SEKSUAALISYNNIN VOITTAMINEN - Profeetta Dr. Owuor

Suosittelemme lukemaan tästä linkistä koko lehdet kuvineen: Seksuaalisynnin voittaminen (OSA 1) PDF & Seksuaalisynnin voittaminen (OSA 2) PDF

TAI vaihtoehtoisesti klikkaa otsikkoa ja oraakkeli avautuu tekstinä tähän alle.

 

 

 

 

 

 

 

SEKSUAALISYNNIN VOITTAMINEN OSA 1

Seksuaalisynnin vakavuuden ymmärtäminen

Profeetta Dr. Owuor

Tämä on yksi alue, joka on saanut seurakunnan lankeamaan. Tulen antamaan ilmestystä siitä, miksi seurakunta on langennut erityisesti juuri tällä alueella. Autan sinua myös tiedostamaan, että jos ymmärrät, miten vakava asia seksuaalisynti on, silloin pystyt sulkemaan tuon oven ja kun suljet tuon oven, niin myös monet muut ovet voivat sulkeutua. Haluan sinun heti aluksi ymmärtävän, että seksuaalisynti on päässyt juurtumaan Kristittyjen elämään. Seksuaalisynti on sulautunut Kristuksen seurakuntaan. Seksuaalisynti on juurtunut myös saarnastuoliin; Herran Alttariin. Seksuaalisynti on levinnyt ja tuonut kuolemaa seurakuntaan. Seksuaalisynnin vuoksi Herra ei ole voinut ottaa käyttöönsä edes niitä palvelijoita, joita olisi halunnut käyttää. Tänään tahdon saada sinut käsittämään seksuaalisynnin vakavuuden ja painavuuden ja mitä se vaikuttaa elämääsi Kristittynä. Tulen tuomaan sinulle Jumalan näkökulman seksuaalisynnistä. Kuinka Jumala näkee seksuaalisynnin? Kun alat ymmärtää, kuinka Herra katsoo seksuaalisyntiä, silloin alat uudelleen arvioimaan itseäsi suhteessa tähän syntiin. Alat ymmärtää, että se ei ole niin mitätön asia kuin olit ajatellut. Ja siirryn kohtaan; kuinka vihollinen käyttää seksuaalisyntiä orjuuttaakseen seurakunnan? Kuinka seksuaalisynti vangitsee seurakunnan? Raamatusta löydämme avaimia tämän syntikysymyksen selvittämiseen. Nämä avaimet Herra on asettanut Pyhän Hengen voiman kautta ja ne ovat väkeviä ja voimallisia. Hän laittoi ne Raamattuun, jotta voisit käyttää niitä avaamaan ja rikkomaan seksuaalisynnin kahleet; tuhoamaan ja katkaisemaan seksuaalisynnin, seksuaalisen moraalittomuuden ja himon kahleet.

Kuinka JUMALA katsoo seksuaalisyntiä?

Ja tuon sinut paikalle, jossa alat nähdä, kuinka vihollinen tuo sarjan tapahtumia, jotka luovat seksuaalista himoa, sitoen sinut ja näin tehden sinut käyttökelvottomaksi Herran edessä. Keskustellessamme seksuaalisynnin kahleiden katkaisemisesta, vien sinut seuraavalle tasolle; jossa tulen opettamaan sinua vastustamaan seksuaalista viettelystä päivittäisessä elämässä. Tuon sinut viimeiseen kohtaan, jossa suljet oven seksuaaliselta synniltä elämässäsi. Jos seurakunta saavuttaa tämän, silloin se on matkalla valmistautuen Kristuksen täydelliseksi Morsiameksi. Haluan sinun ymmärtävän, että vihollinen on käyttänyt seksuaalisyntiä pääelementtinä saadakseen seurakunnan lankeamaan, ja se on levittänyt tämän synnin myös kaikkiin ikäluokkiin. Tänään haluan, että alamme ymmärtää sen, kuinka JEHOVA Jumala katsoo seksuaalisyntiä? Mitä se on Jumalan silmissä, kun sinä lankeat seksuaalisyntiin? Haluan antaa sinulle hyvin, hyvin tärkeän opetuksen. Jos pystyt ottamaan tästä kiinni, niin et tule koskaan olemaan entisesi ja tulet ymmärtämään, että totisesti sinä voit sulkea tuon synnin oven. Voit sulkea oven täysin seksuaaliselta synniltä. Jos seurakunta pääsee eroon seksuaalisynnistä, niin se tulee sulkemaan oven samalla monilta muiltakin synneiltä; valehtelulta, rahan rakkaudelta, epäjumalanpalvonnalta ja monilta muilta synneiltä. Samalla kun pääset eroon seksuaalisynnistä, voit sulkea ovet myös noilta muilta synneiltä.  Haluan meidän menevän suoraan Jumalan Sanaan katsomaan, kuinka Jumala näkee seksuaalisynnin? Opettaessani tästä, haluan sinun Herran palvelijana katsovan opetustani omasta näkökulmastasi. Jos olet seurakunnan jäsen, haluan sinun myöskin ottavan osaa tähän opetukseen. Jos olet seurakuntien paimenena, tai nuorten- ja lastentyössä ja niin edelleen, niin tämä opetus kuuluu myös sinulle. Haluan sinun tietävän, että seksuaalisynti itseasiassa pilaa sinut Herran edessä. Se voi tehdä sinusta täysin käyttökelvottoman Herran edessä. Katsotaan siis, miten Herra tämän näkee. Haluan tuoda tiettäväksesi hyvin väkevän Herran palvelijan samalla, kun luon perustaa tälle opetukselle. Haluan sinun muistavan Herran palvelijan nimeltään Daavid. Miehen, jonka Herra kutsui, ainoa mies, jolle Herra sanoi, ”Tämä on sydämeni mukainen mies”. Haluan meidän menevän tarkastelemaan tämän palvelijan elämää ja samalla avaan sinulle useita aspekteja Jumalan luonteesta ja siitä, kuinka Hän katsoo seksuaalisyntiä. Samuelin kirjan luku 11 antaa sinulle täydellisen perustan ja taustan tälle opetukselle. Nyt menen kuitenkin suoraan 2. Samuelin kirjaan lukuun 12, jotta voisit ymmärtää, miltä seksuaalisynti Jumalan silmissä näyttää. Sinun silmäsi tulevat avautumaan. Jos olet yksi heistä, jotka ovat seksuaalisynnissä, niin tulet vapautumaan ja pääsemään vapaaksi.

2. Samuelin kirja 12 jakeet 1-15

1 Ja Herra lähetti Naatanin Daavidin tykö. Kun hän tuli hänen tykönsä, sanoi hän hänelle: "Kaksi miestä oli samassa kaupungissa, toinen rikas ja toinen köyhä. 2 Rikkaalla oli lampaita ja raavaita hyvin paljon. 3 Mutta köyhällä ei ollut muuta kuin yksi ainoa pieni karitsa, jonka hän oli ostanut. Hän elätti sitä, ja se kasvoi hänen luonansa yhdessä hänen lastensa kanssa: se söi hänen leipäpalastansa, joi hänen maljastansa, makasi hänen sylissään ja oli hänelle niinkuin tytär.

 

Seksuaalisynnin painavuus

4 Niin rikkaalle miehelle tuli vieras. Mutta hän ei raskinut ottaa omia lampaitansa eikä raavaitansa valmistaakseen ruokaa matkamiehelle, joka oli tullut hänen luoksensa; vaan hän otti köyhän miehen karitsan ja valmisti sen miehelle, joka oli tullut hänen luoksensa." 5 Niin Daavid vihastui kovin siihen mieheen ja sanoi Naatanille: "Niin totta kuin Herra elää: mies, joka tämän on tehnyt, on kuoleman oma. 6 Ja karitsa hänen on korvattava nelinkertaisesti, koska hän teki näin ja koska hän ei sääliä tuntenut." 7 Mutta Naatan sanoi Daavidille: "Sinä olet se mies. Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: 'Minä olen voidellut sinut Israelin kuninkaaksi ja pelastanut sinut Saulin käsistä. 8 Minä olen antanut sinulle herrasi linnan ja antanut herrasi vaimot sinun syliisi; ja minä olen antanut sinulle Israelin ja Juudan heimot. Ja jos tämä olisi vähän, niin minä antaisin sinulle vielä sekä sitä että tätä. 9 Miksi sinä olet pitänyt halpana Herran sanan ja tehnyt sitä, mikä on pahaa hänen silmissään? Heettiläisen Uurian sinä olet surmannut miekalla, olet tappanut hänet ammonilaisten miekalla, ja hänen vaimonsa sinä olet ottanut vaimoksesi.

Ja Hän sanoo jakeessa 10, 10 Sentähden ei miekka ole milloinkaan väistyvä sinun suvustasi, koska olet pitänyt halpana minut ja ottanut vaimoksesi heettiläisen Uurian vaimon.

Jakeessa 11 Hän sanoo, 11 Näin sanoo Herra: Tässä Naatan puhuu Daavidille: Katso, minä nostatan sinulle onnettomuuden sinun omasta perheestäsi, ja silmiesi edessä minä otan sinun vaimosi ja annan heidät toiselle, ja hän on makaava sinun vaimojesi kanssa tämän auringon nähden. 12 Sillä sinä olet tehnyt tekosi salassa, mutta minä teen tämän koko Israelin ja auringon nähden.

Jakeessa 13 Hän sanoo, '" 13 Niin Daavid sanoi Naatanille: "Minä olen tehnyt syntiä Herraa vastaan". Naatan sanoi Daavidille: "Niin on myös Herra antanut sinun syntisi anteeksi; sinä et kuole. 14 Mutta koska sinä tällä teolla olet saattanut Herran viholliset pilkkaamaan häntä, niin se poika, joka sinulle on syntynyt, on kuoleva."

Jakeessa 15 Hän sanoo, 15 Sitten Naatan meni kotiinsa. Ja Herra löi lasta, jonka Uurian vaimo oli Daavidille synnyttänyt, niin että se sairastui vaikeasti.

Miksi luin tämän Sananpaikan sinulle? Haluan aloittaa tämän päivän täydellä ymmärryksellä siitä, miten Herra näkee seksuaalisynnin. Haluan teidän kaikkien ymmärtävän yhden asian; joka kerta, kun on seksuaalisyntiä, niin Herra aina rankaisee siitä! Tulee aina olemaan rangaistus koskien seksuaalisyntiä! Haluan sinun katsovan erästä asiaa tänään; Daavid ei ollut tavallinen Herran palvelija. Daavid oli Jumalan kutsuma ja Herran Voideltu. Kun Herra kutsui Daavidin, hänelle annettiin useita Voitelun tasoja. Daavid vaelsi Pyhän Hengen Voitelun alla. Hän oli voideltu paimen.

 

Daavidin tuomio

Hän oli voideltu kuninkaaksi. Daavid oli Profeetta. Hän operoi useiden voitelujen alla. Katso, kuinka Herra nosti Daavidin ja vei hänet pois sieltä, missä hän oli. Herra käytti Daavidia jopa tuhoamaan Goljatin, joka oli häpäissyt Herran huonetta. Kun Saul ei tehnyt asioita oikein, niin Hän jopa korvasi Saulin Daavidilla. Daavid ei ollut tavallinen palvelija ja Herra puhui Daavidin kanssa. Kuitenkin, kun Daavid lankesi seksuaalisyntiin, niin seksuaalisynnin painoarvon tähden HERRA Jumala sulki kommunikoinnin oven Daavidiin hyvin pitkäksi aikaa. Hän ei puhunut Daavidille sanaakaan yli vuoteen. Tiedän, että monia asioita voi tapahtua sinulle. Ehkä sinun miehesi voi kuolla, ehkä sinulla ei ole miestä, ehkä sinulla ei ole vaimoa, ehkä sinulla ei ole työtä, ehkä perheesi on aina sairas, ehkä palvelet Jumalaa monien vaikeuksien keskellä, ehkä sinun perheesi on hylännyt sinut, työkaverisi ovat hylänneet, maailma on hylännyt. Ainoa asia, joka sinulla on jäljellä, on JEHOVA Jumala, sinun Luojasi. Joten alat ymmärtää seksuaalisynnin vakavuuden. Seksuaalisynnin vuoksi JEHOVA Jumala voi sulkea oven edestäsi! Hän voi sulkea tuon oven sinulta ja kuitenkin Hän on kaikki, mitä sinulla on jäljellä.

 

Seksuaalisynnin seuraamus

Ja näet, että Hän sulki oven Daavidilta ja sitten Hän lähettää Naatanin Daavidin luokse, joka tarkoittaa sitä, että Hän jopa lopetti Daavidille puhumisen. Hän lopetti Daavidille puhumisen seksuaalisynnin painavuuden tähden. Käytän tätä rakentaakseni perustan tälle opetukselle, jotta voit alkaa ymmärtää sitä vakavuutta ja painoarvoa, kuinka Jumala näkee seksuaalisynnin, kun lankeat siihen. JEHOVA Jumala, sinun Luojasi, ei hylkää sinua, kun kaikki muut ovat hylänneet sinut, mutta mitä tulee seksuaalisyntiin; Hän pystyy nyt sulkemaan oven sinulta. Näetkö seksuaalisynnin painoarvon? Toinen asia, jonka haluan tuoda huomioitavaksesi, on se, että seksuaalisynti johtaa aina kuolemaan. Seksuaalisynti johtaa aina kuolemaan, joko fyysiseen tai hengelliseen kuolemaan. JEHOVA rankaisee aina seksuaalisynnistä. Kuulit, kuinka Hän puhui Daavidille.

Hän sanoi "Niin on myös Herra antanut sinun syntisi anteeksi; sinä et kuole. Mutta koska sinä tällä teolla olet saattanut Herran viholliset pilkkaamaan häntä, niin se poika, joka sinulle on syntynyt, on kuoleva."

Jumala tulee aina rankaisemaan seksuaalisynnistä. Numero kaksi: seksuaalisynti johtaa aina kuolemaan, joko fyysiseen tai hengelliseen kuolemaan, hengellinen kuolema tulee aina ensiksi ja tulee aika myös fyysiselle kuolemalle. Näet, kuinka kaikki nämä vuodet Daavid oli kallisarvoinen ja rakas Herran edessä. Sama Jumala, joka näkee tätä päivää pidemmälle, kutsui Daavidin ja tuolloin Hän jo tiesi, että Daavid tulisi lankeamaan. Hän kertoo Daavidille: ”Minä annoin sinulle kaiken, jopa vihollisiesi vaimot”. Tämä tarkoittaa, että se oli Jumalan säätämä ja HERRAN määräämä; ”Minä annoin nuo naiset sinulle, mutta kun lankesit seksuaalisyntiin, niin astuit ulos Minun tahdostani. Nyt tulen ottamaan pois; jopa vaimosi ja lähimmät ystäväsi menevät heidän kanssaan, jotta voisit kokea sen saman tuskan, mitä Minä tunnen, kun näen sinun lankeavan seksuaalisyntiin.” Tulen painottamaan sinulle seksuaalisynnin vakavuutta ja painoa Herran JEHOVA Jumalan edessä ja sitten myöhemmin näytän sinulle tien ulos.

 

Kuolema: Seksuaalisynnin rangaistus

Simsonin tuomio

Näet kuinka Daavid kääntyy ympäri, kun tuomio iskee häneen. Yli vuoden aikana hän ei voi kuulla enää Jumalalta. Pahinta, mitä voit tietää on se, että Jumala on sulkenut oven edestäsi. Daavid kärsi, mutta kun hän sitten kääntyi parannuksenteossa, niin näet, kuinka Herra uudistaa Daavidin. Me tulemme puhumaan parannuksenteon luonteesta, mutta siihen väliin mahtuu paljon, jota tulemme käsittelemään tänään, kun jatkamme tämän perustan luomista. Haluan, että menemme Tuomarien kirjaan, Tuomarien kirja 16 jakeet 4-5; vielä katsomme seksuaalisynnin painavuutta JEHOVA Jumalan silmissä. Kuinka Herra katsoo seksuaalisyntiä? Tulemme tarkastelemaan toista Herran palvelijaa. Tuomarien kirja 16:1 Niin Simson meni Gassaan, ja hän näki siellä porton ja meni sen luo. Sitten näet hyvin selvästi, kuinka hän alkaa rakastua tähän naiseen. Haluan sinun tietävän, että tapahtumasarja seksuaalisyntiin lankeamisessa alkaa tällä tavoin. Yhteenvetona: se alkaa halusta ja sitten se kehittyy himoksi ja silloin oletkin jo menossa suoraa päätä syntiin. Näet siis toisen väkevän Herran palvelijan. Herra käyttää häntä väkevästi, mutta kun hän kohtaa seksuaalisynnin, niin Herra voi sulkea oven häneltä. Annahan, kun laitan sinut ymmärtämään yhden asian tässä: jos on mitä tahansa, joka saa Herran sulkemaan oven sinulta, niin se on seksuaalisynti. Olemme menossa vieläkin syvemmälle, joten voit ymmärtää syvällisemmin, kuinka Hän katsoo seksuaalisyntiä ja kuinka hän luokittelee seksuaalisynnin suhteessa muihin synteihin. Näit Simsonin elämässä, että Simson kohtaa seksuaalisynnin ja tämä nainen alkaa vietellä häntä. Haluan sinun tietävän, että hepreaksi, juutalaisten kielellä, jos käännät nimen Delila, niin se tarkoittaa kirjaimellisesti ”imeä kuiviin, imeä elämä pois”. Älä sekoita tätä kuitenkaan Dhaliaan, joka tarkoittaa kukkaa. Delila taas tarkoittaa imeä, poistaa elämä, lopettaa, viedä voimat. Näet hyvin selvästi jakeessa 4: Sen jälkeen hän rakastui erääseen Soorekin laaksossa asuvaan naiseen, jonka nimi oli Delila. Kuuntele hyvin tarkkaan, mitä seksuaalisynti tekee sinulle. Jae 5, Hän sanoo,

5 Niin filistealaisten ruhtinaat tulivat naisen luo ja sanoivat hänelle: "Viekoittele hänet ja ota selko, missä hänen suuri voimansa on ja miten voisimme voittaa hänet, että saisimme hänet sidotuksi ja masennetuksi; niin me annamme sinulle kukin tuhat ja sata hopeasekeliä".

Jakeessa 7 Hän sanoo,

7 Simson vastasi hänelle: "Jos minut sidotaan seitsemällä tuoreella jänteellä, jotka eivät ole kuivuneet, niin minä tulen heikoksi ja olen niinkuin muutkin ihmiset".

Jakeessa 17 Hän sanoo,

17 ja paljasti hänelle koko sydämensä ja sanoi hänelle: "Ei ole partaveitsi minun päätäni koskettanut, sillä minä olen Jumalan nasiiri äitini kohdusta asti; jos minun hiukseni ajetaan, niin voimani poistuu minusta, ja minä tulen heikoksi ja olen niinkuin kaikki muutkin ihmiset"

Jae 20,

20 Ja Delila sanoi: "Filistealaiset ovat kimpussasi, Simson!" Kun hän heräsi unestaan, niin hän ajatteli: "Kyllä minä selviydyn niinkuin aina ennenkin ja pudistan itseni vapaaksi". Eikä hän tiennyt, että Herra oli poistunut hänestä.

Jos on mitään, joka saa Herran jättämään sinut, niin se on seksuaalisynti. Käytän vieläkin näitä kahta tapausta rakentaakseni lujan perustuksen sinulle. Sitten menemme syvemmälle ja tulet näkemään vieläkin syvällisemmin, kuinka Jumala näkee seksuaalisynnin. Käytän lyhyitä yhteenvetoja näiden kahden palvelijan elämistä, jotta voit nähdä sen painoarvon, kuinka Jumala punnitsee seksuaalisynnin. Näet mitä tulee seksuaalisyntiin, niin vihollinen aloittaa houkuttelemaan Simsonia aivan kuten Daavidia. Vihollisen voiton alku oli hänen esittämässään kysymyksessä: ”Missä on sinun voimasi?” Näet, että Simson alkoi rakastua tähän naiseen. Hän ottaa himon ensiaskeleen. Tämän jälkeen näemme, kuinka Simson vie tämän nyt seuraavalle tasolle ja alkaa paljastaa hänelle Kristityn vaelluksensa salaisuuksia. Hän alkaa paljastaa hänelle Herran kanssa vaeltamisen salaisuuksiaan. Näet, että filistealaiset menevät tämän naisen luokse, filistealaisten ruhtinaat, pimeyden valtakunnan kuninkaat; pimeyden valtakunnan ruhtinaat tulevat aina käyttämään seksuaalisyntiä saavuttaakseen sinut. Seksuaalisynti tulee viekoittelemaan sinua, jotta he voivat saada tietoonsa salaisuutesi. Jos valitset seksuaalisynnin ja menet suoraa päätä siihen, niin silloin joudut paikalle, jossa olet jo syvällä ja Herra tulee jättämään sinut. Tämän me näemme Daavidin elämässä ja sitten näemme Simsonin vahvistavan todeksi kaksi asiaa, jotka juuri mainitsimme: seksuaalisynnin jälkeen tulee aina rangaistus. Seksuaalisynnissä on aina tuomio ja seksuaalisynnissä on aina kuolema. Käsitellään nyt Simson loppuun. Katsokaa tätä aspektia; seksuaalisynnissä on aina kuolema, koska näemme tuomion jakeessa 20, kun Herra jättää hänet siitä huolimatta, kuinka tiiviisti he olivat kävelleet Herran kanssa. Katsotaan jakeita 25-28:

25 Ja he asettivat hänet seisomaan pylvästen väliin. 26 Silloin Simson sanoi palvelijalle, joka piti kiinni hänen kädestään: "Päästä minut tunnustelemaan pylväitä, joiden varassa rakennus on, nojatakseni niihin". 27 Mutta huone oli täynnä miehiä ja naisia; myöskin kaikki filistealaisten ruhtinaat olivat siellä, ja katolla oli noin kolmetuhatta miestä ja naista katselemassa, kuinka Simson heitä huvitti.

 

HERRA puhuu kuolemaa seksuaalisynnin ylle

28 Silloin Simson huusi Herraa ja sanoi: "Herra, Herra, muista minua ja vahvista minua ainoastaan tämä kerta, oi Jumala, niin että saisin filistealaisille yhdellä kertaa kostetuksi molemmat silmäni!"

Hän joutui jo kohtaamaan sen rangaistuksen; Herran rangaistuksen seksuaalisynnille. He kaivoivat ulos hänen silmänsä. Seksuaalisynti johtaa aina tähän. Jae 29,

29 Sitten Simson kiersi käsivartensa molempien keskipylväiden ympäri, joiden varassa rakennus oli, toisen ympäri oikean ja toisen ympäri vasemman käsivartensa, ja painautui niitä vastaan.

jae 30,

30 Ja Simson sanoi: "Menköön oma henkeni yhdessä filistealaisten kanssa!" Ja hän taivuttautui eteenpäin niin rajusti, että rakennus luhistui ruhtinasten ja kaiken siinä olevan kansan päälle. Ja kuolleita, jotka hän surmasi kuollessaan, oli enemmän kuin niitä, jotka hän oli surmannut eläessään.

Haluan sinun ymmärtävän yhden asian – ja hän kuoli. Seksuaalisynti johtaa aina kuolemaan. Autan sinua ymmärtämään, kuinka Herra katsoo seksuaalisyntiä. Haluan sinun ymmärtävän, että Herra ei katso seksuaalisyntiä kevyesti, kuten näet tehtävän usein tuolla. Mitä tulee seksuaalisyntiin, niin Herra on nyt halukas jättämään sinut. Hän tahtoo nyt sulkea oven sinulta ja tuoda kuoleman. Näin Hänen tuovan kuolemaa Daavidin lapselle ja nyt näen Hänen tuovan kuolemaa Simsonille. Käytän siis näitä kahta tapausta perustaakseni pohjan tälle opetukselle, jotta voit ymmärtää seksuaalisynnin vakavuuden Jumalan silmissä. Puhun näistä kahdesta väkevästä Herran palvelijasta ja näet, kuinka Herra rakastaa heitä ja käyttää heitä väkevästi pelastamaan Hänen kansansa, vapauttamaan Hänen kansansa. Kuitenkin, kun he kohtaavat seksuaalisynnin ja lankeavat, niin ne kaksi asiaa, jotka Herra aina liittää seksuaalisyntiin, koskettavat heitä. Kuuntelehan minua: Jokainen seksuaalisynti TÄYTYY rankaista; Jumalan tulee aina rankaista siitä. Ja jokaisen seksuaalisynnin TÄYTYY aina tuoda kuolemaa. Mennään eteenpäin ja katsotaan keskustelua Mooseksen ja JEHOVA Jumalan välillä samalla, kun rakennamme tämän opetuksen perustaa. 3. Mooseksen kirja 20 jae 10. Jos saat tästä kiinni, niin et ole enää koskaan entisesi. Et enää koskaan pidä seksuaalisyntiä vitsinä, kuten olen nähnyt sitä pidettävän seurakunnassa. Näen seurakunnan käsittelevän sitä lähinnä vitsinä ja vähäpätöisenä asiana; kuten: ”Voin olla seurakunnan ylistyskuorossa ja samalla raskaana ilman avioliittoa.” Hän on lähettänyt minut moniin seurakuntiin ja näyttänyt minulle tämän. Olen nähnyt naisen sekä tytön ylistystiimissä ja tämä tyttö makaa tämän naisen miehen kanssa ja on nyt raskaana. Tapasin seurakunnan pastorin ja sanoin: ”Kuuntelehan, ylistystiimissä on tyttö, joka on raskaana, ensimmäisellä kuukaudellaan. Et voi vielä nähdä sitä, mutta hän on raskaana alttarilla”. Ja hän sanoo, ”Kyllä olen pohtinut, mitä tehdä hänen kanssaan. En halua huomiota. En halua ihmisten tietävän tästä ja lisäksi se mies on vanhimmistossa täällä. Olemme siksi pitäneet matalaa profiilia tästä asiasta ja emme halua, että seurakunta saa tietää. Tiedäthän, yritämme peitellä ja piilotella tätä”. Tulen poistamaan sinut tällaisesta kokonaan Jeesuksen Kristuksen nimessä. Tästä syystä rakennan tätä perustaa sinulle tänään. Seurakunta ei ole opettanut seksuaalisynnin vakavuudesta ja painavuudesta. Seurakunta ei ole opettanut siitä, kuinka JEHOVA Jumala katsoo seksuaalisyntiä. Tästä syystä tänään korostan sinulle sitä, kuinka JEHOVA (et sinä itse), vaan kuinka JEHOVA Jumala katsoo seksuaalisyntiä. Menemme syvälle tähän ja tulet olemaan tyrmistynyt. Herra puhuu Mooseksen kanssa. 3. Mooseksen kirja 20 jae 10. Katso mitä Hän sanoo tässä,

10 Jos joku tekee aviorikoksen toisen miehen vaimon kanssa, jos hän tekee aviorikoksen lähimmäisensä vaimon kanssa, niin heidät, sekä avionrikkoja mies että-nainen, rangaistakoon kuolemalla.

Menemme eteenpäin ja alat nähdä, että Jumala puhuu kuolemaa kenelle tahansa, joka lankeaa seksuaaliseen moraalittomuuteen; seksuaalisyntiin. Tulen viemään sinut Uuteen Testamenttiin ja tulet olemaan hämmästynyt. Hän puhuu ilman hämmennystä; erittäin selvästi, että kuka tahansa tekee seksuaalisyntiä, moraalittomuutta, hänen täytyy kuolla. Jumala puhuu kuolemaa ihmiselle. Mennään eteenpäin, 3. Mooseksen kirja 20 jae 17. Katso mitä Hän sanoo, Hän sanoo;

17 Jos joku ottaa vaimoksi sisarensa, isänsä tyttären tai äitinsä tyttären, ja näkee hänen häpynsä ja tämä näkee hänen häpynsä, niin se on häpeä, ja heidät hävitettäköön kansalaistensa silmien edessä; hän on paljastanut sisarensa hävyn, hän on joutunut syynalaiseksi.

Miksi olen nostanut tämän esiin? Koska en halua unohtaa tätä todella tärkeää aspektia, joka löytyy tästä kansakunnasta. Olemme nähneet parannuksentekoa, ihmiset ovat tulleet ulos sanoen, ”Tiedätkö, monta kertaa veljet tai serkut saattavat nukkua yhdessä.” Naiset ovat myös astuneet ulos sanoen, ”Herra, jopa tyttäremme ovat tulleet raskaiksi pojistamme ja heidän serkuistaan. Herra, valehtelimme tästä miehillemme ja piilottelimme sitä kyläläisiltä. Me sanoimme, että se oli joku ulkopuolinen poika, joka vieraili kylässä. Me emme paljasta tätä häpeän tähden”. Haluan sinun vain näkevän tämän samalla tavalla kuin Jumala. Jumala sanoo, ”Hävitettäköön; sitä ei tule nähdä ihmisten silmissä – kauhistuttavaa, iljettävää. He ovat tehneet sitä, mitä ei olisi pitänyt tehdä.” 5. Mooseksen kirja 22:22; kuinka Jumala puhuu seksuaalisynnistä? Hän sanoo,

22 Jos joku tavataan makaamasta naisen kanssa, joka on toisen miehen aviovaimo, niin kuolkoot molemmat, sekä mies, joka makasi vaimon kanssa, että vaimo. Poista paha Israelista.

Tämä tarkoittaa, poista se kokonaan tästä kansakunnasta! Hän sanoo, “Tuon miehen tulee kuolla!” Jumala puhuu sitkeästi kuolemaa seksuaalisynnille. Miksi olet hymyillyt seksuaalisynnille? Kun rakennamme tätä, niin mennään Sanalaskujen kirjaan. Tuon sinut vain paikkaan, jossa voit ymmärtää, kuinka Jumala katsoo seksuaalisyntiä, ja sitten käsittelemme sitä, kuinka katkaista nämä kahleet. Tämä on loppuosa siitä perustasta, jonka rakennamme tälle opetukselle. Sananlaskujen kirja 6 jakeet 20-35, ja näet, mitä Hän sanoo tässä; Hän sanoo,

20 Säilytä, poikani, isäsi käsky äläkä hylkää äitisi opetusta.

Hän sanoo,

21 Pidä ne aina sydämellesi sidottuina, kääri ne kaulasi ympärille. 22 Kulkiessasi ne sinua taluttakoot, maatessasi sinua vartioikoot, herätessäsi sinua puhutelkoot. 23 Sillä käsky on lamppu, opetus on valo, ja kurittava nuhde on elämän tie, 24 että varjeltuisit pahasta naisesta, vieraan vaimon liukkaasta kielestä.

Moraalittoman naisen tai naisille moraalittoman miehen. Näet selkeästi kuinka Hän sanoo,

24 Ne varjelevat sinut pahalta naiselta, vieraan naisen liukkaalta kieleltä.

 

Kuolema paketoituna seksuaalisyntiin…

Kuinka Jumala katsoo seksuaalisyntiä; Hän kertoo sinulle, että pysyttele kaukana liukkaasta kielestä. Hän sanoo;

25 Älköön sydämesi himoitko hänen kauneuttaan, älköönkä hän sinua katseillaan vangitko.

Jakeessa 26 Hän sanoo, 26 Sillä porttonaisen tähden menee leipäkakkukin, ja naitu nainen pyydystää kallista sielua.

Nyt haluan teidän naisten tarkastelevan miehiä, jotka ovat kuin prostituoituja ja miesten tarkastelevan naisia, jotka ovat kuin prostituoituja, joista Hän puhuu tässä. Näet nyt tässä kuinka Herra näkee seksuaalisynnin; koska Hän sanoo, että prostituoitu tulee alentamaan sinut ja ottamaan voimasi pois. Seksuaalisynti tulee alentamaan sinut ja ottamaan voimasi pois. Mitä sinusta on silloin enää jäljellä kuin hiivaleipä? Leipä valmistetaan hiivasta. Muistakaa, että olen opettanut teille leivästä ilman hiivaa. Olen sanonut, että se on mahtavaa leipää; pyhää leipää, kestävää leipää, joka käveli heidän kanssaan läpi erämaan. Nyt Hän sanoo, että sinut alennettaisiin leipäkakuksi, joka tulisi mädäntymään lyhyessä ajassa pelkäksi katoavaiseksi. Tämä on se, kuinka Herra katsoo seksuaalisyntiä. Kun Hän katsoo, kuinka olet lankeamassa seksuaalisyntiin, Hän näkee kuoleman. Sinusta tulee pelkkää mätää. Alat mätänemään. Hiivaleipä ei voi kestää pitkään! Tulet pilaantumaan. Olet kuin tällainen leipäpala; kelpaamaton mihinkään, pilaantunut. Näet mitä Hän sanoo tässä; kuinka Jumala katsoo seksuaalisyntiä? Toistan jakeen 26, Hän sanoo,

“26 Portto pyytää vain leivän hinnan, mutta toisen miehen vaimo vie sinulta hengen.

Joka tarkoittaa, että se tulee imemään sinun elämäsi; seksuaalisynti imee kuiviin elämäsi, imee veresi, imee elämäsi. Tämä on se, miten Jumala katsoo seksuaalisyntiä, kun Hän näkee sinun menevän seksuaalisyntiin. Hän tietää, että paholaisesta tullut seksuaalisynti tulee imemään kuiviin sinun elämäsi. Tästä syystä näet, että nimi Delila tarkoittaa imeä kuiviin, imeä voimat, poistaa voima, lopettaa ja saattaa päätökseen joku, imeä elämä pois hänestä. Näet hyvin selvästi, että totisesti seksuaalisynti on kuolema, jonka paholainen on paketoinut sinulle. Hän on päällystänyt kuoleman jollain muulla, mutta sisältä löytyy kuolema. Alat jo ymmärtää tämän opetuksen pienen pohjustuksen kautta, jossa olemme luoneet pohjaa syvällisemmälle opetukselle, että seksuaalisynnin sisällä on kuolema. Näet JEHOVA Jumalan puhuvan sinulle Hänen Sanansa kautta sanoen; ”Pyydän, karta sitä kauneutta, jota näet tuolla seksuaalisynnissä.” Hän varoittaa sinua hänen kauneudestaan. Hän sanoo, ”Älä lumoudu hänen liukkaasta kielestään ja hänen kauneudestaan tai mene ansaan hänen katseestaan.” Annahan, kun opetan sinulle jotain kriittistä tässä: liha/lihallisuus on maailma/maailmallisuus sinussa. Tiedät, että on olemassa aina taistelu lihan ja hengen välillä; toisin sanoen taistelu maailman ja hengen välillä. Liha on se miniatyyri, miniversio maailmasta, joka asuu sinussa. Kuitenkin maailma on se ulkopuolinen suuri maailma, jonka näet ulkona tuolla. Kreikan kielessä he sanovat ’cosmos’. Kreikan alkuperäiskielessä ’cosmos’ tarkoittaa maailmaa. ’Cosmopolitan- kosmopoliittinen’ – olet maailmallinen, kuulut maailmalle. ’Cosmetic, kosmeettinen’ – tarkoittaa maailman kauneutta. Hän varoittaa sinua tässä; älä lumoudu hänen silmistään ja kauneudestaan. Tuossa maailmassa on kuolema! Hän puhuu tässä maailmasta. Hän sanoo, lipevä ja ihana puhe. Tämä tarkoittaa, että kun paholainen paketoi seksuaalisynnin sinua varten, niin hän aina tekee siitä lipevän, ihanan, makean, maailmallisen, kosmeettisen ja kosmopoliittisen. Tästä syystä JEHOVA Jumala sanoo, ”Älä lumoudu hänen seksuaalisynnin silmien kauneudestaan. Siellä on kuolema. Sinusta tulee yhdessä hetkessä kuin pelkkä leipäkakku ja huomenna mätänet.”

 

 

 

 

 

 

SEKSUAALISYNNIN VOITTAMINEN OSA 2

 

 

JUMALAN näkökanta seksuaalisyntiin: Valtatie hautaan

 

Profeetta Dr. Owuor

 

 

Kun HERRA Taivaan Jumala, joka loi sinut, näkee sinun menevän seksuaalisyntiin; niin toisin sanoen Hän näkee sinun menevän valtatielle, joka johtaa hautaan. Tänään olen käsittelemässä sitä, kuinka katkaista seksuaalisynnin kahleet. Ensin haluamme kuitenkin katsoa hiukan Sanaa. Lue Sanalaskut 5:1-23 ja Sananlaskut 7:1-27. Nyt me luemme Sanalaskut 9:14-18 saattaessamme päätökseen perustuksen. Kuinka Jumala katsoo seksuaalisyntiä; Herra, joka loi sinut. Kuinka Hän katsoo seksuaalisyntiä? Näet erittäin selvästi, että seksuaalisynti on valtatie, joka johtaa hautaan – Herra sanoo niin. Nyt me luemme vain kaksi jaetta saattaessamme päätökseen perustan. Luemme Sananlaskut 9:14-18.

 

14 Hän istuu talonsa ovella, istuimella kaupungin kummuilla, tämä on seksuaalisynti, joka istuu siellä. 15 kutsumassa ohikulkijoita, jotka käyvät polkujansa suoraan eteenpäin: 16 "Joka yksinkertainen on, poiketkoon tänne”! Ja sille, joka on mieltä vailla, hän sanoo: Hän sanoo he, joilla ei ole harkintakykyä. Katsokaa eteenpäin jaetta 18, 18 Eikä toinen tiedä, että haamuja (kuolema) on siellä, että hänen kutsuvieraansa ovat tuonelan laaksoissa. Lopettelen nyt tätä pohjustusta: kuinka HERRA katsoo seksuaalisyntiä sinun elämässäsi? Näet, että on yksi asia, josta Herra puhuu ilman epäselvyyttä; - Hän sanoo, seksuaalisynti johtaa aina kuolemaan. Lopetellaan nyt tätä pohjustusta, jonka aiheena on ollut: kuinka Jumala näkee seksuaalisynnin? Alan nyt mennä sitä kohti, kuinka HERRA on antanut meille ratkaisun päästä sen yli ja voittaa se.

 

 

 

Pakene seksuaalista moraalittomuutta!

 

Haluan sinun tietävän, että paholainen esittelee seksuaalisynnin lukuisilla eri tavoilla. Toisin sanoen paholainen esittelee kuoleman, mutta hän on kuorruttanut ja päällystänyt sen seksuaalisella himolla ja viettelevällä lipevällä puheella. Joten haluat olla hyvin varovainen näiden asioiden suhteen, joista Herra varoittaa sinua: lirkutteleva puhe, hänen kauniit viettelevät silmänsä ja katseensa. Se on ’cosmos’ kreikaksi eli ’maailma, maailmallisuus’. Ole varovainen maailman kauneuden kanssa, maailman kosmeettisuuden kanssa. Katsotaan viimeistä Sananpaikkaa liittyen siihen, kuinka Herra katsoo seksuaalisyntiä. Nyt tämän Sananpaikan jälkeen alamme nähdä, kuinka pääset tästä ulos. 1 Korinttolaiskirje 6:12 Hän sanoo,

 

12 Kaikki on minulle luvallista, mutta ei kaikki ole hyödyksi; kaikki on minulle luvallista, mutta minä en saa antaa minkään itseäni vallita. Jakeessa 13 Hän sanoo, 13 Ruoka on vatsaa varten ja vatsa ruokaa varten; ja Jumala on tekevä lopun niin toisesta kuin toisestakin. Mutta ruumis ei ole haureutta varten, vaan Herraa varten, ja Herra ruumista varten;

 

Näet tässä yhden asian, on hyvin mielenkiintoista, että Herra puhuu ruoasta. Liittyen seksuaalisyntiin Hän puhuu nyt ruoasta ja vatsasta. Sitten Hän puhuu siitä vapaudesta, joka sinulla on: ”Kaikki on luvallista”. Daavidilla oli kaikki vapaus mennä sotaan sen sijaan, että jäisi kotiin katselemaan tuota naista kylpemässä alakerrassa alasti. Kun menemme eteenpäin, niin alat ymmärtää, kuinka voittaa seksuaalisynti; yksi asia on varmistaa se, että lähdet sotaan. Älä jää kotiin. Me emme vielä käsittele kuitenkaan ratkaisua. Näet, että Hän puhuu vapaudesta. Simsonilla oli kaikki vapaus olla menemättä Delilan luokse. Seurakunnalla on kaikki vapaus vastustaa Delilaa pääsemästä sisälle. Kuitenkin Delila pääsi seurakuntaan sisään viekoitellen sen ja sitten seurakunta paljasti kaikki HERRAN salaisuudet hänelle. Jumalan voima lähti pois seurakunnasta aivan, kuten Jumalan voima lähti pois Simsonista. Näemme Herran tekevän täysin selväksi, että seksuaalisynti johtaa aina kuolemaan. Näet, että Hän puhuu ruoasta liittyen seksuaalisyntiin. Miksi Hän puhuu ruoasta? Hän haluaa sinun ymmärtävän, että se liittyy aina lihaan, lihallisuuteen. Näet ensimmäisen ratkaisun seksuaalisyntiin tässä. Voit nähdä, että jos puhut lihallisuudesta ja ruoasta, niin silloin paastoaminen on ensimmäinen ajatus, joka tulee mieleesi. Hän siis puhuu ruoasta liittyen seksuaalisyntiin ja Hän puhuu lihasta ja Hän sanoo, että ruumis ei ole tarkoitettu seksuaalista moraalittomuutta varten, vaan se on tarkoitettu Herraa varten. 1 Korinttolaiskirje 6:14, Hän sanoo,

 

14 ja Jumala, joka herätti kuolleista Herran, on herättävä meidätkin voimallansa. 15 Hän sanoo, Ettekö tiedä, että teidän ruumiinne ovat Kristuksen jäseniä?

 

Tämä on nyt yllätys. Hän alkaa kertoa sinulle, että itseasiassa sinun ruumiisi ei kuulu sinulle. Katso kuinka Hän lähestyy sinua nyt. Liittyen seksuaalisyntiin, Hän alkaa kertoa sinulle, että sinun ruumiisi ei edes nyt kuulu sinulle enää. Sinun ruumiisi kuuluu Kristuksen Pyhään Ruumiiseen; Pyhä, Pyhä!

 

Ottaisinko siis Kristuksen jäsenet ja tekisin ne porton jäseniksi? Pois se! 16 Vai ettekö tiedä, että joka yhtyy porttoon, tulee yhdeksi ruumiiksi hänen kanssaan? Onhan sanottu: "Ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi". 17 Mutta joka yhtyy Herraan, on yksi henki hänen kanssaan. Katso mitä Hän sanoo jakeessa 18, “Paetkaa haureutta.” Lähtekää pois sieltä!

 

 

 

Kunnioita Jumalaa ruumiissasi

 

Älä yritä ainoastaan selvitellä sitä, älä sano, “hoidan asiaa”, vaan sen sijaan juokse pakoon seksuaalista moraalittomuutta, kuulitko! ”Juttelen vieläkin asiasta pastorini kanssa ja asun miehen kanssa ja emme ole naimisissa. Pastorini auttaa minua selvittelemään tätä.” Herra sanoo, pakene! Tämä on yksi niistä asioista, joista Jumala käskee sinua pakenemaan. Hän sanoo, älä vain ainoastaan ”selvittele sitä”, vaan juokse pakoon syntiä. Mitä tulee seksuaalisyntiin, Hän jakaa sen kahteen osaan. Hän sanoo,

 

”Kaikki muu synti, mitä ikinä ihminen tekee, on ruumiin ulkopuolella; mutta haureuden harjoittaja tekee syntiä omaa ruumistansa vastaan.”

 

Hän alkaa selittää sinulle, että mitä tulee seksuaalisyntiin, niin Minä JEHOVA Jumala, Minun täytyy jakaa silloin synti kahteen osaan. Seksuaalisynti on ainoa synti, jossa teet syntiä omaa ruumistasi vastaan, sisällä ruumiissasi. Espanjaksi he sanovat ’entro’. Hän sanoo, että kaikki muut synnit tehdään ruumiisi ulkopuolella. Mitä tulee seksuaalisyntiin, siinä teet syntiä omaa ruumistasi vastaan. Kuuntele mitä Hän sanoo,

 

“Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat?”

 

Hän alkaa kertoa sinulle, että sinun ruumiisi on itseasiassa Pyhän Hengen pyhä asumus. Et voi siis millään yhdistää tätä ruumista seksuaalisyntiin. Toisin sanoen, mitä tulee seksuaalisyntiin, niin itseasiassa murehdutat Pyhän Hengen. Sinun ruumiisi on Pyhän Hengen asuinsija. Joka kerta kun teet seksuaalista syntiä, niin murehdutat Pyhän Hengen, jonka tulisi asua sinussa. Jos olet Kristitty, niin se on vielä pahempaa, koska jokaisen Kristityn tulisi olla Pyhän Hengen pyhä temppeli. Pyhällä Hengellä ei ole paikkaa silloin asua sinussa. Katso mitä Hän sanoo tässä,

 

”Ette ole itsenne omat. Sillä te olette kalliisti ostetut. Kirkastakaa siis Jumala ruumiissanne”

 

Tämä tarkoittaa, että nyt sinun ruumiisi ei edes kuulu sinulle. Jeesus osti sinun ruumiisi. Sinun tulee pyytää Herralta lupa, ennen kuin teet mitään tällä ruumiillasi. Se tarkoittaa, että jos menet seksuaaliseen syntiin, niin kuuntele mitä olet tehnyt – olet juuri jättänyt huomioimatta sen hinnan, minkä Hän maksoi; sen kalliin hinnan ruumiisi lunastamisesta ja sinä tahraat Jeesuksen. Mikä on seksuaalisynnin määritelmä? Raamattu sanoo, että sen mukaan, kuinka nainen on pukeutunut, häntä voidaan nimittää prostituoiduksi, sama juttu miesten kanssa. Jos kävelet ympäriinsä korvalävistyksien ja rastojen kanssa. Joissain kaupungeissa, kuten San Franciscossa Yhdysvalloissa, he sanovat, että olet homoseksuaali, jos teet näin ja miehet seuraavat sinua. Olet prostituoitu. Olen nähnyt heitä seurakunnissa. He ovat rastoittaneet hiuksensa ja lävistäneet nenänsä, lävistäneet korvansa ja he ovat miehiä. He ovat prostituoituja.

 

 

 

Kristuksen imagon saastuttaminen

 

Perustuen siihen kuinka pukeudut, Raamattu kutsuu sinua prostituoiduksi. Hän sanoo, että sinun tulisi kunnioittaa Jumalaa ruumiissasi. Et voi mitenkään alkaa tuomaan seksuaalista moraalittomuutta ruumiiseesi, silloin murehdutat Jeesuksen. ”Olen Kristitty. Pukeudun minihameisiin, napapaitoihin ja paljastan jalkani ja rintani”. Ihmiset alkavat ihmetellä, mikä tällainen imago oikein on? Sinä annat Jeesuksesta todella saastutetun imagon. Et ole sen erilaisempi kuin hän, joka on tehnyt Da Vinci Koodi elokuvan ja sanot olevasi Kristitty. Sinä saastutat Jeesuksen Pyhän Nimen. Et ole erilaisempi kuin jumalanpilkka elokuvateattereissa. Hän sanoo, että sinun ruumiisi on ostettu. Herra Taivaan Rakas, on ostanut ruumiisi Hänen omalla elämällään. Hän sanoo ”Et voi yhdistää sitä porton kanssa”.

 

Kuinka sitten olet hyväksynyt jopa homoseksualismin seurakunnassa? Kuinka ihmeessä? Kuinka et tiennyt Hänen sanovan, että seksuaalisynnissä on aina kuolema? Muistakaa Eeliä. Eeli rakasti Jumalaa. Hän todella rakasti Jumalan teitä, ja Jumalalla oli liitto tämän miehen kanssa. Hän kertoi Eelille, että poikasi tulevat aina olemaan edessäni. Hänellä oli ikuinen liitto hänen kanssaan. Muista, että meidän Jumalamme on ikuinen liittojen kunnioittaja.

 

 

 

Seksuaalisynti juurtuneena tämän päivän seurakuntaan

 

Hän kunnioittaa liittoja loppuun saakka, mutta kun Eeli epäonnistui nuhtelemaan seksuaalisyntiä alttarilla ihmisten parissa, niin Jumala unohti tuon liiton ja tappoi hänet. Mitä tulee seksuaalisyntiin, niin Jumala on aina valmis sanomaan ”En tunne sinua”. Hän tulee sulkemaan ovet sinulta. Eeli kuoli. Eeli, jonka kanssa Jumala puhui, ei lopulta edes tiennyt enää, kuinka Jumala puhuu. Kun Jumala alkaa lähettää luoksesi Profeetan, niin ole hyvin varovainen.  Eelin luokse lähetettiin Profeetta ja Daavidille lähetettiin Profeetta Naatan. Kun Herra alkaa lähettää luoksesi Profeettansa, se tarkoittaa, että Hän on sulkemassa ovea, jonka kautta Hän puhuu sinulle suoraan. Hän on saanut tarpeekseen sinun kanssasi. Hän on sulkenut sen. Te naiset, jotka kuuntelette minua nyt; olette kärsineet niin paljon, olette tulleet hylätyiksi, miehenne ovat kuolleet. Teillä on vain Jeesus enää jäljellä. Hän on JEHOVA, sinun Jumalasi, etkä halua Hänen unohtavan sinua. Kuitenkin, mitä tulee seksuaalisyntiin, Hän haluaa sulkea oven sinulta. Tämä tarkoittaa, että seksuaalisynti on yksi synti, missä Jumala on valmis, milloin tahansa, sulkemaan oven sinulta. Ei ihme, että voitelu jättää palvelijat saman tien. Näetkö, kuinka Herra katsoo seksuaalisyntiä? Miksi seurakunta on käsitellyt seksuaalisyntiä niin kevyesti? Olin todella tyrmistynyt, kun näin seksuaalista tanssimista alttarilla. Sanoin, ”Herra, tiedän sinun tiesi, ne ovat pyhiä, mutta tämä on epäpyhää”. Meidän Jumalamme on sama Israelin Pyhä. Näin seksuaalista pukeutumista seurakunnassa. Kuulin kertomuksia, kuinka puolipukeiset naiset menevät seurakunnan parvelle istumaan ja pastori saarnaa alhaalla, himoiten ja saastuttaen Herran alttaria. Herra näytti minulle monia seurakuntia; kondomeita kerättiin yörukouskokousten jälkeen ja ihmettelin ja sanoin, ”Herra onko sinulla vieläkin sama Raamattu?” Menin piispojen ja pastoreiden luokse ja sanoin, ”Haluan puhua kanssasi. Herra näytti minulle seurakuntasi”. Olin niin tyrmistynyt siitä, kuinka kevyesti seurakunta käsittelee seksuaalista moraalittomuutta. Olen juuri saanut päätökseen tämän opetuksen perustan rakentamisen. Näet, että joka kulmassa Jumala puhuu kuolemaa – kuolema, kuolema, kuolema, kuolema seksuaalisynnille. Haluan sinun tietävän, kuinka katkaiset seksuaalisen moraalittomuuden kahleet?

 

 

 

 

 

Tie seksuaalisynnin voittamiseen: Määrätietoisen ratkaisun kehittäminen

 

Aloitetaan nyt katsomalla, kuinka sinä käsittelet seksuaalisynnin tilannetta omassa elämässäsi ja seurakunnassasi? 1. Tessalonikalaiskirjeessä annetaan ratkaisu. En halua sinun unohtavan seuraavaa, jonka olen tehnyt hyvin selväksi sinulle: Jumalan näkökulman, Herran näkökannan seksuaaliseen moraalittomuuteen, seksuaalisyntiin. Mitä tulee seksuaalisyntiin, nyt Hän haluaa niputtaa kaikki synnit yhteen ja jakaa ne kahteen osaan. Mitä tulee seksuaalisyntiin, niin Hän tahtoo sanoa, että ne muut ovat erilaisia, tämä tässä on erityinen synti. Tämä tässä on nyt vakavaa Minulle ja se on hyvin kriittistä, koska näet Hänen tuovan nyt Pyhän Hengen mukaan. Pyhässä Kolminaisuudessa viimeinen, jota haluat murehduttaa, on Pyhä Henki. Hän sanoo hyvin selvästi, että jos murehdutat Pyhän Hengen, jos pilkkaat Pyhää Henkeä, niin istut hyvin hankalalla paikalla, sinulle ei voida antaa edes anteeksi. Tiedät myös, että meidän Herramme sanoo hyvin selvästi, että et voi nähdä Häntä. Kukaan ei tule näkemään Herraa, ellei kävele Pyhyydessä. Heprealaiskirje 12:14. Löydät hyvin selvästi, että Matteuksen evankeliumissa luvussa 5 jakeessa 28 Hän sanoo,

 

”Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa.”

 

Tämä tarkoittaa, että et voi elää pyhyydessä, ellet vastaanota Pyhää Henkeä. Nyt olet saastuttanut sen temppelin, jonne Pyhän Hengen olisi pitänyt tulla asumaan. Hän sanoo, ”Hän ei voi sekoittaa jumalattomuutta vanhurskauteen.” Sinun täytyy pyhittää ruumiisi olemaan Pyhän Hengen Pyhä Temppeli, ja siten voit vastaanottaa Pyhän Hengen täyteyden ja kävellä pyhyydessä tai muuten et tule näkemään HERRAA. Kuitenkin, nyt olet saastuttamassa tuota ruumista prostituutiolla ja seksuaalisynnillä, jonka näet rehottavan joka puolella seurakuntaa. Näet nuorisoseurakunnan, joka on täynnä seksuaalisyntiä. Näet aikuisten seurakunnan, siellä on seksuaalisyntiä. Menet saarnastuoliin, sielläkin on seksuaalisyntiä. Tämä on se päivä, tämä on se hetki tämän seurakunnan tietää, kuinka Jumala katsoo seksuaalisyntiä, ja on tullut aika erottautua tästä synnistä. Tämä on seurakunnan aika tuntea todellinen Jumalan Sana liittyen seksuaalisyntiin, jotta seurakunta voi erottautua tai muuten ei-kristityt eivät edes halua tulla seurakuntaan. Kun he tulevat näkemään seksuaalisynnin seurakunnassa, se estää heitä tulemasta sinne. Tämä on hyvin tärkeää. Katsotaan kuinka katkaista seksuaalisynnin ja himon kahleet. Uudelleen, haluan tehdä sinulle selväksi, että se alkaa halusta, kaipauksesta ja kehittyy himoksi. Jos voit vain ajatella seksuaalisyntiä, niin olet langennut siihen. Jos se vain pistäytyy mielessäsi, niin olet jo langennut. Tämä on avain. Jos näet, että se käy mielessäsi, niin sinun täytyy tehdä parannusta ja itkeä Jumalalle, että Hän täyttäisi sinut Pyhällä Hengellä. Sillä kun Uusi Laki tuli, niin HERRA sanoi, nyt sinä et tarvitse kahta tai kolmea todistajaa, kuten Mooses tarvitsi pantaessa täytäntöön kuolemaa sille, joka oli saastuttanut liiton. Nyt Hän sanoo, että pelkästään katsomalla naista himoiten, olet jo tehnyt huorin hänen kanssaan. Kuitenkin tämä sama Raamattu sanoo, mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. 1. Tessalonikalaiskirje 4 jakeet 3-8, Hän sanoo,

 

”3 Sillä tämä on Jumalan tahto, teidän pyhityksenne, että kartatte haureutta,”

 

Tämä tarkoittaa, että jo silloin kun Herra loi sinut, Hän jo näki lihasi heikkouden. Kuitenkaan tämä sama Jumala ei voi olla tottelematon omalle Sanalleen. Hänen oma Sanansa sanoo, että seksuaalisynnistä seuraa kuolema. Hän sanoi, että Hän tulee näyttämään tien ulos. Hän sanoo, “on minun tahtoni, että samoin kuin minä sinut loin, tahdon myös, että sinut pyhitettäisiin, jotta voit välttää seksuaalisyntiä”. Hän puhuu lihasi kontrolloimisesta, kuinka voit kontrolloida lihaasi. Tiedän, että tulet sanomaan, “Tarvitsen Pyhän Hengen, jotta voin kontrolloida lihaani”. Annahan kun kerron jotain todella tärkeää. Sinulla tulee olla ensiksi tahtoa ”minä tahdon”, koska muistat, kuinka Hän sanoi, että olet sallittu tekemään, mitä tahansa haluat. Simsonilla oli vapaa tahto, Daavidilla oli vapaa tahto, Eelillä oli vapaa tahto. Sinulla tulee olla se tahtotila, halu. Kun sinulla on tahtoa, niin sitten Pyhä Henki on tervetullut tulemaan, kutsuttuna sinuun, jotta voit aloittaa pyhitysprosessin. Hän voi johdattaa sinua itsekuriin sillä tavoin, jotta se on kunniallista ja pyhää. Muista nämä kaksi; kunniallista ja pyhää. Hän sanoo jakeessa 5-6,

 

5 ei himon kiihkossa niin kuin pakanat, jotka eivät Jumalaa tunne; ja jakeessa 6 Hän sanoo, 6 ettei kukaan sorra veljeänsä eikä tuota hänelle vahinkoa missään asiassa, sillä Herra on kaiken tämän kostaja, niin kuin myös ennen olemme teille sanoneet ja todistaneet.

 

Myös Roomalaiskirjeessä luvussa 1 voit nähdä, mitä Jumala voi tehdä seksuaalisynnin suhteen. Yksi Raamatun tärkeimmistä välineistä ja ratkaisuista seksuaalisynnin kahleiden murtamiseen on viisaus ja ymmärrys siitä, mitä Jumalan Sana sanoo liittyen seksuaalisyntiin. ”Minun kansani joutuu perikatoon, sillä se on ymmärrystä ja viisautta vailla.” Roomalaiskirje luku 1 jae 21 – näet mitä Jumala voi tehdä seksuaalisynnin suhteen. Toin tämän tarkoituksenmukaisesti sinun tietoosi, jotta voisit olla varustettu ja tietoinen tämän vakavuudesta ja voit itse tehdä valinnan.

 

 

 

Seksuaalisynnin seuraamusten ymmärtäminen

 

Roomalaiskirje 1:21 Hän sanoo, 21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. Jae 22 Roomalaisille 1 sanoo, 22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet 23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi. Tämän ymmärtäminen tulee olemaan todella suuri asia ja se varustaa sinut voittamaan seksuaalisynnin. Nyt, merkitse jae 24, Hän sanoo, 24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa. Näet, että Jumala on hylännyt sinut, mitä tulee seksuaalisyntiin. Ymmärrys siitä tosiasiasta, että HERRAN Uudessa Liitossa Jumala on valmis hylkäämään sinut, mitä tulee seksuaalisyntiin, on väline sinulle päättää ja valita vastustaa seksuaalisyntiä. ”Minä olen sinun Luojasi. Kukaan ei rakasta sinua enemmän kuin Minä, joka sinut loin, mutta mitä tulee seksuaalisyntiin, niin olen valmis luovuttamaan suhteesi – hylkäämään sinut sinne synnilliseen haluun seksuaalihimossasi. Jae 26, 26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; 27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

 

Tämä on toinen kerta, kun Jumala sanoo, että Hän hylkäsi heidät seksuaalisynnin tähden. Jakeissa 24 ja 26 Herra on valmis hylkäämään sinut, mitä tulee seksuaalisyntiin. Jae 26 toistaa sen ”mitä tulee tähän asiaan, niin haluan ja pystyn hylkäämään sinut, luovuttamaan sinut häpeälliseen himoon – seksuaalisyntiin." Jae 28, ”28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.”

 

Kolme kertaa Hän sanoo “Minä voin hylätä sinut”. Kolme kertaa; Jumalan viisaus ja ymmärrys siitä tosiasiasta, että Jumala voi hylätä sinut, toimii työvälineenä, jotta sinä pelkäisit seksuaalisyntiä ja jätät sen rauhaan. Palataan takaisin siihen, mitä olimme lukemassa.  1. Tessalonikalaiskirje luku 4 olemme menneet jakeeseen 6 saakka. Olen juuri tuonut sinut Roomalaiskirjeeseen, jotta voisit ymmärtää, että viisaus ja ymmärrys Jumalan Sanasta liittyen seksuaalisyntiin ovat työväline numero 1 seksuaalisynnin kahleiden katkaisemisessa. Jos tiedät, että ”jos kosken tähän, niin se tulee polttamaan minua”, niin silloin et tule koskemaan siihen. Seurakunnalla ei ollut viisautta ja ymmärrystä siitä, että jos se koskee tähän tuleen, niin se tulee palamaan. Seurakunta koski tuleen ja siksi se palaa nyt. Seksuaalisynti on juuri nyt hyvin syvällä seurakunnassa ja se palaa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että se tulee kadottamaan Herran, sillä ilman pyhyyttä kukaan ei tule näkemään Herraa. Joten on hyvin suuri tarve sille, että seurakunta alkaa puhua ääneen ja käsitellä seksuaalista syntiä seurakunnassa. Ihmettelen, kuinka voit edes sallia naisten pukeutuvan haureellisella tavalla seurakunnassa. Nouskaamme ylös nuhtelemaan seksuaalisyntiä. Tietäkäämme, että seurakunta, joka vastaanottaa seksuaalisynnin, on kutsunut kuoleman seurakuntajäsenilleen. 1. Tessalonikalaiskirje 4 jae 7, Hän sanoo,

 

”7 Sillä ei Jumala ole kutsunut meitä saastaisuuteen, vaan pyhitykseen. Ja Hän sanoo, 8 Sentähden, joka nämä hylkää, ei hylkää ihmistä, vaan Jumalan, joka myös antaa Pyhän Henkensä teihin.”

 

Mitä tulee seksuaalisyntiin, Hän antaa sinulle ohjeen, että Jumala kutsui sinut elämään puhdasta ja pyhää elämää. Hän sanoo, että jos hylkäät sen, niin olet itseasiassa hylännyt Minut. Nyt kuuntelehan tätä, mitä tulee seksuaalisyntiin, Hän sanoo, jos hylkäät ohjeeni seksuaalisyntiä vastaan, niin olet itseasiassa hylännyt minut. Toisin sanoen, olen saanut tarpeekseni sinusta. Sinä et ole valinnut minua. Joten jos hylkäät Herran ohjeet, joissa Hän varoittaa sinua, niin se on kuin tuli. Se tuo aina mukanaan kuolemaa. Vältä sitä naista, vältä sitä miestä. Älä anna sen maailman (cosmos) heissä vietellä sinua, sen viettelevän kauneuden, jota hän esittelee. Hän on itseasiassa kuolema. Hän sanoo, jos et seuraa Jumalan ohjeita liittyen seksuaalisyntiin, niin olet itseasiassa hylännyt Minut. Viedään tämä seuraavalle tasolle. Kuinka katkaiset seksuaalisen himon kahleet? Olemme juuri nähneet 1. Tessalonikalaiskirjeen luvussa 4 Hänen sanovan; ensimmäinen asia, jonka sinun tulee tehdä, on varustaa itsesi ymmärryksellä siitä, mikä on seuraamuksena seksuaalisyntiin lankeamisesta. Näemme Hänen puhuvan hyvin selvästi, että jos et seuraa Minun ohjeitani ja lankeat, niin olet hylännyt Minut. Sanot, ”Herra Jeesus, rakastan Häntä!” – ja kuitenkin olet seksuaalisynnissä! Hän sanoo, että jos epäonnistut seuraamaan Hänen ohjeitaan tässä, niin olet hylännyt Hänet. Hän sanoo, että se oli Hänen tahtonsa, Hänen suunnitelmansa, Hänen alkuperäinen tarkoituksensa, että sinut pyhitetään, jopa ennen luomistasi ja erotetaan seksuaalisesta moraalittomuudesta. Jatketaan nyt 1. Korinttolaiskirjeeseen lukuun 5. Nyt tarkastelemme, kuinka murtaa ne kahleet; vastustaa seksuaalisia houkutuksia, kuinka sulkea ovi. 1. korinttolaiskirje luku 5 jakeet 1-2 on riittävä nyt. Hän sanoo,

 

”1 Yleensä kuuluu, että teidän keskuudessanne harjoitetaan haureutta, jopa semmoista haureutta, jota ei ole pakanainkaan keskuudessa, että eräskin pitää isänsä vaimoa. 2 Ja te olette paisuneet pöyhkeiksi! Eikö teidän pikemminkin olisi pitänyt tulla murheellisiksi, että se, joka on tuommoisen teon tehnyt, poistettaisiin teidän keskuudestanne?”

 

Hän sanoo tässä hyvin selvästi, että se, miten vihollinen toi seksuaalisynnin Herran Huoneeseen, seurakuntaan; on sellaista, jota et näe edes pakanoiden keskuudessa. Olemme olleet esimerkiksi paikoissa, kuten Egertonin yliopistossa, jossa opiskelijat tulivat ja kertoivat, ”Me olemme nähneet jopa homoseksualismia öisin seurakunnan alttarilla”. Pakanat eivät edes tee tällaista. Hän sanoo, että mitä tulee seksuaalisyntiin, niin sinun tulisi murehtia, aivan kuten joku olisi kuollut. Haluan sinun tietävän, että HERRA loi sinut sen kapasiteetin kanssa, että pystyt tietämään, mikä on väärin ja mikä on oikein. Olet sitten uudestisyntynyt kristitty tai et – tiedät mikä on oikein, niin se on oikein. Mikä on väärin, niin tiedostat, että tämä on väärin. Jopa ei-kristityillä on Jumalan pelkoa. He tietävät, mikä Jumalan alttari on, eivätkä he voisi tehdä tällaista. Mutta Kristityt ovat tehneet tällaista! He ovat tuoneet tyttöystäviä saarnastuoliin. He ovat tuoneet homoseksualismia saarnastuoliin. Joten yksi päätyövälineistä, joita voit käyttää murtamaan seksuaalisen moraalittomuuden kahleet on se, että tiedostat sen saastaisuuden, mädän ja voit murehtia. Joten voit elää murehtien sitä, nähdessäsi, kuinka pahaa se on Jumalan silmissä. Katsot mitä Herra puhuu ja vertaat ei-kristittyihin; alat murehtia, alat surra, alat itkeä seurakunnan puolesta.

 

 

 

Työvälineitä seksuaalisynnin voittamiseen…

 

Tämä on yksi päätyövälineistä. Katson toista työvälinettä, jota kutsutaan herkkyydeksi; herkkyydeksi Hengessä. Tämä tarkoittaa, että sinusta on tulossa herkkä. En elä vain itseäni varten, olen herkkä sille, mitä tapahtuu Herran Huoneessa, maassa, kansakunnassa, maailmassa, joten erottaudun synnistä. Esirukoilen erottautuneisuudesta käsin. Miljoonat ja miljoonat Kristityt ovat kiinni seksuaalisynnissä; jopa suurin osa seurakunnasta. Ennen kuin menemme parannuksentekoon, niin tehdään ensin selväksi, että ymmärrämme seksuaalisen synnin painavuuden, kuinka HERRA katsoo sitä ja tien ulos siitä. Ei voi olla niin, että teemme parannusta ja sitten palaamme taas takaisin syntiin. Parannuksenteon on oltava sellaista, miten Daavid teki parannusta Herran edessä, kunnes Herra kutsui häntä ”sydämensä mukaiseksi mieheksi”. Ymmärtäkäämme, miten Daavid varustautui, kun hän oli palaamassa takaisin Jumalan luokse, siihen saakka, kunnes hän voitti Jumalan Sydämen. Hän kosketti Jumalan sydäntä sillä, miten hän palasi takaisin Hänen tykönsä. Mutta miten hän oikein varusti itsensä? Katsotaan Psalmia 51. Tulen antamaan sinulle joitain hyvin tärkeitä työvälineitä. Jotkut näistä välineistä ovat: rukous, hengellinen erottautuneisuus, fyysinen erottautuneisuus, paastoaminen lihan kuolettamiseksi; josta näit Hänen puhuvan 1. Korinttolaiskirjeessä luvussa 6; Jumalan Sana, Pyhä Henki ja paljon muuta. Myöhemmin palaamme näihin edellä mainittuihin seikkoihin ja keinoihin lihan kuolettamiseksi, mutta nyt haluan vain viedä sinut hitaasti siihen, kuinka katkaiset seksuaalisen synnin kahleet. Kuinka Daavid pääsi irti noista kahleista. Kuinka voit katkaista nuo kahleet? Psalmi 51 ja aloitan jakeesta 1 aina jakeeseen 19 saakka, mutta luen jakeesta 5 jakeeseen 11. Katso mitä jae 5 sanoo,

 

”5 Katso, minä olen synnissä syntynyt, ja äitini on minut synnissä siittänyt. 6 Katso, totuutta sinä tahdot salatuimpaan saakka, ja sisimmässäni sinä ilmoitat minulle viisauden. 7 Puhdista minut isopilla, että minä puhdistuisin, pese minut, että minä lunta valkeammaksi tulisin. 8 Anna minun kuulla iloa ja riemua, että ihastuisivat ne luut, jotka särkenyt olet. 9 Peitä kasvosi näkemästä minun syntejäni, pyyhi pois kaikki minun pahat tekoni. 10 Jumala, luo minuun puhdas sydän ja anna minulle uusi, vahva henki.”

 

Näetkö tämän salaisuuden? Tämä tarkoittaa, Hän puhuu erittäin selvästi siitä, että seksuaalisynti on jotakin, mikä on sydämessä. Tästä syystä Herra sanoi Matteus 5:28

 

”Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa.”

 

Tämä kaikki liittyy siis sydämeen! Hän selittää sinulle tässä hyvin selvästi, että jos haluat aloittaa tiesi ulos seksuaalisynnin kahleista, niin anna Herran luoda sinuun uusi sydän. Et voi vain jatkaa paikan parsimista syntiin. Tee näin: pyydä Häntä antamaan sinulle uusi sydän, koska siellä on jotain, jota kutsutaan addiktioksi. He addiktoituvat pornografiaan, he addiktoituvat seksuaalisyntiin, he ovat addiktoituneita miehiin, he ovat addiktoituneita naisiin. Tämä riippuvuus voi katketa ainoastaan pyytämällä Jumalaa luomaan sinuun uuden sydämen. Hän on enemmän kuin kykenevä siihen. Tämä on kahleiden katkaisun aloitus. Et voi sanoa; 20% puhdas ja jätä minulle 30%. Synnistä eroon pääseminen alkaa, kun saat viisauden tiedostaa, että on aika pelätä Jumalan edessä, koska Jumala puhuu kuolemaa seksuaalisynnille. Näet Daavidin itkevän syntiään Jumalan edessä vilpittömästi, aidosti. Et voi piilotella mitään Jumalaltamme. Saatat sanoa “Olen pastori, olen puhdas tai olen seurakunnan jäsen, olen puhdas”, mutta Herra tuntee sinun sydämesi. Sinä himoitset sitä naista seurakunnassa ja olet langennut; himoitset sitä miestä seurakunnassa ja olet langennut. Herra tuntee jokaisen sydämesi solun. Osoitan sinulle Jumalan Sanan mukaista tietä, miten pääset irti seksuaalisesta synnistä. Katso mitä Hän sanoo Psalmi 51 jakeessa 12,

 

”12 Anna minulle jälleen autuutesi ilo, ja tue minua alttiuden hengellä.”

 

Anna minulle ilo. Sen sijaan, että etsin iloa naisesta tai miehestä, pyydän, voitko antaa minulle nyt sinun pelastuksesi ilon, jolloin minulla voi olla sanoin kuvaamaton ilo sinun pelastuksessasi. Kukaan nainen tai mies ei voi korvata tällaista iloa. Tämä on se salaisuus. Jos olet etsinyt iloa naisista, pyydä sen sijaan Jumalaa täyttämään sinut pelastuksen riemulla, sanoin kuvaamattomalla ilolla, joka saa sinut vain nauramaan. Kun sinä alat nauraa, ihmiset ajattelevat, että olet hullu. Heprealaisen käännöksen mukaan tuo tarkoittaa: ”huoleton ilo, suruttomuus” – en enää välitä. Olen vain iloinen. En enää välitä, vaikka minun työkaverini menevät kaljalle illalla. Työpaikalla he sanovat; ”tiedätkö, menen treffaamaan poikakaveriani kaljakuppilaan”. Et edes välitä enää tuollaisista asioista. Sinulla on huoleton ilo. En välitä enää. Olen vain iloinen, koska Herra Jeesus on vapauttanut minut tuollaisista asioista. Sinun sydämesi on täynnä riemua, koska sinä tunnet pelastuksen riemun, pelastuksen ilon, joka tulee sinun sydämeesi. Pyydä Herraa täyttämään sydämesi sanoin kuvaamattomalla ilolla. Pelastuksen riemu on yksi suurimmista avaimista katkaisemaan seksuaalisynnin kahleet. Jae 15, Hän sanoo

 

”15 Herra, avaa minun huuleni, että minun suuni julistaisi sinun kiitostasi.”

 

Voit siis aloittaa vain ylistämään Herraa, kiittämään Herraa. Avaamalla suusi ja alkaen palvoa Herraa, puhumalla Herran pyhiä sanoja; tämä tulee totisesti puhdistamaan sinun sydämesi. Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu. Kerron sinulle, me pääsemme irti seksuaalisynnistä. Vien sinua vähitellen siihen, kuinka voit katkaista kahleet ja alat nähdä, että kun vuodatat sydämesi Herralle ja olet vilpitön Herran kanssa ja sanot Hänelle, ”Herra, pyydän älä katso minun synteihini, minä ansaitsen kuoleman, sydämeni on mätä. Haluan sinun antavan minulle uuden sydämen ja että täytät sydämeni pelastuksen riemulla, koska seksuaalinen synti on addiktoivaa. En halua tätä vanhaa sydäntä, joka pitää seksuaalisynnistä. Haluan uuden sydämen. Täytä se pelastuksen ilolla ja saa minun huuleni julistamaan sinun kunniaasi Herra”.

 

 

 

 

 

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)