10.12.2019 PROFETIA – HERRA PYYTÄÄ LISÄÄ TYÖNTEKIJÖITÄ ELOPELLOILLE & VAROITTAA YLPEYDESTÄ

Nyt, kuunnelkaahan tätä, siunatut ihmiset. Voitte selvästi nähdä, että tämä poika oli täysin maan tomussa. Voitte nähdä, että hänen koko vasen puolensa on täysin murskana halvauksesta ja kuinka hän vetää itseään eteenpäin maan tomussa ja ruohikossa. Voitte nähdä, että se toinen jalka, vasen jalka osoittaa ulospäin. Hän vetää itseään eteenpäin käyttäen oikeaa kättään. Jopa vasen jalka ja vasen käsi ovat murskana halvauksesta. Täysin rampa. Tämä on toisen tason rampuutta, joten et voi edes kysyä, että mitä hän ei kyennyt tekemään aikaisemmin? Voit nähdä sen itse, kuinka se on hyvin surkea ja kivulias tilanne, jossa tämä kallisarvoinen poika oli.

HERRA Puhui minulle tästä pojasta noin kaksi viikkoa takaperin. HERRA Sanoi, että heidät löydettäisiin. Soitin livenä radioon sanoen, että HERRA on Puhunut, että tulisi olemaan valtava hetki, se parantumisvoitelu, jonka HERRA on lisännyt Hänen Palvelijoidensa ylle. Joten Hän tulee täyttämään tämän maan Herätyksellä ja rammat tulevat nousemaan, joten kaikki se mitä tarvitaan, on työntekijöitä! Nyt HERRA tarvitsee työntekijöitä! Hän tarvitsee työntekijöitä kentälle, omistautuneita työntekijöitä, eikä sellaisia kuin Mombasassa. Tästä syystä tulee olemaan Piispojen vaihdoksia Mombasassa, jossa rampa parantuu tänään ja se julistetaan vasta sunnuntaina. Hän parantuu lauantaina ja se ilmoitetaan vasta sunnuntai-iltana.

Tämä on hyvin kriittinen hetki. Maailman kansakunnilla ei ole näitä ihmeitä. He etsivät ainoastaan yhtä ihmettä ja sitten he tulisivat sadonkorjaamaan koko maan. Te olette niin etuoikeutettuja, että juuri nyt isännöitte HERRAN Kahta Palvelijaa, kahta muinaista JEHOVA JUMALAN Mega Profeettaa, jotka pitelevät Kultaista Avainta, JEHOVA JUMALAN Kultaista Avainta, jonka Hän antoi minulle elokuussa, 4 elokuuta ollaksemme tarkkoja, vuonna 2010. Se Avain, joka voi avata Taivaan kenen tahansa yltä tai sulkea Taivaan kenen tahansa yltä, minkä tahansa kansakunnan, jopa koko maailman yltä. Olette niin etuoikeutettuja, että tätä Voitelua isännöidään täällä. Näette, kuinka He ovat avanneet Taivaan täällä ja rammat nousevat massiivisessa määrin.

HERRA Puhui minulle tästä pojasta toistuvasti kaksi viikkoa sitten ja nyt te näette + tytöstä, joka parantui Mombasassa. Tämä on valtavaa aikaa, sillä tämä puhuu siitä tulevasta Parantumiskokouksesta. Voitte nähdä Raamatun ihmeet, JEESUKSEN ihmeet ja kuinka he olivat täysin lattialla, kuten tämä poika, joka veti itseään eteenpäin. Kun näet tämän, niin itket sen kivun ja tuskan tähden, kuinka hänet on tuomittu elämään tuollaista elämää koko elämän ajaksi, ikuisesti ja sitten HERRA tuntee laupeutta tätä poikaa kohtaan. HERRA muisti häntä armossaan. Hän muisti armossaan tätä pientä tyttöä Mombasassa ja poikaa. Hän on armahtanut näitä kallisarvoisia kalliita rampoja. Nyt he kävelevät, jotta voisitte tietää, että nämä ovat ikuisuuden Sanansaattajat, Sanansaattajat Ilmestyskirjan luvusta 11, He, jotka tulevat ISÄ JUMALAN voimassa.

Katsokaa sitä Heidän palveluksensa historiallista tapaa maassa. Katsokaa minkä tyyppisiä rampoja He nostavat maassa, lähtemättä ulos asunnostaan. Vain Heidän läsnäolonsa maassa. Heidän läsnäolonsa maassa ja maailmankaikkeudessa, ravistellen aurinkoa. Katsokaa mitä tapahtui Utawalassa. Katsokaa nyt, mitä tapahtuu maassa. Sanoin, että järjestämme Parantumiskokouksen, joten voitte kuvitella, kuinka massiivinen tuo Kokous tulee olemaan! Voitte kuvitella, kuinka massiivinen tuo Kokous tulee olemaan! Jos nämä ovat teidän alustuksia, jos nämä ovat teidän esittelyitänne. Nämä ovat teidän abstrakteja. Tämä on se, mitä Hän esittelee teille sitä massiivista Parantumiskokousta, joka on tulossa.

Juuri nyt olemme päihitetyt niillä tuhansilla ja tuhansilla rammoilla, jotka ovat kävelleet. Olemme tipahtaneet laskuissa. Kuinka upeaa, että Kenia syö HERRAN Huoneen runsaudesta, JUMALAN Hyvyydestä. Te nautitte HERRAN Huoneen hyvyyden runsaudesta. Toiset kansakunnat ovat vielä turmeltuneisuudessa, he ovat vieläkin hukassa. He ovat vieläkin ylpeydessä, kiinni ylpeydessä. Kuulin vanhemman Geron puhuvan siitä ensimmäisestä Kokouksesta, joka pidettiin tässä maassa, kyllä totisesti Kisumussa. Tuohon aikaan seurakunta löydettiin ylpeydestä, siitä minkä näet kaikissa muissa kansakunnissa. Paholainen on sulkenut heidän silmänsä, joten he eivät ole tietoisia. He eivät pysty näkemään mitä HERRA tekee, mitä HERRA haluaa antaa heille. HERRA kutsuu parannuksentekoon ja he eivät pysty näkemään sitä! Kenia oli siellä. Tämä oli se tilanne, jossa Kenia oli vuonna 2004 ja 2005. Tästä syystä kuulit Geron haastattelussa, jossa hän kertoi, että aluksi he kysyivät: ”Miksi heidän tulisi tehdä parannus? Haluan mennä tekemään parannusta huoneeseeni. Haluan tehdä parannusta yksin. Parannuksenteko on henkilökohtaista.” He antoivat kaikenlaisia tekosyitä. Joku sanoi, että ’ei ole enää tuomiota’.

Aivan kuin he olisivat sanoneet, että JUMALA on epäolennainen ja JUMALA on sekaisin lähettäessään Sanansaattajat, jotka Hän lupasi Raamatussa. Katsokaa nyt, kun Kenia omaksui parannuksenteon, katsokaa sitä valtavaa parantumisten vyöryä, sitä massiivista Herätystä, voitelua, joka on meneillään maassa. Massiivinen määrä seurakuntia tulee mukaan. Piispat ylittävät mukaan seurakuntiensa, perheidensä ja kaiken kanssa. Se on valtavan suuri Herätys, joka on jo kontrolloimatonta. Yliopistot ovat Tulessa. Et voi sivuuttaa nuoria! Se Tuli on shokeeraavaa ja todella peljättävää. Nuorimmat heistä 17 -18- 19 -vuotiaita. He pastoroivat 300+ seurakuntia, 294, 300, joten on kaunis Herätys tässä maassa.

Sen tähden mitä HERRA tekee tässä maassa, odotan Vanhemman Arkkipiispan tulevan livenä radioon juhlimaan tätä, sillä muilla kansakunnilla on nolla. HERRA Puhuu minulle heistä ja kaikista niistä saarnaajista, joita näet televisioissa ja joka puolella, jotka ovat teidän niin sanottuja ’ykkösiänne’. HERRA Puhuu minulle heistä aivan kaikista! Kaikista. Aivan kaikista. Hän sanoo: sano heille, että tekevät parannuksen julkisesti! Kuinka upea hetki seurakunnassa. Viisaat tulevat olemaan nöyriä. He, jotka ovat nöyriä, tulevat olemaan kantajia. He tulevat pitelemään Herätystä, sillä he tulevat olemaan JUMALAN viisauden pitelijöitä, mutta ylpeys, se ylpeys, jonka näet halki kansakuntien, he tulevat päätymään helvettiin! Kysykää minulta, olen nähnyt kansakuntien tulevaisuuden, ihmisten tulevaisuuden. Ihmiset juoskoot ja tehkööt parannuksen ja nöyrtykööt! Tämä on peljättävää, siunatut ihmiset.

Kenia juhlii HERRAN Huoneen runsaudesta, JUMALAN hyvyydestä, joka virtaa maassa, mutta nyt HERRA etsii työntekijöitä. TARVITSEMME TYÖNTEKIJÖITÄ! – SANOO HERRA. ISÄ JUMALA, JUMALAN POIKA ja JUMALAN PYHÄ HENKI, He huutavat nyt työntekijöiden puoleen. Me tarvitsemme työntekijöitä, Sanoo HERRA. Sillä Herätys on niin suuri. Herätys on niin massiivinen juuri nyt. Rammat nostetaan ja he nousevat ylös näiden Kahden läsnäolosta. Aurinko, 93 miljoonan mailin päässä, Ihme! Peljättävä Ihme tapahtuu maailmankaikkeudessa, maailmassa. Tämä on kaunista aikaa!

JUMALA ei näytä teille elokuvaa nostaen näitä rampoja maasta. HERRA ei viihdytä silmiänne. Hän evankelioi JEESUSTA, Hän saarnaa väkevää evankeliumia käyttäen Ihmeitä ja Merkkejä! Tämä on siis voimallista aikaa! Näette vain sen tavan, jolla poika vetää itseään ruohikolla eteepäin, ja tiedätte, että ette voi tehdä mitään, te ette voi kysyä kysymystä, ette voi kysyä yhtäkään kysymystä. Näette vain JUMALAN armon. Se tapa, millä hän vetää itseään ja hän on levittänyt jalkansa joka puolelle. Se on ihmeellistä! Se on shokeeraavaa!

Joten katsoessanne keskustelua nyt taaksepäin, koskien keskustelua, joka tapahtuu Yomo Kenyattan urheilukentällä, siellä pian tapahtuvan Kokouksen keskiössä. Näen paljon lentolippuja ulkomailta, jotka ovat kaikki suuntaamassa Yomo Kenyattan urheilukentälle Kisumussa. Mutta katsoessanne nyt kokousta, joka on meneillään siellä tänään, suunnittelukokousta, Vara-Arkkipiispat ovat lentäneet sinne, he ovat saapuneet sinne, heidän lentonsa laskeutuivat tänä aamuna ja he tapaavat siellä kentällä. Mutta katsoessanne tuota Kokousta, se oli se alkuperäinen kenttä, jossa ensimmäinen Kokous tässä maassa alkoi, missä otin vettä järvestä ja vuodatin sen ihmisten edessä ja HERRAN edessä ja vuodatin sen maan ylle.

Tuona aikana kukaan ei tiennyt, mistä kaikessa oli kyse, aivan kuten joskus parannuksenteko on piilotettuna muille kansakunnille. He eivät ymmärrä, mistä kaikessa on kyse. Silti siellä sisällä piilotettuna on sisällepääsy ikuisuuteen. Epäonnistuminen tekemään parannus tai olemaan kuuliainen tälle Äänelle, silloin olet lopussa. Olen nähnyt kansakuntien tulevaisuuden. Olen nähnyt ihmisten tulevaisuuden, seurakunnan tulevaisuuden. Tämä on todella voimallista aikaa ottaa hyöty irti ja kumota kaikki muut uskonnot, hinduismin, islamin, mitä onkaan, kaikki ne alas! Sillä HERRA on vakiinnuttanut, että ainoastaan JEESUKSEN Veri ja JEESUKSEN Risti voi nostaa ramman ylös maasta, kun sairaalat ovat luovuttaneet! Minkä etuoikeuden JUMALA onkaan antanut teille! Minkä Siunatun etuoikeuden Hän onkaan tuonut teille! Jopa kaikkien kristillisten kirkkokuntien joukossa, kaikkien kristillisten uskojen joukossa, tämä on se todellinen uskonto, tämä tässä, jota johtaa ne Kaksi HERRAN Mega Profeettaa! Te ette voi olla sekaisin.

Mikä etuoikeus, josta ottaa hyöty irti, tehdä voittoja, tehdä oleellisia voittoja! Säilyttää tähänastiset voitot ja mennä eteenpäin, mennä eteenpäin, liikkua, liikkua, voittaa maata, jotta kaikki ihmiset saisivat tietää tästä kauniista JEESUKSESTA, ihanasta JEESUKSESTA, tästä mahtavasta JEESUKSESTA, tästä Siunatusta Pelastajasta, ja Ristin pelastuksesta, jonka Hän laski kansakuntien eteen, Israelin Kirkkaus. Tämä on kaunista aikaa, jolloin Kisumu valmistautuu; niin paljon on tapahtumassa siellä. Tämä on mahtavaa! Voitte kirjaimellisesti nähdä, miltä tämän pojan tila näytti. Voitte katsoa ja itkeä, kun katsotte sitä tapaa, jolla hän vetää itseään maassa, se kipu, joka repii sydämesi rikki, silppuaa sydämesi palasiksi.

Mutta kiitos JUMALALLE, että Hän lähetti Kaksi Palvelijaansa nyt vakiinnuttamaan Ristin auktoriteetin ja nostamaan nämä rammat surkeista tiloista, sanoinkuvaamattomista tiloista, tilanteista, joita en voi edes kuvailla. MESSIAS on tulossa. Kansakunnat huutavat yhden ramman puoleen, mutta HERRA ei ole sallinut Hänen Palvelijansa vielä lähtevän. Kun Hän tuli Puhumaan kanssani muutama päivä sitten, Hän Sanoi, että Herätys tässä maassa tulee räjähtämään kaikkialla halki tämän maan. Hän käytti sanaa: ’maa’. En voi jakaa toista osaa keskustelusta. Milloin Hän lähtee toisiin kansakuntiin, niin sitä en tiedä. Mutta tällä hetkellä Hän on räjäyttämässä Herätystä kontrolloimattomasti. Mutta ei ole mitään tarvetta olla itsetyytyväinen ja omahyväinen. Mombasa. He päättivät pitää Ihmeen 24 tuntia itsellään. Suuren Ihmeen! Rampa lapsi, joka veti itseään selällään, hän nousi ylös kauniisti ja alkoi kävellä.

Työntekijöitä on vähän, sadonkorjuuta on paljon. Seurakunnat vuotavat ylitse, ne tulvivat. Raportit Transmarasta ovat massiiviset. En saa raportteja Kapsowarista. Onko Kapsowar päättänyt mennä helvettiin? Mutta kaikkialla on Herätystä, raportit ovat massiivisia. Työntekijöitä on vain muutama, joten Sadonkorjuun HERRAN täytyy lisätä työntekijöitä. Hän nostaa Piispoja, nostaa Piispoja, mutta heitä ei ole tarpeeksi. On liian paljon sadonkorjuuta, liian paljon kasteita, liian paljon kasteen opetusta, liian paljon opetuslapseuttamista, Sanan opetusta, seurakunnan valmistamista. Kuinka mahtavaa aikaa HERRAN huoneessa. MESSIAS on tulossa. MESSIAS on tulossa. Valmistakaa voideltu Tie HERRALLE!

Kiina on Tulessa! Kun luen Arkkipiispan raportteja Kiinasta, Tulessa, Tulessa! Herätyskokouksia joka puolella. Suuren suuri hetki seurakunnassa. Kuinka väkevä aika HERRAN Huoneessa. MESSIAS on Tulossa. Valmistautukaa, siunatut ihmiset. Tulette olemaan pettyneitä tuona päivänä, jos ette kuuntele tätä Ääntä. JUMALA ei ole koskaan ollut väärässä lähettäessään jonkun pyytämään syntistä sukupolvea tekemään parannuksen. Tämä keskustelu meillä oli 2004 ja 2005. Emme voi pitää sitä nyt. Nyt se on päivän selvää mitä tietä kulkea. Valmistakaa HERRALLE Tie! Valmistakaa HERRALLE Tie sydämiinne! Tasoittakaa nuo ylpeyden vuoret! Ette voi esitellä ylpeyttä HERRAN edessä! Katsokaa, kuinka kauniisti heidät nostetaan nyt maan tomusta. Suuri Herätys on nyt räjähtänyt. Kauniita kauniita ihmeitä, Raamatullisia ihmeitä. JEESUKSEN muinaisia ihmeitä. MESSIAS on tulossa. JEESUS KRISTUS HERRANI on tulossa. Valmistautukaa! He, joilla on korvat, kuunnelkoot HERRAN Ääntä, mitä HERRAN Henki sanoo. He, joilla ei ole korvia, niin odottakaa vaan, kun näette tuon päivän. Todah shalom.

(Profeetta Dr. Owuor. 11.12.2019. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia