10.12.2021 PROFETIA: JOPA ENEMMÄN RAMPOJA TULLAAN NOSTAMAAN YLÖS ENNEN MENENGAITA

10.12.2021 PROFETIA: JOPA ENEMMÄN RAMPOJA TULLAAN NOSTAMAAN YLÖS ENNEN MENENGAITA

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani tänä yönä. HERRA JEHOVA ISÄ JUMALA, VALTAVA ISRAELIN JUMALA Hän, joka vie ihmisiä Taivaaseen ja vie ihmisiä helvettiin, Hän on Puhunut kanssani, Hän, joka lähetti meille JEESUKSEN KRISTUKSEN Herramme ja Siunatun Pelastajamme, Hän on Puhunut kanssani viime yönä, ja tässä keskustelussa HERRA on Sanonut, että jopa nyt, kun suuntaamme kohti Menengai 4:sta, niin tulee olemaan enemmän rampoja, joita tullaan nostamaan ylös.

Tulee olemaan valtava Vierailu Menengai 4:sella. Se tulee olemaan uskomatonta. Raamatun ennätys tullaan rikkomaan, sellaista ei ole koskaan ennen nähty. Se on todella voimallinen Kokous, joka tulee tapahtumaan Menengailla, se on massiivinen. HERRA väläytti minulle joitakin niistä parantumisista, rampoja, pyörätuoleja nostettuna ylös, kaaos. Valtavia parantumisia. Rampoja, joista et edes koskaan ajatellut, että he voisivat nousta ylös. Sairaalat ovat jo monia vuosia sitten hylänneet heidät sanoen, että se ei ole edes mahdollista. He tulevat nousemaan ylös ja nousemaan ylös JEESUKSEN Veren voimasta yhden julistuksen kautta, kun Kaksi Mega Profeetta, jotka Puhuvat kanssanne tässä, kävelevät tuolle kentälle, He tulevat kirjaimellisesti kävelemään ISÄ JUMALAN kanssa.

Nyt, tämän hetken ja sen välissä tulee, jälleen, olemaan paljon vielä rampoja, joita tullaan nostamaan tässä maassa. Tiedän, että ei ole mitään syytä kenellekään kenialaiselle koskaan mennä helvettiin. On siis tämä nainen, jonka näen kantavan rampaa, joka on todella hirvittävässä tilassa. Jopa kädet olivat rammat ja HERRA näytti minulle tuon ramman tänä yönä, HERRA toi ramman, ja kun tuo rampa iskeytyi Kirkkauteen, jonka HERRA on asettanut minuun, kun sain kontaktin tuon ramman kanssa, niin rampa nousi ylös ja alkoi kävellä. On siis vielä monia rampoja, jotka tulevat kävelemään tämän hetken ja sen välillä, kun Parantumiskokous tapahtuu.

Olemme nyt mega mega mega mega mega historiallisen super loisteliaan grand mega Herätyskokouksen partaalla, joka tulee tapahtumaan maailmassa, mutta tämän hetken ja sen välillä paljon parantumisia tulee tapahtumaan. HERRA on superlataamassa, kirjaimellisesti superlataamassa Hänen Palvelijoitaan. He tulevat olemaan todella peljättäviä; kun he nyt tulevat Nakuruun, niin he tulevat olemaan todella peljättäviä. He tulevat olemaan todella todella kiivaita ja todella peljättäviä, kun he astuvat sisälle Kokouskentälle.

JUMALAN maksimivoimalla rammat nousevat ylös ja alkavat kävellä täällä ja siellä ja vasemmalla ja oikealla. Rampa täällä, rampa tuolla, sokea silmä on avautunut täällä, kuurot korvat ovat poksahtaneet auki täällä ja herkät, itkien, ihmisiä kieriskellen maassa, kun he näkevät, kuinka heidän rampa lapsensa kävelee. Se tulee olemaan todella voimallista. Nämä ovat ne hyvät uutiset, jotka tuon teille, että HERRA on Puhunut kanssani unessa ja Hän on Sanonut, että Hän jatkaa nostamaan ylös rampoja maan tomusta, kun Hän on superlataamassa Hänen Palvelijoitaan kohti Menengai 4:sta. Nämä ovat ne upeat uutiset, jotka halusin tuoda teille, JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Kiitos. MESSIAS on tulossa. Kiitos.

(Profetia 10.12.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia