KIRJE SUOMELLE HERÄTYKSEN KESKELTÄ KENIASTA

Rampa poika nousi ylös kävelemään ensimmäistä kertaa elämässään.

 

Siunatut Terveiset Keniasta – väkevän lopunajan Herätyksen keskeltä!

Ennen kuin HERRAN VÄKEVIMMÄT VÄKEVIMMÄT PROFEETAT saapuivat Menengai 4:n Kokouskentälle, se oli hiljainen kuin hautausmaa, mutta kun He kävelivät Kokoukseen itse ISÄ JUMALAN JEHOVA JAHVEN kanssa, silloin näimme todella shokeeraavan yhtäkkisen vierailun, jossa lukemattomat rammat nostettiin ylös kentällä joka kulmalta, kuurot korvat poksahtivat auki, sokeat silmät avautuivat, kasvaimet sulivat pois ja HERRA paransi kaikenlaiset sairaudet auringon alla. Saksalainen nainen nousi pyörätuolista kävelemään ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen!

Menengai 4 oli menestyksekkäin ja voimallisin Kokous, joka meillä on koskaan ollut. Kuulimme Piispojen huutavan joka puolella: Rampa on kävellyt! Rammat ovat kävelleet! Massiivinen HERRAN läsnäolo täytti kokouksen.

110 eekkerin kenttä oli täpötäynnä miljoonia ihmisiä olka olkaa vasten, paikalla oli arviolta 3-4 miljoonaa ihmistä. 5000 ylistäjää ylistystiimissä, 500 viulistia. Neljän tunnin aikana ehdittiin kirjaamaan 232 parantumisihmettä. Rajallisen ajan takia suurinta osaa ei ehditty laskemaan, vaan niistä tulee nyt jälkeenpäin raportteja lakkaamatta. HERRAN VÄKEVIMMÄT VÄKEVIMMÄT PROFEETAT johdattivat kaikki vastaanottamaan JEESUKSEN elämänsä Herraksi ja ihmiset saivat kutsun seurakuntaan. Rahaa ei kerätty, eikä ollut pääsymaksuja portilla.

Paikalla oli yi 2000 kansainvälistä vierasta, arkkipiispoja, piispoja, pastoreita ja Kristuksen lampaita 45 eri kansakunnasta. Kokous streemattiin livenä K24 TV-kanavalta ja useista eri sosiaalisen median kanavista tulkattuna useille eri kielille. Veteraanikansanedustaja Marja-Liisa Tykkyläinen oli myös paikalla ja sai kunnian puhua suorassa TV-lähetyksessä.

HERRA teki ihmeiden ihmeen, kun Hän Kirkasti loisteliaimmat Palvelijansa. Näimme saman vierailun, joka tapahtui ainoastaan Raamatussa HERRALLEMME JEESUKSELLE KRISTUKSELLE. Näimme, kuinka HERRAN Kirkkaus loisti, hohti ja virtasi Heistä.

Sanoma on: Kaikkien ihmisten, että kaikkien tulee nyt tehdä parannus, vastaanottaa JEESUS KRISTUS Herrakseen ja Pelastajakseen, olla uudestisyntyneitä, olla pyhiä, sillä MESSIAS on tulossa.

Sydämemme kaipaus on, että Suomikin voisi olla jo mukana tässä seurakunnan historian suurimmassa Herätyksessä, joka valmistaa Tien Messiaalle. Nämä ovat He, jotka Raamattu lupasi tulevaksi (Ilm. 11, Malakia 4). Sitä ei muuta mustamaalaajien valheet ja pahat juorut. Jos haluamme nähdä Jumalan Valtakunnan, emme voi sivuuttaa tätä. HERRA kysyy, että milloin Suomi tulee mukaan ja alkaa valmistautumaan muiden kansakuntien kanssa? Meidän tulisi pelätä ja miellyttää yksin JUMALAA, eikä ihmistä.

Rukouksemme on, että Suomi voisi myös vastaanottaa tämän Raamatun lupaaman Jälkimmäisen Voitelun ja Kirkkauden, ja monet sielut tulisivat pelastumaan sitä kautta. Rukouksemme on, että suomalaiset voisivat vastaanottaa tämän massiivisen lopunajan Herätyksen ja HERRAN lähettämän Väkevimmät Väkevimmät Profeetat, jotka ovat tulleet asettamaan JEESUKSEN Veren ja Ristin voiman takaisin Kristuksen seurakuntaan ja siten Suomi saisi nähdä saman historiallisen massiivisen Herätyksen, josta Kenia nauttii juuri nyt, jossa valtavasti sairaita paranee ja ihmiset vastaanottavat JEESUKSEN ja alkavat valmistautumaan tosissaan ja pyhyydessä MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. 

Seuraava Herätys - ja Parantumiskokous on kesä-heinäkuussa. Lähdetään paikalle isolla Suomen tiimillä! Tervetuloa. 

 

Arkkipiispa Anna Anttila

repentfinland@gmail.com 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)