10.1.2020 PROFETIA AHDISTUKSESTA TULOSSA KENIAAN

Siunatut ihmiset, HERRA JEHOVA, Väkevä Israelin JUMALA, kaikkien kansakuntien Luoja, Hän, jonka näitte Vierailevan Hänen Kirkkautensa valtavassa kaikista peljättävimmässä Pilvessä Kisumussa, vieraillen luonani siellä, vieraillen Hänen Kahden JAHVEN Profeetan luona siellä, ikuisuuden Profeettojen, Taivaan Profeettojen luona Kisumussa. Nyt, Hän on Puhunut kanssani tänään todella valtavasta ahdingosta tulossa Keniaan. Mutta Kenia, juhlintojen tulee jatkua, älkää antako juhlintojen päättyä. Kuitenkin, siinä matkalla, siinä matkalla, pyydän teitä, Kenia, pitämään kansallisen parannuksenteon. Näen vakavan tulituksen, ihmisiä juoksemassa pois, ihmisiä juoksemassa pois. En tiedä, oliko se terroristi-isku, vai oliko se vaalien jälkeistä väkivaltaa, mutta mikä tahansa se tapaus olikin, näin vakavaa tulitusta. Ihmiset juoksivat pois. Ihmiset juoksivat. En tiedä, oliko se terroristi-isku, vai juoksivatko ihmiset pois. Mutta se oli todella paha.

 

Oli se sitten terroristi-isku, tai vaalien väkivaltaa, niin tehtäväni on varoittaa, että numero 1) teillä on ne Kaksi Peljättävintä Taivaan Profeettaa, Israelin Profeettaa, HERRAN JEHOVAN Profeettaa, jotka kävelevät täällä. Tämä on numero 1. Numero 2) varmistakaa, että te ette mustamaalaa heitä. He pitelevät tämän maan rauhaa, ja he pitelevät tätä maata koossa. Numero 3) varmistakaa, että otatte ajan matkan varrella pitäen Kansallisen parannuksenteon. Varmistakaa, että te kunnioitatte tämän kaliiberin JAHVEN Profeettoja. Sillä ei ole väliä, kuka olet, kaikki johtajat, kaikki ihmiset. Nämä ovat He, jotka pitelevät tätä maata koossa. Joten pyydän, pyydän, varmistakaa, että matkan varrella pidätte Kansallisen parannuksenteon ja sovinnon kansakuntana.

 

Sanoin, että viime yönä HERRA näytti minulle, itseasiassa tänään, tänä aamuna HERRA näytti minulle valtavan ahdistuksen tulevan Keniaan ja näin paljon tulitusta. Ihmisiä juoksemassa pakoon. En tiedä, onko se terroristi-isku, vai onko se vaalien jälkeinen väkivaltaisuus, mutta sillä ei ole väliä, mitä se on, mikä sen syy on. Se millä on väliä, on, että HERRA JEHOVA, joka on näyttänyt tämän minulle, pystyy käyttämään minua lopettamaan sen. Tämän takia Hän näyttää sen minulle.

 

Joten tällä hetkellä rukoilen tämän maan puolesta ja julistan rauhan tämän maan ylle. Mutta numero 1) älkää koskaan yrittäkö mustamaalata näitä Kahta Profeettaa ollenkaan, He kävelevät täällä. Numero 2) HERRA vaatii äärimmäistä kunnioitusta Heitä kohtaan. HERRA vaatii, Hän vaatii, että Heitä kunnioitetaan, siksi keitä He ovat. Piste. Ennen kuin He nostavat maasta yhtäkään rampaa, avaavat yhtäkään sokeaa silmää, avaavat yhtäkään kuuroa korvaa. Kun näette tämän kaliiberin Profeetat, niin HERRA vaatii kunnioitusta, sillä Hänen Nimensä ja Hänen Kirkkautensa ja Hänen voimansa ja Hänen auktoriteettinsa on Heidän yllään. Tämä on ilmiselvää. Joten HERRA vaatii kunnioitusta itselleen, sillä Hän kävelee Heidän kanssaan. Numero 4) älkööt olko yhtään mustamaalausta yhdeltäkään johtajalta, yhdeltäkään henkilöltä, yhdeltäkään ihmisolennolta Kenian rajojen sisällä. Sillä nämä ovat ne Profeetat, jotka pitelevät maata koossa, maan rauhaa, ja tämän maan jatkuvuutta, jälkeläisiä. Älkää saavuttako vihamielisyyden paikkaa, jossa haluatte nyt tehdä itsenne vihamielisiksi näille Profeetoille.

