessa maassa. Tulee olemaan Lima Peru. En tiedä, missä maassa se tulee olemaan. Mutta meillä on Kisumu suoraan edessämme tässä ja HERRAN Kaikkivaltius on Hänen valtaoikeutensa. Hän voi valita, missä Kokouksessa Hän tulee tuomaan tämän. Mutta Kisumu on suoraan edessämme tässä. Joten varokaa! Olkaa todella varovaisia!

 

MESSIAS on tulossa. Uskokaa evankeliumi. Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä. Tehkää tienne oikeiksi HERRAN edessä. KUNINGAS on tulossa. Kirkkauden KUNINGAS, JEESUS Nasaretilainen, HERRANI, on tulossa. Tehkää parannus ja kääntykää pois seksuaalisynnistä. Kääntykää pois vääristä profeetoista ja valheapostoleista ja vääristä saarnaajista, vääristä opettajista, vääristä pastoreista, jotka tekevät kevyeksi Armon lain, JUMALAN lain, he tekevät sen kevyeksi. Kääntykää pois heistä. MESSIAS on tulossa. Pysykää poissa heistä, jotka tekevät kevyeksi Ristin evankeliumin, lunastuksen hinnan, heistä, jotka tekevät sen kevyeksi. Raamattu puhuu todella selvästi heistä, että ette voi kuunnella heitä! Hän tulee nostamaan sulatusuunin seitsenkertaiseksi heille.

 

Mutta olkaa te uudestisyntyneitä ja pelätkää JUMALAA ja pelätkää HERRAN Ääntä, joka Puhuu kanssanne nyt, jotta voisitte nähdä ikuisuuden Taivaan Valtakunnassa. Pysykää erossa pilkkaajista, mustamaalaajista! Pysykää erossa valehtelijoista, vääristä profeetoista, sanan filosofeista! HERRAN Profeetat saarnaavat MESSIAAN tulemusta, Ristin ja Veren evankeliumia hämmästyttävällä tavalla! Rammat nousevat ylös maasta ja kävelevät surkeimmista tiloista, ja nousevat ylös ja kävelevät! Ette tarvitse tulkkausta kiinaksi tai koreaksi. Yksinkertaisesti näette ja uskotte evankeliumin. MESSIAS on tulossa. Sanansaattajat, jotka luvattiin Raamatussa, ovat saapuneet. Ja ei ole muuta tapaa, jolla he olisivat saapuneet, kuin tämän massiivisen voiman kanssa, joka ravistelee maailmankaikkeutta. Kiitos HERRA.

 

JEHOVA MELECHI, JEHOVA ELOHAI, JEHOVA ELOHEI YAHU, ELOHEI YISRAEL, JEHOVA ROPHE, JEHOAV ROI, JEHOVA ROHI, JEHOVA ELOHEI ISRAEL ELOHIM, JEHOVA ELOHIM BASHAMAYIM, TAIVAAN JUMALA, JEHOVA EL BETHEL. Valmistakaa tie, siunatut ihmiset. Tämä on se aika. Tämä on sopiva aika olla uudestisyntynyt. Tämä on kaikista mahtavin <aika olla kristitty. MESSIAS on tulossa. Valmistautukaa. Sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Ilman vanhurskautta ei kukaan ole pääsevä sisälle loisteliaaseen vanhurskauden Valtakuntaan. Eikö HERRA olekin Puhunut tälle sukupolvelle? Todah Shalom, laila tov. Shalom chaverim. Todah todah.

 

www.jesusislordradio.info
https://www.repentfinland.fi/
(Profeetta Dr. Owuor. 11.12.2019)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia