11.12.2019 PROFETIA JUMALAN PILVESTÄ, JOKA TULEE LASKEUTUMAAN TAIVAASTA KOKOUKSEEN

Rakkaat ihmiset, HERRA on Puhunut kanssani viime yönä. Tämä on se keskustelu, joka HERRA JEHOVALLA oli kanssani. Viime yönä HERRA näytti Hänen itsensä tulevan alas, tullen Taivaasta, joten olen nähnyt JUMALAN Pilven. Olen nähnyt JUMALAN paksun Pilven tulevan alas Taivaasta, paksun Pilven, joka on kuin savua. JUMALAN Pilvi tuli alas vierailemaan Hänen luonaan, joka puhuu kanssanne tänään. Näen, että on Kokous, jonne olen menossa. Taivas avautuu ja ITSE ISÄ JUMALA laskeutuu koko matkan Hänen Väkevimpien Profeettojensa luokse Ilmestyskirjan luvusta 11.

Näin Kahden Profeetan seisovan siellä, kun ISÄ JUMALA laskeutui. Hän laskeutui fyysisen manifestaation Pilvessään, Hänen kirkkautensa Pilvessä. Olen nähnyt HERRAN. Olen nähnyt JUMALAN tänä aamuna. Näin HERRAN. Näin HERRAN SEBAOTIN, HERRAN SEBAOTIN tulevan vierailemaan Hänen Valtavien Profeettojensa luona Malakian kirjasta, jonka Raamattu lupasi tulevaksi valmistamaan kansan vanhurskaudessa ja pyhyydessä, että Hän johdattaisi heidät parannuksentekoon ja palaamiseen HERRAN tykö, saavuttaakseen HERRAN vanhurskauden ja JUMALAN pyhyyden, nähden Taivaan loisteliaan kirkkaan Valtakunnan.

Olen nähnyt HERRAN. Näin HERRAN tänään. Näin HERRAN. Näin Hänen tulevan vierailemaan luonani, vierailemaan Hänen valtavien Sanansaattajiensa luona, Tuomion Profeettojen luona, Heidän, jotka puhuvat kanssanne täällä, Heidän, jotka ovat täysin ampiaisten peitossa. Ampiaiset peittivät kokonaan kasvot ja parran, ampiaisia, en tiedä kuinka monta miljoonaa ampiaista. JUMALAN Kaikkivaltiaan Vihan pitelijät maailman kansakunnille. Olen nähnyt HERRAN tulevan valtavassa Pilvessä, Kirkkautensa Pilvessä. Aivan kun Hän vieraili Keskuspuistossa, niin se Pilvi tuli ja asettui ylleni. Olen nähnyt HERRAN tulevan vierailemaan Hänen Palvelijoidensa luona.

MESSIAS on Tulossa. Olen nähnyt HERRAN. Olen nähnyt HERRAN SEBAOTIN. Olen nähnyt JEHOVA JAHVEN, minun Ystäväni. Näen Hänen tulevan vierailemaan luonani hyvin valtavalla tavalla. Pohjautuen tähän keskusteluun ja julistukseen ISÄ JUMALA itse tulee ja vierailee Hänen Mega Profeettojensa luona. MESSIAS on Tulossa. Pyydän, tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä ja olkaa pyhät! JUMALAN Valtakunta on lähellä. Aika on ohi. Kääntykää pois seksuaalisynnistä, erityisesti seksuaalisynnistä ja seksuaalisesta himosta! Potkaiskaa se täysin pois ja sulkekaa tuo ovi! Kääntykää pois valheista ja vääristä profeetoista, valheapostoleista, ihmisteologiasta! HERRA Puhuu nyt kansakunnille. Kääntykää nyt pois teologiasta, ihmisfilosofioista ja elämän teorioista! Kääntykää pois post-modernismista ja alastomuudesta! Olkaamme nyt se seurakunta, joka on pukeutuneena vanhurskauden vaatteeseen! MESSIAS on tulossa.

He, joilla on korvat, kuulkoon HERRAN Ääntä, joka on joka puolella maata, joka puolella maailmaa, merissä, valtamerissä, avaruudessa maapallon yläpuolella ja planeettojen sekä auringon. MESSIAS on tulossa. Toda chaverim. Toda rabah. Valmistakaa HERRALLE Tie! Shalom toda.

(Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info 11.12.2019)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia