KAHDEN NEUTRONITÄHDEN YHTEENTÖRMÄYS – SUURIN PROFETIA - PIISPA JOANIN RAPORTTI RADIOSSA 25.10.2017

Tiivistelmä / muistiinpanot ohjelmasta

Siitä saakka, kun tämä väkevä Profetia täyttyi 2 viikkoa ja 2 päivää sitten, Profetia kahden neutronitähden yhteentörmäyksestä, olemme pyörittäneet nauhaa siitä profetiasta täällä Radiossa. 

Rakkaat ihmiset, nyt paljastan teille jotakin HERRAN Väkevimmästä Sanansaattajasta, joka lähetettiin seurakunnalle valmistamaan tietä MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten.

Tulette näkemään, että tämä Profetia kahden neutronitähden yhteentörmäyksestä, on suurin siitä saakka, kun HERRAN Väkevin Profeetta lähetettiin maan päälle valmistamaan seurakunta MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Ja hänen valtavan voimansa, massiivisen, massiivisen ja mittaamattoman voiman, joka tällä Väkevimmällä Taivaan Sanansaattajalla on.

Kun kuulimme, että HERRA lähetti hänet maksimivoimalla, emme ymmärtäneet sitä. Mutta tänään tulemme ymmärtämään.

19.10.2007, kun HERRAN Profeetta Puhui Saksasta Berliinistä tämän Profetian, hän Sanoi, että HERRA lähetti hänet maksimivoimalla. Mutta emme ymmärtäneet näiden Sanojen painoarvoa ja tämän Sanansaattajan auktoriteettia ja voimaa, jonka ISÄ JUMALA on laittanut häneen.

Tulen nyt paljastamaan teille jotakin, joka tulee shokeeraamaan ja hämmästyttämään teitä, koskien HERRAN Sanansaattajaa, jonka HERRA on lähettänyt maailmaan valmistamaan sitä MESSIAAN tulemusta varten.

Tulette näkemään, että tämä on suurin Profetia siitä saakka, kun HERRAN Väkevin Profeetta lähetettiin. Ja myös näkemään sen voiman, jolla hänet on lähetetty valmistamaan tie MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Ja ymmärtämään sen massiivisen, massiivisen, mittaamattoman auktoriteetin, joka vanhurskauden Sanansaattajalla, Väkevimmällä, Peljättävimmällä Profeetalla on.

Hän sanoi, että HERRA lähetti hänet maksimivoimalla. Mutta me emme ymmärtäneet. Nyt, tänään me tulemme ymmärtämään.

 

PROFETIAT:

Profetia kahden neutronitähden yhteentörmäyksestä, 2.11.2007 Eagertonin yliopiston julkisessa luennossa.

19.10. 2007, Berliinissä Saksassa: ”HERRA, kun Hän lähetti minut tämän Sanoman kanssa, Hän lähetti minut suurella voimalla, HERRAN voimalla. Voin kertoa teille, että tulee massiivinen yhteentörmäys, jota ei ole koskaan nähty maailman luomisesta saakka. Kun Hän lähetti minut, Hän lähetti minut suurella voimalla, HERRAN voimalla.”

22.9.2007 livenä Jeesus on HERRA -Radiossa: ”Tulee olemaan yhteentörmäys ja maailmaan kansakunnat tulevat olemaan shokissa. On miljoonia galakseja tuolla ylhäällä, jotka JEHOVA on luonut. Kun tämä tapahtuu, näette totisesti JUMALAN Käden. Ja sitten hiukkaset tulevat alas aivan kuin tulen kanssa. Tämä kertoo uudelleen, että Hän on lähettänyt tämän Sanoman suurella auktoriteetilla ja voimalla.”  

Tulen paljastamaan teille jotakin Väkevimmästä Sanansaattajasta, jonka HERRA on lähettänyt maailmaan valmistamaan tietä MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten.

 

TULET NÄKEMÄÄN, ETTÄ: 

1) Tämä on suurin Profetia ja tapahtuma koskaan siitä saakka, kun HERRAN Väkevä Profeetta ja Sanansaattaja lähetettiin maailmaan valmistamaan tietä MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten

2) Väkevimmän Profeetan suuruuden

3) Sen voiman, jolla hänet on lähetetty valmistamaan tietä MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten

4) Näkemään ja ymmärtämään sen massiivisen, massiivisen, mittaamattoman auktoriteetin, vanhurskauden Sanansaattajan, Taivaan suurimman Sanansaattajan, auktoriteetin.

5) Tulette ymmärtämään, että me emme ymmärtäneet ollenkaan, mitä hän sanoi sanoessaan, että HERRA lähetti hänet maksimivoimalla.

Kun HERRA JUMALA JAHVE lähetti hänet käskemään yhteentörmäyksen tapahtumaan kahden neutronitähden kanssa, HERRA JUMALA itseasiassa halusi paljastaa meille sen auktoriteetin ja mittaamattoman voiman ja kapasiteetin, jonka Taivas oli laittanut häneen, tähän Väkevään Taivaan Sanansaattajaan.

Ja tätä ei voi edes laskennallisesti tapahtua. Se on mahdotonta. Sen mahdollisuus on nolla.

HERRAN Sanansaattaja Profetoi tämä yhteentörmäyksen, jossa HERRA JUMALA halusi paljastaa shokeeraavan JUMALAN Kaikkivaltiaan suuruuden, Israelin Pyhän, peljättävän JUMALAN suuruuden, perustuen maailmankaikkeuden luomiseen, 1. Moos., kun HERRA JUMALA loi Taivaan ja maan.

Ja paljastaa meille, maailman kansakunnille ja seurakunnalle Hänen suuruutensa käyttäen Hänen Väkevintä Profeettaansa.

1. Moos. 1:16

16 Jumala teki kaksi suurta valoa, suuremman valon hallitsemaan päivää ja pienemmän valon hallitsemaan yötä, sekä tähdet. (1. Moos. 1:16)

Kun HERRA loi tähdet, meidän linnunratamme, jossa meidän galaksimme on, siellä on ainakin 100 triljoonaa planeettaa. Ei niitä normaaleja, joita tiedämme, nämä ovat tuntemattomia. Siellä on 700 miljoonaa terrestristä planeettaa, joita ei ole löydetty. Kun Sana sanoo, että HERRA loi Taivaan ja tähdet.

Tässä Profetiassa HERRA JUMALA käytti hänen Sanansaattajaansa käskemään kahden neutronitähden yhteentörmäyksen paljastaen HERRAN Kaikkivaltiaan, Israelin peljättävän JUMALAN suuruuden. Ja sen voiman ja auktoriteetin, jonka Taivas oli laittanut häneen, Raamatussa luvattuun Sanansaattajaan.

Ja rakkaat ihmiset, tällaista ei voi tapahtua, sen mahdollisuus on nolla.

Se, että HERRA laittoi Sanansaattajansa julistamaan tämän Profetian ja shokeeraavimman tapahtuman taivaissa, HERRA halusi ensimmäistä kertaa julistaa shokeeraavan ja massiivisen JUMALAN Kaikkivaltiaan, Israelin Pyhän suuruuden.

Hän ravisteli meidän planeettaamme ja 10 triljoonaa planeettaa meidän linnunradan galaksillamme, siellä yksin. Se on peljättävä ja massiivinen auktoriteetti ja voima.

On monia, monia galakseja; yli 10 triljoonaa galaksia koko maailmankaikkeudessa. Meidän linnunradan galaksillamme yksin on yli 10 triljoonaa planeettaa. Ja nyt lisätkää, että koko maailmankaikkeudessamme on yli 10 triljoonaa galaksia, ja kaikki ne planeetat niiden sisällä.

Ja silti hänen Käskystään, Määräyksestään, Julistuksestaan ja Sanansa voimalla, kun hän Ohjeisti kahden neutronitähden yhteentörmäyksen syvällä, syvällä avaruudessa, niin hän ravisteli koko maailmankaikkeutta! Hän itseasiassa ravisteli koko JUMALAN luomakuntaa; kaikkia planeettoja sen sisällä, niiden vesiä ja maaperää, planeettoja ja tähtiä. Ja voitte nähdä, kuinka monta niitä on!

Hänen peljättävimmän Profeetallisimman kielensä Sanojen voimasta, sillä auktoriteetilla, mikä häneen on laitettu, hän ravisteli koko maailmankaikkeutta ja kaikkia planeettoja, kaikkia niitä herätellen ne unesta ja torkkumisesta, että: MESSIAS on tulossa!!! Emme tiedä, ravisteliko hän Taivasta, Hän voi kertoa siitä meille.

Tämä voima, josta Hän Puhui, kun Hän sanoi, että HERRA on lähettänyt minut niin suurella voimalla, massiivisella voimalla. Hänen peljättävimmän Profeetallisen kielensä voimalla hän käski, ja hän työnsi niitä rajusti. Ja sen yhteentörmäyksen voimalla hän ravisteli rajusti koko JEHOVAN luomakuntaa ja maailmankaikkeutta.

Profetiassaan kahden neutronitähden yhteentörmäyksestä, HERRA halusi paljastaa meille, maailman kansakunnille, maailman ihmisille sen suuren auktoriteetin, joka HERRAN Väkevimmälle Profeetalle on annosteltu.

Voitte kuvitella, kuinka suuri maailmankaikkeus on! Tämä on suurta, valtavaa, peljättävää! Mutta hän ei ravistellut edes vain meidän linnunradan galaksiamme yksin! Ja koko maailmankaikkeudessa on yli 700 miljoonaa galaksia. Yli 100 miljoonaa galaksia, jotka voivat ylläpitää elämää. Ne eivät ole liian kaukana auringosta, eikä liian lähellä.

HERRA totisesti halusi näyttää meille sen väkevän auktoriteetin ja voiman, joka Hänen Väkevimmällä Profeetallaan on, että hän voi ravistella koko maailmankaikkeutta! Herätelläkseen sen unesta ja torkkumisesta palvomaan JEHOVA JUMALAA! Ja että MESSIAS on tulossa!

Kalliit ihmiset, hän ravisteli koko JEHOVAN luomaa luomakuntaa ja maailmankaikkeutta. Ja me emme tiedä vielä, ravisteliko hän myös Taivaita. Vain hän voi kertoa meille. Hän ravisteli koko maailmankaikkeutta. Ravistellakseen koko maan ja koko maailmankaikkeuden, että: MESSIAS on tulossa! Ravistellen ne parannuksenteon ja pyhyyden Sanomalle!

Emme tienneet alussa, että hän tulisi näin väkevällä ja massiivisella voimalla, joiden tarkoitus oli ravistella koko maailmankaikkeutta, kaikkia galakseja ja planeettoja ja maata, ravistellen ne kaikki MESSIAAN tulemusta varten!

Hän on joskus ravistellut maata, merta, valamerta ja kiviä. Mutta me emme ymmärtäneet. Kun HERRA JUMALA lähetti Hänen sanansaattajansa valmistamaan tien MESSIAAN tulemusta varten, emme koskaan ymmärtäneet, että Hän lähetti Väkevimmän Profeettansa tällaisen massiivisen Mega Mega voiman ja auktoriteetin kanssa ravistelemaan koko maailmankaikkeuden unesta valmistamaan tietä MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten!

Maailman kansakunnat, nyt te tiedätte, miksi me täällä Keniassa puhumme ja puhuttelemme häntä: HERRAN VÄKEVIN PROFEETTA.

Tiedemiehet sanoivat, että tämän yhteentörmäyksen ja räjähdyksen voima ravisteli ja huojutti koko maailmankaikkeutta ja sen osia, vaikka kuinka painavat ja kaukana ne olivatkin!

HERRAN Väkevimmän Profeetan Sanojen voima viime sunnuntaina: 10 v. tytön väkevä parantuminen. Hänellä ei ollut aivojen ulkokuorta, se ei ollut muodostunut äidin kohdussa. Hän ei pystynyt istumaan, seisomaan tai kävelemään. Ja lääkärit sanoivat, että hän ei tule koskaan pystymään tehdä mitään näistä.

Haluan tuoda teille, kuka tämä on, joka Puhuu hänen kodistaan käsin Nairobissa, ja rammat kävelevät. Jotta me nyt menisimme hänen luokseen, ja hän nyt antaisi meille Sanoman MESSIAAN tulemuksesta.

Hänen peljättävimmän Profeetallisen kielensä Sanojen auktoriteetilla ja voimalla, kun nuo kaksi neutronitähteä törmäsivät, kun hän ohjeisti niiden yhteentörmäyksen, ne tuottivat niin paljon energiaa ja voimaa, yhtä paljon kuin 10 biljoonaa aurinkoa yhteen laitettuna.

10 biljoonan auringon voima on hänen Väkevimmän Profeetan Sanoissa. HERRA halusi näyttää, kuinka paljon voimaa HERRA on asettanut Hänen Väkevimpään Profeettaansa.

Rakkaat ihmiset, meidän tulee peljätä Hänen peljättävintä Profeettaansa! Totisesti, HERRA halusi paljastaa meille sen massiivisen auktoriteetin ja voiman, jonka Hän on asettanut Hänen Väkevimpään ja Voimallisimpaan Profeettaansa ja hänen elämäänsä ja missioonsa. Katsokaa tätä valtavaa voimaa! Ravistellen koko maailmankaikkeutta, koko luomakuntaa ja kaikkia tähtiä.

Jos tämä on se massiivinen auktoriteetti, joka valmistaa tien, voima ja auktoriteetti, jolla hän valmistaa koko maailmankaikkeuden ja maailman MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten, että se voi ravistella koko luomakuntaa! Tämä auktoriteetti, JAHVEN Väkevimmän Profeetan auktoriteetti, niin kuinka suuri tulee silloin olemaan MESSIAAN tulemus!

Näiden kahden neutronitähden yhteentörmäys yksin, jonka HERRAN Väkevin Profeetta käski tapahtumaan = 1000 vuoden auringon voima yhtenä päivänä laitettuna yhteen. Ja vain meidän aurinkomme pystyy lämmittämään koko meidän planeettamme.

Kalliit ihmiset, haluan teidän ymmärtävän tämän ajan vakavuuden, johon me olemme astuneet sisälle.

HERRA halusi näyttää maailman kansakunnille, kuinka paljon voimaa ja auktoriteettia ISÄ JUMALA on investoinut Hänen Sanansaattajansa elämään ja missioon valmistamaan tietä MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Hän teki kaiken tämän maksimivoimalla ja auktoriteetilla.

Tämän HERRAN Profetian täyttymisessä, HERRA halusi paljastaa meille, kuinka paljon auktoriteettia ja voimaa Hän on investoinut Hänen Sanansaattajaansa valmistamaan tietä MESSIAAN tulemusta varten!

Ja HERRA teki kaiken tämän vetääkseen meidät, maailman kansakunnat hänen luokseen, HERRAN Väkevimmän Profeetan ja Sanansaattajan luo, jotta voisimme saada Ohjeistuksen MESSIAAN tulemusta varten! Ja valmistautua MESSIAAN tulemusta varten!

 

YKSI SANOMISTA, JOLLA HÄN MEITÄ OHJEISTAA VALMISTAUTUMAAN ON: NOOAN PÄIVÄT

Nooa rakensi Arkkia pilkasta huolimatta sisämaassa, jossa ei ollut vettä.

HERRA pelasti vain heidät, jotka menivät sisälle Arkkiin. Ja HERRA kutsui hänet sisälle arkkiin, sen jälkeen, kun hän oli rakentanut sitä 120 vuotta, koko elämänsä ajan. Kun hän meni sinne sisälle eläimien kanssa, ja siellä oli kaikkia lajeja. Kun hän meni sisälle Arkkiin, niin Itse HERRA sulki tuon Arkin oven, kun hän oli mennyt sisälle eläinten kanssa.

Mutta kun luulit, että koettelemukset ovat ohi 120 vuoden jälkeen, niin ensimmäisten 24 tunnin jälkeen ei ole sadetta. Päivään 3. ja päivään 7. saakka ei ollut ollenkaan Sadetta. Mutta kun Sade lopulta tuli, niin kaikki oli ohi!

Voisiko olla, että Arkki on symbolismi KRISTUKSESTA, että vain he jotka menivät sisälle arkkiin, säilyivät? Voisiko HERRA sanoa, että vain he, jotka pystyisivät kärsimään tänä päivänä pilkkaa HERRASSAMME KRISTUKSESSA JEESUKSESSA, tultaisiin vapauttamaan?

Vaikka HERRALLA on niin paljon voimaa, että Hän voi aukaista sokeat silmät, jotka ovat sinetöidyt, miksei HERRA vain suoraan pelastanut Nooaa? HERRAN Sanoma on: ahkeroikaa pelolla ja vavistuksella, että pelastuisitte.

Nooa opettaa opetuksen tämän päivän seurakunnalle: Jos luulit, että vastaanottamalla JEESUKSEN KRISTUKSEN, pelastut ja pääset Taivaaseen, silloin olet erehtynyt. Hän Sanoo: Vain he, jotka vastaanottavat JEESUKSEN KRISTUKSEN ja alkavat ahkeroimaan pelolla ja vavistuksella, että he pelastuisivat, tulevat pääsemään sisälle.

Sillä JEESUS puhuu kahdesta seurakunnasta juuri ennen Hänen tulemustaan. Viisaat ja tyhmät. Tyhmät vastaanottivat JEESUKSEN, mutta eivät ahkeroineet pelolla ja vavistuksella, että pelastuisivat, ja he eivät päässeet sisälle. Mutta viisaat valmistautuivat, ja pääsivät sisälle.

Olkaa varovaisia seurakunnassa!

On naisia, jotka ovat vastaanottaneet JEEUKSEN, mutta kävelevät alasti seurakunnassa. Sen tyyppinen seurakunta, joka vastaanottaa JEESUKSEN, mutta ei valmistaudu.

HERRA on rakentamassa JUMALAN perhettä. Kaksi asiaa: Kuuliaisuus ja HERRAN pelko!

HERRA on valmis tuhomaan koko maailman. Nämä eivät ole tyhjiä varoituksia. Hän on nähnyt MESSIAAN tulemuksen. HERRA on asettanut tämän, että Hän tulee tuomitsemaan synnin

Oletko siis osa JUMALAN perhettä? Hän rakentaa perhettä. Tämä ei ehkä ole sinun määritelmäsi perheestä. Mutta tämä on se perhe.

Vain he jotka astuvat sisälle Pelastuksen Arkkiin ja rakentavat sitä, tullaan pelastamaan tuona päivänä!

***

Tämä on yksi HERRAN Sanomista, jossa HERRA aikoi, että kun Hän esittelee hänet meille ravistellessaan maailmankaikkeutta, niin näemme hänen voimansa ja menemme hänen luokseen, jotta hän voisi valmistaa meidät MESSIAAN tulemusta varten! Jotta me voisimme saada Sanoman ja Ohjeistuksen tarpeesta valmistautua sekä kuinka valmistautua vanhurskaudessa ja pyhyydessä, ja päästä sisälle.

Tässä Sanomassa, jonka HERRAN Väkevin Profeetta antoi, Nooa kävi läpi paljon pilkkaa. Mutta me tiedämme, että noina päivinä vain Nooa ja hänen perheensä, jotka olivat Arkissa, pelastuivat. 8 ihmistä.

Nooa uskoi HERRAN Profetiaan ja rakensi arkin pilkasta huolimatta.

Myös HERRALLA on kapasiteetti tuhota koko maailma. Jos Hän pystyy tekemään näin, niin mikä estää Häntä tuhoamasta koko maailmaa nyt? Katsokaa, kuinka Hän on käyttänyt Hänen Väkevintä Profeettaansa ravistelemaan koko luomakuntaa. HERRA tuomitsee synnin ja on valmis tuhoamaan maailman synnin tähden.

Mikä on se sanoma seurakunnalle?

Mikä on se Nooan luonteenlaatu, joka sai hänet pelastumaan perheensä kanssa? Vanhurskaus.

Mitkä ovat vanhurskaan kristityn uskovan luonteenlaatuja? Oletko sinä osa tätä perhettä?

Mikä on vanhurskaus?

1. Moraalisesti oikeassa, moraalisesti oikeutettu

2. Kunnioittava, moraalinen suorassa seisominen, ollen yhtä mieltä siitä, mikä on oikeaa, olla moraalisesti oikein.

Monet kristityt tänään ovat säädyttömiä; puheessa, ajatuksissa, teoissa.

Rakkaat ihmiset, oletko vanhurskas kristitty? Oletko osa tätä JUMALAN perhettä ja elätkö vanhurskaasti kuten Nooa rakentaen JUMALAN Arkkia?

Niin kuin oli Nooan päivinä, niin tulee olemaan MESSIAAN tulemuksessa.

Esimerkkejä moraalisesti suorassa seisovista ihmisistä:

Job 1:1

1 Uusin maassa oli mies, jonka nimi oli Job. Tämä mies oli nuhteeton ja rehellinen, pelkäsi Jumalaa ja karttoi pahaa. (Job. 1:1)

> Job eli moraalisesti suorassa seisoen, pelkäsi JUMALAA ja hylki pahuutta

San 14:2

2 Joka vaeltaa oikein, se pelkää Herraa, mutta jonka tiet ovat väärät, se hänet katsoo ylen. (San. 14:2)

> suorassa seisova ja kävelevä pelkää HERRAA

2) Toinen luonteenlaatu vanhurskaan kristityn elämässä, Nooan elämästä: Nooa oli erottautunut erilleen

HERRA jopa erotti erilleen palvonnan välineitä.

Mutta tänä hetkenä HERRA etsii kristittyjä, jotka on erotettu Hänelle, jotta HERRA voisi erottaa heidät Hänen palvelukseensa. Jumalalliset vanhurskaat ihmiset, erotettuja Hänen palvelukseensa.

Koko tämän Taivaiden ja maan ravistelemisen tarkoitus on kiinnittää meidän huomiomme saamaan Ohjeistus häneltä, jotta hän voisi antaa meille Ohjeistuksen, kuinka valmistautua?

Oletko vanhurskas, erilleen erotettu? Oletko osa Hänen perhettään? Sellainen, jota HERRA etsii, jonka Hän voisi erottaa erilleen Hänen palvelukseensa ja täyttää Kirkkaudellaan.

Dan 1:8

8 Mutta Daniel päätti lujasti olla saastuttamatta itseään kuninkaan pöydän ruualla ja viinillä, jota tämä joi, ja anoi hoviherrain päälliköltä, ettei hänen tarvitsisi itseään saastuttaa. (Dan. 1:8)

> Kun Daniel teki harkitun päätöksen erottautua ja olla saastuttamatta itseään, HERRA antoi hänelle kyvyn tulkita kuninkaan unia, jne.

Onko elämäsi erotettu maailman saastutuksesta tänä hetkenä? Huolimatta kansakunnastasi, siitä, millä alueella asut? Voiko sinut laskea mukaan JUMALAN perheeseen?

Fil 2:12-13

12 Siis, rakkaani, samoin kuin aina olette olleet kuuliaiset, niin ahkeroikaa, ei ainoastaan niinkuin silloin, kun minä olin teidän tykönänne, vaan paljoa enemmän nyt, kun olen poissa, pelolla ja vavistuksella, että pelastuisitte; 13 sillä Jumala on se, joka teissä vaikuttaa sekä tahtomisen että tekemisen, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi. (Fil. 2:12-13)

> erottautuminen, ilman virhettä, loistat kirkkaana tähtenä kieron sukupolven keskellä

Erotettuna siitä homoseksuaalisuuden saastutuksesta: Helsinki pride, Houston pride, Kalifornia pride....

Fil. 3:13

13 Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, 

Erotettu tänä hetkenä tämän ajan saastutuksesta, erotettuna Hänen palvelukseensa.

HERRAN Väkevin Profeetta antoi meille Ohjeistuksen, kuinka päästä sisälle.

Luuk. 2:25

25 Ja katso, Jerusalemissa oli mies, nimeltä Simeon; hän oli hurskas ja jumalinen mies, joka odotti Israelin lohdutusta, ja Pyhä Henki oli hänen päällänsä. (Luuk. 2:25)

Vanhurskaan kristityn ominaisuuksia:

> sinun tulee olla jumalallinen, hurskas ja harras, täydellinen omistautuminen HERRALLE

Harras tarkoittaa: jumalallinen, lojaali HERRALLE, hyvin rakastava HERRALLE, hyvin totuudellinen HERRALLE (ei tekopyhä, valheellinen), uskollinen ja vankkumaton, vakaa, täysin omistautunut HERRALLE, luja ja päättäväinen, HERRAN puolustaja, muuttumaton, huolehdit täysin JUMALAN Valtakunnasta, täysin uskollinen HERRALLE, rakastava ja välittävä HERRAA kohtaan, olet aina vanhurskaudessa ja horjumaton (kauden sisällä ja ulkopuolella, missä vain oletkin), noudatat velvollisuutta, elät elämääsi HERRALLE; se on sinulle velvollisuuden noudattaminen, sinun tulee tehdä se, olet sitoutunut HERRALLE, olet sitoutunut palvelija, HERRAAN sidottu palvelija, olet alkuperäinen, pysyt horjumatta alkuperäisessä Vanhanajan rosoisen Ristin evankeliumissa, Ristin ja Veren evankeliumissa, olet määrätietoinen, periksiantamaton, sinua ei voi ravistella, horjumaton vanhurskaudessa, et huoju kahden mielipiteen välillä, et huoju kahden Jumalan, HERRAN ja rahan välillä.

Omistautumisessaan HERRALLE tällainen kristitty uskova on luotettava ja isänmaallinen JUMALAN Valtakunnalle.

He eivät ole pettureita; kun katsot monia kristittyjä tänä päivänä, näet heistä tulleen pettureita JUMALAN valtakunnalle.

He ovat muuttumattomia, heihin voi luottaa. He eivät ole vain tänään uudestisyntyneitä ja huomenna eivät. Tänä sunnuntaina uudestisyntyneitä, mutta ensi viikolla seksuaalisynnissä. Heihin voi luottaa, luotettavia, aitoja, hyvin perustettuja ja juurrutettuja vanhurskauteen, hyvin vakiinnutettuja vanhurskauteen, horjumattomia, määrätietoisia, alkuperäisiä, lunastettuja, puhtaita.

Kuvaileeko tämä sinun pelastustasi?

Nooa oli kaikkea yllä olevaa. Nämä olivat Nooan elämän luonteenlaatuja.

Ja tämä oli se Ohjeistus, jonka HERRA halusi, että istumme Hänen Väkevän Profeettansa Opetuksen alla ja saamme tämä Ohjeistuksen ja Opetuksen, koskien MESSIAAN tulemusta.

Hurskas tarkoittaa: pyhitetty, siunattu, kunniallinen, hengellinen, jumalallinen, hänet on lunastettu.

Omistautuminen ja jumalallisuus, joka oli Nooan elämässä. Hänet erotettiin ja pyhitettiin ja omistettiin kokonaan HERRALLE. Hänet puhdistettiin kokonaan, tehtiin lailliseksi, auktorisoitiin ja sallittiin palvella HERRAA ja Hänen Kirkkauttaan. Hän kantoi JUMALAN puhtautta.

Kuvaileeko tämä sinun kristillistä pelastustasi?

Mitkä ovat todellisen vanhurskaan kristityn uskovan ominaisuudet?

Erotettu muista, pyhitetty. Pyhitys on prosessi, jossa hankitaan pyhitys. Pyhitetään ja erotetaan tiettyä erityistä tarkoitusta varten, tehdään pyhäksi. Kuinka ylhäistä! Pyhittää, on erottaa erilleen erityistä tarkoitusta ja työtä varten, erityistä palvelusta varten HERRALLE.

Tässä ajassa ja hetkessä, kun syntiä juhlitaan, tässä suuressa pahuuden ajassa ja pahuuden kasvussa, kun homoseksuaalisuutta laillistetaan. Vanhurskas kristitty uskova on erotettu tämän maailman pahuudesta, jumalattomuudesta, synnistä ja saastutuksesta.

Room. 12:1

1 Niin minä Jumalan armahtavan laupeuden kautta kehoitan teitä, veljet, antamaan ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi; tämä on teidän järjellinen jumalanpalveluksenne. 2 Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä. (Room. 12:1-2)

Vanhurskas kristitty uskova on erotettu, pyhitetty, erilleen asetettu, puhdistettu ja muutettu pois tämän maailman menosta ja pahuudesta. Ei siis ihme, että Hän sanoo: älä koske mihinkään mikä on saastutettua.

2. Kor. 6:14-18

14 Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? 15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? 16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani". 17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani 18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias". (2. Kor. 6:14-18)

Vanhurskas kristitty uskova, pastori, evankelista ei koske mihinkään saastutettuun, on erotettu maailman saastutuksesta.

Nooa oli erotettu tämän maailman saastutuksesta, väärennöksestä. Hän oli hyveellinen ja siveä, moraalinen, hän oli rehellinen ja kulki säädyllisyydessä.

2. Kor. 7:1

1 Koska meillä siis on nämä lupaukset, rakkaani, niin puhdistautukaamme kaikesta lihan ja hengen saastutuksesta, saattaen pyhityksemme täydelliseksi Jumalan pelossa. (2. Kor. 7:1)

Tänä päivänä monet kristityt ovat säädyttömiä; heidän ajatukset, sanat, teot, käyttäytyminen, vitsit, pukeutuminen, elämäntyyli.

Nooa eli viatonta elämää poissa maailman saastutuksesta, kulki säädyllisesti, hän oli moraalinen. Hänet puhdistettiin valkeaksi. Hän oli siveä/ hyveellinen. Nooalla oli kaikkea tätä. Hän oli esimerkillinen, jota muut voivat seurata. Oletko esimerkillinen kristillisessä pelastuksessasi?

Nooa täydellisti vanhurskauden JUMALAN syvän kunnioituksen seurauksena. Nooan vanhurskaus sai JUMALAN investoimaan häneen voimallisesti.

37 Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. (Matt. 24:37)

Nooa oli lakia kunnioittava, hän ei rikkonut lakia. Ei syytteen alainen. Hän oli virheetön, moitteeton. Hän osoitti hyvin, hyvin korkeaa moraalista standardia, hän oli jalo ja kunnioitettava, hyvämaineinen, syytön, periaatteellinen, korruptoimaton, tahraton, synnitön, täysin saastumaton, korvaamaton ja nuhteeton, koko sen sukupolven keskellä, joka oli moraaliton, korruptoitunut, saastutettu.

HERRA katsoi ihmiskuntaa ja katui, että oli luonut heidät. Kunnes Hän löysi Nooan.

Nooa säilyi tällaisena, huolimatta siitä, mitä tapahtui hänen ympärillään.

Kuvaileeko tämä sinun kristillistä pelastustasi?

Hän oli täysin antautunut HERRALLE. Näin Pyhä Henki voitelee heidät HERRAN palvelukseen.

Ei koskaan maailman ja maailmallisuuden viemä.

Voiko elämässäsi olla maailmallisuutta, joka on tahrannut kristillistä pelastustasi? Miten sinä puhut, käyttäydyt, ajattelet, mitä luet, mitä katsot, jne. jne.?

Vanhurskasta uskovaa kristittyä ei koskaan vedä maailma puoleensa, huolimatta ajanjaksosta, rikkaudesta, köyhyydestä, paikasta, tilanteesta, kansakunnasta. Maailmallisuus ei koskaan vedä puoleensa vanhurskasta kristittyä uskovaa, vaan he ovat muuttumattomia, horjumattomia.

Katsokaa Joosefia, hän ei saastuttanut itseään. He eivät myöskään horjuneet, kun heidät heitettiin tuliseen pätsiin.

Heitä ei koskaan pyyhkäise pois väärä oppi.

Efe. 4:14

14 ettemme enää olisi alaikäisiä, jotka ajelehtivat ja joita viskellään kaikissa opintuulissa ja ihmisten arpapelissä ja eksytyksen kavalissa juonissa; (Efe. 4:14)

Kuvaileeko tämä pelastustasi?

Ominaisuuksia, joita HERRA etsii tänä hetkenä erottamaan sinut hänen Kirkkauttaan varten, olemaan Hänen morsiamensa.

He ovat hyvin perustettuja vanhurskaudessa ja totuudessa. Heitä ei pyyhitä koskaan pois väärällä opilla, menestysteologialla, väärillä apostoleilla, "kylvä siemen ja kerää ihmeesi" -opilla.

Vanhurskaalla kristityllä ei ole salaisia syntejä. Kun olet toisessa maassa tai muiden ihmisten kanssa, jotka eivät tunne sinua, työpaikalla, jne. jne., niin sinua ei löydetä synnissä.

Heillä ei ole syntiä elämäntyylinä.

He eivät elä elämäänsä miellyttäen ihmistä, vaan elävät elämäänsä miellyttäen JUMALAA.

Gal 1:10

10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija. (Gal 1:10)

Nooa ei kysynyt ihmisten mielipiteitä, mennäkseen rakentamaan Arkin. Kysyen mielipiteitä, mitä mieltä olet, JUMALA on pyytänyt minua rakentamaan Arkin kaukana mereltä? Hän ei kysynyt ihmisten mielipidettä. Hän etsi ainoastaan JUMALAN hyväksyntää ja miellytti vain JUMALAA!

Rakkaat ihmiset, HERRA haluaa tällä tuoda meille, että Hän haluaa, että me menemme Hänen Väkevimmän Sanansaattajansa luo saamaan häneltä Ohjeistuksen, kuinka valmistautua MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten.

Alamme nyt ymmärtämään hieman sitä voimaa ja auktoriteettia, kuinka voimallinen MESSIAAN tulemus tuleekaan olemaan!

Me emme todellakaan tiedä enää, kuinka käsitellä HERRAN Sanansaattajaa.

Ja kaiken kukkuraksi, tämä valtava universaali Profetia annettiin yli 10 vuotta sitten! Ja se täyttyi vuonna 2017! Tämä on shokeeraavaa!

Hän meni paikkaan, josta ei ole paluuta, kun menet sinne, olet mennyttä. Siellä on niin suuri painovoiman veto, että sinne ei voi mennä edes mikään avaruusalus. Tuo vetovoima imaisee sen kokonaan pimeyteen. Silti hän meni sinne ja käski tämän kahden neutronitähden yhteentörmäyksen olemaan. Ja sitten hän tuli takaisin ja käski maailman kansakuntia tekemään parannuksen ja valmistautumaan MESSIAAN tulemusta varten!

HERRA näytti tällä, kuinka paljon voimaa Hän on investoinut Hänen Väkevimpään Sanansaattajaansa. Katso, kuinka valtava voima HERRAN Väkevimmälle Profeetalle on annosteltu!

Raamattu puhui näistä viimeisisitä päivistä, Joel 2:30-31, jonka hän luki meille, kun Hän antoi tämän Profetian.

Joel 2:30-31

30 Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; 31 aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä. (Joel 2:30-31)

Me emme tienneet silloin, kun luimme tästä Raamatusta, että kuinka suuri voima tulisikaan tuomaan tämän tapahtumaan.

Rakkaat ihmiset, nyt näemme koko maailmankaikkeuden ravistelemisen herättelemään sen palvomaan JEHOVA JUMALAA ja valmistautumaan MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten! Kuinka shokeeraavaa, rakkaat ihmiset, tämä voima!

Miksi HERRA on lähettänyt hänet näin suurella voimalla? Jotta me voisimme nähdä tämän voiman ja sitten mennä hänen luokseen ja saada Ohjeistuksen, kuinka valmistautua MESSIAAN tulemukseen, ja valmistautua.

Hän on erottanut JEHOVAN JAHVEN palvonnan kaikista epäjumalista. Hän on totisesti tullut puolustamaan JEHOVA JUMALAN palvontaa ja puhdistamaan sen.

Tämä on Väkevin Ennusmerkki ja Sanansaattaja.

Luuk. 21:25

25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. (Luuk. 21:25)

Kun katsoimme dokumentin sunnuntaikokouksessamme kaksi viikkoa sitten, koskien Karibian saarten ja kansakuntien Tuomion täyttymistä, me emme tienneet, että seuraavana päivänä tämän Raamatun jakeen Sanat täyttyisivät. 

Rakkaat ihmiset, elämme todella valtavaa aikaa seurakunnan historiassa!

***

Rakkaat ihmiset, kun tämä alkoi, hän aloitti saarnaten kaduilla: Tehkää parannus! MESSIAAN tulemus on lähellä!

Ja sitten Hän tuli pitämään voimallisia Herätyskokouksia, ja yhtäkkiä näimme massiivisen voiman, joka kosketti yhtäkkisesti ylistystiimiä, joka lakosi maahan Pyhän Hengen voimasta. Ja kiireellisesti valmistimme kansakunnille raportin, että: Täällä on suurin Lopunajan Herätys maailman historiassa. Ja luulimme, että tämä olisi se maksimi, korkein, maksimivoima! Se on tässä.

Ja sitten näimme yhden ramman, Christinen, kävelevän Keniassa! Emme olleet koskaan nähneet ramman kävelevän, luulimme sen tapahtuvan vain Raamatussa. Silloin luulimme, että tämä on nyt tässä, Raamatun Herätys.

Kun luulimme näin, näimme yhtäkkiä, että monet rammat nousivat ylös maasta ja lähtivät kävelemään, sokeat, mykät, kuurot kuurojen kouluista, massoittain ja joukoittain alkoi paranemaan.

Mutta kun luulimme, että tämä on tässä. Silloin hän käveli kokouspaikalle, rukoilematta ollenkaan, hän vain käveli joukon keskelle, ja vain hänen kävellessään hänen varjonsa, vain Hänen Läsnäolonsa, ja massiivinen voitelu Paransi kaikenlaisia sairauksia valtavalla voimalla. Ja myös raju HERRAN voitelu pyyhkäisi ihmisten ylitse, vapisimme ja pelkäsimme. Luulimme, että tämä on nyt se lopullinen voima.

Sitten hän käskee kodistaan käsin kaivojen Parantumisen. Raamatussa Profeetta Elisa laittoi suolaa kaivoon ja paransi en. Mutta HERRAN Väkevin Profeetta yhdellä Sanallaan paransi useita kaivoja. Luulimme, nyt olemme nähneet kaiken.

Vaikka luulimme, että olemme nähneet kaiken. Hänet Kirkastettiin julkisesti ja näimme sen syntisillä silmillämme avoimesti. Ja menimme säkkiin ja parannuksentekoon, koska olimme nähneet hänen puhtaan valkoisen Kirkkautensa paljailla silmillämme.

Rakkaat ihmiset, kun luulimme, että olimme nähneet kaiken. Sitten hänen kodistaan käsin, hän julisti, että maailmanlaajuinen Parantumisvoitelu tapahtuu, ja rampa lähti kävelemään 6.900km päässä Suomessa. Ja kaikkialla Myös Keniassa valtavia monia parantumisia. Luulimme silloin, että olimme nähneet kaiken.

Sitten näimme, kuinka Hän nosti kuolleista Mama Rosan kuolleen, mätänevän ruumiin, yhdellä Sanalla kodistaan käsin, ja tähän päivään saakka 4 kuukautta sen jälkeen, hän on elossa ja edistyy ja voi hyvin. Juhlimme ja luulimme, tämä on lopullinen Herätys, olemme nähneet kaiken.

Mutta kun luulimme, että olisimme nähneet kaiken, silloin Meksikon maanjäristys tapahtui, ja Hän halkaisi katolilaisten kirkkojen kupolit kahtia valtavissa maanjäristyksissä.

Kun luulimme, että siinä kaikki. Silloin näimme, kuinka hän käski ja ohjeisti valtamerta, ja työnsi valtamerta ja valtameri pyyhkäisi Karibian saarten ylitse ja tuhosi ja pyyhkäisi jopa kokonaisen saaren pois Hänen Sanojensa voimasta.

Sitten tuli tämä shokeeraava, Hän työnsi maapalloa Chilen maanjäristyksessä akseliltaan. Luulimme, että olimme nähneet kaiken, sen maksimivoiman.  

Nyt olemme sekaisin, mikä on oikein se maksimivoima, onko se se ensimmäinen Aasian tsunami, ne maanjäristykset, kuolleen ruumiin ylösnouseminen, se kun Hän ravistelee kansakuntia tulvilla ja hurrikaaneilla vai mikä näistä Ihmeistä?

(www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)