10.12.2018 PROFETIA SUURIMMASTA KOKOUKSESTA MAAILMASSA TULOSSA NAKURUUN KENIAANRakkaat ihmiset, HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani Kokouksesta, joka on tulossa Nakuruun. Tämä on jatkuva keskustelu Taivaasta, JUMALAN Kaikkivaltiaan Valtaistuimelta, Taivaasta maahan. Tämä keskustelu on nyt kavennettu ja tiukasti keskittynyt väkevään väkevään mega super loisteliaaseen historialliseen Herätys- ja Parantumiskokoukseen ja Pastorikonferenssiin, joka on tulossa Nakuruun, alkaen 29.12., 30.12., on toinen Parantumiskokouksen päivä. 31.12. on mega mega Pastorien Konferenssipäivä ja siellä tulee olemaan profeetallisen Sanan räjähdys. Olemme nähneet, että monet monet seurakuntien johtajat ympäri maailmaa yrittävät tehdä tiensä Nakuruun. Näen, että tänään tiedottaminen, tv-ilmoittelu on meneillään tässä maassa, tästä päivästä alkaen. Se tulee olemaan niin suurta, että jokaiselle annetaan mahdollisuus tulla HERRAN eteen.


HERRA Puhui kanssani Kokouksesta, joka on tulossa Nakuruun. Haluan vain sanoa tämän, että tämä Kokous tulee olemaan luultavasti suurin Kokous ikinä, jollaisesta emme ole koskaan ennen kuulleet tässä maassa, suurin Kokous, joka on ollut maailmassa, tulee olemaan Nakurussa Keniassa. Uudestaan, suurin kokoontuminen, suurin kokous, joka tulee tapahtumaan maailmassa, tulee olemaan Nakurussa Keniassa 29.12., 30.12., kaksi päivää Parantumiskokousta. Se tulee olemaan hyvin mega, shokeeraava super loistelias ja mega historiallinen Parantumiskokous. HERRA tulee tekemään valtavia ihmeitä. Hän on näyttänyt minulle niin paljon, sisältäen luomisihmeet, jalkoihin luodaan osia, luodaan silmiä ja asioita. Se tulee olemaan hyvin suuri vierailu maailman historiassa.


Mikä on myös hyvin shokeeraavaa, näen nyt, että Kokouksen osallistujamäärä tulee olemaan niin valtavan suuri. Se on todella shokeeraavaa. Se on Kokous, jollaisesta et ole ennen kuullut. Tulet olemaan shokissa osallistujamäärästä, kuinka paljon ihmisiä tulee osallistumaan tuohon Kokoukseen. Se tulee olemaan historiallinen Kokous. Näin jo sen. HERRA on vienyt minut tuohon Kokoukseen. Olen nähnyt osallistujat ja se on niin voimallinen. Tämä on historiallinen Kokous, joka tulee tapahtumaan Nakurussa, rakkaat ihmiset.


Tästä syystä Kokouksen organisoijat, pyydän, huolehtikaa, että laitatte kuntoon kaikki systeemit täydellisesti, kuten HERRA tulee auttamaan teitä, kuten voitte, sillä tämä on Kokous, jollaista ei ole koskaan ennen ollut. Ette ole järjestäneet tämän tasoista Kokousta ennen. Perustuen siihen, mitä HERRA on näyttänyt minulle, ette ole tehneet tällaista Kokousta ennen. Se tulee olemaan niin mega historiallinen Kokous. Se on Kokous, jonne HERRA JUMALA ISÄ itse laskeutuu ja tuo parantumisen ihmisilleen. Näen ISÄ JUMALAN Vierailun tulevan tuohon Kokoukseen. Se tulee olemaan suuri asia.


