11.11.2018 HERRAN SANOMA & SIUNAUKSET TÄMÄN PALVELUSTYÖN YLLE - PROFEETTA DR. OWUOR

Rakkaat ihmiset, kun olette kuulolla ja kokoontuneet seurakuntiinne, tiedän että juuri nyt paljon ihmisiä, paljon ihmisiä virtaa sisälle HERRAN huoneeseen Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyössä, niillä eri Alttareilla missä olette. HERRA, Hän näytti minulle paljon ihmisiä virtaavan sisään. Jopa nyt tiedän, että paljon paljon paljon ihmisiä; meillä on paljon muslimeja, jotka ylittävät tänne, kokonaisia perheitä, 25+, ja monia Pastoreita yhdessä heidän koko seurakuntiensa kanssa; kaikki seurakunnan Vanhimmat ja seurakunnan palvelijat ja johtajat ja kaikki ylittävät tänne nyt. He tulevat HERRAN Palvelustyöhön, PYHÄN HENGEN Palvelustyöhön, JEHOVA JAHVEN valtavaan Palvelustyöhön.

Tämä on siis todella valtavaa ja todella Siunattua aikaa. Tämä on todella historiallinen ja myös todella hämmästyttävä hetki HERRAN huoneessa. Vastaanottakaa heidät, kalliit ihmiset, tutustukaa heihin. Tämä on se sadonkorjuu, jonka Jälkimmäisen Voitelun oli pääasiassa tarkoitus saavuttaa. Ja nyt se saavutetaan. Nyt teillä on ne voitot HERRAN huoneessa siitä suuresta Herätyksestä, joka tapahtuu. Ja tämä tapahtuu tässä maassa todella ennätysmääräisissä luvuissa ja tasolla, jossa on paljon Pastoreita, jotka ylittävät kaikkien seurakuntiensa kanssa. He sanovat, olemme kyllästyneitä eksytykseen, me palaamme HERRAN Palvelustyöhön. Meidän silmämme ovat avautuneet, me olemme nähneet HERRAN Palvelijat. Me palaamme takaisin PYHÄN HENGEN Palvelustyöhön. Emme halua mennä helvettiin. 

Tämä on siis nyt aikaa, jolloin teidän, jotka olette siellä seurakunnassa, teidän tulee isännöidä näitä vieraita. Varmistakaa, että säilytämme voitot, säilytämme sadonkorjuun. Varmistakaa, että tervehditte heitä, tutustukaa heihin heidän nimillään, ja kysykää heiltä, huolehdittiinko teistä tänään? Onko teillä mitään rukouspyyntöä, josta voimme huolehtia? Tulitko rukouspyynnön kanssa? Miten voimme auttaa sinua? Kysykää, miten voimme auttaa sinua? Kysykää missä he asuvat, pyytäkää heidän kotiosoitteensa. Selvittäkää, missä he asuvat, jotta heidät voidaan yhdistää myös kotisoluihin. Pyydän, auttakaa heitä. Auttakaa heitä, sillä he ovat HERRAN vieraita. HERRAN vieraita on nyt tulossa HERRAN huoneeseen.

Ja tämä on aikaa, jolloin vesi on nyt muutettu viiniksi. Jälkimmäinen viini on nyt makeampaa, se on nyt vahvempaa. Se on nyt maukkaampaa, voimallisempaa. Joten vieraat ovat nyt tulleet, he ovat kokoontuneet, ja HERRA on valmistanut Myöhemmän viinin HERRAN huoneessa. Joten rakkaat ihmiset, teidän tulee nyt olla isäntiä ja emäntiä, ja isännöidä näitä ihmisiä.

Ja tiedän, että he ylittävät tänne seurakuntiensa kanssa. Pastorit, kuten tiedän Ukambanissa kaikki 17 seurakuntaa kaikkien Pastoriensa ja seurakunnan Vanhimpiensa kanssa ovat ylittäneet tänne. Tiedän, että Kerichossa 11 seurakuntaa on ylittänyt tänne ja enemmän. Tämä oli noin kaksi viikkoa sitten, ja vielä enemmän ylittää nyt. Erityisesti Perun Grand Mega historiallisen vierailun jälkeen. Ja sitten olemme kuulleet myös Bungomasta, ja kaikkialla tässä maassa täällä. Ja nyt on suuri tulva ja ylivirtaus HERRAN huoneessa.

Pyydän, säilytetään voitot. Varmistetaan, että kaikki voitot säilytetään ja koko sadonkorjuu tuodaan varastoon. Ja sitten heitä autetaan. Opettakaa heille vanhurskaudesta, parannuksenteosta, pyhyydestä, PYHÄSTÄ HENGESTÄ, PYHÄN HENGEN kanssa kävelemisestä. Ja opetatte heille tämän Palvelustyön Näyn ja Mission. Ja te tiedätte, että tämän Palvelustyön Näky ja Missio on tämä: että HERRA on Puhunut Hänen Kahden Profeettansa kanssa MESSIAAN Loisteliaasta tulemuksesta.

Ja Hän on työntänyt Yhden niistä Profeetoista edelle. Hän on työntänyt Profeetta Elian etualalle juuri nyt, Malakian kirjan mukaisesti valmistamaan kansakunnat. Mutta sitten Hän on tuonut ne Kaksi, niiden Kahden yhdistelmän siihen suurempaan aikakuteen seurakunnan ylöstempauksen toiselle puolen.

Joten se Näky on, että Hän on näyttänyt Hänelle ja Heille MESSIAAN Loisteliaan kirkkaan tulemuksen. Hän on näyttänyt Heille MESSIAAN Loisteliaan kirkkaan tulemuksen. Joten Näky on, että MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. Ja Missio on, on siis Näky ja Missio. Joten Missio on, että seurakunta tulee valmistaa, että on luopumus seurakunnassa. Ja he tietävät sen, jopa he jotka kävelevät sisälle seurakuntaan ensimmäistä kertaa tänään. He ovat hyvin paljon tietoisia siitä, että on rappio seurakunnassa, on luopumus seurakunnassa.

Ja täten on tarve parannuksenteolle: kansalliselle parannuksenteolle, henkilökohtaiselle parannuksenteolle, julkiselle parannuksenteolle, maailmanlaajuiselle parannuksenteolle. Parannuksenteolle saarnastuolissa, parannuksenteolle seurakunnan keskellä. Parannuksenteolle ja synnistä pois kääntymiselle. Joten pyydän, auttakaa heitä, kun he tulevat.

Uudestaan, Näky on, että HERRA on Puhunut Hänen Valtavan Profeettansa kanssa MESSIAAN Loisteliaasta tulemuksesta. Ja Hän on työntänyt, Hän on tehnyt yhden merkin, melkein yhden metrin etäisyydelle eteen. Ja Hän on työntänyt Suuren Profeetta Elian edelle. Ja Hän on jo antanut Hänelle ohjeistuksen valmistaa kansakunnat ja näyttänyt Hänelle MESSIAAN tulemuksen.

Ja Missio on valmistaa joka ikinen ihminen, jokainen kristitty, jokainen henkilö vastaanottamaan JEESUS ja olemaan pyhä ja olemaan vanhurskas. Ja varmistaa, että kun tuo päivä, jota ei tiedetä - se päivä ja hetki on tuntematon - että kun tuo päivä saapuu, kun tuo päivä toteutuu maailmankaikkeudessa, taivaalla maan yläpuolella täällä, maan kamaran yllä, että myös heille annetaan mahdollisuus päästä sisälle Taivaan Loisteliaaseen Valtakuntaan.

Joten otan tämän hienon mahdollisuuden valmistautuessamme sille suurelle Missiolle, siihen suureen Kokoukseen Nakurussa. Meillä on paljon lentolippuja; paljon ihmisiä on lentämässä kaikkialta maailmasta. Ja kaikki ja jokainen on suuntaamassa Nakuruun. Kaikki lentoyhtiöt suuntaavat Nakuruun, kaikki rautatielinjat ja rautatiekiskot suuntaavat Nakuruun, kaikki bussit suuntaavat Nakuruun. Kaikki tiet, kaikki polut, kaikki jalanjäljet ovat suuntaamassa Nakuruun.

Ja ennen sitä, ennen kuin valmistaudumme sitä varten, haluan yksinkertaisesti Siunata teitä kaikkia. Siunata Vanhempaa Arkkipiispaa John Litundaa ja sitä valtavaa alistumista ja nöyryyttä ja kuuliaisuutta, josta hän on ollut esimerkkinä, ja jota hän on näyttänyt kaikkialla tässä maassa. Ja myös Siunata kaikkia hallitsevia Piispoja tässä maassa, ja Siunata kaikkia Pastoreita, Vanhempia Pastoreita, Vanhempia seurakunnan Valvojia ja seurakunnan Aluevalvojia, Vanhempia pastoreita, evankelistoja, leskiä, orpoja. Siunata kaikkia kirjeenvaihtajia ja kaikkia niitä ihmisiä, jotka palvelevat HERRAA, heitä, jotka tekevät työtä JUMALALLE HERRAN huoneessa. Halusin Siunata teitä ennen kuin aloitatte sunnuntaikokouksenne, julistaa nämä väkevät Siunaukset, nämä todella historialliset Siunaukset elämänne ylle.

Seurakunta istuu todella voimallisessa ajassa. Tämä on todella historiallinen aika, kun Herätys on päästetty vapaaksi. On siis teidän jokaisen yksittäisen kristityn vastuulla varmistaa, että teette kaikkenne, otatte käteenne, otatte itsellenne tämän Herätyksen. Ja teette parannuksia, teette korjauksia elämässänne, ja olette oikeassa asemassa HERRAN edessä. Muuttakaa tienne, olkaa pyhät, tehkää vaan parannus. Kääntykää pois synnistä ja syleilkää PYHÄN HENGEN johdatusta. Jotta sitten siinä prosessissa voisitte olla valmiita KUNINKAAN tulemukseen.

Muistakaa, olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. MESSIAS on tulossa! Se päivä ja hetki ei ole tiedossa. Vain ISÄ JUMALA, joka Puhuu kanssani, tietää sen päivän ja hetken. Mutta kukaan muu ei tiedä sitä päivää eikä hetkeä, paitsi JEHOVA JAHVE, ISÄ JUMALA Yksin tietää sen päivän ja hetken. Siksi todella kehotan teitä, todella anon teitä ihmiset, rohkaisen teitä, rakkaat ihmiset, olemaan oikeassa asemassa HERRAN edessä. Sillä olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen.

Ja tiedän, että tämä on todella kaunista aikaa olla uudestisyntynyt. HERRA tekee asioita, joita Hän ei ole ennen tehnyt, sisältäen näiden Kahden Valtavan Profeetan tekemisen Kahdeksi. Nämä ovat asioita, jotka Hän on pitänyt hyvin lähellä Hänen sydäntään. Kohden sitä, että Hän paljastaa Hänen Päähenkilönsä, jotka tulevat olemaan mukana siinä nollalähtölaskennassa.

Joten nyt te istutte ajassa, jolloin te voitte olla osallisina joistakin syvällisistä Taivaan salaisuuksista. Taivaan Portaat on laskettu alas. Pystytte nyt katselemaan Iankaikkisuutta silmillänne. Ja on niin paljon, mitä tapahtuu juuri nyt seurakunnan maisemassa, Raamatun maisemassa. Ja kenelläkään ei kenelläkään, joka on nähnyt nämä Loisteliaan kirkkaat Taivaan Portaat, ole varaa nyt missata ja sivuuttaa Ikuisuutta.

