PROFEETTA DR. OWUORIN PARANNUKSENTEON JA PYHYYDEN PALVELUSTYÖ

AKATEEMINEN TAUSTA
Lyhyesti, ystävällisesti huomioikaa, että JUMALAN MIES on laajalti tunnettu tiedemies tutkija, ja alkupäivinään Hän oli mukana Uraa Uurtavassa Syöpätutkimuksessa Löytämässä Uusia Syövän Kemoterapiallisia Vaikuttajia. Hän opetti myös onko proteiini verkoista useissa lääketieteellisissä oppilaitoksissa. Kun HERRA kutsui HÄNEN PALVELIJANSA, VÄKEVÄN PROFEETAN, Hän tavoitteli tuolloin Tohtorin Tutkintoaan Israelissa, Haifan yliopistossa Karmelin vuorella. Kun Hän sai Tohtorin Tutkintonsa valmiiksi, JUMALAN MIES alkoi työskennellä ja opettaa useissa Lääketieteellisissä Oppilaitoksissa Yhdysvalloissa. Ensimmäiseksi, Hän työskenteli Illinoisin yliopiston Farmaseuttisen bioteknologian keskuksessa Chicagon Lääketieteellisessä keskuksessa. Tuossa keskuksessa HÄN oli mukana signaali transduktiossa (signaalinsiirrossa) ja kemoterapeuttisten syöpälääkkeiden suunnittelussa ja niiden löytämisessä. Seuraavaksi Hän otti vastaan Vanhimman tutkijakumppanin paikan Farmaseutiikan ja Farmakodynamiikan osastolla Ernest Marion Lääkekoulussa (School of Pharmacy) New Jerseyn Osavaltion yliopistossa (RUTGERS). Myöhemmin JUMALAN MIES eteni New Jerseyn Syöpä-instituuttiin (CINJ), ja siellä Hän otti vastaan opetushenkilökunnan Erikoistutkijan/Opettajan paikan (RTS III) Kirurgisen onkologian alueella New Jerseyn Lääke- ja Hammaslääketieteellisessä yliopistossa (UMDNJ) – Robert Wood Johnsonin Lääketieteen koulussa. Lisäksi, JUMALAN MIES eteni vielä korkeammalle ja työskenteli Yhdysvaltain liittovaltion hallitukselle. Kansalaisiin liittyvän Ilmakehän ja avaruuden lääketieteellisessä instituutissa (The Civil Aerospace Medical Institute, CAMI) hän liittyi Oikeuslääketieteellisen toksikologian ja Lentokoneiden onnettomuustutkinnan osaston tiimiin. CAMI, jossa JUMALAN MIES työskenteli, on Yhdysvaltain liittovaltion Ilmailuhallituksen (FAA) Lääketieteellinen Sertifiointi-, Koulutus- ja Tutkimus Siipi.
 
PROFETAALINEN KUTSU
Kaikessa tässä, HERRA alkoi kutsua HÄNEN PALVELJAANSA aina Israelista saakka. Unessa, Karmelin Vuorella, JUMALAN PILVI seisoi Hänen edessään, ja HERRA puhui HÄNELLE Äänellään, ja kutsui HÄNET. Kuitenkaan se ei tapahtunut ennen Hänen Ammatillista Akateemista Uraansa Ilmailun Lääketieteellisessä Instituutissa, kun HERRA vihdoin korotti huippuunsa Hänen kutsunsa HERRAN PROFEETTANA kansakunnille. Kuitenkin; HERRA vihdoin voimisti huippuunsa HÄNEN kutsunsa HERRAN PROFEETAKSI kansakunnille, vasta Hänen Ammatillisen Akateemisen Uransa Lääketieteellisessä Instituutissa jälkeen. Tässä kutsussa, HERRA ohjeisti HÄNEN PALVELIJAANSA, VÄKEVÄÄ PROFEETTAA, valmistamaan kaikki Kansakunnat MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. Siitä lähtien JUMALAN MIES alkoi saarnata parannuksentekoa synnistä ja palaamista pyhyyteen ja vanhurskauteen.
 
HISTORIALLISIA PARANTUMISIA
Vuosien saatossa, JUMALAN MIES on kulkenut läpi useita kansakuntia ja kutsunut Seurakuntaa parannuksentekoon synnistä sekä pyhyyteen ja valmistamaan tietä MESSIAAN Loisteliaalle Tulemukselle. Tässä prosessissa valmistaen seurakuntaa maailmanlaajuisesti, JUMALAN MIES tuli myös Keniaan ja alkoi nuhdella syntiä, rahan rakkautta, maailmallisuutta ja seksuaalisyntiä seurakunnassa. Tämä herätti RAAMATUN historian massiivisimman historiallisen parannuksenteon herätyksen. Hän tuli ja nuhteli tämän aikakauden syntiä ja luopumusta, joka on tänä päivänä yleistä seurakunnassa, ja kutsui kansakuntia parannuksentekoon ja synnistä pois kääntymiseen.
 
HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA on vuosien saatossa jatkanut seurakunnan ja saarnastuolin (Pastorien) kutsumista palaamaan takaisin parannuksentekoon ja pyhyyteen ja Pyhään Kristityn Elämäntyyliin, jotta voitaisiin nähdä Jälkimmäinen Vierailu ja Herätys ja valmistaa tie MESSIAAN Loisteliaalle Tulemukselle. Hänen palvelustyössään olemme nähneet Historiallisia määriä ihmisiä, miljoonittain, palaavan HERRAN luokse Absoluuttisessa Parannuksenteossa ja synnistä pois kääntymisessä; he myös noudattavat Pyhää Kristillistä elämäntyyliä, joka koostuu niistä Pyhistä Arvoista, jotka HERRA asetti seurakunnalle GOLGATAN RISTILLÄ.
 
Esimerkiksi Hänen Herätyskokouksissaan Keniassa; ihan jo pelkästään kokousten koon tähden, olemme pakotettuja vuokraamaan 100 eekkerin kenttiä mahduttaaksemme 8-10 miljoonaa ihmistä, jotka kirjaimellisesti tulvivat Hänen Kokouksiin. Tämä on ollut aikamme Kaikista Shokeeraavin Herätys. Milloin tahansa Hän pitää Pastorikonferenssin tässä maassa, yli 20 000+ pastoria tulevat aina paikalle, mukaan lukien pastoreita myös muista kansakunnista, ympäri maailman. Sen lisäksi Parantumisvoitelu, joka seuraa Hänen Palvelustyötään, on tuonut mukanaan mega Historiallisen Lopunajan Herätyksen tässä maassa ja muissa kansakunnissa, joissa historiallinen määrä rampoja on noussut ylös ja kävelleet pois. Historiallinen määrä sokeita silmiä on avautunut. Historiallinen määrä halvaantuneita on noussut ja lähtenyt kävelemään. Historiallinen määrä selkärangan vaurioista kärsiviä on parantunut ja noussut ylös paareiltaan ja kävellyt. Historiallinen määrä syöpäpotilaita on parantunut. Syövät ovat kuivuneet pois ja ne on testattu negatiivisiksi sertifioiduilla klinikoilla ja sairaaloissa. Historiallinen määrä syöpiä on hävinnyt pois. Historiallinen määrä kroonisia haavaumia on kuivunut umpeen, mukaan lukien lepra, joka parani silmiemme edessä täällä Keniassa, kaupungissa nimeltään Kakamega.
 
Näissä Parantumiskokouksissa olemme olleet kovasti hämmästyneitä, kun HIV/AIDS positiiviset potilaat ovat parantuneet ja ovat tulleet HIV/AIDS negatiivisiksi. Heidät on testattu klinikoilla ja hyvin tunnetuissa sairaaloissa. Niissä heidän omat lääkärinsä ja spesialistinsa ovat olleet pakotettuja lähettämään heidän verinäytteensä Yliopistollisiin Sairaaloihin, aina ulkomaille saakka, Etelä-Afrikkaan ja Britanniaan, vahvistusta varten.
 
On ollut todella hämmästyttävää, kun nuo sairaalat ulkomailla ovat myös VAHVISTANEET ja TODISTANEET Kenian sairaaloiden kanssa, että HERRA on totisesti parantanut nämä HIV/AIDS positiiviset potilaat. Ja nyt he ovat muuttuneet HIV/AIDS negatiivisiksi, terveiksi normaaleiksi ihmisiksi, joiden oireet ovat myös hävinneet, ja ARV lääkitys on virallisesti lopetettu.
 
Veriryhmät muuttuneet
Lisäksi aivan hiljattain olimme todella hämmästyneitä, kun näissä Parantumiskokouksissa, jopa veriryhmät muuttuivat reesus negatiivisesta reesus positiiviseksi. Tämän jälkeen naiset voivat synnyttää normaalisti terveitä lapsia, naiset, jotka eivät koskaan olisi voineet synnyttää normaaleja terveitä lapsia, ilman että heidän verensä vasta-aineet olisivat hyökänneet ja tappaneet nuo vauvat. HERRAN VÄKEVÄN PROFEETAN Parantumiskokouksissa tapahtunut veriryhmän parantuminen onkin ollut juuri viime aikoina tyrmistystä herättävä ja shokeeraavin ihme. Nämä shokeeraavat parantumistilanteet ovat jättäneet lääkärit ja lääketieteen spesialistit kerta toisensa jälkeen tyrmistyneiksi, kun heidän potilaillaan on nyt kaksi asiakirjaa, joissa yhdellä potilaalla on testattu kaksi eri veriryhmää ennen ja jälkeen parantumisen.'
 
IHMEITÄ JA MERKKEJÄ
JUMALAN MIEHEN palvelustyön huippukohtia ovat olleet ne valtavan Suuret ja ÄLLISTYTTÄVÄT merkit ja ihmeet, jotka aina seuraavat Häntä, kun Hän palvelee lukuisissa Herätyskokouksissa.
 
1. PYHÄN HENGEN Sade
Eräässä kokouksessa täällä Keniassa, kaupungissa nimeltään Kakamega, JUMALAN MIES tyrmistytti koko kansakuntaa, kun yhtäkkiä stadionilla, kesken Hänen Saarnansa, aurinkoisena kesäpäivänä, Hän pysäytti sanomansa ja alkoi puhua Taivaalle ja käski Taivasta avautumaan. Kaikkien ihmisten suureksi hämmästykseksi TAIVAS totisesti kuunteli, totteli ja avautui, vuodattaen alle minuutissa TYRMISTYTTÄVÄN, välittömän PYHÄN HENGEN SATEEN, joka satoi ainoastaan stadionin ylle kaataen useita ihmisiä. Vieläkin ihmettelemme tätä merkkiä ja ihmettä.
 
Samankaltainen tapahtuma tapahtui Keniassa, vakavan kuivuuden aikana, kaupungissa nimeltään Njoro, jossa jopa karjaeläimet olivat kuolleet suuressa nälänhädässä, joka vaikutti maassa.......ja myös ne SATEET, jotka tulivat Kisiin, Eldama Ravineen ja Nakuruun, aivan niin kuin JUMALAN MIES oli profetoinut kuukausia ennen. Hän oli kuvaillut yksityiskohtaisesti jopa niitä kokouspaikkoja, ja kun HERRA toisi Hänet noihin kokouksiin, HERRA laittaisi Hänen käskemään Taivaita, ja PYHÄN HENGEN SADE tulisi alas. Tämä tapahtui, aivan niin kuin JUMALAN MIES oli sanonut; ja monien ihmisten suureksi Hämmästykseksi, myös niiden Pastoreiden, jotka olivat tulleet paikalle Kanadasta, Yhdysvalloista ja monista muista maista.
 
2. Sään muuttuminen
Yksi kaikista shokeeraavimmista ihmeistä ja merkeistä on viimeaikaisimmat sateet, jotka satoivat Keniassa tammikuun lopusta maaliskuuhun. Keniassa ei ollut satanut moneen kuukauteen ja todella vakava kuivuus oli lyönyt maata. Hallitus oli raportoinut, että yli 2 miljoonaa ihmistä olivat vakavassa riskissä kuolla nälkään. Meteorologisessa tutkimuskeskuksessa oli jo raportoitu, että sateet tulisivat aikaisintaan tämän vuoden huhtikuussa. Tämä kerrottiin joka puolella Kenian uutisissa ja mediassa.
 
Kuitenkin, 25. tammikuuta 2017, HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA oli lähtenyt Nairobin keskustaan ja ihmiset tungeksivat Hänen ympärillään, jotta Hän Siunaisi heitä. Tässä prosessissa JUMALAN MIES julisti, että tulisi sade, ja alle 12 tunnissa alkoi sataa joka puolella Keniaa; kirjaimellisesti HERRAN VÄKEVÄN PROFEETAN SANAT muuttivat Sään, ja sään Elementit kirjaimellisesti alistuivat koko maassa RAAMATUN Auktoriteetin alle.
 
3. JUMALAN PILVEN VIERAILU
 
Toinen ihme ja merkki on JUMALAN PILVI, joka on tullut alas Taivaasta ja VIERAILLUT JUMALAN MIEHEN luona, ja useaan otteeseen ympäröinyt JUMALAN MIEHEN kaikkien todistaessa. Tämä on tapahtunut Kapkatetin, Kerichon, Kisumun ja Nakurun kaupunkien Herätyskokouksissa Keniassa ja Pastorikonferenssissa Luandassa, Angolassa.
 
JUMALAN MIES oli antanut Profetian PILVESTÄ, joka tulisi HERRAN Kokoukseen Kisumuun 31. joulukuuta 2012. Ja suureksi hämmästykseksemme tuona tiettynä päivänä Kisumun Parantumiskokouksessa JUMALAN PILVI tuli alas HERRAN Kokoukseen. Näin tapahtui myös Nakurun Herätyksessä (2016), kun HERRAN VÄKEVÄ PROFEETTA käski Taivaita avautumaan ja vapauttamaan PYHÄN HENGEN SATEEN ylhäältä. Ensin, JUMALAN PAKSU TUMMA PILVI, joka jo Mooseksen aikana vieraili Siinain vuorella Mooseksen luona, tuli nyt JUMALAN MIEHEN ylle ALTTARILLA kansallisen TV:n kuvatessa ja kaikkien nähdessä. Samassa kokouksessa JUMALAN MIES kutsui alas ELIAN TULEN, ja tuli lankesi alas Parantumiskokouksen aikana.
 
Toinen hämmästyttävä ihme ja merkki on se, kun JUMALAN MIES kutsui alas JUMALAN PILVEN suojelemaan Israelin rajoja. Voitte katsoa tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=Pl1AoUbPc0s JUMALAN MIES antoi tämän Profetian 20 päivää sen jälkeen, kun Hän oli antanut PROFETIAN JUMALAN PILVESTÄ, joka tulisi Kisumuun, ja joka täyttyi jo vuonna 2012. Mutta Profetia JUMALAN PILVESTÄ, joka tulisi suojelemaan Israelin rajoja, täyttyi siis 4.12.2016, ja se raportoitiin Israelin uutisissa ja joissakin maailman mediataloissa.
 
4. Karvaista vesistä tulee makeita
Toinen tyrmistyttävä ihme on Nyalin kaivon veden Parantuminen Mombasan Kaupungissa Keniassa. Piispa Lydia Imathiulla oli kaivo, jossa oli myrkyllistä suolaista vettä; vesi testattiin tunnetussa laboratoriossa ja todettiin käyttökelvottomaksi ihmiselle. Tiedossa on myös, että tuolla alueella Mombasassa vedet ovat myrkyllisiä, eikä valtio suosittele ketään poraamaan kaivoa, mutta Piispa ei ollut tiennyt tästä.
 
Erään Kiitosjuhlan aikana (17. joulukuuta 2016) Piispa Lydia esitti rukouspyynnön JUMALAN MIEHELLE, VÄKEVÄLLE PROFEETALLE Vesien Parantumisesta. Ja JUMALAN MIES sanoi: ”KAIKKI ON HYVIN”, mutta pyysi myös Piispa Lydiaa tuomaan Hänelle pullollisen vettä kaivostaan, ja näin piispa teki.
 
Useista kansakunnista tulleiden Arkkipiispojen ja Vanhempien Pastoreiden Opetuslapseutustilaisuudessa, VÄKEVÄ PROFEETTA antoi tuon vesipullon yhdelle Arkkipiispoista juoda, ja juodessaan arkkipiispa huomasi veden olevan ”makeaa”. Tuossa hetkessä kaivo myös parani. Tämä vesi on nyt testattu tunnetussa hallituksen yksityisessä laboratoriossa, ja on todistettu, että se on makeaa ja käyttökelpoista ihmiselle. Tämän seurauksena yli 30 kaivon vettä on parantunut Keniassa.
 
PROFETIAT JA NIIDEN TÄYTTYMINEN
JUMALAN MIES on myös antanut joitakin kaikista järisyttävimpiä Profetioita, ennen kuin ne tapahtuivat: (http://www.repentfinland.fi/sisalto/profeetta-dr-owuorin-toteutuneita-profetioita). Näitä ovat: Ensimmäinen Aasian Tsunami (profetoitu marraskuussa 2004 ja täyttynyt 26.12.2004); Hurrikaani Katrina New Orleansissa (Profetoitu 20.7.2005 ja täyttynyt 29.8.2005), Maailmanlaajuinen talouskriisi (profetoitu 23.8.2008 ja täyttynyt lokakuussa 2008), Haitin maanjäristys (Profetoitu 22.-29.11.2009 ja täyttynyt 12.1.2010), Chilen maanjäristys (profetoitu 9.-14. tammikuuta 2009 ja täyttynyt 27.2.2010), Ebola ja Zika-virus pandemiat yhdessä muiden hyvin tyrmistyttävien profetioiden ohella, Nepalin maanjäristys (profetoitu 20.10.2014 ja täyttynyt 25.4.2015) ja Italian maanjäristys (profetoitu 20.7.2013 ja täyttynyt 24. elokuuta 2016).
 
Nämä profetiat kuvailtiin sanatarkasti, ja ne myös täyttyivät sanatarkasti. Ne ovat saaneet aikaan erityisiä vaikutuksia maailmassa. Uutismedia toisti raporteissaan profetioissa olleet HERRAN VÄKEVÄN PROFEETAN SANAT. Kun kyseisiä kansakuntia varoitettiin ennalta näistä tulevista maanjäristyksistä ja pandemioista, kansakunnilta odotettiin myös Kansallista Parannuksentekoa, niin kuin JUMALAN MIES ohjeisti vieraillessaan heidän luonaan. Epäonnistuessaan tekemään näin, profetoidut vitsaukset iskivät näihin kansakuntiin, niiden syntien tähden, joita HERRA oli nuhdellut.
 
Esimerkkeinä Haitin maanjäristys, Chilen maanjäristys, Italian maanjäristys, Zika-virus jne. Joillain näistä profetioista on ollut hyvin suuri vaikutus maailmaan, esimerkiksi Maailmanlaajuinen Talouskriisi on jatkanut vaikutustaan maailmassa monien kansakuntien taloudessa. Chilen maanjäristyksen vaikutuksesta maa kallistui ja lyhensi päivän mittaa muutamalla sekunnilla. Nepalin maanjäristys liikutti Mount Everestiä joillakin senttimetreillä. Zika-virus pandemia uhkasi melkein koko maailmaa, kun se toi Brasilian ja sen naapurivaltiot polvilleen. Italian maanjäristys -profetian kuvaus ja täyttyminen tuo selvästi esille siniset ikkunat Keski-Italiassa, aivan niin kuin profetiassa oli kuvailtu.
 
Ystävällisesti vierailkaa nettisivuilla, jossa enemmän tietoa:

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)