Ja viime yönä Hän näyttää minulle toisen keskustelun, jossa Hän näytti kuinka Hän tulee laskeutumaan Taivaasta ja vierailemaan Kokouksessa. Joten se tulee olemaan hyvin suuri tilanne maailmassa. Se on myös niin suuri tilanne myös Taivaassa. Koko Taivas tulee keskittymään tähän Kokoukseen. Jopa nyt se fokus on, että tämä on annettu ja HERRA on Puhunut. Se on todella historiallista aikaa seurakunnan historiassa. Se on todella ällistyttävä ja upea hetki Kristuksen seurakunnassa, rakkaat ihmiset, Kristuksen ruumiissa. Tämä on hetki, kun kaikki ihmiset ympäri kansakuntia, jotka ovat tulossa ottamaan osaa tähän Kokoukseen, valmistavat itsensä. Teidän täytyy valmistautua todella hyvin, kuinka ilmestyä HERRAN eteen.


Näet Raamatusta, kun HERRA oli tulossa vierailemaan heidän luonaan, Hän pyysi heitä pesemään vaatteensa valmistaakseen itsensä, erottautumaan vaimoistaan kolmen päivän ajaksi ja kaikkea tätä. Tämä symboloi parannuksentekoa ja pyhitystä, itsensä pyhittämistä HERRALLE, jotta kun HERRA tulee, he voivat ottaa siitä maksimit irti ja kapitalisoida vierailun ja todella ottaa kaikki voitot ISÄ JUMALAN Vierailusta. Joten nämä ovat hyvin shokeeraavia päiviä, rakkaat ihmiset, kalliit Pyhät, Nämä ovat todella todella hämmästyttäviä päiviä, päiviä niin kuin eivät mitkään toiset, päiviä, jotka olivat pitkään ennustettu, ne oli ennalta puhuttu Raamatussa, kuinka HERRA tulisi Itse vierailemaan Myöhemmässä Kirkkaudessa auttaen seurakuntaa.


Ja nyt kun Hän on lähettänyt Myöhemmän Kirkkauden Sanansaattajat, näette, että on harkittu pyrkimys Taivaasta, tarkoituksenmukaisesti nyt paljastaa Heidän suuruutensa, paljastaa Heidän auktoriteettinsa, paljastaa voima, joka on Heille annettu, ennalleen asettamaan seurakunta; Heidän mandaattinsa. Heidän mandaattinsa täällä Armon hallintakaudessa, jonka jälkeen HERRALLA on toinen mandaatti Heille siinä toisessa hallintokaudessa, siinä toisessa rykmentissä seurakunnan ylöstempauksen jälkeen.


Mutta uudestaan, olen nähnyt Kokouksen, niin kuin ei mitään toista. Vain se osallistuminen. Vain sen tyyppinen osallistuminen, mikä tapahtuu, shokeerasi minua, kun Hän näytti minulle tämän osallistumisen. Kun Hän näytti minulle sen Kokouksen; Hän vei minut siihen Kokoukseen ja Hän Sanoi: Katso, kuinka ihmiset ovat osallistuneet, ja katso heidän osallistumistaan. Katso niitä ihmisiä, jotka ovat osallistuneet tänä päivänä tähän valtavaan historialliseen HERRAN Herätyskokoukseen. Tämä tulee siis olemaan todella historiallista ja siunattua aikaa olla uudestisyntynyt. Se tulee olemaan hyvin väkevää aikaa kenelle vain olla navigoituna viisaudessa ja valmistaa itsensä harkitusti ja oikein, ollen oikeassa paikassa ja oikeassa asemassa HERRAN edessä. Että kun HERRA vierailee, niin Hän ei tule sivuuttamaan sinua. En usko, että kukaan haluaa olla sivuutettuna, kun HERRA vierailee.


Tämä on siis mahtava hetki. Tämä on hyvin voimallinen aika, kun HERRA on tullut vakiinnuttamaan Ristin uskonnon, JEESUKSEN Veren, ennalleen asettamaan JEESUSKEN Veren voiman. Laittamaan häpeään ja halveksuntaan seurakunnan luopumuksen, tämän luopumuksen, jonka olet nähnyt ikuisesti; sen moraalittomuuden, moraalisen rappion seurakunnassa, sen välinpitämättömyyden, tämän penseyden, tiedättehän. Tämän maailmallisuuden, jonka näet seurakunnassa tänä päivänä, jossa ihmiset voivat asua yhdessä olematta naimisissa, ja kaikkia näitä asioita, joita näet, abortteja, ja kaikkia sellaisia tilanteita, jotka todella ovat ottaneet pois Ristin pelastuksen auktoriteetista.


Mutta nyt Hän ennalleen asettaa Ristin pelastuksen Itse Hänen Kahden Väkevän Väkevän Väkevän Profeettansa kautta. Ja Hän ennalleen asettaa Veren voiman, parannuksenteon voiman, pyhyyden voiman, vanhurskauden voiman. Hän tekee sen niin ilmiselväksi maailmalle, että tämä on se itsestään selvä valinta sinun niin kutsutulla markkinapaikallasi. Se on itsestään selvä valinta olla vanhurskas HERRAN edessä, on itsestään selvä valinta valita pyhyys, on itsestään selvä valinta tulla tähän Palvelustyöhön, jotta voit kuulla suoraan JUMALAN Valtaistuimelta.


Tulee olemaan todella suuri virhe riutua jossakin muualla, ja sitten aivan kuin vitsinä sillä tavoin, sivuuttaa ja ohittaa ikuisuus. Voitte nähdä, kuinka HERRA on todella periksiantamaton, koskien sitä vierailua näiden Kahden palvelijan ympärillä, jotka Hän on lähettänyt tänä hetkenä. Ja tämä kertoo teille hyvin selvästi, että sillä tavoin kuin vitsinä, nämä jotka ovat täällä ja valmistautuneina, tullaan ottamaan ylös. Ja he, jotka ovat vieläkin niissä toisissa paikoissa, joissa he eivät ole noudattaneet vanhurskautta, he eivät ole toteuttaneet ja panneet täytäntöön HERRAN pyhyyttä omassa kristillisessä toiminnassaan, heidän palvonnan kokemuksessaan, he tulevat ohittamaan ikuisuuden.


Sanoma on nyt todella selvä kaikille, joilla on silmät nähdä ja korvat kuunnella. Ja siksi välitän nyt sanoman järjestäjille, pyydän, järjestäkää tämä maksimiinsa, tämä on se huipennus. Organisoikaa se kuin ei mitään toista, aivan kuin ei olisi muuta Kokousta. Sillä olen nähnyt, että tämä tulee olemaan Mega Mega Kokous, ja meillä ei ole koskaan ollut tällaista Kokousta. Ja vain nähdä se osallistujamäärä, kuinka ihmiset tulevat osallistumaan tähän Kokoukseen. Se on sen kaltainen Sanan räjähdys, se on profeetallinen räjähdys, se on Ihmeiden räjähdys. Se on se Myöhempi Kirkkaus, joka laskeutuu maahan.


JUMALA on tulossa koskettamaan maata, tekemään laskeutumisen. Ja Hän tekee tämän harkitulla tavalla, jotta Hän voisi koskettaa sinun sydäntäsi, joka olet kuulolla. Hän tähtää sinun sydämeesi, sinun kristittynä uskovana. Kaikki tämä on anominen sinun sielullesi, jotta voisit ottaa huomioon, jotta voisit kääntyä ympäri ja muuttaa tiesi, ja olla vanhurskaampi, ja elää pyhempää kristillistä elämää, ja pyrkiä JUMALAN edessä oikein seisomiseen elämäntyylinäsi, jotta voisit nähdä ikuisen Loisteliaan kirkkaan Taivaan Valtakunnan. HERRA Siunatkoon teitä. Uudestaan, päätän Sanoen tämän hepreaksi, kiitos: Todah, todah rabah, todah lachem, baruch Hashem.


(10.12.2018. Profeetta Dr. Owuor. www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)