 

Katsokaa, kuinka media, yksi ainoa henkilö, vain yksi ihmisolento kirjoitti sanomalehdessä, toimittaja jossakin kirjoitti, ja kirjoitti pahaa Heitä vastaan. Katsokaa tuota! Pelkästä Heidän vihastaan koko kansakunta; maanjäristys iski maahan, alle kahdessa tunnissa maanjäristys iski maahan, kun He seisoivat Keskuspuistossa surren tuon maan mustamaalausta, jota He olivat niin rakastaneet. Yksi ainoa ihmisolento. Numero 2) katsokaa sitä, kun tuo sama mustamaalaus tapahtui sanomalehdissä, He julistivat heinäsirkat, He iskivät maata heinäsirkoilla. Mutta katsokaa jälleen taaksepäin, kun eräs tietty lehti mustamaalasi heitä uudestaan, He julistivat, että maa tulisi avautumaan. Katsokaa, kuinka HERRA avasi maaperän suun, maa avautui koko matkan halki Rift Valleyn ja se oli todella peljättävää, halkaisten auki, uhaten liikkua koko matkan aina Intian valtamereen saakka. Siunatut ihmiset, katsokaa, kuinka He varoittivat teitä ennen vuoden 2007 verenvuodatusta.

 

Olkaa siis hyvin varovaisia! Siinä matkalla varmistakaa, että tulette kokoontumaan yhteen yhtenä ihmisenä. Voitte kutsua minut, Minä olen täällä, Sanoo HERRA. Järjestäkää ja pitäkää Kansallinen parannuksenteon ja sovinnon päivä, tuoden kaikki ihmiset, kaikki yhteisöt yhteen. Olen nähnyt vakavaa tulistusta. En tiedä, onko se terroristi-iskusta, vai onko se vaalien jälkeistä, vai mitä se onkaan. Sen syyllä ei ole väliä. Se millä on väliä, on, että JUMALA on halukas suojelemaan teitä. Hän on nähnyt sen aiemmin, Hän on Puhunut siitä aiemmin. Tämä tarkoittaa, että Hän haluaa käyttää Hänen Profeettojaan lopettamaan sen. Se on voimallinen asia, minkä Hän on Puhunut. Se on Siunattu asia, minkä Hän Puhuu.

 

Ja juhlinnat JUMALAN lapsille, heille, joiden luona Vieraillaan, HERRA tulee suojelemaan teitä, Hän tulee säilyttämään teidät riippumatta tilanteesta. Mutta toivon, että se ei tapahdu. He, jotka ovat tässä Palvelustyössä ja he, jotka miettivät tulevansa tähän Palvelustyöhön, jatkakaa maksimijuhlintaa. Sillä näitte, kuinka JUMALAN Pilvi seisoi teltan yläpuolella, aivan kuten Suuri Kotka, vartioiden Hänen kotkanpoikasiaan, Sanoen, kuka voi koskea heihin nyt? Joten te olette turvassa. Juhlikaa maksimissa! Mutta Kenian kansakunta, pyydän, noudattakaa kansallista parannuksenteon päivää. MESSIAS on tulossa! Rukoukseni on, että Sanani eivät tule täyttymään. MESSIAS on tulossa! Todah Shalom.

 

HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia