11.12.2018 PROFETIA – JUMALAN PILVI TULEE LASKEUTUMAAN ALAS TAIVAASTA NAKURUSSAHERRA JEHOVA, Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Tänä päivänä HERRA JEHOVA JAHVE, Hän nosti minut ylös maan pinnan yläpuolelle. Hän vei minut Taivaan Valtakuntaan, paikkaan, joka on valmistettu vanhurskaille, JEHOVA JUMALAMME Valtakuntaan Taivaassa. Uudestaan, tänään HERRA JEHOVA nosti minut ylös maasta ja vei minut Taivaaseen, Taivaan Valtakuntaan. Sitten taivaassa HERRA JEHOVA JAHVE, ITSE ISÄ JUMALA, oli vasemmalla puolellani.


Sitten Hän näytti minulle, kuinka tulisi vierailemaan kokouksessa Nakurussa, loppuvuotena ja uuden vuoden aattona, vuoden 2018 lopulla, uuden vuoden aattona 2019, 1. tammikuuta, tässä kokouksessa, joka alkaa 29.12.2018. Se on mega mega mega super loistelias historiallinen Parantumiskokous ja sitten 29.-30.12 on kaksi päivää mega mega vierailua ja valtava historiallinen Parantumiskokous, jossa rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään suurimmissa määrin, sokeat tulevat näkemään, kuurot tulevat kuulemaan, mykät tulevat puhumaan, halvaantuneet kävelemään, selkärangan vauriot parantumaan, murtuneet luut ennallistumaan, heikot niskat ennallistumaan, jopa pääkallot, joissa on murtumia tulevat paranemaan, mielisairaudet, verenvuototaudit, verisairaudet, suurentuneet sydämet, munuaiset, jotka on toimintakyvyttömiä, keuhkosairaudet. HERRA tulee parantamaan jokaisen sairauden auringon alla; diabeteksen, leukemian, syövät, Aids, kaikenlaiset tilat auringon alla.


Viime yönä ja sitten tullessa päivää kohden, nyt kaksi kertaa, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tuosta valtavasta tulevasta Kokouksesta Nakurussa, Keniassa. Tässä keskustelussa Hän nostaa minut ylös. JEHOVA JUMALA nostaa minut ylös Taivaan Valtakuntaan, maasta aina Taivaaseen saakka, joka on vanhurskaiden koti, paikka, johon te kaikki kaipaatte tulla. Paikkaan, jonne te kaikki, jotka olette kuulolla valmistaudutte vilpittömästi vanhurskaudessa ja pyhyydessä, 0-toleranssissa synnille, menemään sisälle. HERRA oli vieressäni Puhuen minulle hyvin läheltä, koskettaen olkapäätäni.


Pystyin näkemään, että olkapääni kosketti Häntä. Sitten Hän näytti minulle, kuinka Hän tulisi vierailemaan Kokouksessa Nakurussa. Sitten tuona hetkenä näin valtavan suuren JUMALAN Pilven tulevan Taivaasta, Pilvi, kuten savu, mutta Pilvi tulee aina Taivaasta saakka, valtavan suuri Pilvi. Hän tulee alas maailmaan, kohdistaen Nakurun kokoukseen, sitten Hän kaventuu hyvin terävään kulmaan nyt, valtavan suuri tältä puolen, kuten suppilo, mutta kun Hän tulee alas, Hän kaventuu alas, kuten tornado, mutta suppilo. Joten näen tämän ylhäältä käsin ensimmäisen kerran, kuinka Hän tulee vierailemaan Palvelijansa luona Alttarilla.


Näen, että on valtavan suuri Pilvi ja Kirkkaus, kuten pilvi, kuin savu, joka tulee, valtavan suuri, ylhäältä täältä. Hän menee alas ja osoittaa hyvin terävästi, kunnes Hän asettuu Palvelijoidensa ylle HERRAN Alttarilla Nakurussa, sitten Hän koskettaa Heitä. Katson ylhäältä käsin, joten näen, kuinka Hän peittää Heidät kokonaan. Näen ylhäältä käsin, kuinka Hän vihdoin koskettaa, koskettaa Palvelijoitaan alhaalla siellä. Joten olen nähnyt JEHOVAN tulevan vierailemaan. Olen nähnyt HERRAN JUMALAN, JEHOVA JAHVEN, JEHOVA JIREN. Olen nähnyt HERRA JEHOVA ADONAIN, HERRAN JUMALAN, JEHOVA SEBAOTION, JEHOVA ELION. Olen nähnyt Hänen tulevan aina Taivaasta saakka vierailemaan Hänen Palvelijansa luona kaikkien kansakuntien edessä ja tämän kansakunnan edessä Nakurussa Keniassa.


Joten tämä on hyvin voimallista aikaa rakkaat ihmiset. Olen nähnyt HERRAN JUMALAN ITSE tulevan valmistamaan seurakunnan, yhdessä Hänen Kahden Valtavan, Hirvittävimmän, Peljättävimmän Profeetan kanssa, jotka Hän on vapauttanut, jotka kävelevät maailmassa juuri nyt. Olen nähnyt HERRAN JEHOVAN tulevan Taivaasta aina alas saakka kohdistaen kokoukseen Nakurussa. Se tulee olemaan hyvin hyvin historiallinen vierailu.


Ja tämä kertoo teille hyvin selvästi, kuka tahansa onkin kuulolla, että teidän tulee valmistautua todella hyvin tähän vierailuun Nakurussa. Ja kuinka siunattua aikaa. Kuinka mahtava siunaus, mikä tuhlaavaisuus, olla tuhlaavainen ihmisille, että Hän voi rakastaa tätä sukupolvea ja tietysti myös tätä kansakuntaa, suurin osa heistä tulee tietysti olemaan siellä. Että Hän voi rakastaa tietä siinä mittakaavassa, että Hän Sanoo, Hän tulee Valtaistuimeltaan Taivaassa, jossa Hän istuu Valtaistuimella, vierailemaan luonanne, ISÄ JUMALA Itse.


Olen nähnyt Itse ISÄ JUAMLAN Pilven tulossa alas vierailemaan aivan kuin Hän teki Siinain vuorella ja monissa muissa vierailuissa, jotka olette nähneet tässä maassa. Kuten hiljattain heinäkuussa täällä Nairobin keskuspuistossa vuonna 2018, myös Nakurussa 2015 27.-28.8., myös Kapkatetissa, myös Kerichossa ja Kisumussa 31.12.2012.


Olen siis nähnyt HERRAN tulevan jälleen vierailemaan Hänen peljättävien ja hirmuisimpien Palvelijoidensa luona Puhumaan maailman kansakunnille, jotta he pelkäisivät Heitä, peljäten heitä ja kunnioittaen Heitä ja antaen Heille kunnian, jotta he voisivat olla suosiollisia HERRAN edessä, jotta nämä Kaksi Palvelijaa silloin antaisivat, vapauttaisivat ohjeistuksen, jonka JEHOVA on valmistanut tänä hetkenä, ja ohjelmoinut Heihin, antamaan sen tälle sukupolvelle, koskien MESSIAAN tulemusta ja kuinka valmistautua siihen.


Kuinka valmistautua siihen mahtavaan päivään, siihen totuuden päivään, siihen tilinteon päivään, jolloin tulemme todella tietämään, kuka oli oikeasti uudestisyntynyt, kenellä todella oli Pyhä Henki, kuka todella käveli pyhyydessä. Tuolle MESSIAAN Loisteliaan tulemuksen päivälle Heillä on ohjeistus. Mutta HERRA tekee tämän kaiken vahvistaakseen tälle sukupolvelle, vahvistaakseen tälle seurakunnalle, tälle hetkelle, näille ihmisille, että nämä ovat tämän hetken Palvelijat, ja nämä ovat ne Myöhemmän Kirkkauden, Myöhemmän vierailun, Myöhemmän voitelun Astioita ja Välineitä, jotka luvattiin Raamatussa kauan sitten. Joten HERRA siunatkoon teitä.


Ja kaikki tämä osoittaa MESSIAAN Loisteliaaseen tulemukseen. Tämä on niin kaunista, niin voimallista, niin väkevää, niin peljättävää, niin hirvittävää, niin kiihkeää. Tämä on niin mahtavaa. Tämä on se hetki uskoa, todella omaksua, kuka teistä onkin kristitty uskova. Uudestaan, päättäessäni, HERRA JEHOVA nosti minut ylös maasta ja Hän vei minut suoraan JUMALAN Valtakuntaan Taivaassa. Ja suoraan sisällä Taivaassa, silloin HERRA JEHOVA, Hän Puhui, Hän Puhui kanssani, kuinka Hän suunnittelee vierailevansa, kuinka Hän suunnittelee vierailevansa Väkevässä Väkevässä historiallisessa suurimmassa Kokouksessa, joka on tulossa Nakuruun.


Ja Hän oli vieressäni. Pystyin koskettamaan Hänen olkapäätään tällä tavoin olkapäälläni. Ja tuona hetkenä Hän näytti minulle, kuinka Hän tulisi alas Hänen Kirkkauden Pilvessään koko matkan ja sitten osoittaen Hänen Palvelijaansa, asettaen Hänen Kirkkauden Pilvensä Hänen Palvelijansa ylle, Hänen Palvelijansa päälle, Hänen Palvelijansa ylle. Aivan samalla tavoin kuin Hän teki Nairobin keskuspuiston Kokouksessa tänä vuonna, samalla tavoin kuin Hän teki aiemmin siinä Profetiassa, jossa Hän nosti minut ylös Taivaaseen ja sitten minun olkapääni kosketti Hänen olkapäätään.


Ja Hän Sanoi: Katsokaa, Elia, HERRAN suurin Profeetta! Elia, kaikista hirmuisin Profeetta! Olkaa varovaisia nyt. Tämä on Elia. Tämä on Hän itse. Me muistamme sen Profetian ja me muistamme sen Nairobin keskuspuiston Kokouksen tänä vuonna heinäkuussa. Silloin näitte itse, kuinka JUMALAN Pilvi tuli koko matkan alas Taivaasta, lävisti auringon ja tuli ja asettui Heidän ylleen. Sitä näytetään nyt Kenian TV:ssä, sitä näytetään nyt kansallisessa TV:ssä, se on levinnyt räjähdysmäisesti netissä eri alustoilla. Tämä vierailu.


HERRA on nyt näyttänyt minulle nyt sen Pilven, sen suuren Pilven. Joten en tiedä minkälaisen muodon se ottaa, se suuri Pilvi. Mutta katsoin Taivaasta käsin tällä kertaa. Uudestaan, näin sen valtavan Pilven, suuren aivan kuin suppilo, mutta se kapenee aivan kuin osoittava pää, ja sitten se asettuu HERRAN Palvelijoiden ylle.


Joten he, joilla on korvat, kuunnelkoot, mitä HERRAN Henki Puhuu, mitä HERRA JUMALA, JEHOVA SEBAOT, Sotajoukkojen HERRA, mitä Hän Puhuu tämän sukupolven KRISTUKSEN seurakunnalle. Ja tehkää parannus JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, ja kääntykää pois synnistä, kaikesta synnistä. Ja syleilkää vanhurskautta ja pyhyyttä, sillä MESSIAS on tulossa. MESSIAAN tulemus on nyt tullut lähelle. Kiitos hyvin paljon. HERRA Siunatkoon teitä. Baruch hashem.


(11.12.2018. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)