Joten varmistakaa, että mikä tahansa tavoittelunne on, mikä tahansa identiteettinne on, mikä tahansa pyrkimyksenne tässä elämässä on, niin varmista, että sinulla on jatkuva suunta, jatkuva keskittyminen MESSIAAN Loisteliaaseen tulemukseen. Ja tiedän, että me tulimme juuri takaisin valtavalta Missiolta - ja voitte nähdä, että me emme ole vielä saaneet ääntämme takaisin, se on hyvin karhea - valtavalta Missiolta Lima Perusta.

Mutta tämän tulisi olla lisäys, tämän tulisi olla nyt lisäys kristilliseen elämäänne. Sen tulisi lisätä, luoda synergiaa, lisätä pelastukseesi, rakentaa uskoasi, herättää teitä ihmisiä tähän aikaan, tehden teistä viisaampia nyt, saada teidät ymmärtämään. Sillä JUMALA Puhuu nyt, Hän on Puhunut todella selvin termein siitä, mihin suuntaan seurakunnan tulee mennä.

Ja Siunaan teitä kaikkia hallitsevat Piispat, Siunaan Vanhempaa Arkkipiispaa John Litundaa, Siunaan Vara-arkkipiispoja, kenraali Kyakaa. Aloitan 1. Vara-arkkipiispasta, joka on Zablon Mwiti, 2. Vara-arkkipiispasta, joka on kenraali Kyaka, 3. Vara-arkkipiispasta, joka Vanhempi entinen angklikaanipiispa Amos Wandera, kansallisen Piispain Neuvoston pääsihteeri. Ja Siunaan kaikkia hallitsevia Piispoja hallinta-alueillanne ja hallitsevia seurakunnan valvojia, seurakunnan Aluevalvojia ja Vanhempia Pastoreita, evankelistoja, leskiä HERRAN huoneessa, orpoja. HERRA on tänä hetkenä avannut Taivaan seurakunnan ylle. Joten ette tule olemaan puutteessa, ette tule olemaan puutteessa. HERRA tulee pitämään teistä huolen. Hän tulee auttamaan teitä.

Tämä on aika, jolloin sinun tulee varmistaa, että tilasi on luja, että asemasi on horjumaton, että seisot lujana vanhurskaudessa. Sillä nyt näette, että HERRA on tullut auttamaan kansaansa. Rammat kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, mykät puhuvat. Ja tämä on todella Siunattua aikaa. HIV on parantunut, entinen kuollut ruumis, Mama Rosa on elossa, kuolleet puhuvat. Tämä on shokeeraavaa aikaa seurakunnan historiassa.

Joten päättäessäni tämän Siunauksen, olen vain soittanut Siunatakseni teitä kaikkialla tässä maassa, ja Siunatakseni kaikki muita, jotka ovat kytkettynä ja kuulolla halki kaikkien eri Alttarien halki maailman. Jotkut teistä te ette ehkä ole vielä seurakunnassa, teillä on vielä yöaika. Mutta olen jo Siunannut teitä. Seurakunta Lima Perussa, olen Siunannut teitä.

Tiedän, että Pastorien yhteyksien johtajat ovat matkaamassa kohti Keniaa. Ja myös Pastorien yhteyksien johtajat Italiasta ja monista muista maista ovat matkaamassa kohti Keniaa. Mutta Siunaan teitä, kun tulette. Siunaan teitä, jotka olette vielä yöajassa, jossa päivä ei ole vielä tullut, seurakuntaa Usassa ja lännessä, läntisellä pallonpuoliskolla, Siunaan Australian seurakuntaa.

Kaikkia heitä, jotka allekirjoittavat tämän Palvelustyön, olen Siunannut teitä tänään. Ja kaikille teille, jotka olette kävelleet sisälle HERRAN huoneeseen, olen määrännyt JEHOVA JAHVEN Siunauksen teille, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Pyydän, mitä ikinä teettekin, valmistakaa tie MESSIAAN tulemusta varten. Olen Siunannut teitä, että nämä Siunaukset ovat Ikuiset, niin kauan kuin kävelet vanhurskaudessa ja pyhyydessä. JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Olen Siunannut teitä, Sanoo HERRA SEBAOT. Todah, Shalom, todah.  

(Lähde: www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia