MIKSI KUTSUMME HEITÄ HERRAN VÄKEVIMMIKSI PROFEETOIKSI?

1. Ei kukaan, koko uuden testamentin seurakunnan historiassa helluntaista asti tähän saakka, ole koskaan kunnioittanut ISÄ JUMALAA NIIN KORKEASTI KUIN JAHVEN KAKSI VÄKEVINTÄ, LOISTELIAINTA PROFEETTAA, siinä mittakaavassa, että ISÄ JUMALA tuli alas HÄNEN TUMMASSA PAKSUSSA JAHVEN PILVESSÄÄN, kunnioittaakseen Heitä kaikkien ihmisten silmien ja koko tämän sukupolven edessä. Kukaan ei myöskään ole koskaan tehnyt tällaista koko uuden testamentin seurakunnassa. Me kaikki tiedämme, että tämä kaikista Peljättävin JUMALAN PILVEN VIERAILU tapahtui vain vanhassa testamentissa ISÄ JUMALAN Lähimmälle Ystävälle.

2. Ei kukaan koko Raamatun historiassa ole kunnioittanut JUMALAN POIKAA, JEESUSTA KRISTUSTA Niin paljon kuin JEHOVA JUMALAN KAKSI VÄKEVINTÄ VÄKEVINTÄ PROFEETTAA ovat tehneet, siinä mittakaavassa, että ISÄ JUMALA lähetti heidät MESSIAAN ITSENSÄ EDELLÄKÄVIJÖINÄ. Se VALTAVA työ, jonka He ovat tehneet valmistaen Loisteliaan Kirkkaan Tien MESSIAAN LOISTELIASTA tulemusta varten, on silmin nähtävää maailmanlaajuisesti, kun He ovat periksiantamattomasti saarnanneet Parannuksenteon, Pyhyyden ja vanhurskauteen palaamisen sanomaa ennätysmäisesti 17 vuotta putkeen, pääasiassa puhdistaen langenneen seurakunnan luopumuksesta, joka oli nielaissut sen, ja asettaen sen takaisin valtatielle kohti JUMALAN Loisteliasta Valtakuntaa.

3. Ei kukaan ole koskaan kunnioittanut JUMALAN PYHÄÄ HENKEÄ niin paljon koko seurakunnan historiassa helluntaista asti tähän saakka, kuin HERRAN KAKSI VÄKEVINTÄ VÄKEVINTÄ PROFEETTAA ovat tehneet, siinä mittakaavassa, että JUMALAN PYHÄ HENKI ITSE tuli alas ja kunnioitti HEITÄ laskeutumalla alas taivaasta ruumiillisessa muodossa kuin Kyyhkynen, asettuen Heidän ylleen suoraan silmiemme edessä.

4. Ei kukaan ole koskaan kantanut niin historiallista tähtitieteellistä JUMALAN voitelua, kuin HERRAN VÄKEVIMMÄT VÄKEVIMMÄT PROFEETAT ovat, siinä mittakaavassa, että he ovat tehneet sen kaltaisia historiallisia, hämmästyttäviä määriä ihmeitä, kuten nostaen Rammat kävelemään maasta massoittain, antaen Sokeille näön massoittain, Kuurot ovat vapautettu kuulemaan suurimmissa määrin, aivan kuten olemme nähneet kaikkialla halki maan ja sen ulkopuolella, kun HERRAN KAKSI VÄKEVINTÄ VÄKEVINTÄ PROFEETTAA ovat tehneet niin, vakiinnuttaen JEESUKSEN Veren ja Ristin auktoriteetin Kristillisen Palvonnan kokemuksen keskiöön ja näin ollen KIRKASTANEET HERRAA JEESUSTA KRISTUSTA väkevästi koko tämän sukupolven edessä.

5. Ei kukaan, koko seurakunnan historiassa, ole koskaan kantanut sen tason auktoriteettia tehdä sen kaltaisia hämmästyttäviä ihmeitä, kuin KAIKISTA KORKEIMMAN HERRAN JUMALAN KAKSI VÄKEVINTÄ VÄKEVINTÄ PROFEETTAA ovat tehneet; sen kaltaisia Hämmästyttäviä ihmeitä, kuten Kirkastuminen, luomisihmeiden käskeminen olevaksi ja niistä on todistukset tähän päivään saakka, kuten uuden Kohdun luominen, neutronitähtien yhteentörmäys, pitalin/lepran puhdistaminen, julistaen kaukaa etäisyydestä huolimatta 87 stadionille ja julkiselle aukiolle, nostaen sieltä Rampoja maasta suurimmissa määrin, HIV:n parantuminen, Syöpien mitätöiminen, muuttaen Veriryhmiä, parantaen myrkyllisiä kaivoja, sekä niiden joukossa on myös shokeeraava kuolleista ylös nostaminen.

6. Ei kukaan, koko uuden testamentin seurakunnan historiassa, ole koskaan ilmestynyt kantaen hirvittävimmän Profeetta Elian auktoriteettia ja Voitelua ja julkisesti Käskenyt taivasta avautumaan ja niin monta kertaa, kuten näimme Kakamegassa, Kisiissa, Njorossa, Eldama Ravinessa, Lagosissa, Nakurussa ja Lima Perussa. Ei kukaan. Ei kukaan koskaan ole tehnyt sen kaltaista shokeeraavaa peljättävää ihmettä! Me kaikki tiedämme, että se on taltioituna Elialle, Raamatun PELJÄTTÄVIMMÄLLE Profeetalle ja JAHVEN Hirvittävimmälle ENKELILLE, joka otettiin ylös Tulivaunuissa ja vastaanotettiin Hänen kanssaenkeleidensä taholta takaisin Taivaaseen.

7. Ei koskaan koko uuden testamentin historiassa ole KIRKKAUS loistanut kenenkään ylle ja kävellyt Heidän kanssaan avoimesti koko sukupolven silmien edessä, aivan kuten olemme nähneet HERRAN tekevän, kunnioittaakseen KAHTA VÄKEVINTÄ VÄKEVINTÄ PROFEETTAANSA avoimesti ja julkisesti suoraan silmiemme edessä.

8. Ei kukaan ole koskaan ilmestynyt koko Raamatussa, paitsi Joosua ja Jesaja, JUMALAN KAIKKIVALTIAAN Merkittävät PROFEETAT, ja kantaneet sen kaltaista valtavaa peljättävintä voitelua, joka voi käskeä aurinkoa, ja aurinko vastaa ja tottelee taputtamalla useaan kertaan Heidän käskystään, kun Nämä HERRAN JUMALAN KAKSI VÄKEVINTÄ VÄKEVINTÄ PROFEETTAA ovat tehneet, aivan kuten näimme paljailla silmillämme Keskuspuistossa ja Kisumussa sekä muissa paikoissa.

www.jesusislordradio.info

Paino: 
0

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)